Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

No Way Out 2009

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Ja także się wypowiem odnośnie NWO :]

1. Jack Swagger © vs. Finlay - raczej pewna wygrana Swaggera. Tak jak już wspominali koledzy, Finlay jest solidnym zawodnikiem, więc możemy zobaczyć kilka ładnych akcji, ale ogólnie walka nie będzie raczej porywcza..

2. JBL vs. HBK - tutaj stawiam na zwycięstwo Michaelsa i zakończenie feudu. HBK cały czas prezentuje wysoki poziom, więc walka nie powinna być nudna. Mam nadzieję, że zakończenie będzie ciekawe :]

3. EC RAW - 99% wygrana Ceny. Wszyscy mówią, że ta walka będzie najmniej ciekawa. Ja oczekuje dobrego występu od Y2J'a. Rey i Kofi trochę poskaczą, ale pewnie szybko odpadną. Knox i Kane mogą dać porządny wycisk Cenie, ale ten raczej na koniec odzyska siły.

4. EC SmackDown - świetna obsada. Zapowiada się bardzo ciekawa walka. Ja osobiście liczę na Jeff'a i Taker'a. Nie wolno jednak wykluczać Edge'a, który jakoś sprytnie może wygrać cały pojedynek. Najwięcej doświadczenia w walkach w EC ma HHH i Taker, ale myślę, że Hunter'owi się nie uda :P

5. Randy Orton vs. Shane McMahon - zapowiada się najciekawsza walka tej gali. Liczę na chociaż kilka hardcore'owych elementów walki. Przydałby się jakiś wysoki skok Shane'a :D Ale myślę, że walkę wygra Randy, po interwencji Legacy.

https://forum.wrestling.pl/topic/13536-no-way-out-2009/page/9/#findComment-123594

• Odpowiedzi 242
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

17

• Cezet

13

• miszcz_94

11

• AX

8

Top użytkownicy w tym temacie

W moim 100 poscie takze wypowiem sie o NWO.

Elimination Chamber Match Raw:

97% wygrana Jaśka.Liczę na dobrą postawę Kofiego i Kane, ktory ostatnio był szmacony przez WWE i te 3% szans na zwycięstwo ma on.Liczę na dobrą walke ale chyba sie myle. :lol:

Elimination Chamber Match Smackdown:

Tu zaś liczę na rewanż Jeffa ale pewnie mu sie to nie uda.Chciałbym aby wygrał to Taker albo HHH,ponieważ oni sie najbardziej nadają do takiego pasa.Stawiam na Triple H ktory zmierzy sie na Wrestelmeni 25 i przerwie streak Takera.Bedzie to rzecz mowiac MASAKRA :shock: .Myśle ze ta walka podniesie ocene gali.

HBK vs JBL

Wygrana Shawna i zakończenie feudu. Jesli Shawn by wygrał zaczął pewnie by feud z Jasiem. :smile:

ECW Championship Jack Swagger vs Finlay

New ECW Champion Finlay????Mysle ze tak a potem ciekawy jego feud z CC. :twisted:

Randy Orton vs Shane McMahon

Myśle że to bedzie walka wieczoru.Licze na jakies skoki z titantronu jesli zle napisalem to poprawcie.Moim zdaniem wygrana synka Vince.Jeśli nawet wbiegnie Legacy to i tak wygra Shane. :smile:

https://forum.wrestling.pl/topic/13536-no-way-out-2009/page/9/#findComment-123623

EC RAW 100 % wygrana Bez Cennego. High Fly'erzy trochę polatają i zostaną wyeliminowani. Następnie Knox i Kane zostaną wyeliminowania. Bez Cenny będzie obrywał( dominacja Jericho). Następnie " Bez Cenny" Power Up słynne combo Siny( 2 x Shoulder Tacker, Killswitch, You Can't See Me, FU) i Cena wygrywa...

EC Smackdown

Ciekawa obsada. Tu trudno wytypować zwycięzcę, ale stawiam na Edge'a( jeśli WWE zrezygnowało z zmieniania właściciela pasa co miesiąc...).

