Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

agonia , apokalipsa , birkenau , osocze - w IV aktach

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

a całego przeczytałem. To nie jakieś przygody z hogwartu, by palez naciskający "Scroll" na myszy wyprzedził wzrok.

to bardzo szybko czytasz :)

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ja Myung Agissi

13

• Vaclav

3

• damiandziki

2

• mu

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

To znaczy tyle, że przewijałem powoli, bo czytałem w wymaganym do tego skupieniu. Jeśli palec na scrolu wyprzedza wzrok, to znaczy że rp się przewija do końca, nim zdąże przeczytać wszystko.

Jeśli palec na scrolu wyprzedza wzrok, to znaczy że rp się przewija do końca, nim zdąże przeczytać wszystko.

wiem o tym :P po prostu sądziłem, że potrwa to dłużej :)

• Styl:  Jasny

Zajebiscie psychopatyczny rp, osobiście chyba niszczysz wszystkich swoich przeciwników tym rp'em(no, moze Psycho Ci trochę poprzeszkadzać :twisted:), zajebiste speeche. Ogólnie RP wyjebiście wykurrwisty :), ze tak powiem.

7894118684ede4cf290d46.jpg

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Marcin, mówiłem kurde nie pisz książki, obiecywałeś i znów napisałeś książkę :shock: Przecież taki tekst, to ja na cały miesiąc sobie rozłoże :P

No zajebiście, wpakowałem się w feud z prozaikiem który zje mnie dupą :D To jest dobre (i dłuuugie) King!

8363302634890420816486.jpg

psychopatyczny rp

tak się starałem napisać

Marcin, mówiłem kurde nie pisz książki, obiecywałeś i znów napisałeś książkę Przecież taki tekst, to ja na cały miesiąc sobie rozłoże

no chciałem napisać tylko 7 stron ale nie wyszło a od momentu opisu przyrody jest znośniej :)

wpakowałem się w feud z prozaikiem który zje mnie dupą

co Ty gadasz , każdy ma równe szanse :)

To jest dobre

dziękuje :)

Starałem się przeczytać cały (było ciężko) przyznaję że opuściłem trochę opisu przyrody, ale resztę przeczytałem całą i jestem pod wielkim wrażeniem. Promo tak sobie i się podobało, ale RP już w pełni oryginalny. Bardzo fajny klimat, bardzo psychopatyczny i wciągający. Zostaję tylko pogratulować talentu.

10136801454e08b07ab2e86.jpg

No to King mojego RP byś mógł przeczytać i ocenić :D

8363302634890420816486.jpg

Bardzo fajny klimat, bardzo psychopatyczny i wciągający.

no tym mi zależało , napisać tak żebyście nie padli z nudów :)

Zostaję tylko pogratulować talentu.

eee tam talentu ja nie mam :)

No to King mojego RP byś mógł przeczytać i ocenić

czytałem już raz , pczeczytam po raz drugi i zostawię kilka słówek :)

Jak obiecałem tak przeczytałem (obiecałem również, że minę pierwszy akapit i słowa też dotrzymałem :P ) . Mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że RP plasuje się w czołówce oddanych na palooze. Nie będę już pisał, że klimat jest zajebiście psychopatyczny i innych tego typu pierdół.

O ile Mamoru był bardzo oryginalny to Scotty to zupełny odmieniec (żeby nie powiedzieć, że pojebaniec :twisted: ), zdecydowanie jest jedną z najbardziej wyrazistych postaci w federacji. Czy nadaje się do CoS? Tu akurat bym polemizował, bo jego styl różni się od innych jego członków (wszakże lepsze to niż pierwsze promo :) ). Aczkolwiek jeżeli już mowa o stylu - jest lżejszy, niż liryka Mamoru, ale nadal nie mogę powiedzieć, że jako przeciętny obywatel czytam to lekko i jednym tchem.

Znając gust creative teamu zapewne przejdziesz do następnej rundy. :)

Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

eee tam talentu ja nie mam

Z tego, co widzę, powtarzasz to za każdym razem. A my naprawdę potrafimy czytać i widzimy, że to prawda, a nie fałszywa skromność. Więc skoro wszyscy to wiemy - to już sobie daruj.

RP przeczytam dopiero jutro i wtedy chętnie wpiszę tu kilka zdań ku pokrzepieniu serc.

