Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

Wrestling w Eurosporcie przez dwa lata

RazorR

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Eurosport i World Wrestling Entertainment (WWE) ogłosiły zawarcie porozumienia, dzięki któremu największy sportowy kanał europejski będzie pokazywał na swojej antenie dwa magazyny. Dwuletnia umowa gwarantuje Eurosportowi prawa do emisji dwóch magazynów This Week in WWE oraz WWE Vintage Collection, co umożliwi serii WWE...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-wrestling-w-eurosporcie-przez-dwa-lata.html

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A link podales tylko dlatego, ze w ostatnim akapicie zostalo wspomniane o wrestlefans. To, co najwazniejsze - jest zawarte w newsie RazorRa, bez przesady..

• Reputacja:   15

Programy WWE na antenie Eurosportu, podobnie jak na Extreme Sports Channel, opracowują osoby z serwisu WrestleFans.pl, więc strona merytoryczna będzie dopięta na ostatni guzik.

Niezłe promo :)

Ja tam nie posądzam FH o niecne taktyki, pewnie jest happy z zbliżającego się jego powrotu na antenę Eurosportu.. i monitoruje wzmianki o tym na necie. Aczkolwiek FH, zobaczyłem wszystkie twoje posty w newsach od odejście na "ciemną stronę mocy" i albo kogoś u nas poprawiasz albo wypowiadasz się w newsach związanych z komentowanymi przez WF programami, newsów innych nie komentujesz wcale.. dlatego można odnieść wrażenie iż wpadłeś tylko po to aby jebnąć promo Siebie lub WF.. bo w tym newsie z sat kuriera wiele więcej nie ma.. no może tylko to, że "WWE This Week" to program specjalnie robiony dla Eurosportu czego nie wiedziałem.

Hmm wracając do tematu.. to ciekawe czy będzie to jakoś zintegrowane z tym co jest na Extreme.. tzn. czy Eurosport przypadkiem nie będzie spoilerował tym co oglądają na Extreme.

To tyle :)

Ludzie zamiast się kłucić to lepiej posprawdzajcie w waszych źródłach na temat tego czy Mickie Rourke naprawde będzie feudował z Y2J bo taką informacje video widziałem na WP.PL !!!! A znowu na innym serwisie było napisane że jego agent nie zgodził się na to więc...... co z tym będzie ???

EDIT: tu jest to video:

http://wp.tv/i,Mickey-Rourke-na-ringu,mid,242084,klip.html

Cieszy mnie, że kontrakt będzie obowiązywał przez 2 lata, wtedy też wygaśnie moja umowa z Polsatem, której rodzice zapewne nie przedłużą (wyszło na to, że mając 4 programy jest co oglądać, zaś mając 200 nie ma nic) Pozytywnym punktem jest też fakt, że programy będą emitowane na Eurosporcie, a nie na ESC do którego dostęp został ostatniego czasu zakodowany z nie wiadomych mi powodów. Czekam z niecierpliwością na pierwszą emisje.

Pozdrawiam,

Shadow

• Reputacja:   15

Aby nie robić z igły widły to szybko :

* Przeglądałem tylko twoje posty w newsach, nie na cały forum. Cenie sobie iż nadal odpowiadasz u nas w Question Zone, to jest naprawdę :spoko:

* Nie napisałem iż wytykasz tylko poprawiasz, więc nie napisałe tego mocnego słowa.

* Napisałem tylko iż można odnieść wrażenie, to nie oznacza iż je odniosłem Ja.

Miło mi, ze chociaż raz głos zabrał ktoś komu bliżej jest do 30-stki niż 20-stki, hehe.

Cicho :-) ja się tam czuje bliżej 20stki.

btw. nie wiesz czy Eurosport będzie spoilerował Extreme czy będzie to jakoś zintegrowane?

Ej mam pytanie,nie wiecie jakie będą walki w poniedziałek na premierze? Bo już si.ę nie mogę doczekać :grin:

• Reputacja:   26
  • Urządzenie:  Android

Ej mam pytanie,nie wiecie jakie będą walki w poniedziałek na premierze? Bo już si.ę nie mogę doczekać :grin:

A nie lepiej poczekać ? Jakaś niespodzianka mogła by być :P .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Polecana zawartość

• WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 426 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Monday Night Raw!
      • 17 790 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 809 odpowiedzi
    • AEW All In 2024
      Data: 25 sierpień 2024

AEW World Championship: Swerve Strickland (c) -vs- Bryan Danielson
      AEW Womens Championship: Toni Storm (c) -vs- Mariah May
      AEW International Championship: MJF (c) -vs- Will Ospreay
      • 81 odpowiedzi
    • WWE SummerSlam 2024
      Data: 03.08.2024