Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Możesz przyśpieszyć proces logowania bądź rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach. 

Biografie Kid Kasha i Tylera Blacka na Wrestlingpedii

nasjazz

Rekomendowane odpowiedzi

• Dołączył/a:  08.11.2007
  • Status:  Offline

Na naszej wrestlingpedii pojawiły się kolejne biografie. Tym razem Euz zaserwował coś dla fanów Kid Kasha, natomiast ja opisałem krótką karierę objawienia tego roku w RoH - Tylera Blacka. Serdecznie zapraszam do czytania obu dzieł.

http://wiki.attitude.pl/index.php?title=Kid_Kash

http://wiki.attitude.pl/index.php?tit...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-biografie-kid-kasha-i-tylera-blacka-na.html

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Dołączył/a:  22.12.2005
  • Urządzenie:  Android

Rozumiem, że zrobiła się taka moda na pisanie biografii, ale czy warto opisywać kogoś takiego jak Tyler Black ? Jest młody, jego biografia w przeciągu kilku lat się baaaaardzo rozrośnie, a nie wierze, że wszystko będzie systematycznie edytowane. Szkoda, że tłumaczycie tylko z wiki, bo o takich wrestlerach jest tam mało(można znaleźć w necie dużo więcej) niż o np. gwiazdach WWE czy TNA.

• Dołączył/a:  08.11.2007

Bonkol, rozumiem, że próbujesz w ostatnim czasie krytykować każdą moją działalność i nie wiem czy to jakaś moda czy nie, myślę, że to nieważne...

Wikipedia ma to do siebie, że każdy może dołożyć do niej swoją własną cegiełkę, również Ty. Jeżeli uważasz, że profil jest za mało rozbudowany bez żadnych oporów możesz to edytować.

Co do długości jego kariery to myślę, że lepiej na bieżąco uzupełniać nawet co roku niż za 5lat tłumaczyć na raz 10 stron w wordzie.

• Dołączył/a:  24.04.2008

Bonkol, z całym szacunkiem ale, to dobrze ze biografie powstają i powinniśmy docenić trud jaki wkładają ludzie w ich pisanie.

Co do Tylera Blacka, jest młody i wiadomo ze jego biografia się rozrośnie, jednak trzeba pomyśleć o fanach którzy na codzień nie oglądają ROH. Taka biografia choć krótka daje możliwość bliższego poznania zawodnika, prawdopodobnie przeszłej gwiazdy.

Cieszy mnie ze biografie powstają i oby tak dalej. :D

• Dołączył/a:  22.12.2005
  • Urządzenie:  Android

Bonkol, rozumiem, że próbujesz w ostatnim czasie krytykować każdą moją działalność i nie wiem czy to jakaś moda czy nie, myślę, że to nieważne...

Po pierwsze to myślałem, że obie biografie napisał Euz, nie zwróciłem na to uwagi i przeszedłem od razu do wiki, więc nie przesadzaj.

Przypomnę o tym za parę miesięcy zobaczymy o ile rozrosną się niektóre biografie.