Z tego, co widzę, powtarzasz to za każdym razem. A my naprawdę potrafimy czytać i widzimy, że to prawda, a nie fałszywa skromność. Więc skoro wszyscy to wiemy - to już sobie daruj.

bo tak uważam

RP przeczytam dopiero jutro i wtedy chętnie wpiszę tu kilka zdań ku pokrzepieniu serc.

czekam :twisted:

Klimat chory, wręcz pojebany :D Ale erpoza wkręca niesamowicie i śmiem twierdzić, że jest najlepszą oddaną na zbliżającą się Palooze(w sumie moje świeżackie zdanie się pewnie mało liczy ale co tam :D ) Fakt, że erp jest strasznie dłuugi i momentani nie przypomina tektsu pisanego do efedu a jakieś psychodeliczne opowiadanko.

Byłem wielkim przeciwnikiem zmiany Twojego gimmicku ale teraz przyznaje: jestem z niej zadowolony i się jaram :) A że oprócz talentu znasz mnie to wróże Ci świetlaną kariere :twisted: (sorry za prowokacje, ale jak wszyscy mogą w kółko to ja czasem też ;) ) Kwitując jednym epitetem: wspaniałe :D . Oby tak dalej.

P.S. Śliczne zdjęcie Marcinku :* ;)

Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

Czasu mam ostatnio cholernie mało, więc na razie przeczytałem tylko połowę...ale obiecałem komentarz, więc niniejszym... (dokończę pewnie czytać w weekend)

Aha, zniechęcony komentarzami opis przyrody pominąłem, tzn. zacząłem czytać, ale kurwa...igliwie zwane fauną przez niedouczonych florą a w powszechnym znaczeniu znane też jako ogród, chociaż słownik Webstera mówi, że to się tak naprawdę nazywa zieleniec. Uspokój się, kurwa - opis powinien być na moje zwięzły i jak najbardziej przejrzysty, żeby nie było problemów z wyobrażeniem sobie danego mejsca.

Po lekturze rp'a idealnie widać w jak fantastyczny i absolutny sposób spierdoliłeś swoje promo. I co? Mam uwierzyć, że psychopata, który z dziką radością wybiera nóż i psychodelicznie :twisted: grozi swojej ofierze to ten sam koleś, który w wolnych zacina w Playstation, jest elo i w ogóle? Sorry, ale to się w ogóle kupy nie trzyma, a wydaje mi się, że w takich zabawach jak budowa gimmicku spójność i konsekwencja logiczna to podstawa.

Dalej: podoba mi się Twój styl, stworzyłeś dość ciekawy, bardzo dobry mroczny klimat (bardziej mroczny niż inne "mroki" w EWF), choć nie ukrywam, że to zupełnie nie jest moja bajka i nie potrafię się tym jarać. Ale jest ok. Bardzo w porządku są te dialogi, Twoje wypowiedzi, chociaż niektóre porównania i skoki logiczne pozostawiają trochę do życzenia.

Nie podoba mi się za to pomysł z torturowaniem kobiety. Nie wiem, może to tylko ja, ale EWF powinno być w jakiś tam sposób, choć minimalny odwzorowaniem realnego świata. Coś, czego nie puści nawet najbardziej liberalnie nastawiona stacja TV nie powinno chyba być tematem rp'a. W nieco mniejszym zakresie te same pretensje kieruje do Psycho, który w swoim erpie też podjął ten sam temat. Jakby wszystko miało być takie fantasy, to może ja powinien pojechać z pocketballem do Japonii i próbować skaptować Pikaczu jako mojego tag team partnera? :D Przecież to by nie przeszło, więc apeluje keep it more real :)

Ogólnie jednak mogę pochwalić. Dobry erp i uważam, że jesteś faworytem, jeśli chodzi o wejście z Twojej pary do półfinału. Nie ukrywam jednak, że jeśli chodzi o te klimaty, znacznie lepsze wrażenie pozostawił po mnie erp Scythera. Nieco gorszy był erp Grima i zaraz za nim jest Twój. Byłby wyżej pewnie, gdyby nie te Twoje wstawki, o części z których napisałem powyżej.

Aha, wiem, że sesja, ale spóźniłeś się z oddaniem. A były dwa tygodnie. Jak coś mi jeszcze wpadnie, to obiecuję dopisać.

Pozdrawiam