Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

No Way Out 2009

KENTA

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

No więc znamy już 4 uczestników EC Raw :D

1. John Cena

2.Chris Jericho

3.Rey Mysterio

4.Kofi Kingston

Bardzo dziwi mnie obecność Kofiego,bardziej widział bym tam punka :]

Chciałbym bardzo zobaczyć walkę

Shane McMahon vs Randy Orton w street fight :D

ze SD!

1.Undertaker

2.Big Show

3.Triple H

4.Vladimir Kozlov

To wiemy z Tapingów (Chyba)

dojdzie jeszcze pewnie Jeff lub Matt ale raczej ten drugi gdyż pomoże mu edge :]

Wyrażajcie swoje opinie

(załozyłem już teraz temat bo w RR juz gadali o NWO :D)

• Odpowiedzi 242
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

17

• Cezet

13

• miszcz_94

11

• AX

8

Top użytkownicy w tym temacie

Jak dla mnie EC z RAW to będzie kompletna porażka. Kofi Kingston nie nadaję się do tej walki, bo i tak każdy wie, że nie wygra, to samo Rey Mysterio, Ci dwaj zawodnicy raczej nic do tego EC nie wniosą. Mam nadzieję, że w SmackDown! będzie o wiele lepiej, chociażby ze względu na uczestników.

Kofi Kingston nie nadaję się do tej walki, bo i tak każdy wie, że nie wygra, to samo Rey Mysterio, Ci dwaj zawodnicy raczej nic do tego EC nie wniosą.

Ja mysle, ze wniosa. Przeciez taki Rej lub Kofi moze wspiac sie po klatce i skoczyc z gory, lub wykonac jakies inne fajne akcje.

W oficjalnym temacie o gali nie używamy taga spoiler tylko piszemy normalnie.

Mi się właśnie odwrotnie wydaje aniżeli Paszczakowi, jeżeli dostaną szansę na pokazanie się dostatecznie, to powinni oni (mówię tu o Kofim i Reyu) wnieść bardzo dużo do EC (mogą polatać i rozruszać ten EC). Może i brakuje takich bardziej pushowanych osób (na razie), ale to nie musi oznaczać, że walka ta będzie słabsza. Co do Smacka to mamy elitę Smackdown, powinno być równie nieźle. Brat vs brat? Zapewne coś takiego może być, nie sądzę, by walka ta wyszłaby jakoś świetnie, nie wiem czy bracia mogliby wiarygodnie sprzedać to co w chwili obecnej między nimi się dzieje. Dalszych uwag na razie nie mam.

Hmmm... tutaj na temat karty nic ciekawego nie można powiedzieć... lecz, według mnie karta może przedstawiać się następująco:

ECW Championship match:

Jack Swagger vs. Finlay

Womens championship:

Melina vs. Beth

Matt Hardy vs. Jeff Hardy

Last Man Standing

Shane McMahon vs Randy Orton

Elimination Chamber for WHC

John Cena vs Chris Jericho vs Rey Mysterio vs Kofi Kingston vs Shawn Michaels vs JBL

Elimination Chamber for WWE Champion

Undertaker vs Big Show vs Vladimir Kozlov vs Triple H vs Edge vs ???

I w miejsce pytaników można dać np. Christian`a... Osoba która kryje się pod pytajnikami będzie ukrywana do ostatniej chwili... Karta byłaby wtedy bardzo zdobiona ze tak powiem, najbardziej gdyby Shane vs Orton było w właśnie tej stypulacji... Może jakiś skok Shane`a z 20 metrów :P ? W EC WHC według mnie dojdzie do zdrady HBK`a i JBL`a, mianowicie może JBL będzie leżeć i ktoś wykona jakiś finisher na HBK`u i Shawn przez przypadek spinuje JBL`a...? Kto wie... Elimination Chamber oczywiście lepiej prezentuje się dla SmackDownu! Tacy "wymiatacze" jak Big Show, Kozlov i Undertaker.... według mnie będzie miodzio ta walka :D I oby trochę krwi się pojawiło, bardzo bym chciał... :(

Ja się cieszę że będzie Kofi :) ostatnio bardzo podobają mi się jego akcje, sprytny zawodnik. Tak samo Rey :)

Po cichu liczę na zwycięstwo Ceny, on wydaje się być najmocniejszy :)

Po cichu liczę na zwycięstwo Ceny, on wydaje się być najmocniejszy

Nie masz co liczyć po cichu na jego zwycięstwo on wydaje się najmocniejszym zawodnikiem jak na razie ale mysle że to sie nie zmieni. Kofi i Rey to będą ładne dodatki high-flyingowe :)

Rok temu na No Way Out widzieliśmy walkę John Cena kontra Randy Orton o WWE Tittle. W tym zobaczymy WHC EC Kofi Kingston vs. ??? vs. Rey Mysterio vs. J2Y vs. ??? vs. John Cena. Ludzie w ciągu roku mamy dwie walki z Ceną o pas z tą różnica ze teraz John jest mistrzem. Jakoś jeszcze prze bolę Jasia ale co tam robi Kofi? Lubie go ale nie dawno walczył o IC Tittle a teraz o WHC? Co za debil to wymyślił? Wiem ze booking federacji Vinca jest nastawiony na dzieci ale to już przesada. Rey jeszcze zasługuje na miejsce, bo był WHC i długo siedzi w tym biznesie, ale i tak pewnie nie wygra. Tak samo Jericho, choć to on z Ceną mogą grać pierwsze skrzypce. Zostały jeszcze dwa miejsca a do NWO dwa tygodnie czyli dwa Rawy. Ja chce HBK w tej walce i żeby on wygrał i WM zmierzył się z Randym. Co do SD! EC na razie się wypowiem bo nie oglądałem Smackdown'a.

