Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

No Way Out 2009

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Powiedz mi, czy ktoś przy zdrowych zmysłach kupiłby w takiej walce (nie mówię, że nie mogłaby być ciekawa, bo Angle z Shane'em zrobili niemal walkę roku w MacMachonlandii) wygraną Shane'a? Nie? Tak więc nie ma taka walka prestiżu, potencjału ani tej nutki niepewności odnośnie wyniku, aby ubiegać się o miano main eventu

Zależy jaki ta walka miała by przebieg. Jeśli taki ja tydzień temu, to chyba nawet dziecko by tego nie kupiło. W tym tygodniu już to lepiej wyglądało. Do tego mógł by ktoś, również pomóc Shane’owi. Myślę, że dało by rade. Tak jak napisałem to „mógł by to być nawet main event”, ale nie jest… wiec nie ma za bardzo co na ten temat dyskutować.

pozdrawiam…

Ciesze się, że JBL vs HBK nastapi teraz, bo w moich oczach nie jest to walka na WM25, tym bardziej, że znowu przwidywalośc byłaby 100%.

i tak wynik jest oczywisty, zwłaszcza po wczorajszym promo na Raw :P. Ale mowa JBL’a musze przyznać konkretna.

• Odpowiedzi 242
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

17

• Cezet

13

• miszcz_94

11

• nekrophage

8

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

No to teraz wiadomo... Walka w EC RAW będzie to czyła się pomiędzy Ceną i Jericho bigos (because) Kane zajmie się Kofi`m a Rey Knox`em... lub na odwrót :) EC SD/ECW narazie się nie wypowiadam bo żaden członek nie doszedł :)

EC ma to do siebie, że nie zawsze tak prosto to wygląda. Zresztą co z tego, że Kane może wyeliminować Kingstona jak po chwili może wylecieć przez Knoxa. Każdy patrzy przecież na siebie, bo to walka o pas. Feudy mimo, że są bardzo ważne to są odstawiane na drugi plan.

Shane vs. Randy - JEEEEEEEEST!!!!!!!!! No i w tej walce spodziewam się skoku z titantronu... Tak wiem i tak wygra Randy bo Legacy mu pomoże... ale chce przynamniej zobaczyć skok z minimum 15 metrów :)

Oj, to się zawiedziesz. Shane to już nie ten sam Shane który w walkach z Big Showem czy Blackmanem fruwał z dużych wysokości. Oczywiście nic nie jest pewne i może by się poświęcił, ale po tym jak urodziło mu się dziecko nie ryzykował już tak gdy pojawiał się na ringu. ;)

15974308365193fac7b7921.jpg

Patrząc przed chwilą na Wiki zauważyłem, że walka HBK vs. JBL ma stypulację "Winner takes all". Jeżeli HBK wygra będzie otrzymywać wynagrodzenie przez rok i zostanie zwolniony z kontraktu JBL'a. Jeżeli wygra JBL wygra HBK będzie musiał dla niego pracować już zawsze. Czy wygrana HBK jest więcej niż pewna.

Z EC tylko ten ze Smackdown! zapowiada się ciekawie, większy star power i zawodnicy bardziej pasujący do brutalnej walki w klatce. W EC z RAW może i trochę polatają (Rey i Kofi), ale nie sądzę by walka była równie emocjonująca (choć mam nadzieję, że połączenie power z high-fly da dobre wyniki).

No Holds Barred może być całkiem przyzwoite o ile poprowadzą to dobrze i nie spierzą jakąś słabą interwencją Legacy. Wątpię żebyśmy zobaczyli skoki z titantronu, ale Coast to Coast czemu nie :D .

• Reputacja:   1

Po dzisiejszym ECW została potwierdzona nowa walka:

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/9286162

ECW Championship Jack Swagger © vs. Finaly

ECW Championship od kilku miesięcy stanowi walkę zapchaj dziurę na PPVs. Tym razem będzie podobnie wątpie czy dziadek, który kocha walczyć wygrał ze Swaggerem. Jestem ciekaw co zrobią z Dreamerem, jak go wsadzą w feud z Jackiem. Mój typ wygrana champa.

Co do walki Cena vs. Rey vs. Kofi vs. Y2J vs. Kane vs. Knox - na zwycięzcę wytypował bym Johna. Wydaje mi się on najmocniejszy w tej chwili i najbardziej wytrzymały, ale parę osób też może w tym trochę namieszać np. Kane. Co do obsady to szczerze zaczęły mnie już nudzić walki John Cena vs. Y2J, to już ich chyba 4 walka w przeciągu 3 miesięcy.

Ciekawie zapowiada się WWE CHAMPIONSHIP MATCH. Z takim składem wszystko jest możliwe. chociaż postawił bym Undertaker'a chociaż pewnego zwycięzcę ciężko jest w tym pojedynku wytypować.

Niezłym pojedynkiem zapowiada się walka Shane McMahon vs Randy Orton chociaż w tym przypadku faworytem absolutnym zwycięzcą powinien być Randy.

Karta na NWO jest coraz większa, wiec wyrażę swoje zdanie. Zacznijmy od WHC EC. Kofi Kingston vs. Mike Knox vs. Rey "619" Mysterio vs. Big Red Machine Kane vs. Chris "J2Y" Jericho vs. John Cena zmierzą się EC. WTF ?! To chyba jakieś kpiny ze jest tylko dwóch Mein Eventerów a reszta to Mid-Carder. Kofi i Rey trochę poskaczą ale jako pierwsi możliwe ze odpadną. Nastepnie Knox, Kane i na samy końcu J2Y. Mamy już możliwy ME na WM 25. Randy Orton vs. John Cena, choć ...

ECW Tittle: Finlay vs. Swagger pewnie będzie openerem gali. Tu pewnie wygra Jack.

No Hold Barred: Znając realia WWE ta walka będzie mało hardcorowa. Wygra pewnie Randy po interwencji Legacy.

W walce JBL vs. HBK mam nadzieje ze wygra Shawn i przestanie pracować dla Johna.

WWE Championship EC: Kozlov vs. Undertaker vs. Triple H vs. Big Show vs. Edge vs. Jeff Hardy. Czemu nie Matt? Ponieważ Jeff ma pewnie klauzule zapewniająca mu rewanż. Tu mam nadzieje ze wygra Deadman.

Trzeba pamiętać ze NWO jest ostatnim PPV przed WrestlManią i po niej zwycięzca RR wybiera o jaki pas chce walczyć. Randy ma dwie możliwości: WHC i WWE Tittle i tu mam nadzieje zobaczyć walkę Randiego z Undetakerem. Orton jest odpowiednią osobą do przerwania streaku Taker'a, ale WWE pewnie ma inne plany.

Czasami droga do nieba wiedzie przez piekło...

19475336534b92c6a93ca7f.gif

No to ja się wypowiem o NWO. Zacznę od EC RAW. Wiadomym jest to że Rey i Kofi nie wygrają EC jednak ciekawe by było ich starcie. Chociaż może być że Cena pomoże Reyowi no i wtedy rozegra się ostateczna walka między nimi.

Randy vs. Shane. Dla mnie ta walka zapowiada się na prawdę dobrze chociaż wiadomo że Legacy przyjcie z pomocą dla Legend Killer'a. Chociaż może być że Shane też będzie miał jakąś kawalerię :P i muszę przyznać że ogólnie storyline z Ortonem i McMahonem bardzo mnie się osobiście podoba :D

ECW champion Jack vs. Finlay. No tu już zdecydowanie obstawiam na Jacka. Chociaż staruszek w zielonym stroju może nas zaskoczyć :D

JBL vs. HBK. Tutaj zdecydowana wygrana Shawna. Coś nie wierze że Heartbreak Kid (może się pomyliłem w nazwie, jak co to poprawcie :P ) straci wszystko i do końca swojego życia będzie harował jak wół u JBL'a :D Jeszcze powiem co nieco o speechu JBL'a na ostatnim RAW. Otóż to było zajebiste (speeche Jericho sie chowają :D ) Bardzo dobrze wyglądał ten liść od JBL'a i to szturchanie palcem.

EC Smackdown!. No tutaj to nie mam pojęcia kto może wygrać. Jednak stawiam na Taker'a. Odpada Kozlov i Hardy. W sumie Jeff jedyny high-flyer z tego grona który, nie oszukujmy się, nie sprawdza się za dobrze w roli właśnie flyer'a. Kozlov po prostu jest za krótko żeby wygrać z takimi zawodnikami jak Undertaker czy HHH. Coś czuję w kościach i po ostatnim RR że będzie niezła rywalizacja między Trupkiem i Showem. Jednak zwycięsko z niej wyjdzie ten pierwszy (proroczy sen :D )

Gdybym miał nowotwór, nazwałbym go [you]

8251201714c0407cdb7718.jpg

Trupkiem i Showem

Ale to już było.... I nie wróci więcej xD

Moja Galeria wejdź i zostaw Komenta !

JESTEM HARDKOREM !

Może potrzebujesz zaproszenia na LOCKERZ.COM ? Wal do mnie !

237781014a3abb4a587b4.jpg

walkę o ECW champion zawsze przewijam i wątpię żeby na NWO było inaczej chociaż z tego co zauważyłem to jako jeden z nie licznych nie skreślał bym w tej walce irlandczyka wiadomo że mały(hornswoggle jak źle napisałem to poprawcie mnie) może w tej walce dużo namieszać

JBL vs HBK słaba walka i pewne zwycięstwo HBK

shane vs orton no i tu już się zaczyna rozwijać NWO pewnie będzie interwencja the legacy Orton pewnie będzie chciał zakończyć walkę swoim kopniakiem i koledzy z the legacy będą trzymać shane ten się wyrwie i orton kopnie któregoś ze swoich kompanów rozwija się kłótnia którą może wykorzystać Shane i upokorzyć ortona

EC raw - tu pozostaje nadal przy tym że wygra Cena

EC smackdown - i tu się robi bardzo ciekawie wiadome jest że każdy będzie walczyć dla siebie choć przypuszczałem że Big Show będzie pomagać Edge'owi w co wątpię a jak już będzie pomagać to tylko przez chwile Kozlov jest raczej skazany na pożarcie Big Show też no i pozostaje HHH Edge Undertaker i Jeff. Hunter ostatnio robi za chłopca do bicia Edge również nic specjalnego nie pokazał ani na RR ani na ostatnich SD no i według mnie pozostaje Undertaker i Jeff przebieg wydarzeń po RR jest strasznie dziwny biorąc pod uwagę charakter Jeffa jest ogromnie zdziwiony że jeszcze nie zaatakował Matt'a wręcz przeciwnie od czasu RR w ogóle Jeff przestał istnieć ale ciekawi mnie postać Helms'a niby nic nic ale podczas gdy Jeff został poparzony fajerwerakimi to był przy nim pierwszy teraz ta całą sytuacja z Mattem sądzę że nie bedzie Jeff vs Matt tylko własnie Helms vs Matt no ale nie o tym miałem pisać coś mi się wydaję że znów będzie jakaś informacja że Jeff miał jakiś wypadek i nie wystąpi na NWO i w jego miejsce wskakuje Matt który również będzie skazany na pożarcie i w końcu wygra Undertaker robiąc swój submission na Edge'u i w najbliższy piątek przyjdzie Lady Eksjuzmi i powie że Edge weźmie rewanż ale undertaker nie może używać swojego submissiona bo jest niebezpieczny Edge odzyska pas i pewnie będzie to co rok temu... chociaż ostatnio tak mieszają w SD że może być taki scenariusz że nikomu z nas się "nie przyśni" no ale pożyjemy i zobaczymy mam nadzieję że NWO będzie lepsze od RR

JBL vs HBK słaba walka i pewne zwycięstwo HBK

widziałeś kiedyś słabą walke HBK? to jest mało prawdopodobne :P

wracając do walki o ECW

ja stawiam na Finleya i licze na dobry pojedynek

kilka dobrych akcji Fita,

i nie spieprzenie przez Swaggera falling gutwrench powerbomba jeśli w ogóle do niego dojdzie :P

i mam nadzieje że nie skończy się oklepanym schematem z Shillelagh

tylko jakimś porządnym kamikadze lub celtic crossem

JBL vs HBK - znowu ? a w sumie to cieszę się że HBk zakończył współpacę z JBL -em , mam nadzieje ze będzie to dobrze zabookowany pojedynek

ECW Championship Jack Swagger © vs. Finaly - Na ogoł walki ECW przewijam , ale moze teraz zrobie wyjątek ze względu na Finlaya , który nie raz pokazał że dobrze umie poprowadzić walke . Ale nie sądze żeby Swagger stracił pas .

Shane vs Orton - Ciekawi mnie ten pojedynek , chyba dlatego że nie widzialem jeszcze Shane'a w akcji .

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg

Shane vs Orton - Ciekawi mnie ten pojedynek , chyba dlatego że nie widzialem jeszcze Shane'a w akcji .

oto próbka jego możliwości,

• Reputacja:   708
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

EC smackdown - i tu się robi bardzo ciekawie wiadome jest że każdy będzie walczyć dla siebie choć przypuszczałem że Big Show będzie pomagać Edge'owi w co wątpię a jak już będzie pomagać to tylko przez chwile Kozlov jest raczej skazany na pożarcie Big Show też no i pozostaje HHH Edge Undertaker i Jeff. Hunter ostatnio robi za chłopca do bicia Edge również nic specjalnego nie pokazał ani na RR ani na ostatnich SD no i według mnie pozostaje Undertaker i Jeff przebieg wydarzeń po RR jest strasznie dziwny biorąc pod uwagę charakter Jeffa jest ogromnie zdziwiony że jeszcze nie zaatakował Matt'a wręcz przeciwnie od czasu RR w ogóle Jeff przestał istnieć ale ciekawi mnie postać Helms'a niby nic nic ale podczas gdy Jeff został poparzony fajerwerakimi to był przy nim pierwszy teraz ta całą sytuacja z Mattem sądzę że nie bedzie Jeff vs Matt tylko własnie Helms vs Matt no ale nie o tym miałem pisać coś mi się wydaję że znów będzie jakaś informacja że Jeff miał jakiś wypadek i nie wystąpi na NWO i w jego miejsce wskakuje Matt który również będzie skazany na pożarcie i w końcu wygra Undertaker robiąc swój submission na Edge'u i w najbliższy piątek przyjdzie Lady Eksjuzmi i powie że Edge weźmie rewanż ale undertaker nie może używać swojego submissiona bo jest niebezpieczny Edge odzyska pas i pewnie będzie to co rok temu...

No bez jaj :D Spójrzmy na sytuacje pasa WWE - Survivour Series Edge po miesiącu n Armageddon zdobył go Jeff Hard, po kolejnym miesiącu czyli na RR znowu Edge, a teraz wg Ciebie na NO Way Out ma wygrać Taker (po miesięcznym znowu nawet niecałym reignie Edge'a?) A potem przed WMką na jakimś SD znowu Edge? Nie to już szmacenie pasa - co miesiąc inny posiadacz... Jestem na 99% pewny, że Edge zostanie z pasem do WMki, a chociaży nie to obroni go na NWO, i mam nadzieję że w końcu czysto bo jako mistrz wygrywa tylko kantem co troche uniewiarygodnia go jako champa :roll:

Co do reszty walk :

JBL vs HBK - JBL ogólnie ostatnio strasznie jobbuje na PPV (ale tłumaczy go jego ringname - Jobbne i Będzie Luz :) CHyba innej opcji niż wygrana Shawna nie ma :P Chyba, że bookerzy nas czymś zaskoczą i HBK zostanie pracownikiem do końca życia i w trakcie tego jakoś się zbuntuje znowu - ale mało realne.

ECW Champ Jack Swagger vs Finlay - Finlay dobry brawler - ale Jacka trzeba podpromować i jeszcze nie ulegnie (chociaż fajnie by było widzieć Fita latającego z paskiem ECW :)). Sądze, iż podejrzewam, że chyba napewno Jack jobbnie dopiero Dreamerowi po WMce.

Shane vs Orton - Tutaj może być ciekawie... ale nie musi :))) Shane ostatnio nie zachwyca (vide Raw sprzed tygodnia kiedy to nie dotykał nawet Ortona punchując go :twisted: ) ale coś z tego może być.. Wg mnie zwycięstwo Ortona, choć i tu mogą nas zaskoczyć. btw. fajnie by było zobaczyć jak Orton wykorzystuje title shoota przeciw Edge'owi o WWE title :) ich walki zawsze były fajne w moim mniemaniu. Problem tylko z tym, że musieliby umiejętnie wydraftować potem wszystko. Ale to niemożliwe :P

EC RAW - zdeczka kiszka - na pewno będzie słabsze niż EC SD. Raczej bankowo Jasiek zachowa pas. Taka kicha, że nawet szkoda pisać bo i nie ma co :twisted:. FAjnie jakby podpromowali szmaconego Kane'a. A z Kofim i Knoxem to troche się pośpieszyli. Choć patrząc na roster to rzeczywiście nie było kogo tam upchnąć.

Utwór do NWO wykonuje Saliva :) Cieszę się bo fajny zespół to jest, choć przyznam że piosenki "Hunt you down" (czyli oficjalnego theme) nie słyszałem :D

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

Żałuję że w EC Raw nie ma tam Batisty. Myślę że dopierto w tedy ten pojedynek mógł nabrać rumieńców. Rewanż na EC pomiędzy Johnem a Batistą za SamerSlam mógłby być naprawdę ciekawy, tylko jest pytanie kto by wcześniej zaczął

Żałuję że w EC Raw nie ma tam Batisty. Myślę że dopierto w tedy ten pojedynek mógł nabrać rumieńców. Rewanż na EC pomiędzy Johnem a Batistą za SamerSlam mógłby być naprawdę ciekawy, tylko jest pytanie kto by wcześniej zaczął

Batista jest kontuzjowany i wroci gdzies tak w czerwcu (no chyba ze WWE nas czyms zakoczy). No i pojedynek Batista vs Cena... Armagieddon... Nawet wynik by mnie nie ciekawil.

Jesli juz napisalem posta no to skomentuje karte na NWO ;)

Swagger vs Finlay

Pewnie wygrana Swaggera, walka pewnie nudna, ale licze na jakas ladna akcje od Finlaya (brawler I-klasa). I szkoda ze szmaca Fita przez taki gimmick :/ szczesliwy daddy z malym i upierdliwym synkiem, ehhh.

EC RAW

Chyba nikt nie podwaza wygranej Jaska, bo gdziez by on mialby stracic pas w dobie kryzysu gospodarczego? Sprzedaz zabawek, koszulek itp itd by spadla wiec podejrzewam ze przez wieksza czesc walki bedzie podkladal sie Y2J, potem kogos wyeliminuje (Knox, Kane) i na koncu Cenaminator, Hasyl rojaliti end rispekt, i zatrzymuje pas. Ciekawi mnie jak zaprezentuja sie Rey i Kofi. Niby flyerzy, a w walce dla typowych mocarzy. Pewnie polataja troche po klatce, co na pewno dodalo by troche temu pojedynkowi kolorytu, ale odpadna szybko. No i ciekawi mnie jeszcze postawa Knoxa, koles wkoncu dostal porzadny push, ale czy nie za porzadny? Mysle ze moglby pofeudowac z kims (np z Punkiem o IC) a dopiero potem wprowadzac go na tak wysokie polki. No ale jak Vince chce, to Vince ma.

EC SD!

Tutaj troche ciekawiej bo nie jest pewne kto zdobecie pas. Osobiscie obstawiam Edge'a, bo idiotyzmem bylo by z strony WWE zmienianie pasa co PPV. Walka bedize pewnie dosc silowa (Show, Kozlov, Taker) z elementami techniki i jakiegos tam flyingu (Edge, Jeff) no i z duza doza nudy (wHo booked tHis sHow?). Niemniej Kozlov raczej komus jobbnie, Show sie poobija z Mrokiem, a Jeff z Edgem. W moim odczuciu cos sie wydarzy w trakcie tej walki, ale nie wiem co :P

McMahon vs Orton

I na to czekam najbardziej, chociaz mam swiadomosc ze moge sie zawiesc. Chcialbym zobaczyc jakteraz sie prezentuje Shane "Holy Shit" McMahon. Pewnie nie jest to ten sam gosc ktory skakal z 15m, czy robil swietne walki z Angle'm, ale moze cos w tym bedzie. Spodziewam sie wygranej Ortona, i kopniaka w glowe ale sama walka moze byc ciekawa (lub odwrotnie). Wynik raczej przewidywalny, ale sama walka chyba bedzie dla nie najwieksza zagadka tego wieczoru :D

JBL vs HBK

I tutaj nie wiem co myslec. Walka pewnie bedzie przecietna, lub na srednim poziomie, bo HBK pewnie bedzie trzymal poziom (cos a'la Cena vs Y2J na SurSeries 08 gdzie tylko Jericho pokazywal umiejetnosci i ratowal Cenie dupe). Ale wynik moze byc rozny. Wszyscy obstawiaja wygrana HBK'a ale pomyslcie :D wygrywa JBL, robi z HBK'a same najgorsze rzeczy, i staje sie chyba bardziej znienawidzony przez wszystkich bardziej niz Jericho. Nagle Shawn sie buntuje i sie dopiero zaczyna stroyline. Wiem ze sie troche rozpedzilem, ale fajnie by bylo :D

Tyle ode mnie. Sorki ze nie ma polskich liter, ale mam angielskiego windowsa, i nie chce mi sie instalowac polskiego alfabetu :PP