Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Fajną grą nawet była Tactical Ops. A właśnie jak to jest z nią bo niedawno chciałem zagrać w sieci i nie mogłem znaleźć żadnych serwerów do gry,czyżby już nikt w nią nie grał,czy może błąd ustawień??

old ECW + Hogan,SCSA forever

Music = fuel of my soul

21105114604a639bcda9849.jpg

• 7 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• maly619

2

• Hrystek

2

• Superboy98

2

• wrestlemaniac

2

Top użytkownicy w tym temacie

World of Warcraft na dodatku Burning Crusade.

Postać:Night Elf,ponieważ przypomina mi Avatar xD

Lvl:10,5 levelka

Serwer:Svejk

Nick:Nankatsu.Fani Tsubasy wiedzą o co chodzi xP.

Margonem-to samo co Tibia,lecz po polsku.IMO Tibia bije tą grę na głowę i na kark.

6051651874bda81af7d2c2.gif

Polecam jakąś z serii call of duty. Mowa to o 4,5 bądź 6. Jeśli chcesz się cieszyć dopracowaną grą to właśnie modern warfare. COD5 to coś dla fanów drugiej wojny światowej. A modern warfare 2 moim zdaniem ma najlepiej rozbudowany tryb multiplayer. :)

Kiedy byłem mniejszy grałem jeszcze w Silkroada również polecam. Dodam, że bardzo ciężko dostać się na serwer.

10771641474c446763479cb.jpg

I com gra ktoś w The Wrestling Game? Wchodziłem na stronkę ale widzę że to po angielsku. Opłaca się w to pykać? Czasochłonne to jest czy nie? :)

I hear voices in my head

They council me

They understand

They talk to me

291490854c7c1467c308c.gif

I com gra ktoś w The Wrestling Game? Wchodziłem na stronkę ale widzę że to po angielsku. Opłaca się w to pykać? Czasochłonne to jest czy nie? :)

Ja gram, jak chcesz, to możesz zapisać się do naszej nieoficjalnej federacji której link mam w opisie. W razie czego pisz też na gg. The Wrestling Game jest grą, w której aby coś osiągnąć trzeba często wchodzić i robić dużo walk, ale przy naszej pomocy, możesz szybko zrobić przyzwoitą postać, a do tego będziesz mieć szansę występów na naszych galach :)

EDIT: Z tego co widzę któryś z adminów usunął mój podpis z tym linkiem (mógłby chociaż poinformować, ale co tam), dlatego zgłoś się na GG lub PW, to podam ci co i jak. Ewentualnie tu masz o nas temat: http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=24454

• 3 tygodnie później...

Obecnie pykam sobie w....Empire of Sports

Firmowana przez Infront Sports & Media i stworzona przez zespół F4 gra Empire of Sports jest pierwszą pozycją typu MMO w całości poświęconą rozgrywce sportowej. Zaprojektowany z gigantycznym rozmachem program ma za zadanie umożliwić tysiącom graczy z całego świata wspólne współzawodnictwo w jednej z wielu dostępnych dyscyplin sportu. Tworząc naszego wirtualnego bohatera, troszczymy się o jego rozwój fizyczny i techniczny, przygotowujemy go na kolejne imprezy sportowe i walczymy o najwyższe sportowe laury, w zamian za wysiłek otrzymując wirtualne nagrody pieniężne i dostęp do rożnego rodzaju dóbr pomagających naszemu pupilowi w karierze zawodniczej.

Użytkownik rozpoczyna zabawę z EoS od stworzenia własnego sportowca. Sam określa jego wygląd, warunki fizyczne oraz ogólne sportowe umiejętności. Musi także zdecydować w jakiej dyscyplinie sportowej będzie się on specjalizował – od samego początku ma do dyspozycji zestaw popularnych sportów indywidualnych i zespołowych, m.in. koszykówkę, narciarstwo, tenis oraz ćwiczenia fitness. Początkowo nasz bohater prezentuje raczej mierny poziom umiejętności i wyszkolenia, z czasem jednak rozwija swoje talenty i ma realne szanse, by stać się regularnym zawodowcem i (w przypadku reprezentowania dyscypliny zespołowej) silnym punktem swojej drużyny. Żeby jednak tak się stało, musimy włożyć wiele wysiłku w systematyczne ćwiczenia. Plan treningowy ustalamy samodzielnie lub korzystamy z pomocy trenerów i asystentów NPC. Jego założenia wypełniamy już sami, za pośrednictwem szeregu wbudowanych minigier PvP.

Postarano się, by świat Empire of Sports w możliwie największym stopniu przypominał rzeczywistość, stąd nie dziwi spora ilość różnego rodzaju lig, rankingów, zawodów i imprez sportowych. Im więcej sobą reprezentujemy, tym wyższą wartość rynkową nasz wizerunek osiąga, a to z kolei przekłada się bezpośrednio na dostęp do lepszego, markowego sprzętu i regularne zaproszenia na turnieje najwyższej rangi. Wiąże się to oczywiście z podróżami do różnych zakątków świata i możliwością trenowania w najbardziej znanych i najlepiej wyposażonych ośrodkach treningowych. Warto przy tym zauważyć, że kariera profesjonalnego sportowca nie polega wyłącznie na ćwiczeniach i rozgrywkach. W wolnych chwilach możemy spotykać się przyjaciółmi, wspólnie omawiać nowe techniki i taktyki treningowe, zabawić się wspólnie w meczach i mini-turniejach towarzyskich czy rekreacyjnie wybrać się na mecz obcej dla nas dyscypliny sportowej. Ciekawostką jest obecność w grze nazwisk prawdziwych gwiazd sportu i nazw sławnych drużyn.

