Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

kto jest najlepszy na świecie !? wszyscy razem : psycho one

jak tym razem poradzi sobie biały na paloozie ?  

25 użytkowników zagłosowało

1. 1. jak tym razem poradzi sobie biały na paloozie ?

• nie będzie istniał . ( chujowe )
      2
    • przegra . ( słabe )
      0
    • nie przegra ale nie wygra ( średniawka )
      1
    • wygra ( bubba kogoś spinuje , dobre )
      5
    • rozpierdoli wszystko . ( jebany mistrz )
      17

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

głosowanie w ankiecie obowiązkowe , jawne . :twisted:

kamera przenosi Cie dynamicznie w centrum gdańska , jest wczesny ranek , może 13 ... :twisted: na ulicach nie ma jeszcze tłumu i korków ale co sie odwlecze to nie uciecze , jak w każdym mieście . anywayz : kamera chwilke rozczula się nad widokiem miasta ( prawie jak w serialach dla nabicia czasu antenowego , haha :D ) i pokazuje nam wszystkim jeden z najeksluzywniejszych hoteli w gdańsku , nazwy Ci nie podam bo tam jeśli chodzi o wrestlerów to biały ma wyłączność . :twisted: konkretniej przednią ściane tegoż hotelu , widzisz wuchte balkonów , niektóre pouchylane , inne nie , niektóre pozasłaniane , inne nie . jednak między wszystkimi innymi jeden z balkonów jest niezwykły , kamera skupia bowiem na nim całą swoją uwage , widać go coraz bliżej , bliżej ... w pewnej chwili drzwi balkonowe otwierają się , a Ty jesteś przekonany , że widzisz ulatniający się z pokoju narkotyczny , niewyraźny dym ... :twisted: anywayz : przez otwarte drzwi widzisz przez chwile wnętrze jednak w środku panuje półmrok i kiedy zaczynasz rozróżniać kontury w kadr wpierdala sie bezczelnie nie kto inny jak tylko biały diabeł , najbardziej bezczelny i irytujący wszystkich dookoła , wredny skurwiel , dla którego nikt z Was nie znaczy więcej niż 3 cheesburgery , które biały wpierdala przed melanżem , żeby potem mieć czym obrzygać kogoś , kto mu sie nie będzie podobał . :twisted: anywayz : to , co zwraca najbardziej uwage to fakt , że biały ma maske założoną bardzo niedbale , niezawiązaną , jakby tylko ' pod publiczne ' , żebyś ciągle siedział na nieświadomce i rozkminiał po nocach kto to może być . :D poza maską jak zwykle , nawet w wolnych chwilach nie oszczedza sobie metek , dziecko komercjii po liftingu . :lol: na szyi jak zwykle gruby łańcuch , który jest bardziej złoty niż 200 złotych .. :lol: zakończony grubym jointem , podobnym do tego , co go biały ma w pysku , hehe , do tego masz białą koszulke w wersji xxl od stopro z napisem ' powiedz , gdzie jest hajs , dziwko ' , do tego szersze , koszykarskie spodenki od nike'a , w kolorze czystej kokainy , a na nogach białe klapki , też od nike'a , o czym informuje Cie niby przypadkiem ogromna łyżwa na smaym środku . :D biały wyciąga z kieszeni okulary przeciwsłoneczne i mimo braku jakiegoś oślepiającego słońca zakłada je na nos , pociąga jointa .. po czym szuka czegoś w kieszeni , wyciąga telefon , kamera przeonosi się do tej wbudowanej w okulary białego , widzisz książke telefoniczną , napis brrrudny harry , dzwoni ... biały przykłada telefon do ucha , słyszysz jeden sygnał ... drugi ... trzeci .... szósty ...

psycho ( pod nosem ) - mierrrda , cinco cientos veces ... ( cholera jasna , pięćsetny raz .. ) lazy bastard ... memory .... find .

widzisz na wyświetlaczu tee , dzwoni ...

tee ( zaspany ) - co jest , biały ?

