Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

No Way Out 2009

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   396
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

No i też wspomnę, że nie bardzo podoba mi się to, że Kozlov straci swój strike. Pewnie jeszcze HHH go położy ehh…

Fruki - Kozlov nie straci winning streaku w Elimination Chamber, z tego względu, że nie poniesie porażki w pojedynku 1 na 1, a na takich walkach opiera się budowany winning streak. Rusek może spokojnie zmoczyć w tag match'u czy zostać spinowanym w EC a jego streak pozostanie nienaruszony. Poza tym - gdyby Vince się uparł, by nie podkładać Koziołka nawet w EC, to przecież spokojnie dałoby się to zrobić (wymagałoby to trochę kreatywności ze strony bookerów, by znaleźć sposób, aby Władek opuścił jakoś klatkę i np. barwlując z innym wrestlerem udali się backstage i już nie wrócili a EC trwałby nadal. Głupie rozwiązanie - ale możliwe do zrealizowania)

Shane O' Mac vs Orton: Jeśli dobrze pokierują tym storylinem + dobra stypulacja to mógł by to być nawet main event.

Shane vs. Orton main eventem???? Dobry żart! Bankowo main eventem będzie któryś z Chamberów. Najprawopodobniej ten najCenniejszy :D

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Odpowiedzi 242
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

17

• Cezet

13

• miszcz_94

11

• nekrophage

8

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Na house show WWE został wyłoniony nowy uczestnik WWE EC. Jest to Mike Knox!
JOhn Cena

• Reputacja:   1

Cezecie oddzielenie Kendricka od Ezekiela nastąpi nie wiadomo kiedy. Oni jeszcze pociągną kilka miesięcy szybko to nie nadejdzie. Oczywiście jestem za pushem dla Ezekiela, interesująca postać jestem ciekawy jak poradziłby sobie w roli champa.

@2 up

Było już w topic'ku i w newsie na stronie.

@up

Myśle że dla Zeke jeszcze nie czas na posiadanie jakiegokolwiek pasa, z tego co mówi wiki to chłop nie miał nigdy żadnego pasa, wiadomo że wiki kłamie ale i tak chyba Big Zek nie miał żadnego porządnego 1 vs 1 na SD!, gdzie mógłby się pokazać, Kendrick jest sprawdzony już przez WWE, a imo start od takiej pozycji jaką ma Zeke to i tak dobrze.

Ontopic

Najprawdopodobniej RAW trochę więcej się wyjaśni co i jak z nWo, bo ostatni RAW dał więcej pytań niż odpowiedzi :D

@down

I mega fake brawl :D?

Edytowane przez Vovi
Time to retire - i will join TNA.

Shane vs. Orton main eventem???? Dobry żart!

Spójrz na uczestników EC dla WHC :P

Skoro WWE tak eksperymentuje z wyżej wymienioną walką to czemu nie ? Zresztą to tylko moje zdanie połączone z wymysłami. Spróbuj sobie wyobrazić Shane vs Orton w walce Last Man Standing. Powiedzmy, że storyline został wzorowo poprowadzony. Jest bardzo wciągający i interesujący. Wszyscy zastanawiają się, co z tego wyniknie. Pod czas walki były by spoty z drabiną i stołem, kubłem od śmieci, krzesełkiem, do tego wyjście na widownie plus jakieś inne ciekawe akcje. Myślę, że dało by to rade. No ale to raczej nie możliwe, bo NWO ma chyba słynąć z EC, więc któryś z nich będzie ME.

• Reputacja:   396
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Skoro WWE tak eksperymentuje z wyżej wymienioną walką to czemu nie ? Zresztą to tylko moje zdanie połączone z wymysłami. Spróbuj sobie wyobrazić Shane vs Orton w walce Last Man Standing. Powiedzmy, że storyline został wzorowo poprowadzony. Jest bardzo wciągający i interesujący. Wszyscy zastanawiają się, co z tego wyniknie. Pod czas walki były by spoty z drabiną i stołem, kubłem od śmieci, krzesełkiem, do tego wyjście na widownie plus jakieś inne ciekawe akcje. Myślę, że dało by to rade. No ale to raczej nie możliwe, bo NWO ma chyba słynąć z EC, więc któryś z nich będzie ME.

Powiedz mi, czy ktoś przy zdrowych zmysłach kupiłby w takiej walce (nie mówię, że nie mogłaby być ciekawa, bo Angle z Shane'em zrobili niemal walkę roku w MacMachonlandii) wygraną Shane'a? Nie? Tak więc nie ma taka walka prestiżu, potencjału ani tej nutki niepewności odnośnie wyniku, aby ubiegać się o miano main eventu.