EC RAW - na razie to zwycięzca jest 100%'towy... lecz może ktoś dojdzie co da nam cień przemyśleń.

EC SD - dojdzie jeszcze Jeff jeżeli spoiler który czytałem jest prawdziwy. A więc team bardzo ciekawy jednakże myślę że walka będzie wyglądać następująco Kozlov vs HHH, Jeff vs Edge, Big Show vs Taker... co raczej fajnie by nie wyglądało ze względu że to już było... może chociaż WWE trochę pokaże i zrobi żeby nie wchodzili tak że będzie wiadomo jak to się rozegra... stawiam na wygrana Edge, bo zmiana pasa co miesiąc na pewno nie wychodzi na dobre.

Prawdopodobnie coś będzie o ECW Champa - Finlay? Boogeyman?

Widziałbym też obronę US tittle bo dawno nie widzieliśmy obrony tego tytułu na PPV, czas również na Divas champ, może się wreszcie pokaże.

PPV za ciekawie się nie zapowiada (niespodzianki), no może ten 'ktoś' się w końcu ujawni. Może jakis #1 contender Match?

EDIT po obejrzeniu FULL SD!

Może MVP tittle shot na US champ? Ale to chyba za szybko...

@down

Shelton średni w ringu? No jak kto woli :x, a szans do pokazania się "na żywo" to za dużo nie miał wiec i nie miał dobrych speachy... tylko te ścierwa nagrane :x

Edytowane przez Vovi

Nie wiem ale Divas Championship raczej nie będzie bo Maryse jest jeszcze kontuzjowana, no chyba, że się wykuruje. Najciekawiej zapowiada się Elimination Chamber SmackDown! obstawa jest naprawdę bardzo dobra i ciężko będzie przewidzieć cokolwiek (Może Christian, Matt Hardy może się wmieszać). RAW natomiast ma pewne mocne punkty (może Kofi coś namiesza, Jericho też pasuje) ale i też słabe punkty czyt. John Cena. Ciekawe czy wsadzą do klatki Randy'ego czy jednak będzie jakaś walka przeciwko rodzince McMahonsów. US Championship - Mam dość Benjamina w roli champa jest ciulowy, mic skillsy słabe w ringu średniak, tylko kto by mógł dostać title shoota żeby odebrać Sheltonowi pas. ECW Championship - Boogeyman, Finlaay... a może Dreamer? Z pewnością przed WrestleManią będzie chciał przejąć pas. Jedyną ciekawą walką zapowiadającą się jest EC SD reszta wydaje mi się zapchaj dziurą.

Jak dla mnie EC z RAW to będzie kompletna porażka. Kofi Kingston nie nadaję się do tej walki, bo i tak każdy wie, że nie wygra, to samo Rey Mysterio,

No może i nie wygrają ale na pewno możemy oczekiwać ładnych akcji w powietrzu . Tym bardziej szkoda że Evan Bourne jest kontuzjowany im wiecej highflyerow tym lepiej .

Co do innych walk to mysle ze powinna jeszcze dojsc walk o world tag team champions Morrison i Miz vs Cryme Tyme .

• Urządzenie:  Windows

z tego co widzialem w spoilerach to nie bedzie walki jeff vs matt na no way out tylko bedzie walczyc w ec sd

W EC WHC według mnie dojdzie do zdrady HBK`a i JBL`a

Nie dojdzie, bo HBK przegrał na ostatnim RAW z Ceną. (stawką było wejście JBL'a do EC).

W tej sytuacji najpewniej HBK wejdzie do EC. Tylko kto będzie ostatni?

- Orton (o ile nie wmieszają go w walkę z Shane O' Mac)

- Batista (miejmy szczerą nadzieję, że nie)

- kogoś z Legacy (też dość kiepski pomysł)

Elimination Chamber z dywizji RAW wydaje się jak dla mnie,,lekki wagowo", przy czym jak dla starego marka high fly'ierów jest duzym plusem. Wrzucenie tam Kofiego jest pewnego rodzaju sprawdzeniem tego zawodnika w tego rodzaju meczach, na pewno duzo poskacze, ejdnak będzie chyba skazany na obijanie przez większych od siebie, patrz Cena. Lecz jakby zdobył pas :lol: :lol: Wygra zapeniw Jasiu, lecz tą walke objerze w przyemnościa dla niesamowitych akrobacji z klatce, czego się spodziewam

Z kolei EC dywizji Smackdown jest ewidentnie ciężkiego kalibru, boję się że będzie to bardziej nawalanka typu łokieć, buła, baśka aniżeli powerwrestling na poziomie. Przy tylu uczestnikach myśle że Edge'owi będzie łatwo machnąć jakiegoś speara na rannej zwierzynie i obronic tytuł, przez co stanie się w końcu wiarygodnym mistrzem.

Jak na razie przy takiej obstawie EC Smackdown!

1.Undertaker

2.Big Show

3.Triple H

4.Vladimir Kozlov

Nie ma co liczyc na coś ciekawego z wyjątkiem clothesline'ów, big bootów i mocnych wyrztutów poza ring... Gdy do walki dojdzie Edge i Jeff od razu robi się ciekawie, lekki element high flyingu i mistrz, który musi

obronic tytuł, przez co stanie się w końcu wiarygodnym mistrzem
:grin: