Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

No Way Out 2009

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Zapominasz kto jest 'żoną' Edge'a...być może okaże się,że jakoś zakulisowo załatwiła sprawę...;) - poza tym musi teraz się wykazać po tym,jak Edge dowiedział się o specyficznej 'opiece' Big Showa...
  • Odpowiedzi 242
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

17

• Cezet

13

• miszcz_94

11

• nekrophage

8

Top użytkownicy w tym temacie

Przecież sprawa Edge'a została wyjaśniona na Raw :)
"Ten, który kocha staje się zaślepiony wobec przedmiotu swojej miłości"

17493022184a8bc5252ce62.jpg

GAla rozpaczęła się od meczu o tytuł mistrze federacji.

Zaraz.....Egde tak szybko wyeliminowany?? Aż taki wielki push dla HArdiego? Nie wierze...i co teraz? Pierdoliłem te rozważania, myślac o pasie dla HArdiego (no przez chwile pomarzyłem:) ) Nie zastanawiałem się anwet, co tam Edge wykombinuje, tylko skupiłem się na Jeffie i dalej na Rusku, który nie daj Bożę mógł w takich dziwnych okolicznościach zostać faworytem. A nudne było to okładanie HArdy'iego przez Koozlova i Big Showa! Posiłkując się cytatem z ,,Misia", starał się odszcekiwać swoim oprawcą, lecz zero emocji. Tak na marginiesie, ja już wcześniej o tym pisałem, że Wright z brzuszkiem, ale w ringu prezentuje nawet dobrą formę, jakby chciał go wrzucić.

Były w tej walce elementy współpracy jak w tag teamach, np suplex face'ów na Kozlovie, który w innej sytuacji przezabawnie sprzedał swoje zderzenie z kratą, jego mina mówiła sama , żę wrestler ten przez chwile widział wokół siebie ptaszki:) . Dobrze,że na końcu był Undertaker, trochę rozruchał towarzystwo, choć jego współpraca z Ruskiem trochę marna- Snake eyes dziwnie złapane z noge oraz tandetny the Last Ride....to nie TO mości panowie. Lecz w końcu Kozlov został spinnowany. Z jednej strony Mark nudził przez the Old Shoole kontrowane czy przerywane oraz DDP wykonane poza ringiem, niczym jak rok temu na BDV. Jednakżę z drugiej strony, jaki zajebysty superplex wykonany na Big Show, no który dostał jescze pedegree i przyjął SwantomBomb na klate, również ładne, wykonane z wysoka. Sam były mistrz WWE wykonał jeszcze cienkie whisper in the wind na Marka (nietrafione jakieś, z 2 liny?), użył jescze starszego kolegi jako wyskocznie ale i tak musiał mu się podłozyć. Kiedy Undertaker trzymał go w swoim finisherze, łudziłem się, że HArdy coś się porusza, coś tam nawet spróbuje skontrować, a tu dupaa....i ostał się the Game i Undertaker..trochę nuuda. W prawdzie Mark raz ruszył z big boota w narożnik niczym MVP, chcąc wbić HHH, ale dostał SpineBustera od nudengo Huntera. I ten pierwszy Tombstone, czyli taka konta z wykorzystaniem lin-to było rok temu. Przy pinnowaniu...Triple H połozy sobie nóżkę na linach- odebrałem to jako szczyt chamstwa i autorytaryzmu męża szefowej. Undertakerowi pozwolili wybic się po pedegree, lecz po 2 musiał już połeżeć rpzez 3 sekundu. A jego grymas po p[rzegranej walce, kiedy się zbierał z ringu!!....

Reasumując...walka nuuudna...oklepane pomysły, schematyczny HHH jako zwycieżca i tyle, rok temu było o niebo lepiej, nawet z BAtista i tłustym BDV.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Dobrze, że na końcu był Undertaker, trochę rozruchał towarzystwo

to już nie byłoby family friendly :twisted:

17251576114d67ab5cd84bb.jpg

Rating ostatniego Raw zanotowano na 4.1 :D Dobry wynik, nie powiem ^^

Jestem ciekaw ile ECW miało?

• Urządzenie:  Android

Jak GM konkurencyjnego brandu może mieć (tak na logikę. Wiem, że to tylko wrestling, ale...) cokolwiek do powiedzenia w sprawach RAW?
Jak WWE ujawni, ze Triple H i Stefka sa malzenstwem to strzeli sobie olbrzymiego samoboja. Niech lepiej wymysla cos innego (np, ze Hunter jest znow blisko z rodzina, glupie jak cholera po tych wszystkich feudach DX z Vincem sale i tak lepsze niz tamto).
To jest wrestling! Logika schodzi tu na drugi plan a najważniejsza jest rozrywka. Jak wytłumaczysz to, że kolesie wstają jak przywali im się krzesłem/schodkami/młotem, a nie dają rady wstać po takim FU, mimo że przez całą walkę byli bardziej rzucani?

Obecność Edge'a w RAW EC jest bardzo dobrze wytłumaczona. W WWE jest trzech szefów (i czwarty Vince, ale on w szpitalu po spotkaniu z Randym). Jeden szef pojechał do szpitala do brata, to drugi od najważniejszych zajął jego miejsce. Tym drugim była Vickie, która dała zielone światło mężowi i on zrobił co mu się chciało. Są głosy, że mały Chris z publiki może sobie wyjść i walczyć o mistrza. Co za głupota?! Powtórze jeszcze raz- to jest wrestling!