Spójrz na uczestników EC dla WHC

Nieważne! Ważne, że Cena broni pasa - marki łykną to bez zmrużenia oka jako main event :twisted:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

co do EC SD to pewnie trafią do niego jeszcze Jeff i Matt i będą się prali pomiędzy sobą przez całą walkę i zostaną oni z Edge'm i do tego mam dwie wersje Edge przez nie uwagę pokonuje ich obu albo mniej realny Matt na chwile godzi się z Jeffem on odlicza Edge'a wstaje i dostaje od matta twist of face i tak Matt zdobywa pas który pewnie straci na jakiejś gali SD (pewnie na pierwszej po NWO)

co do EC Raw nie mam żadnego pomysłu kto by miał jeszcze dołączyć ale i Cena obroni pas wątpię żeby były jakieś niespodzianki i fajerwerki (może santino dostanie szanse za ten cudowny rekord który raczej przez długie lata nie zostanie pobity)

kilka osób pisało tutaj o CC według mnie najlepiej by było gdyby powrócił na na WM i zdobył by walizkę na money in the bank a później przyszedł po walce jeff vs matt i zaczął okładać jeffa matt by wtedy pomógł i wielka reaktywacja hardy boyz... a CC na koniec by powiedział że to on stał za wszystkimi atakami (do tego czasu pewnie by trochę ucichły spekulacje o jego powrocie więc były by pewnie zaskoczeniem)

pewnie na NWO będzie women championship i melina straci pas na rzecz Beth której pomoże jej niesamowita fanka

ps. mogli jeszcze zrobić EC div o pas :D już widzę jak Beth rzuca po klatce divami

Nieważne! Ważne, że Cena broni pasa - marki łykną to bez zmrużenia oka jako main event :twisted:

WWE raczej ostatnio sugeruje sie starpowerem w wyznaczaniu maineventow wiec jak dla mnie narazie to smackdown EC ma wieksza szanse na zamkniecie gali.

Po dzisiejszym RAW mamy potwierdzone dwie nowe walki:

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/9275462

Randy Orton vs. Shane McMahon in No Holds Barred Match

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/9275316

Shawn Michaels vs. JBL

Pierwsza walka może być najciekawszą z tych Non-Chamber. Stypulacja musiała być No DQ inaczej byłoby jak by było. Mam nadzieję, że dobrze poprowadzą ten feud.

Druga walka, wydaje mi się, że nie będzie bez większych fajerwerków, chyba wygrana HBK'a. Może w końcu zrobią dobrą walkę między nimi.

Ważną informacją jest również to, że do Elimination Chamber Match RAW zakwalifikował się Kane. Osobiście cieszę się, że jest w tej walce, może podpushują go wreszcie. Czyli EC RAW już w komplecie.

i pewnie shane wygra ;/ ja tam wole zeby orton wygrał a wy ??
Legend Killer

12441032044995cd08f20eb.jpg

No i to na co się zanosiło od samego początku czyli feud HBK i JBL znając życie po tej walce dużo nie można się spodziewać.

9367406674981fac0a7ca1.gif

Nie powiedziałbym że Jbl vs Hbk będzie słaba, znając Michaelsa walka z jego udziałem może być minimum średnia ,co do McMahona i Ortona wszystko zależy od tego w jakiej formie jest Shane raczej nie mamy co się spodziewać powrotu króla "holly shitu" zakładającego śmietnik na głowę przeciwnika i skaczącego z titantronu raczej będzie to żenujące widowisko jak na zokończenie Raw z poprzedniego tygodnia chociaż z drugiej strony kto wie ?

Ja w ogóle jestem zdania, że gala NWO jest tylko przeszkodą w promocji walk na WM. Są po prostu zbyt przewidywalne, robione troche na silę...

Moim zdaniem WWE strzliło sobie samobója, po tym jak Jericho - najbardziej wiarygodny oponent Ceny w EC Matchu - klepał po 2 sekundach bycia trzymanym w STFU.

W RAW EC postawiono chyba na bardzo efektowne widowisko (Rey, Kofi, Jericho), bo poza high-flyerskimi umiejętnościami tej trójki, nie będzie czego zbytnio oglądac. Nawet dla marków nie ma tutaj poważnego kandydata dla Ceny - przewidywalnośc 100%

Ciesze się, że JBL vs HBK nastapi teraz, bo w moich oczach nie jest to walka na WM25, tym bardziej, że znowu przwidywalośc byłaby 100%.

Smakowicie zapowiada się EC Smackdown! Mimo, że głośno mówi sie o tym, że Edge ma wejsc po raz drugi z rzędu na WM jako mistrz, to bardzo jestem ciekaw jak zabookują ewentaulne porażki Takera i Huntera. Ale pomimo plotek walka naprawde dobrze obsadzona. Dobre posunięcie federacji.

No to teraz wiadomo... Walka w EC RAW będzie to czyła się pomiędzy Ceną i Jericho bigos (because) Kane zajmie się Kofi`m a Rey Knox`em... lub na odwrót :) EC SD/ECW narazie się nie wypowiadam bo żaden członek nie doszedł :) Shane vs. Randy - JEEEEEEEEST!!!!!!!!! No i w tej walce spodziewam się skoku z titantronu... Tak wiem i tak wygra Randy bo Legacy mu pomoże... ale chce przynamniej zobaczyć skok z minimum 15 metrów :) JBL vs HBK... jeśli Shawn przegra to traci wszystkie pieniądze u John`a... Stawiam tutaj na Shawn`a... Żadnych fajerwerków nie edzie...

AX, dokładnie tak samo sądze... Jericho trzyma Walls Of Jericho na Cenie około 30 sekund, Cena nie tapuje, po chwili zakłada STF i Jericho tapuje po 2 sekundach... No ale przecież... STF to submission prosto z nieba, każdy po nim stapuje po 2 sekundach. Najlepsze jest to że tylko w wykonaniu Ceny... :-x

WWE zrobiło z Ceny takiego giganta, że nawet po 5 godzinach nie tapnąłby przy Walls Of Jericho. Chyba troszkę puściliście się z tymi fantazjami ze skokiem Shane'a z titantronu być może zrobi tą akcję z koszem ale najwyżej z top rope.