Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

WWE Legends of Wrestlemania

zduna2610

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Jest już znana oficjalna data wydania tej gry. Odbędzie się to 20 Marca 2009 roku. Jeżeli dowiem się czegoś nowego to tu dopisze.

A tutaj oficialny trailer.

http://www.youtube.com/watch?v=PzZ8hZ1fPag

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Za pewne będzie to fajna gierka ale raczej na konsole...i z tego co widziałem to na xboxa 360 i ps3

Legend of Wrestlemania - tytuł który zabrał z SvR 09 prawie wszystkie legendy(prócz Flair'a). Tak bym krótko scharakteryzował tą grę. Po trailerze, gra ma u mnie kredyt zaufania(jak każda produkcja wrestlingowa na X360), ale już mam pewne zastrzeżenia co do gry produkcji THQ.

1. Zawodnicy - Jestem ciekaw czy zobaczymy wszystkie legendy czy tylko tych z Hall of Fame. Już wiemy na pewno ze będzie Hulk i Andre The Gigant, ale czy będzie HBK czyli Mr. Wrestlemania, Undertaker, Nash czy Triple H.

2. Tryby gry - Musi być coś co przyciągnie graczy do tytułu i tu THQ musi się postarać.

3. Areny - Mam nadziej ze zobaczymy wszystkie Wrestlemanie do WM 24.

• Urządzenie:  Windows

Na pewno nie będzie w tej grze Macho-Mana. To jest pewne.

Po trailerze gra wygląda przyzwoicie, zobaczymy i zaczekamy na więcej szczegółów.

Za pewne będzie to fajna gierka ale raczej na konsole...i z tego co widziałem to na xboxa 360 i ps3

hehe dobrze się składa że mam xboxa 360

dla mnie grafika wygląda trochę za plastikowo ale "zagrać mecz hogan vs andre - bezcenne"

chociaż po zastanowieniu wolę uciućłać kasę i kupić RAW vs Smackdown 09 i TNA,

Gierka widać "prawie" taka sama jak SVR 09. Zapowiada sie dobrze ale na 101% na Blaszaki nie wyjdzie. A wiec trzeba zainwestowac w x360.

No, no gierka zapowiada sie ciekawie ale szkoda jesli to prawda ze nie wyjdzie na ps2 ://

No, no gierka zapowiada sie ciekawie ale szkoda jesli to prawda ze nie wyjdzie na ps2

To, że na koniec traileru było widać marki PS3 i xbox360 to wcale nie znaczy, że gra wyjdzie jedynie na te konsole.

To, że na koniec traileru było widać marki PS3 i xbox360 to wcale nie znaczy, że gra wyjdzie jedynie na te konsole.

To także nie znaczy że gra wyjdzie na xboxa i ps3 bo tak czasem bywa , devolper nie zdoła udźwignąć ciężaru obu produkcji i se jedną odpuści. Czasem się takie rzeczy zdarzają

Jeśli LoW nie wyjdzie na PS2, to znaczy ze THQ będzie chciało skończyć z SvR na czarnuli.

Wrzucam link do screenów WWE Legend of Wrestlmania na Onet.pl

P.S Czy na obrazku drugim jest arena Wrestlmanii 1 czy jakiejś innej i co to za koleś na screenie 7?

P.S Czy na obrazku drugim jest arena Wrestlmanii 1 czy jakiejś innej i co to za koleś na screenie 7?

Arena za zdjęciu nr 2 to arena WMXV, czyli Piętnastej,a na zdjęciu 7 jest Jimmy Hart... Link do jego profilu na naszej wrestlingpedii: http://wiki.attitude.pl/index.php?title=Jimmy_Hart

Jeśli LoW nie wyjdzie na PS2, to znaczy ze THQ będzie chciało skończyć z SvR na czarnuli.

No niestety racja :(

Nie powiedziałbym, że THQ od razu chce skończyć z wydawaniem SvR na PS2, będzie to szło zapewne stopniowo, zmniejszone obroty produkcji SvR na starsze konsole PS, aż w końcu nadejdzie taka wersja gry, której nie da się przerobić na PS2. Wtedy twoja sugestia może okazać się trafna.