great one - wstawaj , czarnuchu , już 13 , o 17 jedziemy do holandii . ( nie daje nic powiedzieć ) nie pieeerdol tylko wstawaj , brat , wieeem , że nie darowałbyś sobie bułki za 2 euro z friikandelą w środku . ( śmiech )

tuan ( zaspany ) - o której wyjazd ? :D

biały - piii_iii_ęknie . :D o piątej tylko , kurwa , próbuje już od 3 godzin dodzwonić sie do scythera , pieprzony alkofan nie odbiera telefonu jakbym był jego pieprzoooooonym adwokatem , co sie z nim dzieje ?

tee - widziałem go ostatnio wczoraj w barze , wieczorem , po 5 butelce jakaś suka zabrałą mnie do hotelu , a scy był jeszcze w miare świeży więc został . dzwoń , myśle , że on bardzo chce , żebyś sie dodzwonił nawet jeśli jeszcze o tym nie wie . :D

psycho - don b late , mate . ( śmiech ) chłopaki z grasshoperz mają podobno mistrzowskie gówno , takie , ze nie możesz sie doczekać . skoro mam siedzieć całą , jebaną paloozke z tym przereklamowanym wielbicielem znaków drogowych to musze sie jakoś do przygotować , nie wiem , odstawić proch .. ( śmiech , razem z tuanem ) właśnie po to jedziemy , rozumiesz , tony powiedział , że czeka na mnie tyle valium , ile dam rade załadować do furki więc może mi sie uda nie wyrwać mu oczu i nie pograć nimi w jebanego golfa , comprende ? ktoś podstawi limuzynke pod hotel na czas , nie każ mi na siebie czekać , brat . laters .

biały rozłącza się , pociąga jointa ... właściwie to przypala jointa swoim złotym zippo , patrzy na swojego złotego rolexa , który oprófcz tego , że jest zajebisty i świetnie sie sprzedaje to mówi Ci , że jest 13:16 . biały po raz kolejny wyciąga telefon , na wyświetlaczu widzisz brrrudny harry , dzwoni ... jeden sygnał , drugi , kolejny ..

psycho - answer the fuuuuuuckein fone , mate ! ( denerwuje sie , kamera robi zoom na szczerozłotego iPhone'a - znielub mnie jeszcze baaardziej . :D )

>> >> mały fast forward . :D >> >>

obraz troszke przyspiesza , na małym zegarku w rogu widzisz , że jest 13:50 , kamera pokazuje jeden z korytarzy hotelu , jedne z wielu identycznych drzwi otwierają się i z pokoju wyłania się biały skurwiel . ubrany nieco inaczej niż wcześniej , bardziej wyjściowo , co nie zmienia fakty , że ciągle napierdala na mocnym lansie . :D na nogach ma biało białe najki , wyżej jakieś jasno niebieskie , szersze jeansy od sean johna , biała koszulka xxl z czarnym jointem i napisem ' children of splif ' z oficjanlej kolekcjii nike - just smoke it , od children of sensi . :D biały ma na sobie dużą , puchową kurtke z tejże samej kolekcjii , na głowie maske ( założoną już perfekcyjnie , na rogach dostrzegasz przy okazjii dwie małe łyżwy , kryptoreklama rządzi :D ) , a na mascke nasuniętego full capa w rozmiarze xxl , całego białego , daszkiem arogancko do góry . biały diałeb , edycja winter 2oo8 . biały ma w jednej ręce butelke jacka danielsa , a w drugiej białą torbe sportową od nike'a ( a jakżeby inaczej ) , rusza pewnie ( aczkolwiek lekko chwiejnie ... :D ) przed siebie , ładuje sobie do ust jointa , przypala go , wyciąga telefon , wybiera numer , dzwoni ... czeka , czeka , miota jakieś przeklenstwa pod nosem po czym chowa telefon do kieszeni ... wsiada do windy , alarm zaczyna pikać , biały przypala blanta i naciska parter . winda zjeżdża na dół , alarm wariuje , biały zbywa ręką recepcjonistke , która widząc psycho wie już , co jest pięć ... :D i odwołuje alarm przeciw pożarowy , biały zaś wychodzi przed frontowe drzwi , gdzie czeka na niego biała limuzyna , pieprzony dodge charger lomousine edition ( patrz , jaki kozacki http://www.cincinnatistretchlimo.com/images/limousines-small/dodge-charger-limousine.jpg ) , szofer widząc białego wyskakuje z auta , otwiera tylne drzwi , psycho wrzuca torbe do środka po czym po raz kolejny wyciąga telefon ...

