Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Raw Vs SD!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   50
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

RAW to główny roster WWE , SmackDown! to tak jakby druga liga , chociaż ta "druga liga" jest według mnie na razie lepsza od RAW .

krzychu17b, tak się składa że Jeff walczy od 1993 roku ;) . Ale fakt w SmackDown! jest więcej doświadczonych wrestlerów .

11419143584d2847a0e25f5.jpg

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 18
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SPoP

3

• K-PEL-K

3

• kacperuss

2

• vodkabols

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Trzy miesiące to chyba nie jest poważne wykroczenie (bo odkopuję temat w którym ostatni post pojawił się w styczniu) ?

Są jednak konkretne przesłanki ku temu aby temat odświeżyć a mianowicie tegoroczny draft

,czyli kolejna szansa na porównanie rosterów WWE.

Szczerze przyznam że jeszcze nie zdążyłem ogarnąć wszystkich zmian(przeprowadzek) między brandowych ,ale mimo wszystko cieszą mnie poszczególne przejścia i poprawa kondycji RAW oraz SD.

RAW teorytycznie silniejszy jeśli chodzi o 'nazwiska' jako produkt flagowy będzie obfitował w 'mocne' feudy na szczeblu ME, z drugiej zaś strony midcarderzy zostaną zmiażdzeni przez multum gwiazd ''większego''formatu. SD stał się bardziej ''rozwojówką'', ale jakże prężną. Kilku wartościowych zawodników ma szansę wspiąć się na najwyższy szczebel kariery. Jedno jest pewne - tygodniówki na pewno będą o wiele ciekawsze .

Draft się jeszcze nie zakończył, ale już teraz widać podział brandów:

ECW - dla tych, którzy się nie sprawdzili, a zasługują na coś więcej niż FCW

SD! - zawodnicy "ze średniej półki", ambicją mogą przewyższać niejednego ME, lecz Vince lepiej wie :)

RAW - typowy gwiazdozbiór, może to nie zdać egzaminu, z prostego powodu, który zauważył andrew199 - midcarderzy będą w cieniu.

sd prezentuje sie super i bardzo mnie to cieszy bo to moj ulubiony brand

zapowiadany feud tkaer vs y2j ma szanse byc najlepszym w tym roku

do tego mamy najwiekszego heela edgea, ktory mam nadzieje odzyje bez vickie

bardzo lubie teddego longa i jego ponowny wybor na gm sd to swietny wybor

mamy cm punka, jeffa hradyego i morissona pukajacych do main eventow

stawiam, ze skoro punk dostal walizke to jego czeka spory push, ale moze pozostalych 2 rowniez... oby:)

no i mamy reya, ktory obok takera jest chyba najbardziej przywiazany do sd

licze na jakies ciekawe walki o ic tittle, moze z sheltonem, wyzej wymienionymi panami lub killingsem

melina z womes tittle jakos mnie nie grzeje, moze feud mccool, ale w sumie mi to lotto

ecw

tutaj to juz totalna zenada sie zrobila

no chyba ze kogos interesuja walki takich gwiazd jak henry kozlov i ezekiel

watpie by oprocz kozlova ktokolwiek kto tu zostal drafniety mogl na cokolwiek liczyc (chyba ze na zwolnienie:))

zapowiada sie zapewne dlugi feud swagger vs christian o ecw tittlektory wcale nie musi byc nudny

ale poza tym dno

raw

niby sa najwieksze mega gwiazdy ale co z tego

jest 3 najwiekszych babyfaceow federacji, kazdy chcacy tytulow, slawy chwali itd a zaden na nia zbytnio nie zaslugujacy;d

uwielbiam trypla na micu, ale w ringu jest ost mega nudny, a jego tittle runem juz rzygam

na cene to juz w ogole nie moge patrzec, ani w ringu ani na micu ani na backstageu, z pasem czy bez bleeee

ale spokojnie najgorsze dopiero przed nami, placzliwy i wielce niezadowolony ze swojej pozycji batista, ktory pewnie bedzie sie krecil wokol pasa:(

do tego mamy tylko1 mega heela jakim jest orton,on z kolei fenomelnalnie odgrywa swoj gimmick ale w ringu jest rownie schematyczny jak ww 3:(

colons i legacy pewnie powalcza o tt tittle bo to chyba obecnie jedyne tt w wwe ale jakos czarno to widze...

jedyne swiatelko w tunelu to mvp, ale nawet nie mam pomyslu z kim moglby feudowac o us tittle

moze gdyby znow byl heelem to by wkroczyl do me?... marzenia;p

no jest jeszcze hbk, ale nie zdziwie sie jak wezmie sobie teraz jakies dluzsze wolne

