Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

No Way Out 2009

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Panowie !! Co wy oszaleli ? Oglądałem dzisiejsze Raw :D Mogę tylko wywnioskować że będzie :

HBK vs JBL winer bierze undertakera

Mam przeczucie że : Trypller H vs Orton (Po tym jak znieważył jego rodzine )

Edge - Cena Champ is here !!

Ciekway ten raw był :D Objerzyjcie sobie :D Jasio wkurzony bo edge ma pas smackdowna na rawie :D

• Odpowiedzi 242
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

17

• Cezet

13

• miszcz_94

11

• nekrophage

8

Top użytkownicy w tym temacie

Chris Jerciho Powinien wygrać wg mnie najbardziej sie napracowal

ThomsoN_MDA, ale nie musisz innym psuć zabawy. Spojleruje się dwa dni po gali. Mogłeś przynajmniej oznaczyć jako spoiler. A co do NWO to bardzo dobrze zapowiadał sie EC SD! Jednak po tym jak Trypel wybił sie po chockeslamie i Tombstonie obejrzałem tylko końcówkę walki HBK vs. JBL. I znowu jedna rzecz mnie wkurzyła. Michaels ożył po dwóch clothesline'ach from hell. To potem już tylko obejrzałem Shane vs. Randy. Jedyna walka która mnie nie zawiodła.
Gdybym miał nowotwór, nazwałbym go [you]

8251201714c0407cdb7718.jpg

ThomsoN_MDA, ale nie musisz innym psuć zabawy. Spojleruje się dwa dni po gali. Mogłeś przynajmniej oznaczyć jako spoiler.

Przeczytaj regulamin. W temacie o PPV mozna spoilerowac i PPV i tygodniowki po niej bez dodawania taga /spoiler/.

• Reputacja:   1

Właśnie powiedzcie mi bo nie rozumiem...

Skoro Edge wygrał RAW Elimination Chamber Match to przechodzi do RAW czy oba najważniejsze pasy w WWE są własnością SmackDown?

Jak Wy to widzicie?

Jak dla mnie, do kwietnia dwa najważniejsze pasy będą na Smacku, do kwietnia, ponieważ właśnie wtedy odbędzie się Draft... hmmm sądzę, że Edge powróci na RAW z pasem WHC, chyba, że WWE szykuje inne zmiany w rosterach :]

One Love [you]

869141827488f7434d2d32.jpg

• Styl:  Jasny

Dobra nie spojleruje.

TakerFanKrk Nie będe się rozpisywał ale Edge nie zostanie przeniesiony do Raw (tak Myśle) Raczej Może się wydawać że HHH zostanie przeniesiony do Raw. Obejrzyj Wczorajsze Raw I sie wrzystkiego dowiesz, dlaczego HHH ma być przeniesiony,

Jeśli nie chce wam się szukać to Macie Link

http://www.youtube.com/watch?v=FpXgukXXCK8

...

1736281364ae4b3be08ef9.jpg

Ja pierdole, skonczcie pisac o gali w spoilerach. Po to jest ten temat, zeby swobodnie moc sie wypowiedziec, bez uzywania taga..

• Reputacja:   1

patik421, tak tak oglądałem ...

Więc z tego wynika że RAW pozostanie az do kwietnia bez pasa mistrzowskiego..

Ciekawie to Vinnie wymyślił

Edytowane przez TakerFanKrk

EC - SD! - więc tak widzimy jak na początku Edge odpada wszyscy w śmiech... obstawiałem że wygra Hardy. Potem odpada Kozlov, piękny Swanton Bomb z klatki na Big Showa 1...2...3! odpada zostaje 3 face'ów Hardy jednak odpada i zostaje Undertaker i HHH..... zarząd ustalił tak Taker wygrasz na WM25 jesli jobbniesz HHH on dostaje pas i wszyscy zadowoleni... tak się właśnie stało po pięknej końcówce wygrywa HHH ...

Walka ta była świetnym openerem WTF?? taka walka jako oppener coś się musi stać w main evencie......

Orton vs O'Mac - walka dobra cost to cost lepiej wykonany niż na RAW troche latania ze strony Shena ogólnie walka w miare dobra

HBK vs JBL - walka dobra jedna z lepszych w wykonaniu JBL w ostatnich kilku miechach wygrana HBK - (jeśli chodzi o RAW sądze że JBL szybko sie podda i nie będzie chciał się narażać Undertakerowi więc znamy na 99% walke na WM 25

HBK vs Undertaker sądze że HBK przegra a tydzień później podczas draftu przejdzie na SD! i ciąg dalszy ich feudu pewnie w między czasie któryś zdobedzie pas )

Swagger vs Finny - bez komentarza.... swoją drogą ciekawe kto będzie feudował z All Americanem Christian ?? Dreamer ??

