Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA: Against All Odds 2009

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

http://img403.imageshack.us/img403/8793/1024768br1.jpg

Dziwię się, że jeszcze nikt nie założył tematu o gali, która odbędzie się za 12dni!!!

W karcie zapisana jest na razie jedna walka

MAIN EVENT FOR THE TNA WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP

Team 3D vs. Kurt Angle vs. champion "The Icon" Sting

Nie mam pojęcia co się stanie w tej walce... Mam nadzieję, że Team 3D nie rozpocznie kariery siglowej i zaden z nich nie zgarnie pasa. Gdyby Kurt zdobył world heavyweight championship byłby to jakiś rozłam w MEM. Walka zapowiada się bardzo ciekawie.

11301703464970cd8e3af3a.png

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Rem Mysterio

8

• -Raven-

3

• Bonkol

3

• K-PEL-K

3

Top użytkownicy w tym temacie

Ja się tam dziwie. Ostatnie kilka tematów o PPV's zakładałem ja po przedostatnim Impact przed PPV, kiedy to już mamy o czym mówić (więcej walk jest podanych). Chciałbym dodać, że na Genesis ODB zarezerwowała sobie title shota i bardzo możliwe, że wykorzysta ona go na AAO (aczkolwiek w perspektywie kontuzji Kong nie wiem czy dojdzie to do skutku). Co do ME, to uważam, że danie któremuś z 3D pasa nie oznaczałoby, że muszą oni od razu zaczynać kariery singlowej. Dajmy na to Ray dostaje pas, dalej walczy z Devonem w tagu i w między czasie broni pasa (można zrobić feud o pas z większą ilością osób). Ja zastanawiam się, kiedy Sting "okaże serce" i odejdzie z MEM. Ten rozpad musi nastąpić prędzej czy później. Mówi się, że to może być ostatni rok Stinga na ringu (wiek, problem z kolanem). Sting jeżeli odejdzie z wrestlingu, to chyba na pewno jako face. Po drugie - przejęcie World Championship przez Frontline zburzyło by niezniszczalność MEM, wyrównało by ten feud (Frontline zabiera coś bardzo ważnego dla MEM) i mógłby się naprawdę rozkręcić. Co do zwycięzcy to nadal będę głosował na to, że Sting pas straci - może Ray?

Po ostatnim iMPACIE! jestem praktycznie pewien, że Kurt zdobędzie pas i nastąpi mały rozpad MEM(Wolfpac is back...?) Co do prawdopodobnych pojedynków to możemy spodziewać się starcia Abyssa z Morganem. Ciekawy też jestem jak zostanie wykorzystany Samoa Joe po swojej"kontuzji" Edytowane przez Dziejo

20032177924871c71b3f2e9.jpg

Nie wydaje mi się, że pas przejmie Ray lub Devon. W tym pojedynku chętnie bym zobaczył jeszcze Hernandeza :grin: A w takim wypadku będzie to zapewne Kurt albo Sting ze wskazaniem jednak na tego pierwszego. Sting będzie mógł wtedy przejść do Frontline lub na emeryturę;P

ech nikt nie założył tematu o gali PPV against all ods a ja się wcale nie dziwie ;/ po poprzednim PPV jedyne co może z tego wszystkiego wyjść to jeszcze większa chała
The Legend Killer

1721510850497b61c71e4d4.jpg

Po wczorajszym iMPACT wydaje mi się, że TNA WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP zdobędzie Kurt. W ogóle boskie było iMPACT, tylko komentator Booker T popadał w taki murzyński bełkot że czasem nic nie rozumiałem :)

Dodano do karty również

TNA WORLD TAG TEAM CHAMPIONSHIP MATCH

"Black Machismo" Jay Lethal & Consequences Creed vs. champions Beer Money, Inc.

KNOCKOUTS CHAMPIONSHIP MATCH

ODB vs. champion Awesome Kong

Legends Champion Booker T vs. Referee Shane Sewell

Abyss vs. "The Blueprint' Matt Morgan

"Maple Leaf Muscle" Petey Williams vs. "Big Poppa Pump" Scott Steiner

No cóż ciekaw jestem jak potoczy się los Morgana, podoba mi się jako heel...

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

http://img231.imageshack.us/img231/6481/joelookjw2.th.jpg

czyzby nowy wygląd Samoa Joe??

Legends Champion Booker T vs. Referee Shane Sewell

kolejny debilny mecz z sędzią Sewellem w roli głównej :x

KNOCKOUTS CHAMPIONSHIP MATCH

ODB vs. champion Awesome Kong

z racji kontuzji Kong raczej straci pas :smile:

"Maple Leaf Muscle" Petey Williams vs. "Big Poppa Pump" Scott Steiner

Little Petey vs Big Scott szykuje sie zwycięstwo członka Frontline :P

http://wywiady-psw.blogspot.com/ - mój blog Wywiady PSW

366034736498156ba4f22c.jpg

Na iMPACT Booker T walczył o ile można to nazwać walką z dwoma sędziami, których rozwalił oczywiście, przyszedł Sewell który też otrzymał Axe Kick.. Głupi ten feud Booker T i odważny sędzia

Petey miał walkę z Mattem Morganem w stypulacji gdzie Maple Leaf Muscle miał jedną rękę zawiązaną z tyłu... Zgodnie z wskazówkami Steinera Morgan demolował Peteya. Tydzień temu było to samo, Petey pewnie wygra

Jeżeli Kurt zdobędzie pas, na co się zanosi, to nie widzę całkiem sensu w dawaniu pasa Stingowi. Byłbym w stanie to jeszcze pojąć, gdyby Stinga z pasa obdarł ktoś z młodych, po czym mógłby się reklamować tym, że posłał Stinga na emeryturę itp. Kurt jest ostatnim gościem w TNA, który potrzebuje pushu, więc dawanie mu pasa nie ma sensu. No cóż, ale to TNA, new face of professional wrestling, więc cross the line i zróbmy coś całkowicie bezsensownego.

