Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Możesz przyśpieszyć proces logowania bądź rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach. 

K-1 DYNAMITE-WYNIKI SPOILER

pablobjj

Rekomendowane odpowiedzi

• Dołączył/a:  01.01.2009
  • Status:  Offline

MMA RULES:

Kiyoshi Tamura (33-13-2) pokonał Kazushi Sakuraba (24-12-1) przez unanimous decision

Shinya Aoki (20-3) pokonał Eddie Alvarez (15-2) przez heel hook (1:32-R1)

Melvin Manhoef (23-5-1) pokonał Mark Hunt (5-5) przez KO (0:18-R1)

Mirko “Cro Cop” Filipovic (24-6-2) pokonał Hong Man Choi (1-2) przez TKO (6:32-R1)

Hayato Sakurai (34-8-2) pokonał Katsuyori Shibata (2-6) przez TKO (7:01-R1)

Semmy Schilt (26-14-1) pokonał Mighty Mo (3-1) przez triangle choke (5:31-R1)

Bob Sapp (10-3-1) pokonał Kinniku Mantaro (0-1) przez TKO (5:22-R1)

Andy Ologun (2-1) pokonał Yukio Sakaguchi (3-4) przez KO (3:52-R1)

Daisuke Nakamura (19-9) pokonał Hideo Tokoro (21-15-1) przez arm bar (2:23-R1)

Ikuhisa Minowa (41-29-8) pokonał Errol Zimmerman (0-1) przez Toe Hold (1:01-R1)

K-1 RULES:

Gegard Mousasi (1-0) pokonał Musashi (49-29-5) przez KO (2:32-R1)

Alistair Overeem (5-2) pokonał Badr Hari (69-6-1) przez KO (2:07-R1)

Tatsuya Kawajiri (1-0) pokonał Kozo Takeda (43-19-7) przez TKO (2:21-R3)

Artur Kyshenko (44-5-1) pokonał Yoshihiro Sato (47-11) przez majority decision

K-1 KOSHIEN:

U-18 Tournament Final: Hiroya (11-1) pokonał Koya Urabe (3-1) przez unanimous decision

U-18 Tournament Semifinals: Hiroya pokonał Shota Shimada (3-1) przez unanimous decision

U-18 Tournament Semifinals: Koya Urabe pokonał Tatsuya Kusakabe (2-1) przez TKO (2:21-R3)

U-18 Tournament Reserve Fight: Taishi Hiratsuka (2-1) pokonał Daizo Sasaki (1-2) przez KO (1:00-R2)

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Bardzo dobra gala, moim skromnym zdaniem gala roku w świecie MMA. W sumie trochę śmiesznie wyglądało jak Sapp walczył z tym zamaskowanym skosem ale walkę ładnie skończył. Najbardziej jednak podobało mi się jak Ali skasował Hariego, holender jest naprawdę w bardzo dobrej formie i mam nadzieje że wkrótce pojawi się w UFC. Miras na szczęście wykorzystał swoją ostatnią szansę, jakby przegrał pojedynek z Choiem to byłby to koniec jego kariery. Dobrą walkę również dali Aoki z Alvarezem, skos jest niesamowicie giętki. Sakuraba już powinien sobie odpuścić bo z walki na walkę jest coraz gorzej. Melvin w sumie też mnie lekko zszokował wygrywając z Huntem przez KO. A tak swoją drogą oprócz Overeema w UFC też widziałbym bardzo chętnie Gegarda Mousasi. Kto nie widział tej gali, to szczerze polecam bo według mnie jest to pozycja obowiązkowa dla każdego fana MMA.

No Menhoff to naprawdę dał pokaz w koncu głowa Hunta była kiedyś podobno najmocniejsza.

Overeem pokazał że jest świetnym zawodnikiem jednak zwycięstwo z Harim jest o tyle dziwne ze na jego zasadach. Nie chcę wierzyć że Hari był w optymalnej dyspozycji.

Co do jego przyszłości to w UFC naprawde by się przydał wszak MIR,LESNAR, BIG NOG to pewnie pierwsza 10 HW ale tylko tyle. Overeem potrzebny

• Dołączył/a:  03.01.2005

Nie chcę wierzyć że Hari był w optymalnej dyspozycji.

