Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

No Way Out 2009

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jak na razie przy takiej obstawie EC Smackdown!

1.Undertaker

2.Big Show

3.Triple H

4.Vladimir Kozlov

Nie ma co liczyc na coś ciekawego z wyjątkiem clothesline'ów, big bootów i mocnych wyrztutów poza ring... Gdy do walki dojdzie Edge i Jeff od razu robi się ciekawie, lekki element high flyingu i mistrz, który musi

obronic tytuł, przez co stanie się w końcu wiarygodnym mistrzem
:grin:

Mimo że w EC z brandu SD są mniej ruchowi zawodnicy to i tak mogą stworzyć większe widowisko niż ci z RAW :)

9367406674981fac0a7ca1.gif

• Odpowiedzi 242
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

17

• Cezet

13

• miszcz_94

11

• nekrophage

8

Top użytkownicy w tym temacie

Jak dla mnie high fly'erzy w chamberze to głupota. EC kojarzą mi się z twardą walką, krwią itd itd...dużo bardziej pasują tu power wrestlerzy czy brawlerzy niż konusy pokroju Reya czy Kingstona.
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

Nie pasują do takich walk ale może przez ich uczestnictwo będzie się więcej działo ? Do wygranej zapewne nie będą ich pchać bo są lepsi kandydaci do posiadania tytułu lecz mogą coś pokazać co polepszy ich obecną pozycję.

It's Easy Bein' Sleazy

Myślę że karta na ów ppv będzie wyglądać tak jak to przedstawił joga94, poza walką Hardych.

ECW: Swagger’a trzeba trochę po pushować. Natomiast Finlay nie miał chyba jeszcze walki o pas (poza Scramble na Unforgiven).

Brat vs brat oraz WWE: Wydaje mi się, że poczekają z tym do WM. Zapewne Matt i Jeff będą walczyć ze sobą w eliminacjach do EC. Writerzy mogli by to tak zrobić że Jeff wygrywa i kwalifikuje się do EC. Natomiast zazdrosny Matt znowu go eliminuje przed galą. Wtedy zastępuje go w ostatniej chwili Christian, który zostaje ostatni razem z Edge’m. No i przegrywa, by uwiarygodnić pozycje Rated R. Przy okazji był by to niezły push dla Christiana który z miejsca by się stał main eventerem. Jak już jestem przy EC dla WWE championship, to Edge jest już potwierdzony w tej walce. No i też wspomnę, że nie bardzo podoba mi się to, że Kozlov straci swój strike. Pewnie jeszcze HHH go położy ehh…

WHC: I tak Cena musi potrzymać pas do WM, wiec nie ważne kto będzie w EC. Najważniejsze aby stworzyli jakąś dobrą walkę. Uczestnicy mają potencjał i wniosą trochę świeżości. Szkoda tylko, że znowu zeszmacili Kane’a (jakby przegrał z Jasiem, to jeszcze by to jakoś wyglądało).

Shane O' Mac vs Orton: Jeśli dobrze pokierują tym storylinem + dobra stypulacja to mógł by to być nawet main event. Zapewne stawką będzie to co wywalczył Randy na RR, albo zwolnienie. Jeśli to będzie ta pierwsza możliwość to zwycięstwo Ortona jest pewne, natomiast w przypadku postawienia na drugą możliwość, to kto wie może być różnie… dzięki czemu historia może być bardziej wciągająca.

Podsumowując: Jestem przekonany, że na gali pasy nie zmienią właścicieli. Liczę na dobrze zmontowane walki i debiut Christiana (znowu).

Nie pasują do takich walk ale może przez ich uczestnictwo będzie się więcej działo ? Do wygranej zapewne nie będą ich pchać bo są lepsi kandydaci do posiadania tytułu lecz mogą coś pokazać co polepszy ich obecną pozycję.