Serio ktokolwiek z was uwaza, że ktos z Team3D zdobedzie pas? To byłaby chyba najgłupsza decyzja jaka można wymysleć. Kurt także nie potrzebuje pasa w tej chwili. W ogole caly ten mecz jest jakis bez sensu. Jedyna osoba z Frontline ktora powinno obebrac pas Stingowi jest AJ ale na to sie nie zanosi (mial juz swoje szanse). W ogole przez ten caly feud Impacty sa w 100% nieogladalne i przewidywalne. Niech to sie juz skonczy. Chociaz pewnie trzeba bedzie doczekac na Lockdown i super walke teamowa 5vs5 w klatce.

W ogole przez ten caly feud Impacty sa w 100% nieogladalne i przewidywalne.

No sorry ale MEM nie wygrywa każdej walki na iMPACT, więc nie jest tak do końca, zgodzę się z Tobą, że walka trochę głupia... Pas dla jednego z członków Team 3D to trochę głupie, lepiej by wygladała walka Kurt vs Sting vs Hernandez jako triple threat. Pas zgarnia Hernandez, może Sting w końcu odejdzie...

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Hernandez już wykorzystał walizkę, więc nie wiem o czym mowa. To jak TNA zabookowało zwycięzców walizek jest śmieszne.

15974308365193fac7b7921.jpg

No w ogóle po jest bezsensowne... powinna mu się należeć kolejna szansa, tamten mecz gdy wykorzystał walizkę zakończył się beznadziejną obroną Stinga przez MEM...

Hernendez dostał od Foley'a pozwolenie na kolejny tittle shot, może tym razem Sting wygra ale Hernendez wykorzysta swój tittle shoot po tym 4-way? Nie wiem czy Hernendez ma pozycje jako ME/upmid ale na pewno byłby dobrym rozwiązaniem :).

Petey nie ma szans na czystą wygraną, ponieważ nie ma szans na zrobienia Canadian Destroyera na Scott'cie Drewniaku :F

Booker T vs "sędzia szajbus" - Booker ma się zeszmacić z tym czymś?! Myśle że DQ po interwencji MEM

TNA world TT - nie widzę innego wyjścia jak "STEAL" TNA World Tag Team Champions - Beer Money INC

Morgan vs Abyss - Ex Monster raczej będzie się musiał podłożyć Morganowi żeby uwiarygodnić jego heel turn

Brutus Magnus kontra ??? - myślę że tutaj można władować hmm - nie wiem kogo ;d - brak AJ to może?!

Kevin Nash vs. Samoa Joe - prawie jak umaga fat boy samoa joe raczej musi wygrać bo inaczej to już całkowicie jego postać będzie niczym.

Edytowane przez Vovi
Time to retire - i will join TNA.

Po ostatnim iMPACIE! mam nadzieję, że Booker zostanie komentatorem ^^ (boom! boom! boom!)

Jest to prawdopodobnie (podobno oficjalna) ostateczna karta na to PPV.

TNA World Title Four Way Match

Sting vs. Kurt Angle vs. Brother Ray vs. Brother Devon

Dzięki ostatnim wydarzeniom możemy się spodziewać zwycięstwa Kurta i rozłamu NW.. ups MEM

TNA Tag Team Title Match

Beer Money vs. Jay Lethal and Consequences Creed

Beer Monay prawdopodobnie zachowają pasy

TNA Knockouts Title Match

Awesome Kong vs. ODB

Prawdopodobnie zwycięży ODB dzięki pomocy koleżanek.

TNA X Division Title Match

Alex Shelley vs. Eric Young

Eric ? To ja już wolę Dutta...

Match 4

TNA Legends Champion Booker T vs. Shane Sewell

Tej walki nawet nie wypada komentować -.-

Match 5

Brutus Magnus vs. ???

Nie widziałem go jeszcze w akcji ale zapowiada się nieźle, a w miejsce ??? spodziewałbym sie Sheika Abdula

Match 6

Kevin Nash vs. Samoa Joe

Kolejny zapychacz... Powrót Joe po "kontuzji" więc nie może byc innego wyniku niż zwycięstwo Joe.

Match 7

Abyss vs. Matt Morgan

Mimo wszystko to może byc ciekawy mecz o ile będzie dobra stypulacja. Ciekawie poprowadzony heel turn Morgana. Jedna prośba niech wróci MONSTER Abyss.

Match 8

Petey Williams vs. Scott Steiner

Petey to i owszem ale drewniak Scott ? Przecież on nawet Canadian destroyera nie przyjmie. Tu wynik również nie może budzić wątpliwości.

Cicho liczę na jakieś dobre wykorzystanie postaci Suicida, gdyż w sumie troszkę mu markuję i podoba mi się jego postać. Jestem też ciekawy do kiedy Daniels będzie grał "samobójcę"

20032177924871c71b3f2e9.jpg