Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

Road To The Title! - turniej w Smackdown! 2

nttn

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Po zakończeniu zapisów, czas ujawnić kartę na PPV.

1 runda

Hrystek pokonał Dantelo (walk-over)

Rudolf pokonał hardy boyz

Michu107 pokonał marcina145 [marcin145] (walk-over)

K-Pel pokonał HardyBoys (walk-over)

Shadow pokonał sebe [seba]

KENTA pokonał JPP (walk-over)

nttn pokonał ajstylesfan

HcK pokonał Avosa

Ćwierćfinał

Rudolf pokonał Hrystka [Hrystek]

Michu107 pokonał K-Pel'a [K-Pel]

Shadow pokonał KENTE [KENTA]

nttn pokonał HcK

Półfinał

Rudolf pokonał Michu107'a [Michu107]

nttn pokonał Shadowa [shadow]

FINAŁ!

Rudolf pokonał nttn

Na rozegranie walk macie 5 dni czasu! Jeśli przez ten czas nie rozegracie pojedynku, na jedną z osób czeka DQ. Wezmy pod uwage, że obie osoby ustalaja termin rozegrania walki. Jedna z osob sie nie zglosi, a wiec druga przechodzi. Wazne sa screeny, ktore pokaza umowienie sie na walke i nieobecnosc przeciwnika. Mozna probowac rozegrac ten pojedynek w zakresie 5 dni. Czyli planowany koniec 1 rundy to 13 stycznia. Natomiast ćwierćfinału 18 stycznia. Koniec półfinałów planowany jest na 23 stycznia. Finał zakończy się do 28 stycznia.

Szczegóły odnośnie grania, w temacie z zapisami - KLIK

EDIT: Zapomnialem o najważniejszym. Zwyciezca turnieju, i osoba ktora zajmie 2 miejsce dostaja Title Shooty. 1 miejsce o Atti Champion, 2 o Hardcore Champion. Jezeli JPP zajmie drugie miejsce to dostaje shoota o Atti Championa, to samo z Rudolfem tylko, ze w przypadku 1 miejsca ma shoot Hardcore Champion.

• Odpowiedzi 44
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Hmmmm... Czemu ja nie mam przeciwnika ?

EDIT: Ok

Pomylilem sie, i dalem Kopra137 zamiast Ciebie. Juz jest to naprawione :)

JPP See You on final :twisted:

[ Dodano: 2009-01-09, 15:59 ]

Uprzejmie oznajmiam, że w dniu dzisiejszym pokonałem użytkownika hardy boyz :-)

Przechodzę do następnej rundy :twisted:

http://img218.imageshack.us/img218/5637/beztytuulk7.png

Ekhm.. No to jest taki problem, że nie zauważyłem, że Raper się wypisał z turnieju. Nie wiem, czy mam przejśc walk-overem, czy znajdzie się osba chętna do grania przeciwko mnie...

Możesz poszukać rywala, ustal jakiś czas zgłoszenia lub napisz do kilku osób na pw lub gg. Wygrana walkowerem zawsze była w moich oczach kitem i brakiem honoru, oczywiście ze strony podającego się jak i czasem rywala, nie zawsze trzeba iść na łatwość :twisted:

nttn, jak najbardziej możesz wygrać walkowerem, ale jeśli jesteś honorowy to możesz dać szanse komuś z tych, którzy odpadli

Walk-Overem nie chce wygrac. Raczej szukam sobie nowego przeciwnika.

no to morze ja?

Ty juz swoja walke miales. Wiec "morze" nie Ty...

Ja chyba też będę miał walkower( przeciwnik nie odpowiada) więc mogę rozegrać match z tobą jak coś.

Juz znalazlem przeciwnika. Jest nim ajstylesfan.

• Urządzenie:  Linux

Po wyrównanej walce z Avos'em oznajmuję, ze ostatecznie ja wyszedłem z walki jako zwycięzca więc przechodzę dalej :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Polecana zawartość

• WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 439 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Monday Night Raw!
      • 17 797 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 810 odpowiedzi
    • AEW All In 2024
      Data: 25 sierpień 2024

AEW World Championship: Swerve Strickland (c) -vs- Bryan Danielson
      AEW Womens Championship: Toni Storm (c) -vs- Mariah May
      AEW International Championship: MJF (c) -vs- Will Ospreay
      • 81 odpowiedzi
    • WWE SummerSlam 2024
      Data: 03.08.2024

Undisputed WWE Championship: Cody Rhodes © -vs- Solo Sikoa
      World Heavyweight Championship: Damian Priest © -vs- Gunther
      CM Punk -vs- Drew McIntyre

...

CM Punk czytający na backu skrypt MiTB '24

...
        • Dzięki
        • Lubię to
      • 45 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• -Raven-
      Do brutalnych walk z AEW bez jakiegokolwiek podjazdu. Ludzie się obsrali ze szczęścia, bo w końcu w WWE było krwawo, ale ani pod kątem bookingu ani też nawet bumpów - żadnego szału nie było. Najlepsze HIAC w historii? Tjaaa, chyba jak ktoś ogląda WWE od roku czy dwóch. Jak dla mnie mega przereklamowana walka pod kątem hektolitrów spermy jaka się nad nią obecnie wylewa. Typowy średniaczek (spokojnie do obejrzenia, ale na raz), a robią z tego 5 stara.
    • Aigor
      1. Atlantis Jr. (c) vs. Brian Cage - Singles match for the ROH World Television Championship   2. MxM Collection (Mansoor and Mason Madden) (with TBA) vs. The Acclaimed (Anthony Bowens and Max Caster) (with Billy Gunn) - Tag team match   3. Anna Jay vs. Harley Cameron (with Saraya) - Singles match   4. Mark Briscoe (c) vs. Chris Jericho (with Big Bill and Bryan Keith) - Singles match for the ROH World Championship   5. Darby Allin vs. Brody King - Singles match   6. Jack Perry (c) vs. Katsuyori Shibata - Singles match for the AEW TNT Championship   7. Will Ospreay (c) vs. Ricochet vs. Konosuke Takeshita - Three-way match for the AEW International Championship   8. The Young Bucks (Matthew Jackson and Nicholas Jackson) (c) vs. Private Party (Zay and Quen) - Tag team match for the AEW World Tag Team Championship   9. Mariah May (c) vs. Willow Nightingale - Singles match for the AEW Women's World Championship   10. "Hangman" Adam Page vs. Jay White - Singles match   11. Hologram vs. The Beast Mortos - Two out of three falls match   12. Bryan Danielson (c) vs. Jon Moxley (with Marina Shafir) - Singles match for the AEW World Championship
    • -Raven-
      1. Atlantis Jr. 2. The Acclaimed (Anthony Bowens and Max Caster) 3. Anna Jay 4. Chris Jericho (with Big Bill and Bryan Keith) 5. Darby Allin 6. Jack Perry 7. Will Ospreay 8. The Young Bucks (Matthew Jackson and Nicholas Jackson) 9. Mariah May 10. Jay White 11. Hologram 12. Jon Moxley (with Marina Shafir)
    • IIL
      1. Atlantis Jr. (c) vs. Brian Cage - Singles match for the ROH World Television Championship 2. MxM Collection (Mansoor and Mason Madden) (with TBA) vs. The Acclaimed (Anthony Bowens and Max Caster) (with Billy Gunn) - Tag team match 3. Anna Jay vs. Harley Cameron (with Saraya) - Singles match 4. Mark Briscoe (c) vs. Chris Jericho (with Big Bill and Bryan Keith) - Singles match for the ROH World Championship 5. Darby Allin vs. Brody King - Singles match 6. Jack Perry (c) vs. Katsuyori Shibata - Singles match for the AEW TNT Championship 7. Will Ospreay (c) vs. Ricochet vs. Konosuke Takeshita - Three-way match for the AEW International Championship 8. The Young Bucks (Matthew Jackson and Nicholas Jackson) (c) vs. Private Party (Zay and Quen) - Tag team match for the AEW World Tag Team Championship 9. Mariah May (c) vs. Willow Nightingale - Singles match for the AEW Women's World Championship 10. "Hangman" Adam Page vs. Jay White - Singles match 11. Hologram vs. The Beast Mortos - Two out of three falls match 12. Bryan Danielson (c) vs. Jon Moxley (with Marina Shafir) - Singles match for the AEW World Championship
    • Mr_Hardy
      1. Atlantis Jr. (c) 2. The Acclaimed (Anthony Bowens and Max Caster) (with Billy Gunn) - Tag team match 3. Anna Jay 4. Mark Briscoe (c) 5. Darby Allin 6. Jack Perry (c) 7. Ricochet 8. The Young Bucks (Matthew Jackson and Nicholas Jackson) (c) 9. Mariah May (c) 10. "Hangman" Adam Page 11. Hologram 12. Bryan Danielson (c)
  • Dodaj nową pozycję...