Ależ oczywiście. Nie skreślajmy od razu wrestlerów z RAW tylko dlatego, że teoretycznie są za słabi fizycznie na przetrwanie w klatce. Zobaczymy, Rey ma ogromne doświadczenie i jeśli będzie w formie to możemy się spodziewać 619 z przedziwnych pozycji przy wykorzystaniu przedziwnych elementów otoczenia, oczywiście jeśli się Meksykanin postara. Trochę boje się o mojego ulubieńca Kofiego, który będzie chyba chłopcem do bicia, lecz zobaczymy.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Mnie jedna rzecz zastanawia Matt powiedizał na SD! że nikt nie ma dowodów że to on stoi za atakami więc czyżby był w zmowie z Christianem ??

co do EC to oby dwa składy wyglądają ciekawie

Skład RAW jest eksperymentalny

Widać że chcą przetestowac Kofiego, a Rey'a chcą znów ciutke podpuszować po kontuzji. (mówie po kontuzji bo przez dłuższy czas miał jeszcze problemy z ręką)

Cena wiadomo mistrz musi być.... Y2J wg. mnie odpadnie szybko takie mam przeczucie 5 zawodnikiem może być HBK on jako tako swojej walki eliminacyjnej nie miał. a kto 6 ???

SD!

Edge bo mistrz.... Undertaker hmmm... tu będzie walka z Big Showem którego wyeliminuje a co potem ?? HHH będzie pewnie dostawał z główki od Kozlova po to by ggo potem wyeliminował a kto ten ostatni ?? Wydaje mi się że jeden z braci ale który zawistny Matt czy pokrzywdzony Jeff ???

Po za tym że jeszcze dojdzie walka o ECW Champions pewnie Swagger vs Finlay :lol:

to nie mam pomysłu na reszte walk ..... pewnie zaś z dupy wyjęte

Być może TT Champpions Miz i Morrison vs No 1 Contender Cryme Tyme ??

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

Myślę ze umieszczenie Kofiego to swietny pomysł.Zobaczymy wiele akrobatycznych akcji np.skok z końca klatki?? :grin: Mam taką nadzieję .Ale kto będzie 5 i 6?? Ja myślę , ze HBK i moze Batista??? :lol:

Co do walki Elimination Chamber SD , napewno obejrzę.Będzie ciekawe wygra pewnie HHH. I znów kto bedzie 5 i 6? :lol: Tutaj któryś z Hardych albo 2 ale wątpie myśle ze tu pojawi sie Christian .

Dojdą walki ECW Championship : Jack Swagger vs Finlay , Tag Team Championship : Miz and Morrison vs Cryme Time, chciałbym bardzo aby pojawila sie walka Shane M. vs Orton by się wtedy duzo dzialo :P Więcej pomyslow nie mam :lol:

Because I'm Awesome!

"Żądasz mądrej odpowiedzi, musisz równie mądrze pytać"

[you] Zalookaj http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?p=283487#283487

Sygna by Filipoo

7038755254e0e4aa33eb75.jpg

W EC z brandu SmackDown! z miłą chęcią zobaczyłbym jeszcze Umage znacznie ciekawiej by się zrobiło :grin:

