Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

ECW 03.02.2009r.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie no spoko Finlay to dobry wrestler, nawet bardzo. Chodziło mi o jego gimnick... syn karzełek który wszystkim dokucza i on zielony tatuś... Gdyby miał inny strój, fruzyrę 8) speeche to może byłby ok. Ale w takiej postaci jest dla mnie bezsensowne żeby wygrywał z mistrzem ECW

11301703464970cd8e3af3a.png

• Odpowiedzi 21
  • Wyświetleń 4,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Nie no spoko Finlay to dobry wrestler, nawet bardzo. Chodziło mi o jego gimnick... syn karzełek który wszystkim dokucza i on zielony tatuś...

Gimmick*

Finlay doskonale się sprawdzał w roli heela i jako osoba która uwielbia walczyć. Tak jak napisałeś cukierkowy gimmick tatusia ssie i coraz ciężej się go ogląda tym bardziej, że wszystko co dzieje się wokół jego postaci stało się strasznie monotonne i brakuje czegoś nowego.

15974308365193fac7b7921.jpg

Opublikowano

Eee...a co ma takiego super ten "mistrz" ECW? Fajną fryzure ? :D Bo speechy to on za fajnych też nie ma.

A co do Fita-Hornswoggle stał się obecnie żenujący. Kiedy obaj heelowali był do zniesienia ale obecnie jako przesłodzony karzełek jest okropny :/

Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

Opublikowano
no pewnie że tak

a jeśli chodzi o brawlerów to jak dla mnie aktualnie najlepszy!

Zgadzam się w 100 % . Facet ma pięćdziesiątkę na karku a , a dalej jest w dobrej formie , zdecydowanie lepszej niż niektóre młodsze "dziadki " w TNA . Niewątpliwie lepiej się sprawdzał w roli heela , ale za te walki i tak mam szacun dla nego :)

ale to nie zmienia faktu ze miz ogranicza morrisona każdy mądry sie z tym zgodzi

Trzeba przyznać ze Miz i tak sie przy tym Morrisonie wyrobił , ale sie z wami zgodze że zasługuje na karierę solową

Swagger traci swoje Undefeated

Z pewnością korona mu z głowy nie spadnie . Zadebiutował niedawno , szybko zdobyl pas , jak jobbnie raz na jakis czas nic mu się złego nie stanie .

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg

Opublikowano
Ogólnie WWE ostatnio kreuje wizerunki niepokonanych - oprócz Swaggera chcę zauważyć, że Kozlov jak dotąd nie został spinowany. Finlay jest naprawdę dobrym zawodnikiem, aczkolwiek jobbnie raczej dla Swaggera (trza przypushować młodziaka)
Opublikowano
Eee...a co ma takiego super ten "mistrz" ECW? Fajną fryzure ? Bo speechy to on za fajnych też nie ma.

hehe On nawet sepleni:D a napisałem mistrz bo to właśnie jego tytuł "ECW Champion" czyli mistrz ECW;p

11301703464970cd8e3af3a.png

Opublikowano
Wiem co znaczy ECW Champion :) Dałem mistrza w "" żeby podkreślić, iż jak dla mnie to mistrz papierowy.
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg