Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Twoja kontrowersyjna opinia.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

5. Mowcie co chcecie ale taki Jimmy Wang Yang umiejetnosciami niewiele odstaje chocby od takiego Kendricka i zaluguje przynajmniej na midcard .

W 100% papieram tę opinię Jimmy Wang Yang mógłby rewelacyjnie prowadzić walki na ppv jako openery trzymając przy tym US Title. Uważam, że ma umiejętności na poziomie Sheltona i nie rozumiem czemu nadal jobbuje.

Moja opinia:

Dużo czytałem na forum o tym, że Kendrick to dobry wrestler, choć tak wcale nie sądziłęm. Obejrzałem kilka jego walk i... sądze, że to przeciętniak pokroju The Miza. Naprawdę nie wiem, jego postać jest żałosna, jest beznadziejnym heelem i odstaje od swojego sługusa Ezekiela, który jest raczej solidnym power wrestlerem... przypomina mi Festusa

11301703464970cd8e3af3a.png

Hardy ma zerowe mic skillsy

Już poruszałem tę kwestię. To wina jego głosu, jest idolem chłopaczków w przedziale wiekowym 10-14 lat i tak też mówi.

Najbardziej pokrzywdzonym przez Matkę Naturę wrestlerem jest Bobby Lashley. Ciało Konana Barbarzyńcy z twarzą Misia Uszatka.

To fakt...a z tego stwierdzenia jebłem ze śmiechu pod biurko :lol:

Lex Luger byl lepszym power-wrestlerem niz Batista

Luger w ringu nigdy nie był drewnem, masz racje. Lecz czy klasyfikowanie go jako powerwrestlera nie jest błędem? BAtista jest jaki jest, każdy widzi, lecz jest bardziej POWER

Sting to najwiekszy minus ostatnich lat, palant ktory nie wie co to promocja zawodnikow mlodych

Mój idol odszedł wraz z WCW. Lecz z drugiej strony, o jakiej promocji mowa, skoro TNA schodzi na psy? A on jest tam jedynym dziadkiem z ambicjami?? Spójrz jak Angle żyje w swoim micie

Wierzę, że Cryme Tyme to przyszłe HArlem HEat!!!

Na Scotta Halla nie powinni patrzeć młodzi wrestlerzy, gdyż nie jest to wzór do naśladowania w kwestii sprzedawania ciosów. Orton też ma niechlubne przypadki w tej dziedzinie.

Dużo czytałem na forum o tym, że Kendrick to dobry wrestler, choć tak wcale nie sądziłęm

Ja się cieszyłem, że jakaś nowa twarz została wypromowana, gdyż bałem się kiedyś, że Smackdown opanuje Triple H. A Ezekiel?? BEz trudu machnałby dobrą, zwycięską walkę nawet z Khalim.

Low KI, Senshi, Kawal?? jest kurwa idiotą...jego obecność w WWE=największe zmarnowanie wrestlera w XXI wieku.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Low KI, Senshi, Kawal?? jest kurwa idiotą...jego obecność w WWE=największe zmarnowanie wrestlera w XXI wieku.

Każdy chce spróbować swoich sił w największej federacji świata.

Mój idol odszedł wraz z WCW. Lecz z drugiej strony, o jakiej promocji mowa, skoro TNA schodzi na psy? A on jest tam jedynym dziadkiem z ambicjami??

O promocji młodych zapaśników. Sting kiedy przyszedł do TNA mówił, że jest tam tylko po to żeby wypromować nowe gwiazdy. Sam znów ma pas, a nie wypromował nikogo.

15974308365193fac7b7921.jpg

Każdy chce spróbować swoich sił w największej federacji świata.

Mój idol odszedł wraz z WCW. Lecz z drugiej strony, o jakiej promocji mowa, skoro TNA schodzi na psy? A on jest tam jedynym dziadkiem z ambicjami??

O promocji młodych zapaśników. Sting kiedy przyszedł do TNA mówił, że jest tam tylko po to żeby wypromować nowe gwiazdy. Sam znów ma pas, a nie wypromował nikogo.

Bonkol mi się wydaje że Sting chciał i chce promować młodych ale bookerzy mają co do tego inne plany.

8363302634890420816486.jpg

Z tego co pamiętam, walki odbyły się na Driven 2008

Racja, my bad :)

"Double C" Claudio Castagnoli jest w najsłabszej formie w swojej karierze.

Z tym niestety trudno się nie zgodzić. Mam nadzieję, że jak najszybciej odbije się od dna, bo walki to on potrafił robić świetne. Z łezką w oku wspomina się choćby jego walkę z Genercio na Race to The Top Tournament.

Uważam, że określanie jakiegokolwiek wrestlera WWE słabym workerem, jest niesprawiedliwe, bo po prostu...niemiarodajne. Oprócz oczywistych przypadków, jak np. Khali, czy Batista, jestem bardzo ostrożny w osądach. Nie powiem na przykład, że Kozlov jest słabym wrestlerem - on po prostu w WWE daje z siebie nie więcej jak 30%, no bo nie musi - kto wysilałby się na marne? Gdyby wcześniej próbował swych sił na scenie niezależnej, (z czego mi wiadomo, walczył jedynie w OWV) można by na podstawie takich walk wyciągnąć jakieś bardziej wiarygodne wnioski.

DGUSA Freedom Fight Highlights http://www.youtube.com/watch?v=qekttdFCC20

1120776568498aade65c5a3.jpg

RR napisał/a:

Prawda też uważałem Stinga za Boga wrs, ale

pierwszy reign WTF? Walka z Abyssem po miesiącu i oddanie pasa po DQ(ale mi promocja)

drugi po BfG07 dostał title shota za niby atak na żonę Angla. Wcześniej z dupy pokonał Danielsa.

O obecnym reignie i wszystkim wookół niego nie będe się wypowiada ł bo żąl mi rozmieniania na drobne legendy Stinga z XXw

http://www.lastfm.pl/user/OaklandRaider

n W o 4 4 4 4 life

........new world order

.

512981594483bee67eb9e5.jpg

1. Naprawdę podobał mi się title reign Mark'a Henry'ego. Pomimo, że ring skillsy ma słabiutkie, jakoś sposób jego prowadzenia przyciągnął moją uwagę...

2. Cała Main Event Mafia (oprócz Angle'a) powinna w tym roku zakończyć karierę jako czynny wrestler, i ewentualnie zająć się menadżerowaniem, bo przy mikrofonie słucha się ich przyjemnie.

3. Consequences Creed to przyszłość TNA. Przyjemnie ogląda mi się go w ringu, i na dodatek podczas bardzo krótkiego czasu zdołał sobie wyrobić dobrą reakcję u publiki.

4. Nie jarają mnie federacje indys. Raz na jakiś czas - owszem, ale jakos na dłuższa metę nie potrafię wczuć się w ich klimat. Jedynie AAA i NJPW do mnie jakos przemawiają, ale nie wiem, czy one zaliczają się do podziemia.

5. Podobnie z ultraviolentem, tylko, że tego nie klasyfikuję nawet jako wrestling. Dla mnie to zwykły debilizm. Nie widzę nic fajnego w obserwowaniu jak kolesie nawalają się jarzeniówkami, czy jadą po siebie kosiarkami.

6. Jarrett vs Angle to razem z Taker vs Edge - to są najlepiej prowadzone feudy ostatnimi laty.

7. Vince McMahon to strasznie dwulicowy człowiek. Przed kamerami taki niby uśmiechnięty, itp., a w życiu prywatnym jest swoim lustrzanym odbiciem...

8. Tak samo Ric Flair. Nie ujmuję mu w żadnym stopniu jego dokonań we wrestlingu, ale czytałem tyle cierpkich słów o Ric'u od innych wrestlerów... poza tym za nim jakoś nie prepadam.

9. Patrząc przez same występy w WWE - Evan Bourne jest niezłym highflyer'em, ale bez przesady. Racja, wniósł sporo świeżości do tej federacji, ale to głównie za sprawą dywizji cruiser'ów, która stoi tam na niskim poziomie. Ogólnie sądzę, że zawodnik ten ma zdecydowanie za mały moveset.

10. John Cena w niczym mi nie przeszkadza - wręcz słucha mi sie go z przyjemnością. Fakt, ciosów ma tyle, co kot napłąkał, ale koleś ma jednak tą charyzmę, przy mic'u jak najbardziej porządny.

11. Podobnie Rey Mysterio - sądzę, że to mimo wszystko czołówka zapaśników WWE, jeżeli chodzi o highflying.

12. Usuwanie Chris'a Benoit'a z historii WWE jest moim zdaniem całkowitym głupstwem.

13. Zgadzam się z Bonkolem - Shawn Michaels jest najlepszym wrestlerem w historii, na miano najlepszej divy zasługuje w moim przekonaniu Trish Stratus.

14. Nie widzę nic fajnego w Kofi'm Kingston'ie. Na początku moze i był w porządku, ale mi się już przejadł.

15. Vladimir Kozlov to jakieś totalne nieporozumienie. Człowiek jest strasznie bezpłciowy, zero charyzmy, a już wskakuje do ME.

16. Oglądanie walk Randy'ego Orton'a (pomimo, iz go lubię) nie należy do najprzyjemniejszych. Mam nadzieję, że chłopak się wyrobi.

17. Jedyną tygodniówką WWE, którą oglądam bez przysypiania to obecnie Raw.

18. Gdyby Mr.Kennedy został odpowiednio wypushowany i wypromowany to myślę, że spokojnie mógłby zostać The Rock'iem, czy SCSA dzisiejszych czasów.

19. Shelton Benjamin i M.V.P nie pokazują obecnie w ringu absolutnie nic oprócz niezwykle wymyślnych headlock'ów. Podobnie R-Truth, po którym spodziewałbym się wiecej.

20. Legacy to niewypał. Z jej wszystkich dotychczasowych członków tak na prawdę tylko Orton i DiBiase potrafią mnie przyciągnąć do ekrany.

21. Gimmick Y2J jest naprawdę dobry... ale ja wolałem go raczej jako żartownisia, niż egomaniaka. Co by nie mówić - Hipoctits, a Jerichoholics to dwie zupełnie inne nazwy.

22. Pas dla Swagger'a to dobre posunięcie. Podczas title run'u Hardy'ego kompletnie nic się nie działo z tym pasem, a tak droga do niego otworzyła się dla wrestlerów pokroju Dreamer'a, Bourne'a, czy Finlay'a, którzy moim zdaniem są jedynymi godnymi kandydatami na ten pas.

No i to chyba tyle. Za wszelkie pomyłki, czy też nieumyślną obrazę jakiejś osoby z góry przepraszam ;)

400027918496dc627217e2.jpg

9. Patrząc przez same występy w WWE - Evan Bourne jest niezłym highflyer'em, ale bez przesady. Racja, wniósł sporo świeżości do tej federacji, ale to głównie za sprawą dywizji cruiser'ów, która stoi tam na niskim poziomie. Ogólnie sądzę, że zawodnik ten ma zdecydowanie za mały moveset.

Ale to nie jego wina :)

4143166924a5dc43430e70.jpg

14. Nie widzę nic fajnego w Kofi'm Kingston'ie. Na początku moze i był w porządku, ale mi się już przejadł.

Ja go kocham, jak reggae (czy go kocham, bo kocham reggae?), lecz brakuje mu trochę ruchów, malutki asortyment zagrań w ringu. Dlatego jak się go ogląda dłużej, to się ma dość, za dużo tego samego sie widzi.

Legacy to niewypał.

Ależ oczywiście, wedłu mnie jest to marnowanie Ortona, który może za 10 lat prowadzić WWE nadal jako main eventer.

12. Usuwanie Chris'a Benoit'a z historii WWE jest moim zdaniem całkowitym głupstwem

Ja Chrisa nie zapomnę nigdy, gdyż jak człowiek wychowany na WCW może zapomnieć jednego znajlepszych Telewizyjnych Mistrzów w historii. Zbłądził, to takie ludzkie. A nikt w federacji kurwa nic nie wiedział o jego problemach?? Uwielbiam wrestling, lecz nie mogę zapomnieć o jego tragicznej stronie.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

to może ja napisze coś od siebie

1. zajebiście lubię Reya Mysterio, mam gdzieś że to idol dla dzieci ale on był moim pierwszym wretlerem idolem i jakoś mi tak zostanie

2.uważam że Greath Khali to naprawdę przydatna postać w WWE i nigdy mi nie przeszadzal jego brak skilli w ringu, teraz jako face tym bardziej mi sie podoba bo przynajmniej jest zabawnie

3. chciałbym jeszcze zobaczyć Vinca McMahona na ringu :D

4.JBL i Cena to dla mnie idealny tag-team, nikt mnie tak nie wku**ia jak oni

5.TNA ma o wiele lepsze walki od tych w WWE a i tak na sam widok impactu mam odruchy wymiotne...sam nie wiem dlaczego

6.Divy mają w WWE o wiele lepiej dobrane i dopracowane finishery od facetów

Zacznijmy od tego, że opinia mało popularna to nei to samo co kontrowersyjna

12. Usuwanie Chris'a Benoit'a z historii WWE jest moim zdaniem całkowitym głupstwem.

Jasne, niech odrazu zostanie twarza federacji. Akurat w tej kwestii mam bardzo radykalne podejście i uważam, że gość który zabija sobie od tak swoje własne dziecko i żone po czym sam spierdala z tego świata nie jest warty splunięcia a do dopiero pamieci.

Jasne, niech odrazu zostanie twarza federacji. Akurat w tej kwestii mam bardzo radykalne podejście i uważam, że gość który zabija sobie od tak swoje własne dziecko i żone po czym sam spierdala z tego świata nie jest warty splunięcia a do dopiero pamieci.

Slash chyba nie miał na myśli tego, że Chris zasługuje na rehabilitację swoich czynów, ale raczej denerwuje go to, że WWE usilnie stara się wszystkim wmówić, że ktoś taki jak Chris Benoit w ogóle nie istaniał. Według mnie, trochę to żenujące, pamiętam jak nawet Vince troche sie zapędził i chciał zmienić nick Ortona na ,,Legend Destroyer", żeby nikomu ,,Killer" negatywnie się nie kojarzyło...

DGUSA Freedom Fight Highlights http://www.youtube.com/watch?v=qekttdFCC20

1120776568498aade65c5a3.jpg

1. Festus jest jednym z najlepszych wrestlerów WWE.

2.Themy TNA są beznadziejne ;]

3.Boogeyman również jeden z lepszych zawodników WWE.Oczywiscie to moje zdanie.

4.Khali jako face średnio mi się podoba...

Gdybym miał nowotwór nazwałbym go [you]

19. Shelton Benjamin i M.V.P nie pokazują obecnie w ringu absolutnie nic oprócz niezwykle wymyślnych headlock'ów. Podobnie R-Truth, po którym spodziewałbym się wiecej.

R-Truth jest zupełnie innym typem wrestlera i gdyby dostał porządny push mógłby być lepszym main eventerem od Kozlova.

Shelton i MVP- naprawdę beznadziejni. W dyskusji o Royal Rumble wiele osób twierdziło, że wygra MVP. Bez jaj, ten koleś absolutnie nie robi nic poza sumbmissionami i kopnięciami. Nawet do clothesline'ów się nie nadaje... i jeszcze jego finisher...

11301703464970cd8e3af3a.png

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Może coś ode mnie

1. TNA w latach 04-07 osiągnęło szczyt swoich możliwości

2. Choć wszyscy czepiają się Legacy ja uważam że mają przed sobą ciekawe perspektywy.

3. Do Legacy dołączyłbym: Nataylę, Carlito i Primo

4. Nie lubie Johna Ceny ale wg mnie robi lepsze walki niz ostatnio HHH

5. Shelton Benjamin jest dla mnie beznadziejnym US Champem, czasami zapominam że taki pas jak US istnieje

http://wywiady-psw.blogspot.com/ - mój blog Wywiady PSW

366034736498156ba4f22c.jpg