Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

No Way Out 2009

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Wiadoma sprawa, jedynym poważnym rywalem jest Chris Jericho, ale on niedawno już miał 2-krotny retain tytułu WHC, tak więc wynik jest przesądzony. SmackDown znowu staje się nieprzewidywalne ciężko powiedzieć kto wygrya ten Elimination Chamber.
  • Odpowiedzi 242
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

17

• Cezet

13

• miszcz_94

11

• nekrophage

8

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Jasny

Shane vs Orton-Ta walka moim zdaniem bedzie najlepsza skoro ma znowu walczyc shane to bedzie sie dzialo ciekawe co z ortonem po dzisiejszym mczu z undertakerem bedzie

Ec SD-Moim zdaniem wygra Edge ponieważ wwe raczej nie zrobi juz poaraz 3 zmiane pasa na nastepnym ppv

Ec Raw-Tu też raczej wygra cena ponieważ jakby stacil pas to co by sie stalo z fanami oni teraz caly czas kupuja wszystko co ceny wiec raczej nie zabiorą mu pasa przy takiej obstawie no moze jeszze kane jakies szanse ma

Finlay vs Swagger-Walka bedzie pewnie nudna i i skonczy sie zwyciestwem pana szczerbaty usmiech

Hbk vs Jbl-Mysle ze nie ma juz sensu ciagnac tego storylinu i poprostu hbk zrobi scm i zakonczy prace z jblem to najlepsze wyjscie w tej chwili

Moim zdaniem jeszcze moze dojśc walka mvp vs shelton o pas albo hurricane helms vs matt hardy helms od powrotu nie zaliczyl zadnego ppv wiec moze teraz

11806779274e2ad9a9ac528.jpg

bądź co bądź Cena nie sprzedaje się już tak dobrze.

Ostatnio podczas gal John coraz częściej jest witany gwizdami i buczeniem.

Zwlaszcza w Kanadzie ;P jak juz ktos powiedzial, wuja Vince z niego nie zrezygnuje. Moga buczec, piszczec, wrzeszczec, rzucac krzeslami i popcornem, ale jesli przynosi to zysk to dlaczego nie? Dlatego ja nastawiam sie na kolejny niesamowicie dlugi reign dla Ceny. I znowu nuda... No ale nie narzekajmy, zawsze mozna poogladac indys :PP

dzieci w końcu się znudzą bo przecież ile można oglądać Jasia co wstaje po różnych finisherah (na RR przesadzili wstał po SCM i CFH) zresztą on nic a nic na ringu nie pokazuje każda ale to każda walka jest taka sama, dostaje wpierdziel całą walkę a na koniec cudowne ozdrowienie beznadziejne shoulderblocki potem wykrzykuje You can't see me machając ręką przed swoją kwadratową mordą i wszechpotężny Throwback co moim skromnym zdaniem jest najgorszym finisherem w całym WWE. Licze że wygra Y2J ponieważ nie oszukujmy się jeżeli taki zawodnik jak Chris ma przegrywać z Johnem to jest szmacenie tego zawodnika ehhh pożyjemy zobaczymy

dzieci w końcu się znudzą bo przecież ile można oglądać Jasia co wstaje po różnych finisherah (na RR przesadzili wstał po SCM i CFH) zresztą on nic a nic na ringu nie pokazuje każda ale to każda walka jest taka sama, dostaje wpierdziel całą walkę a na koniec cudowne ozdrowienie beznadziejne shoulderblocki potem wykrzykuje You can't see me machając ręką przed swoją kwadratową mordą i wszechpotężny Throwback co moim skromnym zdaniem jest najgorszym finisherem w całym WWE. Licze że wygra Y2J ponieważ nie oszukujmy się jeżeli taki zawodnik jak Chris ma przegrywać z Johnem to jest szmacenie tego zawodnika ehhh pożyjemy zobaczymy

Ty sie lepiej nie odzywaj.Wiesz ze wrestling jest ustawiany?.Jericho na pewno nie wygra tej walki.Cena tu jest pretendentem, i 60% szans na wygrano ma Kane.

Because I'm Awesome!

"Żądasz mądrej odpowiedzi, musisz równie mądrze pytać"

[you] Zalookaj http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?p=283487#283487

Sygna by Filipoo

7038755254e0e4aa33eb75.jpg

y sie lepiej nie odzywaj.Wiesz ze wrestling jest ustawiany?.Jericho na pewno nie wygra tej walki.Cena tu jest pretendentem, i 60% szans na wygrano ma Kane.
dziecko nie pouczaj mnie wiem ze wrestling jest udawany ale mi chodzi że Y2J jest w tym biznesie 10 lat prawie a ma przegrywać z kimś kto jest tylko dlatego że Vince zarabia na nim kase? czy dlatego że zna 4 ruchy? a Kane na pewno nie wygra bo przecież dzieci by się załamały i popłakały więc mimo że Kane zasługuje na pas to i tak nie wygra bo nie miałby Vince w tym interesu

• Reputacja:   11
  • Urządzenie:  Windows

Golberg, Hogan i Austin których tak ubóstwiasz też znają po 4 chwyty.

Wracając do No Way Out to bardzo oczekuję na EC Sd! Liczę że wygra go Taker{personal favorite :D }. Tak poważnie to pewnie Triple H znowu dostanie zwycięstwo bo Stephanii nie pozwoli mu tego odebrać.