9367406674981fac0a7ca1.gif

Gala świetnie się zapowiada gdyż w EC z RAW możemy zobaczyć obrońce Johna Cene, Dziecko szczęścia Chrisa Jericho, Latającego Mysteria, i dylemat pojawia się co do Kofiego który jest postacią bardzo skomplikowaną, potrafi latać ale wydaje mi się że mu się należy IC lub TT a nie WHC. Tutaj stawiam na dojście HBK'a oraz JBL'a i zwycięstwo Ceny. Natomiast na EC w SD! już będzie ciekawiej wielki Show, HHH który pragnie odzyskać pas, Taker który wydaje mi się że pokażę na co go stać i zrobi z tej walki cos Hardcorowego, Edge czyli mistrz tutaj on może namieszać i teraz kto 5 i 6? Wydaję mi się że weszli by tu bracia Hardy i na końcu zostali w dwójke na nogach... chociaż to niemożliwe bo Matt wcześniej będzie walczył o ECW. Było by Ciekawie. Chciałbym tutaj zobaczyć walkę Randiego Ortona z Shanem McMahonem i powrót na Ring Chairmana RAW. Było by ciekawie jeśli byłoby to Parking Lot Brawl lub inna Hardcorowa stypulacja. By się działo szczególnie gdyby namieszał tutaj Starszy MakMahonek :]. Chciałbym żeby Melina obroniła pas w jakiejś porządnej walce. Żeby Swagger pokonał Hardego po interwencji Jeffa. Żeby Cryme Tyme zdobyli TT Champions lub nareszcie na PPV Colonowie bronili Tag Teamów. To chyba wszysyko jeżli będe chciał się jeszcze wypowiedzieć to z chęcią wtrące jeszcze swoje pięć groszy :) pozdrawiam
Moja Galeria wejdź i zostaw Komenta !

JESTEM HARDKOREM !

Może potrzebujesz zaproszenia na LOCKERZ.COM ? Wal do mnie !

237781014a3abb4a587b4.jpg

myślę że NWO zrekompensuje nam RR swoją nieprzewidywalnością

po słowach Matta na ostatnim SD! znowu wierze w dobre wejście Christiana, może właśnie na NWO.

Poza tym walki EC są tak ułożone że ich rezultaty mogą być bardzo zaskakujące, i myślę że chociaż jeden z tych pojedynków zakończy się zmianą pasa :D

możemy zobaczyć obrońce Johna Cene, Dziecko szczęścia Chrisa Jericho
Że co ? Chris to dziecko szczęścia ? Ja tak bym nazwał jedynie Cena'e. Akurat Cena to najgorszy zawodnik( według mnie) z obu EC.

Elimination Chamber RAW

Szkoda że nie zobaczymy tu Kane'a, ale chociaż Kingston i Rey polatają. Najgorsze z EC RAW będzie najpewniej oglądanie Cena'y :P

Mam nadzieję że zobaczymy walkę Shane'a i Randy'ego. Najpewniej po walce Randy zniszczy Shane'a z pomocą Legacy.

We want Dark Sam!

17794869784a630ab0499dd.jpg

Koper137 napisał/a:

możemy zobaczyć obrońce Johna Cene, Dziecko szczęścia Chrisa Jericho

Że co ? Chris to dziecko szczęścia ? Ja tak bym nazwał jedynie Cena'e. Akurat Cena to najgorszy zawodnik( według mnie) z obu EC.

gdyby Cena nie był mistrzem to by się w EC nie znalazł, niestety ma aktualnie pas i pewnie jeśli już nie wygra w tym pojedynku to na pewno odpadnie jako ostatni :?

pewnie jeśli już nie wygra w tym pojedynku to na pewno odpadnie jako ostatni

Jak nie wygra?? :) Coś czuje że uczestnicy tego Ec są specjalnie ustawiani i dobierani, by Jasiu wyszedł ponownie na kurwa Herkuresa WWE. Zobaczycie, jak machnie FU z dwoma lekkimi przeciwnikami na plecach, jak to miało miejsce w przeszłości.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Żeby Swagger pokonał Hardego po interwencji Jeffa.

Co w ogóle teraz ma Hardy do pasa ECW? wstaw sobie tam Finlaya, Dreamera, Ortiza, albo Henrego ale nie Matta, który jest w SD

11301703464970cd8e3af3a.png

Z tego co wiem to walka EC z SD będzie wyglądać tak:

Edge vs Triple H vs The Undertaker vs Big Show vs Vladimir Kozlov vs Jeff Hardy

A EC raw dojdzie pewnie hbk

Jeff Nero Hardy

5113424749bad0a5e4e25.jpg