Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

No Way Out 2009

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

powiem tak- jak co roku zwycięscy EC są prawie pewni( cena, edge) jakoś nie chce mi się wierzyć że WWE belt znowu zmieni właściciela. nad reszta jeszcze się nie zastanawiałem
https://forum.wrestling.pl/topic/13536-no-way-out-2009/page/8/#findComment-123042

• Odpowiedzi 242
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

17

• Cezet

13

• miszcz_94

11

• Krzychu

8

Top użytkownicy w tym temacie

SD! EC wg. mnie są 2 opcje co do tej walki

1. Wygra Edge i pas straci na WM 25 przeciwko HHH - HHH wygrywa pierwszy raz od wielu wielu lat na WM i zostaje 13 raz mistrzem świata na drafcie (sryy że tak wybiegam w przyszłość) Undertaker przechodzi na RAW, jest to jedyna szansa na znalezienie odpowiedniego przeciwnika dla Phenoma gdyż na SD! wszyscy są "zajęci"

2. Wygra HHH i Vickie zapowiada walke rewanżową na WM lecz i tym razem HHH wygrywa - tak jak wyżej zostaje 13 raz mistrzem świata i wygrywa na WM po wielu latach

Innych opcji nie moge sobie wyobrazić. Jeżeli wygrałby Taker to albo mamy powtórke z rozrywki czyli Edge vs Undertaker na WM albo HHH vs Undertaker i tu jest zagrożony streak Grabarza :/. Pozostała trójka wraz z Hardym nie mają większych szans na wygraną, wiadomo Brat vs Brat, Kozlov i Big Show jako dopełnienie bo jest o nich ostatnio "głośno".

https://forum.wrestling.pl/topic/13536-no-way-out-2009/page/8/#findComment-123052

SENSACJA!!!! (offtopic)

na wczorajszej gali ECW, do WWE powrócił... CHRISTIAN !!!! haha, chyba nikt się tego nie spodziewał :D dodam tylko że wygrał powrotną walkę z Jack'iem Swagger'em, eh niesamowite :)

https://forum.wrestling.pl/topic/13536-no-way-out-2009/page/8/#findComment-123081

Osz w dupesz!! :D Nie wytrzymam, chyba walnę na łupież!! xD

http://www.youtube.com/watch?v=ZPuOXK36z4c

Bez jaj... Polecam obejrzeć to ECW... NA PEWNO JE OBEJRZĘ... NA PEWNO!!

Edytowane przez nekrophage
https://forum.wrestling.pl/topic/13536-no-way-out-2009/page/8/#findComment-123082

JAJA JAK BERETY

Każdy myślał , że owy pan wystąpi raczej w SD , a tutaj ECW . Raczej nie jestem zadowolony z tego , ale grunt , że CC jest w WWE

https://forum.wrestling.pl/topic/13536-no-way-out-2009/page/8/#findComment-123083

Teraz gdyby tylko z ECW pozbyć się pewnego karła o imieniu Hornswoggle, z Finlaya zrobić bardziej Bad Assowego Irelandczyka i dorzucić kilka osób... No i poważnie przewietrzyć tam trzeba... ECW stało by na nieco wyższym poziomie i nikt by już nie narzekał.
https://forum.wrestling.pl/topic/13536-no-way-out-2009/page/8/#findComment-123085

lepiej tez napisze w spoilerze bo raczej nie kazdy oglada ECW

To jakas padaka. Widac od razu ile Christian znaczy tak naprawde dla WWE skoro rzucili go na ECW, pewnie w zastepstwie Matta. Licze, ze dlugo tam nie zagrzeje miejsca i go gdzies przeniosa. Chociaz z drugiej strony przy obecnej konkurencji w obu brandach moze niech na razie powalczy tutaj w main eventach.

https://forum.wrestling.pl/topic/13536-no-way-out-2009/page/8/#findComment-123091

Odnośnie dzisiejszego ECW.

Ehhh faktycznie kiepski ten comeback CC. Pomijam fakt, że dali go do ECW, ale sam debiut był pozbawiony jakiejkolwiek wyjątkowości. Christian otrzymał spieprzoną wersje swojego starego theme'u, który po przeróbce jest po prostu okropny. Reakcja komentatorów na pojawienie się Captaina Charismy była żenująca, Grisham bez jakichkolwiek emocji oznajmił "It's Christian" w taki sam sposób w jaki co tydzień ogłasza wejście DJ Gabriela czy innego rookie z ECW. Rozumiem, że Christian nigdy nie był Main Eventerem w WWE, ale po 3 latach niebytu w fedzie Vince'a zasługiwał na coś lepszego. Bardziej spektakularny comeback już na starcie pomógłby mu w wypromowaniu sie, a tak to mamy kaszankę. To już naprawde nie można go było wpieprzyc do Royal Rumble, dac wywalic kilku gości, żeby dac mu jakiś porządny start w WWE?

Szczerze przyznam, że bardzo czekałem na jego powrót i spotkał mnie spory zawód.

Zobaczymy jak sie dalej potoczą sprawy, start nienajlepszy.

https://forum.wrestling.pl/topic/13536-no-way-out-2009/page/8/#findComment-123093

lepiej tez napisze w spoilerze bo raczej nie kazdy oglada ECW

To jakas padaka. Widac od razu ile Christian znaczy tak naprawde dla WWE skoro rzucili go na ECW, pewnie w zastepstwie Matta. Licze, ze dlugo tam nie zagrzeje miejsca i go gdzies przeniosa. Chociaz z drugiej strony przy obecnej konkurencji w obu brandach moze niech na razie powalczy tutaj w main eventach.

Wiec może tak:

ECW nie zawsze musi być zrzutem śmieci. Możliwe, że Vince chce zrobić jakiś wir tutaj i to dla ratingów Christian będzie w ECW. Teraz nasuwa się pytanie, czy na długo? Ja uważam, że w wyniku draftu przejdzie gdzie indziej.

https://forum.wrestling.pl/topic/13536-no-way-out-2009/page/8/#findComment-123095

Wiec może tak:

ECW nie zawsze musi być zrzutem śmieci. Możliwe, że Vince chce zrobić jakiś wir tutaj i to dla ratingów Christian będzie w ECW. Teraz nasuwa się pytanie, czy na długo? Ja uważam, że w wyniku draftu przejdzie gdzie indziej.

Ja również uważam Vince chce podnieść rating ECW teraz christian za nie długo powrót Bourne rating pójdzie lekko w górę a na dzień dzisiejszy kuszczaki (swagger) nie ma z kim walczyć o pas sądzę że na WM będzie walka o ECW champion christian vs swagger ale coraz bardziej ciekawe są ataki na Jeff skoro Christian przechodzi do ECW to mało prawdopodobne żeby to on stał za atakami matt w moim odczuciu również tego nie zrobił więc kto?

https://forum.wrestling.pl/topic/13536-no-way-out-2009/page/8/#findComment-123103

No Way Out 2009 tuż tuż więc wypowiem się na temat walk które odbędą się w niedziele :)

1. Finlay vs Jack Swagger

oj chyba ostatnie ECW dało nam 99% odpowiedz kto wygra, powodów wiele m.in. to że Swagger krótko ma pas a przede wszystkim to że Christian debiutując powiedział że chce zmierzyc się ze zwycięzcą tej walki o pas, jak wiadomo CC jest aktualnie Face'em więc innego rozwiązania niż CC vs Swagger (heel) nie widze, a jak wiadomo WWE rzadko gustuje w walkach Face vs Face, a jeśli nawet to nie na poziomie ECW.

2. JBL vs HBK

heh, i tutaj musze przyznac że za prosta wydaje się byc wygrana Micheals'a, jeśli ten feud ma się skończyc na NWO to stawiam zdecydowanie na HBK'a (to raczej jasne :P) chociaż mam przeczucie że ta walka nie bedzie oznaczac końca tego feudu. Typuje Michealsa przez jakieś DQ czy coś dziwnego :D

3. EC SD!

bardzo mocna obsada, jednak przez to że ostatnio pas zmienia właściciela co miesiąc wydaje mi się że Edge go jednak obroni, ogólnie powinni nie dawac pasu Jeffowi na Armageddonie a właśnie dopiero tutaj, i dopiero później feud między bracmi, ale coz, jest jak jest ;]

4. EC RAW!

gdybym miał milion zł. to bym postawił jak bym mógł gdzieś, na wygraną Ceny, chyba pewniejszej rzeczy na świecie nie ma :) nie ma nawet na kogo liczyc w tej walce

