Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Christian *SPOILER*

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Jeżeli WWE będzie dyktował warunki to raczej Tomko w WWE nie zobaczymy (oczywiście może Tomko zmienić swe zdanie, ale czuję, że tak się nie stanie). Ja jako fan TNA jestem rozczarowany, nawet zrozpaczony tym, że Christian jest w WWE :((. Trzeba swojego #1 obejrzeć, więc teraz chyba co tydzień będę ECW ściągał
  • Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

3

• Krzychu

3

• K-PEL-K

3

• Cezet

3

Top użytkownicy w tym temacie

Ja już sam nie wiem. Ciesze sie że ?Christian wrocił i to bardzo ale boje sie ze w tym wymyślonym ECW zbytnio jego sytuacja sie nie poprawi i po wyjsciu nawet jako mistrz ECW na smack down i RAW nie bedzie nikim wiecej jak mid carderem. A jednak liczyłem na jakies wielkie "BOOM" że Vinc w koncu przejrzy na oczy i da Christianowi porządny PUSH na który zasługiwał te 3 lata temu ( bo chyba własnie 3 lata mineły o ile sie nie myle)
Largen then life.....

194233445040d59a169eb2d.jpg

OMG co w myśleliście?! Przecież ten chłop był tylko mid'em w WWE... zdecydowanie najlepszą możliwość wykorzystało WWE, [sUPER zaskoczenie], gdyby powrócił tak jak było o w poprzednich spoilerach to po prostu bylo by to nudne, nieprzewidywalność w wrestlingu - to lubię. Teraz ECW będzie kilka razy lepsze niż było, nie będzie to tylko rozwojowka TV ale również story ECW będzie znośne, zanosiło się że ECW się poprawi ale nie myślałem ze az tak. Może teraz ECW [WORLD] Championship podniesie swoją wartość i nie będzie to taki syf jak ostatnimi czasy.

Dziękuje WWE za to co zrobiło i stało się dość nieprzewidywalne.

BTW

Większość ludzi na hali nawet nie wiedziała kim jest/był Christan, wiec myślę ze jego sytuacja będzie lepsza niz kiedyś.

Time to retire - i will join TNA.

Zobaczymy jak to sie rozwinie, chyba wszyscy mysla ze to podupadajace ECW nie bylo dobrym pomyslem. W tych czasach pas ECW znaczy tyle co nic, skoro nie ma Extreme to po co wogule to trzymac. A co do samego Christiana... Pewno dostanie push na wlasnie ten pas. Pozyjemy zobaczymy.

5944677854b349bd3406ba.png

Gdyby był na SD! to chciał bym aby powrócił team Edge & Christian

Kiedys może ale teraz Edge jest 7krotnym mistrzem swiata a Christian... w sumie nikim.

• Reputacja:   1

Na początku muszę napisać "JEEEEEEE", TNA straciło jednego z czołowych graczy :D. Christian widać wie kiedy federacja zaczyna śmierdzieć kaku, najpierw opuścił WWE kiedy to śmierdziało a teraz TNA.

Ja niestety sobie trochę zepsułem niespodziankę bo pierwszy raz targnąłem się na ECW w x720p i włączyłem, żeby zobaczyć jaka różnica, przewinąłem kapkę i patrze... Christian ;]. Zacząłem oglądać od początku i Christian został zaopatrzony w nowy wpadający ucho theme i w fajne speech ze Swager'em. Co do powrotu w ECW to dla mnie taka ciut kara dla Christian'a, ale dużo nie stracił od kiedy ostatni raz był. Wcześniej prosty mid carder, żalący się, że nie został wykorzystany na SummerSlam a teraz pokonuje mistrza ECW czyli praktycznie też mid card. Ogólnie ECW dużo zyskało przez to sam będę teraz nawet z chęcią odpalał ten brand.

Hmmm może będzie jakaś szansa na triple way dance na No Way Out w ostatniej chwili co by polepszyło walkę o pas ECW.

Ganso Puro Czub :).

53373727349a4521b35993.jpg

Christian... w sumie nikim.

2krotnym mistrzem świata :)

Jeśli WWE chciałoby go przypushować do ME, to pewnie by się udało. Niestety Christian nie jest obecnie tak pożądany wśród kibiców jak np. Cena i obecnie osiądzie w midcardzie (może upper midcardzie), chociaż powrót do E&C byłby niezłym pomysłem na storyline? Warto jednak dodać, że ten team rozwiązał się chyba w 2002 (mylę się?) roku, to nie odejście Christiana do TNA rozerwało go, co oznacza, że nie koniecznie muszą oni wkrótce zreaktywować swój team.

Christian... w sumie nikim.

2krotnym mistrzem świata :)

Tak ale WWE traktuje przeciez TNA jak powietrze a Christian to nie Flair, ze beda mu zaliczac kazdy zdobyty gdziekolwiek tytul mistrzowski. Z punktu widzenia wwe i ich markow jest on zwyklem przecietniakiem ktory jedyne co osiagnal jak na razie to IC title.

