Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

No Way Out 2009

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ostatni tydzień oczekiwania ppv :)

EC Raw

Pewnie walka będzie ustawiona pod Cene... Lubiłem go na Smackdow, teraz jakoś mi się przejadł. Wg. mnie mistrzem jest beznadziejnym. Gdyby Batista nie byłby kontuzjowany nie zdziwiłbym się gdybyśmy zobaczyli ME WM Batista vs Cena. Na szczęście (choć dla Batisty na nieszczęście) Dave został kontuzjowany. Ostatnio WWE strasznie chce pokazać, ze Cena jest "nieśmiertelny" :???:

EC Smackdown

Ten EC interesuje mnie dość mocno :) Na smackdown teraz może się zdarzyć bardzo dużo :) Nadal nie domyślamy się jakie będą walki z tego brandu na WM. Edge jest dobrym mistrzem jednak dawanie mu ciągle pasa i odbieranie jest bezsensu. Po wydarzeniach na ostatnim Smackdown myślę, że o pas na WM zawalczy U-Taker i Triple H. Sądzę, że to Undertaker wygra EC.

Jack Swagger vs Fit Finlay

Raczej nigdy nie interesują mnie walki z ECW :roll: Sam nie wiem kto mógłby ją wygrać. Pewnie Swagger, który niedawno zdobył pas :) Swoją drogą Finlay odkąd trafił to ECW nie zdobył żadnego pasu :P

JBL vs HBK

Walki z HBK'em rzadko bywają nudne. Wątpię, aby ta była nudna :P Zastanawia mnie jednak fakt, czy jest to już walka na WM?? Według mnie Michaels zasługuje na trochę lepszego zawodnika. Może Raw vs Smackdown, Undertaker vs HBK? Pożyjemy, zobaczymy 8)

Orton vs Shane Mcmahon

Coś czuję, że na tej walce się mocno rozczaruje. Nie liczę na żadne skoki Shane'a, choć może będzie skok rodem z WWE (skok, którego lądowania nie będziemy widzieć, potem sędzia zapomni odłożyć materacy :lol: ). Jest to bardzo ciekawy feud, przygotowany z myślą o Wrestlemanii. Jedno mnie zastanawia, Orton wygrał RR match i ma prawo do walki o pas na WM. Może Vince sam zrobi się mistrzem :P Mcmahon był zdolny do wielu rzeczy :lol:

Jest jeszcze przed nami po jednym Raw i Smackdown, więc wszystko się może zdarzyć :twisted:

"Ten, który kocha staje się zaślepiony wobec przedmiotu swojej miłości"

17493022184a8bc5252ce62.jpg

• Odpowiedzi 242
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

17

• Cezet

13

• miszcz_94

11

• nekrophage

8

Top użytkownicy w tym temacie

Hmmm.... wydaje mi się że Helms i Matt zmierzą się w pojedynku na NWO i właśnie wtedy wróci CC pomagając Mattowi... Na następnym SD! (po NWO) CC będzie stał w ringu i powie że współpracował z MAttem i to on stoi za atakami. Przez następne tygodnie będą walki Tag Teamowe Helms i Jeff vs Matt i CC na którymś SD! druga para zdobędzie pasy WWE TT Championów i będa feudowac o te właśnie pasy, a na WM będzie walka 4 Tornado Tag w stypulacji TLC (nie wiem czy dobrze podałem nazwe walki chodzi o te za czasów Hardy Boyz lata ok 2001 kiedy dywizja TT na RAW miała swoje lata świetności) Hardy, Helms vs Matt i CC vs Primo i Carlito vs ?? Innego scenariusza powrotu CC sobie nie wyobrażam oczywiście byłoby to zrzucenie Jeffa z Main Eventu ale za to podbudowanie dywizji TT która jest po prostu do dupy

Gdyby CC nie wrócił do WWE (bardziej realistyczna wersja) to wydaje mi się że Jeff zdobędzie w tym roku walizke MITB podczas tej walki będzie toczył zacięty bój ze swoim bratem ale to młodszy z Hardych okaże się górą......

Potem już tylko wykorzystanie sytuacji kiedy mistrz jest chwilowo zamroczony bo jakimś ataku i Jeffuś zdobywa swój 2 tytuł mistrza WWE :D

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

post do usuniecia Edytowane przez vodkabols

• Reputacja:   1

Przecież trąbią na każdej gali z osobna, że 2 EC od RAW i SD! będą odpowiednio o WHC i WWE Championship.

EDIT: Właczenie do tego Helmsa nie jest złym pomysłem, ale wątpie by tak szybko skoczył do Upper. Oczywiście wersja krzycha jest niezła, ale najbardziej prawdopodobnymi scenariuszami to Helms vs Hardy --> Christian, Jeff wygrana w MitB i późniejsze zdobycie WWE Championship. Nie wydaje mi się, że wmieszają się w to również Carlitusy Cytrynusy. Ale Christian podobno nie podpisał kontraktu z WWE i to przekreśla sznase na pojedynek Helmsa z Mattem.

EC Raw

Fajnie, że będzie można zobaczyć Knoxa w EC, jestem ciekaw jego umiejętności ale co do samej walki... Pfff, gołym okiem widać, że walka jest ustawiona pod Cenę. Jasiu dostaje przeciwników których pokona bez problemu dlatego nie jestem zbytnio zainteresowany tym śmiesznym meczem :/

EC Smackdown

Mimo to, iż z góry byłem przekonany, że skład tego meczu będzie taki jaki jest, czekam na tę walkę niecierpliwie. Wiadome było, że do walki dołączy Kozlov ale w sumie ciekawie będzie obejrzeć tych sześciu zawodników razem w piekielnej konstrukcji :P

Nawet nie zwracam uwagi na tę beznadzieję, może powiem tylko, że WWE powinno zmienić nazwę ECW na inną bo to co ten Brand prezentuje, pod żadnym względem nie przypomina prawdziwego Extreme Championship Wresstling.

JBL vs HBK

Hmmmm... wielkie Hmmm :D

Z początku śmiałem się z tego Storyline'u... jest zbyt sztuczny... Michaels bez kasy, smutny... to naprawdę śmieszne, dlatego cały czas czekałem na zakończenie, można było się domyśleć, że zakończy się on meczem... sądzę, że HBK wygra pokazując klasę i znów będzie uwielbianym przez fanów... Mr. Wrestlemania!

Orton vs Shane Mcmahon

Ciekawy mecz się szykuje, do tego No Holds Barred. Czuję, że Ortonowi znowu odwali i zmasakruje Shane'a... chyba, że to rodzina McMahon zafunduje niezłe Bumpy Otronowi! Nie wiem... dlatego z niecierpliwością czekam na ten mecz :D Co do samego Feudu Orton vs. McMahons, moim zdaniem Randy powinien brać udział w takim właśnie Storylinie... to całe Legacy trochę mnie śmieszy, Prajslesy powinny zostać Prajslesami i robić swoje Feudując np. ze Snuką i Manu

One Love [you]

869141827488f7434d2d32.jpg

EC RAW - Patrząc na uczestników odnosze wrażenie że EC brandu RAW został wrzucony tylko dlatego że na NWO muszą by dwa elimination chambery. Chyba nikt sie nie łudzi że Cena straci pas.

EC Smackdown - No tu sprawa wygląda diametralnie inaczej. Mamy tu wszystkie największe gwiazdy Smackdown . Undertaker , HHH , Kozlov , Big Show i Edge. Jako że jest to Elimination Chamber i żadne przekręty nie wchodzą w gre Edge będzie miał w tym matchu szanse pokazac, że jest czampionem z którym trzeba sie liczy a nie tylko cwaniaczkiem podstępnie zdobywającym pasy. ciekawe jak to zrobi walcząc z takim składem?. No właśnie skąd ta moja pewnoś że pasy nie zmienią właścicieli?. Jestem jedną z tych osób które twierdzą że na NWO pasów sie traci. Ostatni raz miało to miejsce w 2004 kiedy to Eddie Guerero pokonał Lesnara i to był wyjątek który zresztą potwierdza regułe.

JBl vs HBK - Moim zdaniem troche zjebali sprawę dają tą walke już na NWO. Storyline obu panów był długi i ciekawy mogliby to jeszcze pociągnąc aż do WM 25. Co do samej walki to raczej wygra Michaels stypulacja nie pozostawia złudzeń ( jeśli HBK przegra będzie pracował dla Layfielda forever :lol: )

Randy Orton vs Shane MC.Mahon - Dużo sobie obiecuje po tej walce Shane pokazał nie raz że dla dobrego show potrafi się poświęcic a Orton jest na dzień dzisiejszy nr. 1 w wwe. Powinno by ciekawie.

Finlay vs Swagger - Zapewne będzie to oppener. Wygra Swagger i obroni pas nie ma co sie nad tym rozpisywac.

P.S. Mam nadzieje że WWE nie zrobi sobie kurwa jaj i nie zafunduje nam bezkrwawych chamberów. Chociaż patrząc na obecny target Vinca ( dzieci do lat 15) mam co do tego poważne obawy. Gdyby jeszcze rok temu ktoś by mi powiedział że zobaczę bezkrwawe HELL IN THE CELL :shock: ( Undertaker vs Edge na Summerslam 2008) to bym go wyśmiał , teraz wszystko jest możliwe. :-x

Ten kto nie ma nic do stracenia zawsze wygrywa

79793472149ff39c031e5d.jpg

• Styl:  Jasny

EC Raw

Jestem pozytywnie nastawiony do tego EC mimo, ze w niej nie są jacyś mocno pushowani wrestlerzy(whoops no z wyjątkiem Jericho :) i wiadomo kogo... ) więc WWE mogłoby nas czymś zaskoczyć ;) kto wie? Wygrana Knox'a/Kane'a byłaby bardzo duzą niespodzianką ale czy Knox'a chcielibyśmy zobaczyć na WM w Main Evenc'ie no cóz Kane'a tez nie zabardzo ale moze będzie to szansa podpushowania go...

EC Smackdown

A ten EC będę oglądał z przyjemnością zawodnicy są z samej górnej półki mam nadzieję, ze wwe nie zeszmaci tego EC bo bardzo dobrze się zapowiada i co najwazniejsze myślę, ze we dwóch EC będą jakieś oznaki krwawienia :)

Nie czekam w ogóle na tą walke Finlay został wstawiony do tej walki aby bardziej umocnić Swaggera na pozycji ECW Champa...

JBL vs HBK

Wygrana HBK'eya jest 100%, wygrana = zakończenie feudu, prawdopodobnie równiez obejrzę tą walkę...

Orton vs Shane Mcmahon

Oooo... tutaj to licze na jakieś mrozace krew w zyłach Sick Bump'y i w ogóle :twisted: , ale mozemy nic takiego nie zobaczyć, zauwazmy ze WWE stało się WWE4Kids i więcej nic nie trzeba dodawać...

7894118684ede4cf290d46.jpg

wygra John Cena ale ten pseudo zawodnik nie może wygrać normalnie on wstanie po 192873612735127986312 finisherach zrobi na każdym wszechmocne FU (Throwback) i wygra przez co WWE pokaże że jest żałosne bo daje wygrywać takim beztalenciom zreszta co tam robi Rey Mysterio?? żarty se robią z nas co do WWE EC licze na wiecej mimo że jest tam drewniany HHH i Kozlov to wiele oczekuje po Jeffie Edgu i Takerze poczekamy zobaczymy

a ja na przekór sądzę, że Jasio przegra :D

osobiście stawiam na Kane albo Knoxa

który albo został tam wsadzony jako zapchajdziura

albo totalna niespodzianka i zwycięzca

zobaczymy :D

a ja na przekór sądzę, że Jasio przegra :D

Wierzysz ze w dobie kryzysu gospodarczego (ktory przeciez dotyka WWE) federacja pozwolila by sobie na to zeby facet ktory przynosi jej najwiecej zyskow przegral pas ^^? Sprzedaz zabawek, koszulek, dvd itp itd by spadla, dla WWE zwalac Janka z mistrza, byloby nieoplacalne ;P to tak jak push dla Khaliego ktory ma przyniesc troche zyskow z Indii :PP

bądź co bądź Cena nie sprzedaje się już tak dobrze.

Ostatnio podczas gal John coraz częściej jest witany gwizdami i buczeniem.

Może i jest tak witany, ale nie zmienia to faktu, że w ciągu 2 ostatnich lat na jego merchandisie WWE zarobiło więcej niż na innych zawodnikach razem wziętych ;)

John Cena Champ = Vince McMahon Million Dolar Man :D

12135614384eeb824360301.jpg

bądź co bądź Cena nie sprzedaje się już tak dobrze.

Ostatnio podczas gal John coraz częściej jest witany gwizdami i buczeniem

Ta może i jest ostatnio trochę "buczenia " ze strony publiki , ale dalej jest kurą znoszącą złote jaja , i McMahon z niego nie zrezygnuje .

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg

• Reputacja:   1

Buczą fani Ortona, ale dzieciaki i tak kochają swojego bohatera, tylko Vince czeka aż kolejne dzieciaki będą naciągać starszych, żeby kupować wszystko z Johnem. Ah ten chciwy wujek BMac...

Ostatnio podczas gal John coraz częściej jest witany gwizdami i buczeniem.

ostatnio tzn od jakis 3 lat?

Nie ma co rozmyslać w tej kwestii - Janusz obroni pas na NWO, zreszta wystarczy spojrzec na sklad tej walki by mieć tego pewnośc.