Co do jego przyszłości to w UFC naprawde by się przydał wszak MIR,LESNAR, BIG NOG to pewnie pierwsza 10 HW ale tylko tyle. Overeem potrzebny

gala nie byla dlugo po K-1 GP wiec Mysle ze Hari byl w dobrej formie.

A co do Lesnara i top 10... dajcie mu 10 DOBRYCH rywali to zobaczymy, jak na razie jest sztucznie wypromowany

Jeśli chodzi o Lesnara, to tak przegrał z Mirem i wygrał z jakimś kelnerem Min Soo Kimem, ze średnim Herringiem i z dziadkiem Couturem(nie ujmuje mu umiejętności, jednak wiek robi swoje) który nie walczył 1,5 roku. Jeśli Brock pokona kilku fighterów z czołówki to zaliczę go do TOP 10, zresztą już za jakiś czas będzie miał szanse się odbić na Mirze za porażkę którą poniósł w swoim debiucie w UFC.

Jasne tylko ze ja nie wierzę że Frank po tym jak elegancko oklepał Nogueirę(jego taktyka wprost doskonała) przegra z Lesnarem. Frank ma niczego sobie submission wszak brakuje do Nogueiry ale na Lesnara powinno wystarczyć

Ja też jako fan Mira myślę że poradzi sobie z Brockiem, dlatego też napisałem że ma szanse się odbić a nie że się odbije. Jednak to jest MMA i tutaj jest wszystko możliwe, więc nie skreślałbym całkowicie Brocka ;)

Całkowicie oczywiście nie ja myślę nawet że Lesnar przed walką z Frankiem podszkoli submission a przynajmniej nauczy sie obron takiej balachy czy knee bara.

Ale po UFC 92 a dokładniej po obejrzeniu walki MIR vs MINO jestem pod wrażeniem umiejętności taktycznych i sposobu myślenia w klatce MIRA

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Poleć znajomemu

Podoba Ci się Attitude Wrestling Forum? Podziel się tym ze znajomym!
  • Najnowsze posty