5. Randy Orton vs Shane McMahon

hmm... chyba wygrana Shane'a byłaby nie na miejscu mimo że to chyba jego ulubiona stypulacja, wkońcu Orton wygrał Battle Royal, pozatym Ortonowi pomogą Ted i Cody zapewne, chociaż myślę że walka będzie solidna i z pewnością do przełknięcia, wygra Orton.

pozatym, wydaje mi się że wkrótce Big Show zaliczy Face Turn i zacznie feud z Edgem a także coś czuję że na WMXXV zobaczymy walkę Undertaker vs Kozlov

https://forum.wrestling.pl/topic/13536-no-way-out-2009/page/8/#findComment-123541

Ja jakoś czekam na walkę młodego szefa i kolesia co słyszy głosy :twisted: :twisted: Łudze się, zę będzie dobry hardcore (muszę się obudzić z mojego snu, gdyż WWE i hardcore to przeciwieństwa:(:( )
https://forum.wrestling.pl/topic/13536-no-way-out-2009/page/8/#findComment-123569

Nie wiem co o tym PPV myśleć, gala może wypaść świetnie, ale może być także wręcz przeciwnie i wypadnie tragicznie. Konkretnie chodzi mi tutaj o walki. Bookerzy WWE mogą świetnie pomyśleć z wszystkimi walkami jednak jeśli ''opitolą'' nie będzie miło mi się oglądało i na pewno gala nie wypadnie dobrze. Najbardziej interesująco jak dla mnie zapowiada się walka No Holds Barred Match Randy Orton vs Shane McMahon, z jednej strony gdy wygra Orton będzie dobrze jednak jeśli wygra Shande też będzie dobrze i to mnie właśnie w tej walce interesuje. Też oczekuję na dobrą walkę WWE Championship Elimination Chamber Match, gdzie jestem przekonany, że wygra albo Edge albo Triple H, dlaczego nie Undertaker? Dlatego, że na niego czeka WM25 i tam wygra i powiększy swój rekord na 25-0. Co do reszty walk jestem obojętny na prawdę jednak można było by jeszcze podyskutować o walce Shawn Micheals vs JBL, który może nie spodziewanie wygrać chociaż raczej w to nie wierzę, ale cóż już nie raz się przekonałem, że pozory mylą.
https://forum.wrestling.pl/topic/13536-no-way-out-2009/page/8/#findComment-123586

1. Finlay vs Jack Swagger - innego wyjścia jak zwycięstwo Swaggera nie widzę. Walka może byc całkiem niezła, bo Finlay to wiadomo solidny worker a i Swagger jak na tak krótki staż radzi sobie wyśmienicie. Ciekawe tylko czy CC pojawi sie w ogóle na PPV i byc może wmiesza sie w pojedynek.

2. JBL vs HBK - wydaje mi sie że chcą już skończyc ten feud, więc wygra Michaels.

Pojawiały się różnego rodzaju plotki o walce HBK vs Taker na WM ja jestem jak najbardziej za tym rozwiązaniem. Co do samej walki to różnie może byc. Shawn oczywiście poniżej pewnego, bardzo wysokiego poziomu nie schodzi, pytanie w tym czy JBL jest w stanie pomóc mu w skleceniu dobrego pojedynku.

3. Smackdown EC - Obsada bardzo mocna, walka powinna byc więc b. dobra. Myśle że Hunter z racji swojego doświadczenia w tego typu walkach może zabłysnąc, choc również cała reszta jest w stanie zaserwowac nam świetną walkę. Hardy pewnie popisze sie jakimś spektakularnym bumpem. Co do rozstrzygniecia to chyba Edge i przejście do feudu z Tryplem.

4. RAW EC - Tutaj pewne zwycięstwo Jaśka, prawdopodobnie po dostaniu solidnego wpierdolu przez 3/4 walki i cudownym 'overcoming the odds'. Rey i Kofi wprowadzą pewne elementy high flyingu, co zadziała tylko na korzyśc pojedynku.

5. Orton vs Shane - Orton musi wygrac. Shane zapewne spadnie nam z jakieś wysokiej konstrukcji ;) Idealny finisz dla mnie to Randy sprzedający kopniaka w łeb Shane'a.

Mimo, że żaden z chamberów nie był okraszony jakimś solidnym build-up'em to czekam z umiarkowanym entuzjazmem na to PPV i licze na dobrą galę.

https://forum.wrestling.pl/topic/13536-no-way-out-2009/page/8/#findComment-123588