Shane McMahon vs Randy Orton

Myślę że zobaczymy wiele wspaniałych akcji w wykonaniu obu zawodników. Pod koniec pewnie wkroczy Legacy i razem rozprawią się z Shane'em.

Jack vs Finlay

no coment, ale wiadomo że wygra Jack.

Shawn Michaels vs JBL

100% wygrana Michaels'a. HBK będzie mógł się wykazać( ciekawe czy będzie wstanie poprowadzić nawet JBL'a.

https://forum.wrestling.pl/topic/13536-no-way-out-2009/page/9/#findComment-123631

Jeżeli wygra Tripel H to na 100% zmierzy się z Edgem który musi mieć rewanż tak więc nie grozi nam przerwanie streaku zostje nam tylko walka Burred Alive Match z Big Showem ......
https://forum.wrestling.pl/topic/13536-no-way-out-2009/page/9/#findComment-123665

• Reputacja:   1

1. Jack Swagger vs. Finlay - tutaj wynik jest pewny jak w pacierzu amen, Finlay zakończył streak Swagger'a to nie odbierze mu pasa. Chciałbym, żeby w ostatniej chwili Teddy Long wyszdł przed walką i powiedział, że będzie to Triple Threat a następnie usłyszymy nowy zajebisty theme Christian'a :).

2. JBL vs. HBK - ta walka musi być ciekawa, pełna dramatyzmu i obfitująca w dużo near fall'i. Niby logiczne jest zwycięstwo HBK patrząc na stawkę tej walki (tak samo Edge vs. Undertaker z One Night Stand 2008), ale mam przeczucie na zwycięstwo JBL'a. Chciałbym, zeby booker'zy przygotowali nam coś ciekawego i na Wrestlemani skończył się cały feud bo zostawiać tak HBK bez większego buidl up'u nie chcę ;).

3. EC RAW - nie wiem co powiedzieć o Elemination Chamber, nie widzę innej opcji jak zwycięstwo Cena'y , ale ostatnimi czasy w WWE jest moda na krótkie title run'y i wygrać może Y2J dzięki czemu John będzie mógł odebrać pas na "grand daddy of them all". WWE samo nawet stwierdziło, że większym zaciekawieniem cieszy się pościg Jaśka po pas a nie jego enta obrona. Uważam też, że ten EC będzie lepszy pod względem wrestling'u bo jego nasilenie pod względem superstar'ów jest małe a w czymś musi wyróżniać się.

4. EC SmackDown - te Elemination Chamber jest wypchane gwiazdami, przez co będzie słabsze pod względem wrestling'u (Koslov, HHH i Big Show dużo raczej nie mogą) a atmosferę walki będą budować nazwiska. Stawiam, że z klatki z pasem wyjdzie Edge bo Triple H, odbierze mu go na WM'emce. Mój scenariusz jaki mi się marzy to, że Jeff Hardy wygrywa walkę a na Wrestlemani mamy powtórkę z Armageddon, ale Jeff już ma program z bratem ;/.

5. Randy Orton vs. Shane McMahon - stawiam na to, że będzie to show steal'er bo wiadomo czego się spodziewać po młodym McMahon'ie. Ogólnie cały feud na linii Legacy vs. McMahon strasznie podoba mi się i śledzę go z wielkim zaciekawieniem. Zobaczymy czy na RAW RKO pozwolił pobić się dla Shane'a, co też było ciekawym rozwiązaniem. Stawiam na RKO.

https://forum.wrestling.pl/topic/13536-no-way-out-2009/page/9/#findComment-123775

już dziś NWO ma ktoś może stronke aby obejrzeć? :-)
https://forum.wrestling.pl/topic/13536-no-way-out-2009/page/9/#findComment-123776

ja mam tylko nadzieje, że No Way Out zapełni mi niedosyt po Royal Rumble.

