Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jeff Hardy Wrestler Grudnia Wideo Felieton [rs][ods]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeff Hardy Wrestler Grudnia Wideo Felieton

Autor : marcin145

Wielu mówi że się przepracuje inni że nie podołam, ale ja lubię nowe wyzwania i nowe projekty. Dlatego dziś mam Wam do zaprezentowania cos czego jeszcze nie było a mianowicie Wideo wrestlera miesiąca. Nowy projekt z „kopalni pomysłów” jak powiedział KIL.

Na czym polega ?

Po wyborze w ankiecie, tworze filmik o danym zawodniku, ale to nie koniec tego projektu. Do tego dogrywam felieton. W taki właśnie sposób powstaje video felieton. Cos nowego więc mam nadzieję że się przyjmie i spodoba. Projekt będzie ukazywał się raz w miesiącu. Myślę że to dość elastyczny pomysł jeśli chodzi o realizację go.

Bohaterem pierwszego wydania jest Jeff Hardy, w ankiecie został wybrany jednogłośnie. Teraz zapraszam wszystkich do zapoznania się z nowym materiałem.

mp4 230 mb

http://rapidshare.com/files/187526041/Untitled.part1.rar

http://rapidshare.com/files...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/jeff-hardy-wrestler-grudnia-wideo-felieton-rsods.html

3369234304976bdd94af0c.jpg

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 3,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ehh to rapidshare, gdybyś był w stanie upnąć to na ODS byłbym naprawdę wdzięczny ostatnio mam problem z downloadem RS. Ciekawy pomysł z tym video felietonem, projekt może być całkiem interesujący.

EDIT: Może być ta MP4. Dzięki ;)

Edytowane przez miszcz_94

Opublikowano
  • Autor
Tak postaram się to dać w najbliższym czasie na ODS, miszcz_94, dopisz do posta wyżej jaki format Cię interesuje.

Opublikowano
marcin145, czy różnią się jakoś te wersje czy tylko w pojemności ???

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

Opublikowano
Masz 2 wersje avi i jedną mp4. Te dwie wersje avi różnią się tylko pojemnością i prawdopodobnie jakością (ta o tej mniejszej pojemności jest chyba słabszej jakości)
Opublikowano
W takich momentach opłaca się przedłużać konto premium na RS, chociaż od tych ostatnich zmian to zastanawiam się czy w ogóle to robić, mniej jednak biorę się już za ściąganie.

It's Easy Bein' Sleazy

Opublikowano

Super wydanie mnie się podobało doszukałem się tylko 1 błędu :P

powiedziełeś 30 dniowe zawieszenie, a gdyby tak było to Jeff znalazłby się na WM ale niestety Hardy był zawieszony na 60 dni :P

Ogólnie wszystko fajnie ale mogłeś dać urywek z pierwszego SD! po Armageddon i wielkie świętowanie no ale już trudno....

Czekam na następne.....

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

Opublikowano
  • Autor
powiedziełeś 30 dniowe zawieszenie, a gdyby tak było to Jeff znalazłby się na WM ale niestety Hardy był zawieszony na 60 dni :P

heheh możliwe, mój błąd. :P

Co do urywków to po prostu nie miałem gali zassanej. :P

Jeśli chodzi już o samo wydanie to ja jestem z niego jak najbardziej zadowolony, wiadomo pierwszy raz zawsze jest najgorszy. :)

PS. kolejne wydanie za około 3 tygodnie.

EDIT# linki na odsiebie dodane