• Spoko. Odpowiedź na poprzednią zagadkę to : Turinabol (CzaQ, teścia przyjmuje się w tylko strzałach (domięśniowo), a oni brali tabsy ) Kolejna zagadka (coś prostego, żeby nie blokować): W filmie Barbie, początek to komediowe nawiązanie do początku pewnego zajebistego klasyka filmowego. Którego?  
    • Roderick Strong tego tak raczej nie odbiera...  Obejrzałem Rampage i nie rozpisując się za bardzo, było to takie Dynamite na zredukowanym biegu. Walki były ok, ale nie było czegoś wybitnego. W pamięć zapadła mi jednak walka Julia Hart vs Skye Blue. Muszę przyznać, że Julia świetnie wpasowuje się w swój mroczny gimmick. Fajnie było zobaczyć Stinga, Cage'a i powrót Kenny'ego. Walka wieczoru z Bucksami i Hangmanem też na plus. Dobre show. 
    • Podczas ostatniego Rampage., Kenny obronił Jericho przed atakiem Callisa i w związku z tym na Wrestle Dream szykuje się 6 man tag: Chris Jericho, Kenny Omega & Kota Ibushi vs Sammy Guevara, Konosuke Takeshita & ? Mystery partnerem może być Danny Garcia albo Will Ospreay... Z Ospreay'em wyszłaby bajka, ale również z Garcią byłoby to ciekawe zestawienie. The Righteous (Dutch i Vincent) pokonali Hardys, Best Friends & Kingdom zostając pretendentami do pasów ROH Tag Team. Plany zakładają walkę na Wrestle Dream z MJFem i Cole'm, ale nie znamy statusu Adama, także zobaczymy jak to wyjdzie. Jeżeli kontuzja okaże się poważna, to będą musieli zmienić plany. Szkoda, bo na tym story dobrze wychodzi Strong (w końcu jakiś bardziej obrazowy gimmick) i Kingdom pewnie w przyszłości mieli odebrać im te pasy...
    • Poniższe newsy przedstawiają podsumowanie najważniejszych wydarzeń z najnowszego odcinka SmackDown. Motywem przewodnim tego SmackDown była tym razem rywalizacja Johna Ceny z Bloodline. Cena zapowiedział chęć powrotu do akcji ringowej. Początkowo wydawało się, że Cena i AJ Styles zmierzą się z Jimmym Uso i Solo Sikoą. Chcieli tego zresztą już na tym SmackDown. Potem jednak przedstawiciele Bloodline wymigali się z pojedynku, sugerują, iż może dojść do niego, ale na Fastlane. SmackDown miało zakończyć podpisanie kontraktu na wspomniane starcie tag teamowe. Ostatecznie Styles jednak został brutalnie zaatakowany na zapleczu przez Solo i Uso, a następnie wywieziony z areny w karetce. I zamiast wspomnianej ceremonii zobaczyliśmy kolejny atak Bloodline, tym razem na Cenę. Warto jednak podkreślić, iż i Sikoa i Jimmy i John storyline'owo złożyli podpisy na ich walkę. Na ten moment Cena zostaje bez partnera, ale sporo jest spekulacji, że zostanie nim ostatecznie LA Knight. Ten ostatnio musiał pauzować przez koronawirusa. Link do filmu IYO SKY zachowała mistrzostwo kobiet, pokonując Asukę. Jednakże nie zabrakło ingerencji i ze strony Bayley i Charlotte Flair, co może sugerować iż ten feud także powędruje w stronę tag team matchu lub wieloosobowej walki. Link do filmu Skrót SmackDown: Link do filmu Za tydzień na SmackDown: - "Grayson Waller Effect" z Bobbym Lashley'em - Charlotte Flair vs. Bayley - WWE United States Championship: Rey Mysterio vs. Santos Escobar.Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • Dostajemy segment w którym AJ i Cena łączy siły fajnie to wyglądało, ale do czego to wszystko prowadzi? Do jakiegoś War Games Matchu na SS? Czy Cena tak na długo zostanie, możliwe fajnie byłoby go widzieć w tak zajebistej stypulacji pożyjemy zobaczymy, obecnie nie mam bladego pojęcia do czego prowadzi ta cała sytuacja. Stawiają dalej na Theory i przy okazji na Wallera, myślałem że po starcie pasa Theory przepadnie ale są chyba wobec niego jakieś plany, co do Brawling Brutes to mi jest ich po prostu szkoda taka fajna stajnia a tak nie wykorzystany potencjał w tym wszystkim.  Street Profits przegrywają z LWO? Niby Heel Turn itd. a tu taka akcja, do tego Bobby wyrzucił ich z nowo narodzonej stajni? O co tutaj chodzi? A może to Street Profits przejdą solo Heel Turn atakując Bobby'ego, co wydaje mi się całkiem realne.  Kurde podoba mi się taki pyskaty Theory który nie szczypie się w język jak komentarzy wspomnieli o The Rocku, nie wiem co oni tutaj chcą zasugerować ale chyba nie chcą Rocky'emu dać walki z Theory'm to by była jazda xD  Have Fyre i Dawn już dawno powinny się bujać z pasami Tagów nie wiem na co oni czekają. Iyo Sky skutecznie broni pasa i dobrze, Asuka w tym roku już dostała szansę a Sky niech trzyma pas do RTWM, ale obawiam się że WWE może polecieć z grubej rury i dać pas Jade Cargill aby dać totalną petardę i shoocker na końcu roku i mamy ustawioną walkę z Bianca kontra Jade na WM 40.  Widać że John najlepszy już w ringu nie jest a praca w Hollowyod zrobiła swoje więc go oszczedzają ale nie robia to byle jak, dobrze widzieć że John kręci się koło takiego Solo i Jimmy'ego którzy potrzebują jak największego hype'u, ale mam wrażenie że tutaj to Jimmy zyskuje najwięcej a nie Jey który przegrał już drugą walkę na RAW xD Podobno mamy dostać na Fastlane Main Event Cena & LA Knight kontra Jimmy & Usos, za pewnie to wypisanie AJ'a z telewizji na jakis czas wiążę się z tym że ma zmierzyć się z Romanem na Crown Jewel, a Knight będzie stopniowo szykowany na Romana i najpewniejszą galą może być Elimination Chamber lub Royal Rumble.  SmackDown lepsze niż w zeszłym tygodniu  
  • Dodaj nową pozycję...