biały - ostatni , jebany raz , scy , nie odbierasz - nie jedziesz . ( pociąga jointa , czeka chwile , słysząc charakterystyczne pyknięcie znaczące tyle , że ktoś odebrał ) bastarrrrrdo ( wyraźnie zdenerwowany ) dzwonie od trzech lat , kurwa , co sie z Tobą dzieje , już myślałem , że sie przechlałeś albo , co gorsze , wyjebałeś do Rio , czy gdziekolwiek indziej beze mnie , skurwielu !

scy ( zaspanym głosem ) - nie, człowieku. Miałem przejebany sen .

psycho - freddy kruger ? ( śmiech )

scyther ( jakby zaniepokojony ) - bardziej Jok ... zresztą , whatever . chyba trochę za dużo wypiłem ...

great one - z wódką nie wygrasz nigdy , Ty ją w morde , ona Cię na ziemie . Za często oglądałeś spód flaszki ? ( pociąga jointa )

scy - na to , kurwa , wygląda , mate ...

whitey - anywayz , dzwonie w ważnej sprawie , mianowicie : czy mam zapisywać Twoją ksywe na pieprzonej , vipowskiej liście pasażerów czerwonego dodge'a chargera - exotic limousine edition ? za 3 godziny jedziemy do Amsterdamu , moi ludzie z GrassHopers mają dla mnie kilo valium i dobre palenie do odstawiania prochu , trzeba sie odrobinke wyluzować przed kolejną galą , jeśli wiesz o czym mówie . ( śmiech ) czekam tam , gdzie zawsze . ( przypala specyfik )

kayle - będę człowieku , nie ma innej opcji . akurat konkretne wyluzowanie jest mi kurewsko potrzebne po tym .. czymś ..

psycho ( śmiejąc się do słuchawki ) - mówiłem Ci , brat , żebyś nie jechał na tą wojnę ! przecież każdy wie , że tam robią z mózgu pierdolonego kurczaka w cieście na ostro z polewą alkocholową . ( śmiech , przypala jointa )

scy - rzucam picie !

psycho ( śmiech , śmiech , próbuje sie opanować ) - right , mate , tell you what , mate . ( śmieje sie głośno , fake agresive mode ) tylko sie , kurwa , nie spóźnij bo nie będe czekał znowu 4 godziny na deeeeeszczu , wiiiiiilki jakieś .. ( śmiech ) move your ass , bro . ( rozłącza się ) pieprzony farciarz . :D

biały rozłącza się po czym chowa telefon do kieszeni ... przypala specyfik po czym wsiada do furki jednak po chwili , widząc szofera unosi w góre butelke ze słowani

biały ( śmieje sie ) - panie stasiu , może przechylimy buteleczke , co pan na to !?

pan stasio , szofer - przecież pan wie , że nie moge . kto panów zawiezie do holandii ?

psycho - nie mam pieprzonego pojęcia , na ten moment mamy trzy godziny , jest nas dwóch i wchuj alkocholu . kto ostatni ten prowadzi . ( pociąga jointa ) to co , panie stasiu , wychylylybymy !? nie lubie pić sam bo potem gadam do siebie i mówią na mnie ćpun . :twisted:

>> kolejny mały fast forward >> >>

17:08 . panuje już lekki półmrok jednak jesteś w stanie rozpoznac tego samego dodge'a chargera , w tym samym miejscu , przed jednym z hoteli , eksluzywnych hoteli gdańska . na parking podjeżdża taxówka , drzwi odskakują gwałtownie i z taryfy wysiada scyther . poprawia czarną kurtke po czym zamyka drzwi od furki i podchodzi do chargera , otwiera tylne drzwi ... :twisted: ze środka dudni muza , konkretniej joint z nowego albumu redmana , a konkretniej blow treez i weź to czytaj oficjalny themes children of sensi . kamera wjeżdża zaraz za scytherem do środka i jesteś w szoku bo miejsca jest na conajmniej 10 osób , widzisz pieprzony 40 calowy telewizor , ps3 , zajebisty sound system , barek pełen pełnych butelek najrózniejszych , ekskluzywnych alkoholi , dookoła białe sofy , wszystko w skórze , a na pierwszym planie biały , ze szklaneczką whisky uniesioną do góry w strone scythera ... biały pociąga jointa , a kayle przejmuje szklane i przechyla ją na raz .

scy - siemasz biały . nie uwierzysz , jaki miałem dziś pierdolnięty sen . ( patrząc w pustą szklanke ) polej mi .

psycho ( ostro najebany , do ostro najebanego pana stasia ) - no to panie stasiu ... ( pociąga jointa ) kolejny już nas nie zawiezie . ( śmiech , do scythera ) siadaj i czuj sie jak u siebie w domu . ( pociąga jointa ) masz , popal troche , brat , bo jakiś niespokojny jesteś .

pan stasio - niespokojna to jessst moja ssstara . ( wzdycha ) ździra , od 10 miesięcy truje mi dupe o to samo ..

scy - jakaś pierdolnięta . o co ?

pan stasio - żebym choinke wyniósł na śmietnik .

biały jak i scyther wybuchają śmiechem , w tej chwili drzwi do auta otwierają się , słyszysz śmiejących się wariatów - tuana i scotty'ego , obaj wchodzą do furki , witają sie ze wszystkimi , pan stasio dyskretnie żegna sie z białym i wychodzi ...

biały - panowie .. jest pewna drobna sprawa . ( śmieje sie , scyther , który załapał o co kaman też zaczyna sie śmiać ) któryś z Was musi siąśc za kółko i zawieźć nasze leniwe dupy do stolicy skuna . ( śmieje sie ) ja czuje , że moge to zrobić ale musicie podpisać papiery , że zrzekacie sie prawa do życia bo na 90% właśnie podczas tej wyprawy je stracicie . :twisted: a tak poważnie , jeśli mamy być tam dziś w jednym kawałku to jeden z Was , trzeźwych skurwieli , musi sie podjąć zadania .

tee w tej chwili łąduje sobie do ust kolejnego kęsa bułki za 2 euro , czas zwalnia , nagle obaj panowie rzucają się do barku , scotty jest mniejszy i zwinniejszy , odkręca butelke i oblewając sie przy okazjii wypija sporego łyka ! biały i scyther leżą na ziemi ze śmiechu , wściekły tee bierze kolejnego gryza ..

tee - skurwiele . będziemy stawać w każdym , pierdolonym mac donaldzie jaki spotkamy na drodze . ( śmiech ) ale wraca kto inny , jak znajdziemy sie w amsterdamie to nie rozstaje sie ze szkocką , kurwa . ( do scotty'ego ) miałeś pieprzonego farta , wisisz mi za to dobrą murzynke pod prysznicem . ( śmiech )

scy - właśnie , apropos dziwek , będą jakieś , białasie ? ( śmiech )

scotty ( wyciera sie z whisky ) - a czy ja wyglądam na pierdolonego sprzedawce butów ? ( śmiech ) oczywiiiiście , ze będą , nawet upewniłem sie , że żadna z tych kurew nie ma choroby lokomocyjnej , kiedyś zrobiłem takiej jednej suce niespodzianke , zabrałem ją na wyprawe i wiesz co ... ( śmiech ) miaem , kurwa , niespodzianke . ;d

wszyscy wybuchają śmiechem , a Ty bardzo marzysz , żeby być na ich miejscu . :D żeby nie przynudzać i podkręcić troche tempo przenieśmy sie w czasie o jakieś 4 godziny do przodu , widać z lotu ptaka elegancką autostrade , bez żadnej dziurki czy nierówności więc to już niemcy .. :D po chwili dostrzegasz na niej lecący ze znaczną prędkością samochód , który świetnie znasz , kamera przenosi się do środka auta , ekipa children of sensi , wzbogacona o dziwki , bawi się jak na najlepszej imprezie , na której byłeś . ( albo którą sobie wyobraziłeś , crack it . :D ) jakaś pamela z dużym biustem odkurza cyckami policzki scythera , który z zaciętością napierdala w pada , obok niego druga dziwka , przytulająca się do scotty'ego , kamera robi obrót o 180 stopni , przy stoliku suto zastawionym butelkami widzisz białego i jakąś panne , psycho widocznie ledwo żyje , opiera się obiema rękami , panienka patrzy na niego i wysłuchuje pieprzenia ale taką ma prace , pieprzenie w każdej postaci . :D psycho odkręca butelke , pociąga siarczystego łyka ... , odstawia butle ale jest tak zrobiony , że wypierdala ją na ziemie , szkło na szczęście nie pęka , część whiskacza rozlewa się na podłodze ..