OMG co w myśleliście?! Przecież ten chłop był tylko mid'em w WWE... zdecydowanie najlepszą możliwość wykorzystało WWE, [sUPER zaskoczenie], gdyby powrócił tak jak było o w poprzednich spoilerach to po prostu bylo by to nudne, nieprzewidywalność w wrestlingu - to lubię. Teraz ECW będzie kilka razy lepsze niż było, nie będzie to tylko rozwojowka TV ale również story ECW będzie znośne, zanosiło się że ECW się poprawi ale nie myślałem ze az tak. Może teraz ECW [WORLD] Championship podniesie swoją wartość i nie będzie to taki syf jak ostatnimi czasy.

Dziękuje WWE za to co zrobiło i stało się dość nieprzewidywalne.

BTW

Większość ludzi na hali nawet nie wiedziała kim jest/był Christan, wiec myślę ze jego sytuacja będzie lepsza niz kiedyś.

Widać, że chłopaki z Gdyni myślą podobnie 8) Mi też bardzo podoba sie to, że Christian wrócił właśnie na ECW, mega zaskoczenie. Gdyby nie spojlery to pewnie C wrócił by na te RR i zaatakował Jeffa.

Panowie (i panie) nie smęćcie, że to zły ruch ze strony WWE, wg. mnie zrobili chyba najlepiej jak mogli z jego powrotem, nie dość, że ratingi skoczą to będzie sie coś działo. Jeden z najlepszych ruchów WWE w ostatnim czasie, jeszcze gdyby zlikwidowali te WWE4kids to byłbym wniebowzięty.

Midcarder midcarderem, ale Christian wlasciwie ma pewne miejsce na Wrestlemanii (wprawdzie na dalekim miejscu w karcie), a to bardzo dobra pozycja wyjsciowa jak na powracajacego "nie-main-eventowego" wrestlera
[url=http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=29914]UFC: it's damn real! - pierwsze diary o MMA[/url]

[url=http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=18744]Ring of Honor: Trochę inny booking.[/url]

ZAPRASZAM!

Biorąc pod uwagę wszystkie za i przeciw pojawienie się Christiana w ECW widzę jednak w kategoriach kary. A jeśli nie kary to bardziej utarcia nosa. To prawda, że dawna pozycja Christiana w WWE była relatywnie niska - przynajmniej w porównaniu z pushem i tittle reignami jakie odstały mu się w TNA. Według mnie jednak sprawdził się tam w roli main eventera i osadzenie go po powrocie w najsłabszym brandzie to lekka przesada. Z durgiej strony prawdą jest że transfer barwnej postaci jaką jest Christian można postrzegać jako próbę ratowania podupadającego ECW. Jak dla mnie Captain Charisma to idealny partner do wypromowania Jacka Swaggera (nie wiem jakie plany ma zarząd co do tego zawodnika, ale na pewno na pasie ECW się nie skończy) - weźmy pod uwagę chociażby względy charakterologiczne ;). Osobiście widziałbym Christiana jako kandydata do IC champa, w ostateczności do US title`a (no bo jeden z głównych pasów w federacji, tak jak to było w TNA, raczej szybko mu się nie dostanie :)). Póki co Vince ma inne plany. Tak czy siak, kolejna niespodzianka ze strony chłopców ze Stamford.

Co do planów co do osoby Christiana, mogą być przeróżne na pewno Vince nie jest zadowolony z tego że występował on w TNA i to głównie dzięki niemu TNA jest znane, a co do pasów dla niego to myślę że mógłby być ME skoro taki John Cena jest mistrzemto dlaczego nie Christian? umiejętności ma większe od naszego WHC. Powrót do TT z Edgem też raczej nie wchodzi w grę, Edge jest w TT z Mattem, to może Creative team nas zaskoczy i da go do zespołu z Jeffem? Bo wątpię żeby Jeff pozostał w teamie z Khalim (bo tak jest na house showach), jest jeszcze możliwość że Jeff będzie z Huricanem wydarzenia z SD na to wskazują, tak czy inaczej CT lubi zaskakiwać co pokazali Christianem w ECW i nie zostaje nam nic jak poczekać.....

Zgadzam się z Zousz'em - Dla Christiana to rodzaj kary. Minimum dla niego to smackdown i US Title ( Killings od razu dostał push na ten pas pomimo, że zdecydowanie jest o klasę niżej od Christiana. Inna sprawa,że go nie udźwignął).

Jednakże Christian może właśnie dostał zadanie ratowania ECW. Ja mogę postawić emeryturę babci na to, że ratingi przez najbliższy miesiąc będą rosły.

Podsumowując, trochę rozczarowany jestem, że to Matt a nie CC był stalkerem Jeffa, ale dobrze, że Christian wogóle powrócił. Choć powrót na tygodniówce to jednak nie to samo.

No ale...

Christian, please save ECW.

[ Dodano: 2009-02-12, 13:58 ]

Aha... i oczywiście zamarkowałem jak zobaczyłem to wejście. Tym bardziej, że nie wchodziłem ostatnio na forum i nie miałem o tym pojęcia.

213559901458cecbdd39123.jpg

a co myślicie o walce z Swaggerem? Wg. mnie pokazał tylko kilka punchy 2 nieudane untterprieterry(niewiem jak sie piszę :D) i jeden udany

15733752564c2c578fdaea8.jpg

Jak na ECW to ta walka nie była wcale najgorsza, ale nie można się spodziewać takich występów Christiana jakie miał w TNA.

9367406674981fac0a7ca1.gif