Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Gry Online

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gracie może w jakieś ciekawe gry online typu (MMO)? Jeżeli tak to może polecicie jakieś ciekawe tytuły?

O to dwie gry, które według mnie warto zobaczyć, chociaż szczerze mówiąc to mamy pełno ciekawych gier online.

Hattrick.org

Najpopularniejszy manager piłkarski w internecie. Gra w to ponad 980 tys. ludzi w tym bardzo dużo Polaków. W lidze jest po 8 zespołów, mecze ligowe odbywają się co tydzień. Naprawdę hattrick bardzo wciąga. Powstało wiele innych menagerów, ale ten jest zdecydowanie najbardziej popularny.

Gangsters.pl

To polska gra kryminalna w której wcielasz się w rolę początkującego gangstera. Poznaj świat pełen przemocy, przekrętów oraz pięknych kobiet i hazardu. Co miesiąc rozdawane są ciekawe nagrody. Myślę, że to najlepsza gra spośród tych o fabule kryminalnej.

• Odpowiedzi 51
  • Wyświetleń 23,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Pograj sobie w Age of Conan, a nie w takie przeglądarkowe popylasz ;)

12135614384eeb824360301.jpg

Opublikowano

Albo w World of Warcraft :D

Prawie to samo co Age of Conan ;)

15733752564c2c578fdaea8.jpg

Opublikowano
Tylko, że w Conanie nie ma takiej cukierkowej grafiki i cała otoczka jest jakby bardziej poważna :)

12135614384eeb824360301.jpg

Opublikowano
Ja polecam GunZ The Duel. Świetna atmosfera i zajebisty klimat. Obecnie gram również w metina, ale tylko dlatego, że wkręcam gościa, że jestem dziewczyną :lol:

http://www.lastfm.pl/user/milkSHAKE619

"Bez sensu i celu, podziały i nienawiść. Komercja, moda, pieniądze i zawiść"

5077314944c546db6bd6cc.jpg

Opublikowano
A ja polecę Silkroad'a, ale chyba sam zacznę grać w Age Of Conan.
We want Dark Sam!

17794869784a630ab0499dd.jpg

Opublikowano

Ja gram w przeglądarkowe gry :)

Kiedyś było tego więcej, bo grałem dużo w Plemiona. Teraz gram w The Wrestling Game.

Pare dni temu zacząłem grać właśnie w Hattricka i ManagerZone :)

W MORPG nie lubie grać... czemu? sam nie wiem :P

Opublikowano
Jeśli chodzi o przeglądarkowe gry to polecam gladiatusa.
We want Dark Sam!

17794869784a630ab0499dd.jpg

Opublikowano

Ja kiedyś grałem w my-fantasy , spoko gierka , jest mapka , można walczyć z innymi graczami itp .

www.my-fantasy.net

11419143584d2847a0e25f5.jpg

Opublikowano
Ja polecam grę Margonem

9829977834a0732b8e377e.jpg

Opublikowano
Osobiście polecam grę World of Warcraft z dodatkiem Wrath of the Lich King. Dużo roboty przy instalacji, w szczególności na nieoficjalnych servach sprawia, że w pewnym momencie ma się dość zabawy w to, jednak po uruchomieniu gry, włącza się jakiś system który działa jak narkotyk. Granie sprawia tak dużo przyjemność, że odrywamy się od świata na kilka godzin.

It's Easy Bein' Sleazy

Opublikowano

Ja gram z kumplem w WoW'a, ale na dodatku Burning Crusade, gdyż na nim działa server, na którym gramy. Ogólnie bardzo polecam grę, cholernie wciąga.

Shadow, mógłbyś przybliżyć co dodaje Wrath of the Lich King? Wiem, że od 55lvlu można grać Death Knightem, ale są jeszcze jakieś większe nowości?

Opublikowano

ja w zasadzie gram tylko w Fife 09 i Fifa Managera

ale kiedyś dużo siedziałem przed Lineage 2

polecam, najlepsze w swoim gatunku

Opublikowano
Shadow, mógłbyś przybliżyć co dodaje Wrath of the Lich King? Wiem, że od 55lvlu można grać Death Knightem, ale są jeszcze jakieś większe nowości?

Ulepszony silnik graficzny, nowe możliwości dla poszczególnych klas, nowe instancje, nowy kontynent "Northrend", nowe mounty min. Mamuty, niedźwiedzie, pojazd mechaniczny, smoki ze szkieletu i wiele innych. Nie wiem czy jest to prawda ale podobno na swojego mounta będzie można zabrać innego gracza co zdecydowanie poprawi komunikację.

Tutaj znajdziesz więcej informacji: http://pl.wikipedia.org/wiki/World_of_Warcraft:_Wrath_of_the_Lich_King

It's Easy Bein' Sleazy

Opublikowano
podobno na swojego mounta będzie można zabrać innego gracza co zdecydowanie poprawi komunikację.

To by było coś boskiego :D Mimo to, pozostanę na The Burning Crusade. Działa na nim najlepszy moim zdaniem polski server Theatre of Dreams, gdzie od niedawna gram z kumplami. Poza tym, nie znalazłem żadnego godnego uwagi servera na WotLK. Gramy Krwawymi Elfami i jakoś nam się wiedzie :P Nawet mamy w planach własną gildię...