biały ( pijackim tonem ) - kochaanie , possprzątaj . ( głośno beka ) kurwa , musze pociągnąć kreske . ( znowu beka , puszcza pawia na miejsce , które przed chwilą wytarła dziwka , wyciera rękawem maske ) musze wciągnąć kreske ... ( chwyta panne za włosy , agresywnie ) mówiłem posprzątaj , kurwa !!

psycho wstaje , opierając się o stolik wypierdala wszystkie butelki , robi dwa kroki do przodu , chwiejąc się wchuj robi kolejny krok i wypierdala się na ziemie ! chwilke dochodzi do siebie , odwraca się na plecy ...

psycho ( leżąc , drze morde ) - musze wciągnąć kreske !!

scy ( nie odwracając wzroku od tv ) - nie wciągasz kokainy , musisz być spokojny . ja ograniczam alko . ( śmiech , pociąga łyka z butli )

biały ( leżąc , światło razi go w oczy , wkurwiony ) - jak mam być , kurwa , spokojny skoro nie dasz mi wciągnąć jebanej kreski !! ( akcentuje ) puuuta madre , tłuściochu , przez Ciebie nie moge sie podnieść , nie moge postawić sie do pionu ! ( zasłania oczy , pociąga nosem ) musze wciągnąć kreske . a Ty , b-shit , uważaj na siebie . uważaj na swoje słowa , zachowanie , uważaj na swój pieprzony zapach bo jak nie będziesz pachniał armanim to wyrwe Ci nos i nakarmie nim swojego psa , zrób jednen , choćby najmniejszy błąd , a rozpierdole Twoją morde na ścianie . ( beka ) musze wciągnąć jebaną kreske , a w Twoim interesie jest to , żebym tego nie robił , rozumiesz , pajacu ze znakiem pod pachą ? jeśli choćby przemknie Ci przez myśl , żeby użyć tego znaku kiedy biały będzie zajęty skręcaniem jointa , żeby jebnąć mnie nim w głowe ... przypomnij sobie rezultat naszej ostatniej walki , przypomnij sobie całą tą walke i to , co czułeś po niej . kto po tej walce był królem , a kto był pierdolonym ścierwem . ( arogancko ) rozjebaaałem Cie nie przykładając sie do tego wooogle , nie wyciągając pieprzonego jointa z ust , w jednej ręce trzymałem butelke jacka danielsa , a drugą ręką robiłem Ci największą rzeźnie Twojego życia , a teraz Ty , jebany śmieć , będziesz partnerem białego skurwiela ? ( agresywnie ) masz dwa jebane wyjścia : albo wykrzesasz z siebie 300% normy i będziesz jak pieprzony , latający wieloryb i nie spierrrrrdolisz niczego albo wujek psycho urządzi Ci totalną rozpierduche , jazde bez trzymanki , outta control , jednym słowem : rzeź . ( kaszle ) chcesz tego , frajerze ? ( kaszle , podnosi się , siada .. ) biały nigdy nie był w lepszej formie , nidgy nie prezentował się okazalej i gówno znaczy fakt , że tydzień temu nie wygrałem swojej walki . ( krzyczy ) gówno znaczy , rozumiesz !?

scy - chcesz jointa ? ( nie czekając na odpowiedź rzuca w strone białego kilka zwiniętych ' cygar ' ) here u go , mate .