Co do małżeństwa Steph i Huntera- niby czemu WWE ma nie mówić że są razem? Bo Triple H feudował 2 lata (!) temu z jej ojcem? To co powiecie o tym jak w 2001 Triple H chciał się pozabijać z Austinem, po ich krwawej i brutalnej walce żaden o własnych siłach nie mógł wrócić z ringu, a za miesiąc powstał The Two-Man Power Trip. Przyjaźnie i wojny nie są stałe i po 2 latach (!) można bez problemu wrestlerów (czy jak tu wrestlera i córkę kolesia, którego bił) zestawić razem. Poza tym WWE jakoś specjalnie nie kryło związku Steph z Hunterem. Na 100% pamiętam że na RAW 15th Anniversary jak McMahoni robili zdjęcie rodzinne HHH wbił na ring, przywitał się z żoną i też chciał być na fotce, bo też jest w rodzinie. Tak więc i tu nie widzę żadnych przeciwskazań.

Jeszcze na koniec krótko o PPV (coś późno udało mi się je obejrzeć): dwie walki słabe (JBL vs HBK i o mistrza ECW), jedna przeciętna (street fight, chociaż fakt jak z Ortona zrobili ciote, jak to Raven opisał, można podprowadzić ją pod miano słabe) i dwa bardzo fajne chambery (kupowałem Reya jako WHC!) starczają żeby PPV było bardzo dobre. Moja ocena 4,5/6

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

• Reputacja:   396
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

To jest wrestling! Logika schodzi tu na drugi plan a najważniejsza jest rozrywka.

Tak, ale Vince robi przecież wszystko, by fani zapomnieli że wrestling is fake, a więc jego booking powinien być jak najbardziej logiczny i zbliżony do rzeczywistości.

Obecność Edge'a w RAW EC jest bardzo dobrze wytłumaczona. W WWE jest trzech szefów (i czwarty Vince, ale on w szpitalu po spotkaniu z Randym). Jeden szef pojechał do szpitala do brata, to drugi od najważniejszych zajął jego miejsce. Tym drugim była Vickie, która dała zielone światło mężowi i on zrobił co mu się chciało.

A dla mnie to bzdura. W erze telefonów komórkowych mogła Stefka pojechać sobie dokarmiać nawet foki na Alasce a najważniejsze decyzje i tak podejmować sama, na odległość. To tak jakbyśmy pracowali w jednej firmie, ale opracowywali konkurencyjne projekty. Ja musiałbym nagle wyjechać do rodziny i swój projekt pozostawiłbym Tobie, swojemu największemu konkurentowi, zamiast zarządzać swoim zespołem przez komórkę, maila itp. Głupota do łyknięcia dla nastoletnich sruli.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Głupota do łyknięcia dla nastoletnich sruli.

A jaki jest główny target WWE ? :twisted:

Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

A jaki jest główny target WWE ?

Wiem, Bigg, wiem, ale nie oznacza to, że ja też muszę kupować taki shit i jeszcze przyznawać, że to było logicznie wytłumaczone :???:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

Jasne, że ani Ty ani ja ani 99 % użytkowników atti tego nie kupi. Niestety, WWE działa zgodnie z zasadami polityki "4Kids" która znajduje "logiczne" wyjaśnienia które łykną tylko dzieci...takie czasy :(

Jasne, że ani Ty ani ja ani 99 % użytkowników atti tego nie kupi.

Obecność Edge'a w RAW EC jest bardzo dobrze wytłumaczona.

Nie? :twisted:

Dlatego też napisałem o 99 procentach :P

Gdy ktoś wie o czym w wrestlingu chodzi, to nie będzie mu łatwo i logicznie wytłumaczyć takich rzeczy, ale mimo wszystko Vickie jako niejako "jeden z zarządców" WWE miała prawo do działania na RAW bez zaprzątania głowy Stephanie. Przecież gdyby tak na to patrzeć, to Vince już dawno powinien zareagować na wałki Edge'a i Vickie, odebrać dawniej pas Edge'owi i wywalić Vickie, ale takie gimmicki, takie storyline'y i trzeba się tego trzymać.

Nie można tego tłumaczyć konkurencją bo SD i RAW są "z jednego drzewa".

To tak jak pierwszy zespół piłkarski i jego rezerwy. Trenerzy obu drużyn są zaufani i mogą podejmować decyzję w pojedynkę.

Nie można tego tłumaczyć konkurencją bo SD i RAW są "z jednego drzewa".

Jasne, że nie... Pewnie też dla tego na jednym z Survivor Series zmontowano pojedynek Team RAW vs. Team SmackDown o supremację pomiędzy brandami. Takie tam, koleżeńskie przekomarzanie się. W żadnym razie - konkurencja :twisted:

Jak dla mnie konkurencja interbrandowa istnieje tylko w obliczu konkretnych feudów czy storyline;ów (m. in. taki jak wymieniony na SS 2005). Jednak, gdy nic się nie dzieje, nie ma mowy (chodzi mi o storyline'y) o konkurencyjnym podejściu.