Liczę na:

- dobre widowiska w klatkach

- zmianę w ostatniej chwili walki o pas ECW na triple threat match i dodanie do niej Christiana

- wygraną HBK i zakończenie nudnego już storylina z JBLem

- bez względu na wynik walki mam nadzieje że Shane pokaże to w czym zawsze był najlepszy

- jakieś zaskoczenie (oczywiście ja zawsze licze na wejście Stone Colda, mimo iż wiem że pojawi się dopiero 23 na RAW :P )

i mam nadzieje jutro na luzie przy browarku obejrzeć NWO z Cypexem i innymi kumplami :twisted:

https://forum.wrestling.pl/topic/13536-no-way-out-2009/page/9/#findComment-123784

Właśnie ma ktoś lineczki do NWO ?? Bo cholernie ciekawym a w małopolsce ferie dzieci mają to bym sobie obejrzał dzisiaj w nocy :D
https://forum.wrestling.pl/topic/13536-no-way-out-2009/page/9/#findComment-123868

No i nikt nie wytypował zwycięzcy Elimination Chamber Raw:)

Trzeba plusa bookerom dać. Zaskoczyli:) No i nie było przecieków:)

Tak w skrócie:

Oba Chambery bardzo dobre. Sporo ciekawych zagrań.

Orton vs Shane - Świetny. W sumie to trochę żenada, że non-wrestler potrafi stworzyć lepsze widowisko niż 80% rosteru WWE. Najlepsza walka gali.

Swagger vs Finlay i HBK vs JBL po prostu solidne,ale jednak zapychacze.

Podsumowując gala wg mnie na naprawdę wysokim poziomie.

https://forum.wrestling.pl/topic/13536-no-way-out-2009/page/9/#findComment-123945

Gali nie ogladalem, ale potem sobie pewnie objerze.

Wyniki Chamberow zaskakujace, zwlaszcza RAW.

No wlasnie powiedzmi ktos bo sie gubie xD to Edge przeszedl na RAW, czy WHCprzeszlo na Smacka :P?

https://forum.wrestling.pl/topic/13536-no-way-out-2009/page/9/#findComment-123946

EC Smackdown była całkiem ciekawa,nawet najciekawsza ze wszystkich walk tego wieczoru.Fajnie że Edge odpadł jako pierwszy,nie zasługiwał według mnie na żaden z tytułów,każdy z pasów zdobył podstępem,bez żadnego wysiłku.Reszta meczu bez żadnych niespodzianek,no może sądziłem że Kozlov zajdzie troche dalej no ale Rusek nie dał rady :) Nie zdziwił mnie fakt iż HHH został nowym mistrzem WWE chociaż przez pewien czas można było powiedzieć że przegra z Takerem po otrzymaniu tombstone.

JBL & HBK tu nie mialem watpliwości że HBK pokaże co potrafi

ECW pozostawie bez komentarza.

Randy i Shane ahh ta walka to był jeden wielki Fake,strasznie to wyglądało,szkoda tylko że nie pokazał R.O co tak naprawde potrafi i dał się klepać.

EC RAW,z żalem go oglądałem,od momentu wejścia Edga nie miałem już ochoty tego oglądać,żałosny jest ten koleś,wielki szacun dla Reya ze utrzymanie tak świetnej klasy i dotrwanie do samego końca,szkoda że Cena odpadł błyskawicznie,napewno gdyby nie ten PIN wygrał by,Jericho jak zwykle gwarantował że zostanie nowym mistrzem,ale biorąc pod uwage fakt iż go wyeliminowali,znowu przegrał :) Kane,Knox niczym szczególnym nie zasłużyli na pochwałe,no i został niezapowiedziany gość Edge,który jest nowym WHC.Zastanawiam się tylko czy to jest możliwe aby SMACKDOWN brało udział w walce o tytuł pasa RAW.Ciekawe czy to przejdzie czy nie beda mieli WHC,i zrobia jakis turniej o pas.Jezeli nie to chyba przestane ogladac WWE bo coraz wiecej tam syfu sie robi ostatnio :/

https://forum.wrestling.pl/topic/13536-no-way-out-2009/page/9/#findComment-123947