Co do Raw z pewnością wygra Cena żeby na Wrestlemanii Randy mu odebrał ten pasek.

1398873554496dcab003a02.jpg

Golberg, Hogan i Austin których tak ubóstwiasz też znają po 4 chwyty.

jako fan Austina muszę go obronić bo ktoś tu zajeżdża ignorancją

Stone Cold Stunner

Cobra clutch

Stun Gun

Catapult

Inverted atomic drop

Stun Gun Suplex

Sidewalk slam

Spinebuster

to tylko część z akcji które pokazywał w ringu SCSA więc nie mów mi zna 4 chwyty

bo mnie jako jego marka to uraża

i to nie jest Twoje własne zdanie, tylko zwykły brak wiedzy!

co do NWA, zastanawia mnie w jaki sposób tym razem Vicki się wpieprzy do walki Edga,

przecież do klatki się nie wrypie nie

• Reputacja:   11
  • Urządzenie:  Windows

Nie chciałem obrażać tylko zauważyć ze w erze Attitude było dużo zawodników którzy mieli lepsze skille {ringowe nie mike'owe}a nie byli promownai na niepokonanych{np. Owen.}

Poza tym to że umiał wykonać to nie znaczy że je pokazywał w ringu.Zawsze w ringu pokazywał tylko :

Lou Thesz Press

SC Stunner

Spinebuster

Clothesline

i tyle w WWF.

1398873554496dcab003a02.jpg

Specjalnie włączyłem HBK vs. SCSA z King of the Ring 97. I oto lista movesów które wykonał Austin podczas tego meczu.

Shoulder Block

Reverse Elbow

Snapmare

Reverse Atomic drop

Clothesline

Lou Thesz Press

Elbow from second rope

Gorilla Press

Stone Cold Stunner

Nie wliczając wszelkich headlocków, armbarów, czy też reversali przy próbach pinu.

Specjalnie włączyłem HBK vs. SCSA z King of the Ring 97. I oto lista movesów które wykonał Austin podczas tego meczu.

Shoulder Block

Reverse Elbow

Snapmare

Reverse Atomic drop

Clothesline

Lou Thesz Press

Elbow from second rope

Gorilla Press

Stone Cold Stunner

Nie wliczając wszelkich headlocków, armbarów, czy też reversali przy próbach pinu.

Koniec tej rozmowy o atakach.To nie ma nic wspólnego z NWO :twisted:

Because I'm Awesome!

"Żądasz mądrej odpowiedzi, musisz równie mądrze pytać"

[you] Zalookaj http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?p=283487#283487

Sygna by Filipoo

7038755254e0e4aa33eb75.jpg

A jak myslicie co zaprezentuje Shane McMahon? Po ostatnim RAW i akcji na DiBiase wcale nie musi z nim byc tak zle, i wg mnie poogladamy pare ladnych bumpsow (moze nie odrazu takich kosmicznych, ale to jest WWE a nie indy).

Wlasnie po ostatnim RAW ja bym sie zaczal martwic o ta walke. Widac, ze Shane nie jest w formie, ledwo w ogole dolecial przy C2C i nie wygladalo to dobrze. Tak samo jak jego brawl z Ortonem po RR. Mam nadzieje, że przesadzam ale moze nie wyjsc to jak powinno.

Po pierwsze chciałem się przywitać ;)

Co do gali to EC SD! zapowiada sie ciekawie, natomiast reszta hmmm... nie będę powielał zdania innych, bo chyba każdy wie co się stanie ;) No chyba, ze nagle dojdzie do jakiegoś "wypadku" John Ceny i wtedy byłoby ciekawie ;)

HBK - JBL

Moim zdaniem całkiem możliwe, że HBK przegra jakimś trafem z JBL-em, bo chyba, że WWE pójdzie na łatwiznę, ale mogliby jeszcze jakoś ciekawiej zakończyć ten feud.

Swagger - Finlay

Tu raczej pewne, że WWE pójdzie na łatwiznę, wygra Jack, aby stracić pas na Wrestlemanii lub na Extreme Rules (One Night Stand)

Shane - Orton

Widać, że Shane nie ma formy, nigdy nie był do końca wrestlerem, a jego atak na Ortona był śmieszny... . Jedyne co tą walkę może uratować to jakaś interwencja z zewnątrz i dopiero wtedy wygrana Shane'a

EC RAW

Moim zdaniem może namieszać Knox, choć zapewne walki nie wygra. Wygrać może praktycznie każdy, pomijając Knox'a i Kingstona. Ten mecz może udowodnić czy WWE zależy też na tej trochę starszej publiczności, czy leci na kasę i dobranocki dla dzieci do lat 3.

EC SD

To może być bardzo dobra walka. Edge mógłby wreszcie utrzymać pas na dłużej pokazując swoje prawdziwe umiejętności, ale to co WWE zrobiło z niego w walce z Showem przeciwko HHH i Takerowi pokazuje, że "niby" on umiejętności zbyt dużych nie ma, bo wciąż musiał tracić przewagę, tylko po to, że Big Show kłóci się z każdym w Tag Team-ie. Chyba to jedna z najtrudniejszych do przewidzenia walk ostatnich PPV.