EC RAW - i tutaj szkok kiedy wchodzi sobie Kofi nagle Edge go atakuje i włazi do klatki zamiast niego.... ehh .... idiotyczny booking. Rey w tym czasie biegnie na pomoc ładne zachowanie no ale cóż to jest Ray. zaczyna się walka widać że Mysterio jest w formie. Kane szybko odpada...:/ jak zwykle.. Mike Knox troche więcej się pokazał. syrena oznajmia że wychodzi następny uczestnik walki jest to Edge .... drzwi się otwierają a tu wpada nasz HF okłada niemiłosiernie biednego Adasia... :P. troche Mysteio polatał i wychodzi Cena czekał 20 min żeby wejść do walki a po 4-5 dostaje Codebraker, 619 i Spear !! Cenaminator nie wstaje 1...2...3 !! tego wieczoru poznamy nowego WHC no cóż po coś wkońcu Edge stracił WWE Championship.... Na końcu zostają Ray i Edge. W pewnym momencie byłem pewnien że wygra Mysterio no ale jeden Spear i wszysko kończy....

No coż widocznie zbyt dużo było przecieków do neta że będą jakie na 99% będą walki na Wm więc trzeba było w ostatnim momencie zmienić plany. ogólnie gala była bardzo dobra oceniam 8,5/10 oby tak dalej

Na WrestleMani wg. mozna się spodziewać takich walk jak:

Undertaker vs HBK

HHH vs Orton o pas WWE

Edge vs Cena lub Mysterio ew. Triple Threath Match

Matt vs Jeff ale jakoś ten ich storyline idzie kiepsko

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

Ja pierdole, skonczcie pisac o gali w spoilerach. Po to jest ten temat, zeby swobodnie moc sie wypowiedziec, bez uzywania taga..

Tylko, ze oni spoileruja o wczorajszym RAW ... i wedlug mnie bardzo dobrze, ze informacje z niego sa tagowane w spoilerze. Moglyby by nie byc zawarte w temacie Wrestlemania XXV ...

co do pasa to na stronie głównej WWE w składach brandów na SD! jest 2 mistrzów ... przypominają się czas kiedy Punk swoją walizeczke wykorzystał....

Ja sądze że już na SD! Vickie ogłosi że HHH poprosił ją o przeniesienie na RAW w związku z sytuacją jaka spotkała rodzine McMachon. Jeżeli nie na SD! to na najbliższym RAW HHH był wściekły więc to jest początek feudu Orton vs HHH

i roztrzygniecie na WM...........

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

Smackdown EC Chamber

- Przyznam , że do czasu gdy nie było w ringu Undertakera walka jakoś mi zamulała . Big Show i Kozlov nie pokazali nic szczególnego ( poza obijaniem Jeffa ) , ale gdy wszedł Undertaker walka nabrała rumieńców . Podobały mi się min. Last Ride Undertakera , DDT na Big Showie czy suplex z narożnika . No i powiedzcie mi teraz , że Undertaker ma odejść , a wyśmieję go . Jeff Hardy zaprezentował się też z dobej strony . Co prawda był przez pewien okres czasy obijany przez Kozlova i Big Showa , ale te jego swanton bomb z pewnej wysokości , wykonane na Big Showie było po prostu zajebiste . Końcówka walki też była niczego sobie . No kurde , zadawałem sobie pytanie jak to możliwe że po chokeslamie i po tombstonie , Triple nie został spinowany . Dramaturgia była do samego końca , nie ma co :) No i ostatecznie wygrana Tripla po pedigree .

JBL vs HBK - Walka bardzo przewidywalna . Do pewnego momentu JBL przeważał , potem zryw HBK , skok z narożnika i SCM . Nic szczególnego

Edytowane przez Przemek_1991

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg

Tylko, ze oni spoileruja o wczorajszym RAW ... i wedlug mnie bardzo dobrze, ze informacje z niego sa tagowane w spoilerze. Moglyby by nie byc zawarte w temacie Wrestlemania XXV ...

Przyjelo sie, ze w temacie o gali dozwolone sa spoilery z PPV i tygodniowki po nim, wiec nowych zasad lepiej nie ustalaj, a jezeli nie chcesz wiedziec, co dzialo sie na ostatnim RAW, po prostu do tematu nie wchodz przed obejrzeniem. Proste. Koniec offtopu.

po dzisiejszym RAW

jestem już prawie pewien

walki HHH z Ortonem na WM