psycho ( podnosi kilka splifów , odpala jednego ) - niech to będzie dla Ciebie lekcja , poczuj sie jak pieprzony rezydent , który asystuje przy transplantacjii serca . jeden błąd i ktoś zdechnie . bo jeśli coś spierdolisz to gwarantuje Ci , że Cie znajde choćbyś schował sie za leninem z lodówki , znajde Cie i wytłumacze Ci ręcznie , że kiedy jesteś w tej samej drużynie , co biały musisz dać z siebie wszystko , tu nie ma miejsca na chwile odpoczynku czy słabszy moment , tu trzeba zapierdalać non stop , kurwa , wyrabiać potróóóójną norme , a nawet pieprzone więcej bo wymaga tego od Ciebie fakt , że biały nie może sobie pozwolić na porażke przez jebanego pajaca , który po prostu był za słaby .. ( pociąga jointa , kaszle ) tak , jak tydzień temu , dzięki grupie trzymającej władze w siedmiomilowym lesie , leśnemu brudasowi i jego , pożal sie Boże , partnerom , backstreet boys'om nie wygrałem swojej walki mimo , ze byłem w niej zdecydowanie najlepszy . tak tool jak i chris shittytude nie prezentowali sie nawet w połooowie tak wspaniale , jak biała maszyna do zabijania , nie pokazali niczego co choćby pozwalało na walke z psychozillą i co ? ( pociąga jointa ) jeden z nich tą walke wygrał . ( pociąga jointa , kaszle ) szmaciarzu , zanim sie pochwalisz kolegom w klubach dla pedałów , że wygrałes z psycho to weź butelke jacka danielsa i rozpierdol ją sobie o swój pusty łeb ! ( agresywnie ) nie masz nawet połooowy tego , co trzeba , żeby grać tak dobrze jak biały skurwiel i zanim cokolwiek powiesz pomyśl , jakie to może mieć koncekwencje . ( pociąga jointa , próbuje wstać ) na samą myśl o Tobie mój żołądek wyrzuca z siebie wszystko na zewnątrz , jesteś tyle wart , co mój dzisiejszy obiad .. ( wstaje , prawie przewraca się na okno , otwiera je po czym wystawia głowe na zewnątrz i puszcza kolejnego pawia ... chowa sie spowrotem , wyciera rękawem maske ) życze Ci , pajacu , żebyś to Ty siedział w aucie , które jedzie za nami . ( przypala splifa ) i żebyś miał otwarty szyberdach ... ( śmiech ) psycholity jest w drodze , korzystaj z życia póki możesz bo kiedy już staniesz oko w oko z białą śmiercią , kiedy spojrzysz w przekrwione , pełne nienawiści oczy białego , kiedy obeeetne Cie moim kurewsko niszczącym morale scaaaarface'm będziesz miał ochote zadzwonić do mamy i umówić sie na wspólne pieczenie placków ziemniaczanych . ( śmiech ) a to będzie dopiero początek horroru . bo bitwy z białym to bitwy , z których takich jak Ty wynoszą nogami do przodu . w pieprzonych , czarnych workach .

biały dociera do stolika , siada , otwiera świeżą butle jacka danielsa i pociąga łyka .. wyciąga świeżego splifa , przypala go , wypuszcza dym nad głowe ... pociąga kolejnego łyka i kolejnego ... kolejnego i kolejnego , masz wrażenie , że wali do dna bez pamięci i że zaraz spierdoli sie z krzesła . ale biały upija jeszcze troche i kiedy butelka jest w połowie pusta rzuca ją na ziemie ..

great one - żygać mi sie chce jak sobie pomyśle , że znowu będe musiał wdychać w nozdrza to samo powietrze co brudasy pokroju emo numer jeden polskiego wrestlingu - vaclav czy jego partner , który jest tak bardzo chujowy , że tuanowi nie chciała się zalogować jego podstrona na ewf.com . :/ frajerze , potraktuj to jako małe demo tego , co Cie czeka jeśli przeżyjesz tą walke , comprende ? nie myśl , że zapomniałem o tym , co sie zdarzyło niedawno . pieprzony trzecioligowcu , wyskoczyłeś za wysoko niż sam chciałeś , a teraz posypią się konsekwencje . jeśli będziesz jeszcze wsadzał morde tam , gdzie nie jest jej miejsce , czytaj : do main eventów to tool przez chwile straci pozycje lidera na liście biggest shit of the world . zrobie to szybko i bez przyjemności bo nawet nie wiem , jak masz na imie , pieprzony trampkarzu . przy mnie jesteś tylko sprzątaczem , możesz mi podać czystą szklanke i oczyścić popielniczke , skoczyć do kiosku po bibułki i pozlizywać gówna z moich podeszw i opon . ( akcentuje ) bo jesteś nikim . przypadkowym frajerem , który dzięki innemu frajerowi pojawia się na salonach ale pamiętaj : morda na kłódke , siedź na dupie i staraj sie , żeby Cie nikt nie zauważył bo inaczej wpierdolą Cie razem z opakowaniem . ( śmiech ) spójrz prawdzie w oczy : nawet z esmeraldą nie miałbyś większych szans na jakikolwiek sukces chyba , że sukcesem dla Ciebie jest pobicie kobiety ... na takiego własnie wyglądasz z tym swoim kooolczykiem , kurwa . :lol: a swoją drogą , esmeralda nie jest taka znowu chujowa , jeśli wiesz , o czym mówie .. ( śmiech , przypala jointa ) takiemu brudasowi jak Ty nie dałaby nawet powąchać cipki , słyszysz , panie brudne skrzydła ? ( popija danielsa ) skup sie bo to ważne : jeśli nie chcesz dostać wpierdolu od a do z w najbardziej chorym stylu o jakim kiedykolwiek słyszałeś to lepiej znajdź sobie takie ścieżki , które nie będą od moich bliżej niż 3 kilometry , ogarniasz , śmieciuchu ?