Jeśli ktoś chce... http://wwe-tv.jimdo.com/wwe-tv-live-stream/ - tu lecą powtórki, właśnie jest EC SD!
https://forum.wrestling.pl/topic/13536-no-way-out-2009/page/9/#findComment-123953

Czekam z niecierpilwością na następny SMACKDOWN i wielkie wejście Cena'y i dopadnięcie Edga, bo innej przyszłości nie widzę. Czuję że dojdzie między nimi do pojedynku o pas na WM25 jeżeli tylko Undertaker nie będzie pierwszy. Co do innych walk na NWO to nie jestem wielce zaskoczony wynikami w EC (oczywiście po za Raw, ale Edge zaczyna się robić żałosny). Co do EC SMACKDOWN szczerze obstawiałem Undertaker'a a nie HHH ale walka całkiemi niezła. PPV całkiem niezłe ciekawe akcje, i niezłe pojedynki. Można teraz spokojnie czekać do WM25
https://forum.wrestling.pl/topic/13536-no-way-out-2009/page/9/#findComment-123954

EC Smackdown! - zaskakujące odpadnięcie Edge'a. Totlanie mnie to zadziwiło i lekko zdenerwowało, bo miałem nadzieję, że Rated R potrzyma przez dłuższy czas niż miesiąc swój pas mistrzowski. Bardzo dobre widowisko, a w momencie, gdy zostali HHH i Taker - przypomniały mi się stare czasy.

Shane vs Orton - dobra walka, ale całkowicie przewidziałem jej wynik i przebieg. Myślałem tylko, że Ortonowi w zwycięstwie pomogą partnerzy, a on jeszcze sam ich wygonił...

Swagger vs Finlay - zastanawiałem się, czy nie będzie jakieś interwecji Christiana. Mimo to po słabej walce Swagger zachował pas.

HBK vs JBL - niezła walka, chyba najlepsza w wykonaniu JBLa od czasu WM 24. Bałem się, żeby Writerzy nie zafundowali nam porażki HBKa i kontynuacji tego feudu. Na szczęście dla nich najwidoczniej również nie był to najlepszy pomysł.

EC Raw - What the fuck!? Najmniej ciekawa walka jako Main Event? Takie były moje myśli w momencie, gdy okazało się, że pierwszą walką gali jest ta najciekawsza i najmniej przewidywalna. W momencie , gdy wyszedł Edge, zrozumiałem ten krok. Czy był ktoś, kto sądził, że i tą walkę przegra? Podobny myk, jak tez na Unforgiven, kiedy podczas Scramble Matchu nieoczekiwanie wyszedł Jericho i zdobył pas.

W chwili, gdy odliczono Cenę, wydawało mi sie, że nie mam cienia wątpliwości, że Edge wyjdzie z pasem. Jednak nearfalle były tak wiarygodne, że w penym momencie zadrżałem na mmozliwość zdobycia tytułu przez Reya. Również doskonałe widowisko w wykonaniu obu wrestlerów.

Z punktu widzenia WrestleManii genialne posunięcie ze strony WWE na NWO. Wydawałoby się, że kartę na WM 25 można przewidzieć z dużym prawdopodobieństwem, ale wygrana Edge'a sprawiła, że zapanowało duże przetasowanie, porządek został zburzony! Otwiera się szansa na pojedynek Orton vs Edge, który z przyjemnością bym zobaczył. Jeśli zdecydują się na Edge vs Cena będzie to kompletna klapa. Pod ich feudem stał cały 2006 rok i nie mam zamiaru, więcej ich razem oglądać.

Tak czy inaczej, WWE kolejny raz zaskoczyło. I to chyba w najmniej spodziewanym momencie, i na wydawałoby się na gali poprzedzającej WM, która zawsze skazana była na zmarnowanie.

https://forum.wrestling.pl/topic/13536-no-way-out-2009/page/9/#findComment-123957