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Lukasz_Kukas_Tm
      Tryplak,zaczyna powoli jak stary Vincenty.Ktoś mu nie leży,wyjazd,ale przy tak wielu zawodnikach z których niewielu dostaje większą szanse.Ron może teraz coś pokazać więcej,i mam nadzieje,że zwieńczy swoj koniec z pasem mistrzowskim na koncie
    • MattDevitto
      Oglądałem jedynie opener i ME tj. El Hijo del Vikingo vs. Chad Gable - te walki śmiało można polecić każdemu. Ogólnie z tego co widziałem w sieci, odbiór był bardzo pozytywny w przeciwieństwie do gali o której wspomniałeś na końcu zdania. Wyszło na luzie, bez spiny, a całe show na żywo można było śledzić na kanale yt WWE. Iguanę widziałem nieraz w AAA, ale tam nie robił tak dobrego wrażenia może przez to jaki obecnie jest ten produkt. Jest też ciągle posiadaczem pasów Mixów wraz z La Hiedrą, która niestety nie robi od dłuższego czasu postępów i odznacza się już tylko dużym tyłkem Wracając do Iguany - trafił w punkt, na idealny moment, energię i jak to się mówi zaskoczyło. Zdziwię się jak po takim odbiorze WWE nie wykorzysta go w najbliższym czasie, bo tam są pieniądze. Przecież takie maskotki dla dzieci poszłyby jak świeże bułeczki z rana. Chyba nawet wczoraj widziałem, że sprzedawane są już jego koszulki...
    • Giero
      R-Truth powrócił do WWE na Money in the Bank 2025, atakując Johna Cenę. Doszło do tego zaledwie kilkanaście dni po tym, jak ogłosił, iż wygasł jego kontrakt z organizacją. Był to jeden z najważniejszych momentów tegorocznej gali Money in the Bank i wzbudził sporo zakulisowych spekulacji. Czy WWE od początku planowało taki ruch? A jeżeli nie, to na co R-Truth zgodził się przy renegocjacji umowy? Okazuje się, że oficjele starali się o powrót R-Trutha właściwie od momentu ogłoszenia, iż odchodzi z WWE. Ale weteran przez kilka dni ignorował próby kontaktu, aż do momentu, gdy sprawy w swoje ręce wziął Nick Khan. To tylko ma utwierdzić w przekonaniu, że cała sytuacja nie była „workiem”, bo Khan rzadko zajmuje się takimi rzeczami w WWE. I pokazywała determinację ze strony samej organizacji. Momentalnie poprawiło to morale w samej szatni, które poudpadły po ogłoszeniu odejścia R-Trutha. Panuje także przekonanie, że rzeczywiście reakcja rosteru i samych fanów miała wpływ na takie duże zaangażowanie najważniejszych osób w jego powrót. Internauci zauważyli także szybko, iż w WWE Shop pojawiły się koszulki R-Trutha, jako „Rona Killingsa”. Z jednej strony, to nie są nowe przedmioty, bowiem nosił on już je w telewizji. Z drugiej, można spodziewać się, że właśnie teraz będzie występował pod prawdziwym imieniem i nazwiskiem. I będzie w nieco poważniejszym gimmicku, co miało być jednym z jego warunków do porozumienia z organizacją. Jest bowiem świadom, że także zbliża się ku końcowi kariery i chciał nieco inaczej podejść do swojej postaci. Warto odnotować także, iż syn R-Trutha dość ostro w mediach społecznościowych odpowiedział na słowa Triple H’a z konferencji prasowej po Money in the Bank. CCO próbował sugerować, że WWE planowało coś takiego od samego początku. Syn Rona nazwał to kłamstwami. I pogratulował ojcu nowej umowy. Źródło: Fightful Select/411mania
    • IIL
      Prawdziwym hitem ostatniego wydarzenia AAA x WWE Worlds Collide był Mr. Iguana. Przyznam, że nie był mi wcześniej znany, ale fakt faktem, gościu przyciąga do siebie od razu swoim unikalnym comedy stylem... Bije od niego taki vibe jak od Orange Cassidy'ego (ale oczywiście na niego nie poszedł hejt fanbojów fedu nochala) Oglądał ktoś Worlds Collide? Sądząc po urywkach jakie widziałem wypadło to interesująco i jak dla mnie ciekawiej od Money in the Bank. Taka rozgrzewka przed nadchodzącymi coraz większymi krokami mocnymi galami AEW/CMLL w Arena Mexico.  
    • Attitude
      Nazwa gali: Marigold 1st Anniversary Series ~ Burning Desire - Dzień 3 Data: 05.06.2025 Federacja: Dream Star Fighting Marigold Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Shinjuku FACE Publiczność: 412 Format: Live Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
  • Dodaj nową pozycję...