Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Problem czternastolatka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jakim idiota trzeba byc, zeby uwierzyc we wszystkie rady tego shaq'a czy jak mu tam ? . Glupota lezy imo w 100% po stronie tego 14latka. Ludzie pisali przeciez, ze sa to jaja a sam autor tych rad, dal link do artykulu o wytrysku wstecznym na wiki. Nawet jakby jakims cudem tego nie zauwazyl, moglby sobie przeca wpisac w google, co nie ? .

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

• Odpowiedzi 20
  • Wyświetleń 6,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Hahahahahaha nie mogłem z tego. Najlepsze teksty :

po osiągnięciu orgazmu, major Sztywny idzie odpocząć, a dowództwo przejmuje półkownik Zwis (to jest normalne),

Nabawiles sie syndromu wstecznego wytrysku. Teraz za kazdym razem podczas ejakulacji sperma bedzie wydostawac sie do wnetrza jamy ciala. Ograniczaj doznania bo jezeli jej ilosc w organizmie przekroczy dana ilosc (nie pamietam dokladnych wartosci) moga wydarzyc sie naprawde niemile rzeczy.

xD musze jeszcze poszukać czegoś :P Ale na razie to jest chyba najśmieszniejsza wkrętka jaką czytalem.

94918442549c61671487c6.jpg

Opublikowano
IMO to jest prowokacja.
Opublikowano
Dla mnie to jest juz tragedia jak niektórzy mogą mieć pusto w głowie. Tego aż nie chce się komentować.

19355529494bc0e6f3e8556.gif

Opublikowano

Bez jaj , nie mowcie iz ktokolwiek z was uwierzyl w to , ze ten koles dal sie wkrecic... zal...

Na kilometr widac , ze to wlasnie prowokacja , a jak ktos jest tu glupi to Ci co go wkrecali i wierzyli w prawdziwosc tych postow.

Scorpion Death Lock
Opublikowano
Dobre!!! Dawno się tak nie uśmiałem... "Waliłem konia jak stawiałem klocka" "I jaki to ma byc ogorek bo mam tylko kiszone i z musztarda"!!! hahahahahahahahahahahhahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

53541565549537ccb6a05f.jpg