Shadow zobaczymy jak to będzie wyglądać ale trzeba pamiętać ze jest trochę roboty z konwersją na PS2 (głównie z grafiką) z X360 czy PS3. Jestem tylko ciekaw który SvR będzie ostatnim wydanym na czarnule. Mnie dziwi czemu nie ma wersji na Wii, bo przecież platforma wielkiego N ma najwięcej sprzedanych konsol(nie licząc PS2 bo do poziomu 150 mln daleko jeszcze).

• Reputacja:   28

Mi się wydaje że LoW już niestety nie wyjdzie na PlayStation 2 :( .

• 4 tygodnie później...

Widze ze dawno nikt nie pisał a pojawiły się nowe informacje o WWE LoWM. Pierwszą jest data premiery 24 marca czyli około dwa tygodnie przed Wrestlemanią 25. Możliwe ze po WM 25 pojawi się DLC z areną do gry, ale to jest moje przypuszczenie. Następną jest otworzenie strony o grze(Link) przez THQ, z której można dowiedzieć się czegoś nowego o produkcji m.in: będzie 40 zawodników, możliwość importowania zawodników z SvR 09(nie potwierdzone informacje, zaczerpnięte z Wikipedii) czy Wrestlemania Tour.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Najnowsze posty

• GGGGG9707
      Szczerze to też nie bardzo wierzyłem. Widziałem to gdzieś na belgijskich czy francuskich mediach społecznościowych o wrestlingu ale tak nie do końca wydawało mi się to realne. Bardziej to traktowałem jak temat Wrestlemanii w UK z której znowu nic nie wyjdzie bo Londyn walczy o Super Bowl   No ceny będą tylko rosły, wystarczy zobaczyć ile parę lat temu kosztowały miejsca na Live Eventy w Europie a jakie ostatnio były ceny... Mam nadzieję że z samymi tygodniówkami w Europie nie przesadzą zbytnio cenowo
    • Tomos
      Temat trochę umar, ale może z racji parcia na serduszka i chęci pochwalenia się niedawnym nabytkiem uda się go wznowić. Otóż sprawiłem sobie ostatnio za darmo (pozdrawiam pana z olx) mały telewizor kineskopowy i w końcu mam na czym ogrywać klasyki z PS1 Jak widać, u mnie ostatnio na tapecie Final Fantasy VII. Poza tym Yakuza 3, lecę całą serię od rimejku jedynki. Bardzo, bardzo polecam, w Kiwami, 0 i Kiwami 2 mam w sumie ze 190 godzin, żadnej nie żałuję
    • Tomos
      No dobra, zabiłem quiz, to defibryluję: jak się nazywa substancja, która jest źródłem energii dla Midgaru i którą wydobywa/rozkrada korporacja Shinra w (między innymi) Final Fantasy VII?
    • IIL
      Podchodziłem do tego sceptycznie, gdy pierwszy wspomniałeś na ten temat, ale teraz widać, że zderzyć się może wszystko. Inna sprawa, że WWE praktycznie na każdej gali chwali się rekordowymi zyskami, a to oznacza jedno - ceny będą zaporowe żeby jak najbardziej wydoić fanbase poza granicami USA...
    • IIL
      Aktualna karta:   Mox/Cassidy, Lashley/Strickland i Hangmam/Page zapowiada się srogo. Mox i Orange mieli świetną walkę na All Out, ale teraz stoi za tym konkretny storyline. Moxley oczywiście wygrywa i kontynuuje historię resetu w AEW. Lashley vs Strickland dosyć intryguje swoją świeżością. Jestem za Stricklandem, ale z drugiej strony mogliby zrobić z Lashleya swojego Lesnara i dać mu przyterminatorzyć... Hangman robi ostatnio same klasyki na PPV i tutaj nie może być inaczej. Obaj potrzebują tego zwycięstwa, ale jestem za Whitem. Gościu ma zbyt duży potencjał, aby jobbować co chwilę. Mam nadzieję, że dojdzie też do walki Cole vs MJF w jakimś gimmick matchu.
  • Dodaj nową pozycję...