Od strony technicznej program oferuje przede wszystkim nieskomplikowany, intuicyjny interfejs oraz przyzwoitą oprawę audiowizualną, która jednak nie pociąga za sobą wygórowanych wymagań sprzętowych.

Gra jest darmowa.

Można pobrać ze strony tej gry (w google pisać Empire of Sports)

Jak będziecie grać,to podczas robienia zawodnika dajcie aby był we Francji,bo ja jestem

Nick:Jack Thunder

6051651874bda81af7d2c2.gif

Ciekawą grą online jest The West.Fajny pomysł na grę i wciąga na maksa.Tematyka jest tam związana z dzikim zachodem,wykonuje tam pewne prace i zadania a przy 10 lvl wybieram postać która chce grac.Oczywiście rożna się od siebie umiejętnościami.Polecam a mój nick to toudi14

Kiedyś grałem tez w menelgame.Bardzo śmieszna gra lecz znudziła mi się.

Zapraszam na serwer Cs Pif-Paf HostVision.pl

91.203.133.221:27216

http://cache.www.gametracker.com/server_info/91.203.133.221:27216/b_560_95_1.png

• 2 tygodnie później...

Z tych przeglądarkowych, to polecam oczywiście facebook'owe FarmVille oraz FishVille, gry bardzo wciągają. Największą zaletą są chyba przyjaciele w grze. Jak ktoś chce dołączyc do sąsiadów na FarmVille to pisac na PW. Wysyłam dużo prezentów :D

Polecam strzelanke zespołową czyli Counter Strike w którą mogę grać całymi dniami. Z tych przeglądarkowych to fajne są m.in Freekick Fusion

9026147804b6c2f2fcb752.jpg

Ja także polecam CS'a. Jeśli chodzi o przeglądarkowe to jedynie plemiona i the west mnie wciągnęło.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Ostatnio znajomy polecił mi ciekawą grę.

www.imperiumojca.pl

Jestes kapłanem.Czy wybierzesz drogę światła czy ciemonsci zależy od Ciebie ;P

Możesz być żlym i słuchać techno na mszy czy jarać fajki lub być dobrym.

Polecam mój nick to Esespe

15733752564c2c578fdaea8.jpg

Polecam grę Football team.Prowadzi się w niej swojego piłkarza, a z resztą co będę dużo pisać.

http://footballteam.pl/index.php?v=new&polecil=32211#v

Byłbym wdzięczny, gdyby ktoś kto zdecydował się grać w tą grę wszedł przez mój link :) Doda mi to za każdą osobę gracza, którego ja poleciłem za co jest nagroda :)

P.S. Gram na dwóch serwerach.Na S1 jestem napastnikiem i mam 19.600 UM, a na S3 także jestem napastnikiem tyle, że mam 2.700 UM :)) Gra bardzo wciąga :) Pozdro...

• 2 tygodnie później...

Ja osobiście polecam menadżer piłkarski o nazwie Freekick

Gra bardzo dużo polaków, częste aktualizacje, wiele możliwości.

Adres:

www.freekick.org

7714662984d3ae78685a4c.jpg

• 2 miesiące temu...

Obecnie tylko Miejskie Gangi na nk, jak ktoś chce powiększyć swój gang to zapraszam do znajomych :) http://nk.pl/profile/7696343

Take me down to the paradise city

Where the grass is green and the girls are pretty

114037126847768c6792b79.jpg

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Lubię to
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 042 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Haha
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: NJPW Best Of The Super Junior 32 - Dzień 3 Data: 14.05.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Korakuen Hall Publiczność: 1.470 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #785 Data: 13.05.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • PpW
      Już w ten piątek widzimy się w Pleneum Space w Gdańsku na Tequila Mezcal Festival 🍹🔥 Na Lucha Libre Extravaganza zobaczycie występy zawodników takich jak: Esteban Lucha, Czacha, El Señor Cerveza, Electrico czy Martinez Grabollo 🤩 Show rozpoczniemy o godzinie 18:30, ale wbijajcie na Festiwal od kiedy tylko możecie bo czeka tam na was ogrom stoisk, warsztatów i atrakcji 🔥🔥🔥 Widzimy się już w ten piątek w Gdańsku 👊 Przeczytaj na fanpage.
    • ManiacZone
      Maniacy ❗️ Podczas MZW Green Madness odbędzie się turniej, w którym weźmie udział ośmiu zawodników. Każdy zwycięzca swojej walki automatycznie zakwalifikuje się do finałowego starcia, które stanie się walką wieczoru. Do wygrania: Walizka z Kontraktem, który upoważnia do wyzywania na pojedynek Mistrza MZW lub PpW ‼️ Walizkę będzie można zakontraktować w dowolnym momencie! Oprócz wspomnianego turnieju czekają Was inne starcia i atrakcje, ale o tym już niebawem. Bądźcie czujni! 👊🏻 *Stypulacja walki wieczoru zostanie ogłoszona już wkrótce. A tymczasem zapraszamy do linku poniżej, gdzie znajdziecie wejściówki na show: https://stage24.pl/events/mzw-4692 Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage Maniac Zone
    • Caribbean Cool
      Jezu jakie to raw bylo kijowe
  • Dodaj nową pozycję...