biały po raz kolejny pociąga łyka z butelki , głośno beka i rozpala kolejnego jointa ..

psychozilla - tydzień temu mało nie umarłem z nudów , leśny . ( ziewa , przypala specyfik ) pierdoliłeś przez 10 dobrych minut o tym , jaki to jesteś bardzo zmęczony życiem i o tym , że tak bardzo Ci źle na świecie to mam dla Ciebie mały komunikat : odpierdol taką sztampe jeszcze raz , a szybko przestaniesz mieć z życiem cokolwiek wspólnego , a opowiadając kolegom aniołkom o tym , jakim byłeś brudasem już zawsze będziesz używał czasu przeszłego . tak samo Ty jak i dwóch Twoich przydupasów , a swoją drogą : mieszkacie razem w lesie ? ( śmiech ) chcesz mnie wysłać do piekła ? świetnie , Twoje piekło będzie dla mnie pierdolonym urlopem płatnym na karaaaiiiibach , ogarniasz , Ty męski jak wokalista tokio hotel brudasie ? będzie dla mnie odpoczynkiem , pieerdolonym relaksem w szortach na plaży , z butelką dobrej , szkockiej whisky w ręku i tłustym , długim jointem prosto z afganistanu , nosem pełnym kolumbijskiego prochu tak czystego , że Ty nigdy taki czysty nie będziesz , w czarnych okularach , że nawet słońce nie jest w stanie wyprowadzić mnie z równowagi , jus peace , loooove and druuugz . chcesz , kurwa , piekła ? ( agresywnie ) fuuuuuckein wanker , na sam jego widok miałbyś w spodniach tyle ładunku , że byłyby więęększe niż moje najszersze buggy , pobladłbyś dużo bardziej niż po kązdym badaniu krwi kiedy mama prowadzi Cie za ręke do samochodu , Twoje serce napierdalałoby mocniej , niż kiedy jeden jedyny raz w życiu widziałeś gołe cycki na monitorze .. ( śmiech ) fraajerze , masz w ekipie dwóch pedaaałów z n'sync i porywasz sie z nimi na kravena !? ( śmiech ) jesteś , razem ze swoim kinder składem taaak bardzo ciekawy i porywający , że tony toster idzie do kibla nawet jeśli nie chce mu sie sraaać . ( śmiech ) szmato , wierz mi na słowo , że wróce i kolejny raz rozpierdole Cie w iście mistrzowskim stylu . choćby miało Was być trzech , jebanych śmiecichów ze stumilowgeo lasu , zeżre Was duuupą . bo jesteś przy mnie tylko gorszą wersją kurta cobaina : smellz like shit .

biały ( patrzy na jakąś kartke pod butelkami ) - no , kurwa , wyśmienicie . ( przypala jointa ) albo ktoś pierdolnął sie przy drukowaniu albo oprócz dwóch brudnych ludzi - robin hooda i izabell nielsena mam tu jeszcze w walce drugi boysband . ( wyraźnie zniesmaczony ) chyba sobie , kurwa , kpisz , ze mnie . ( pociąga nosem , przypala jointa ) musze wciągnąć kreske . ( puka butelką w szybe oddzielającą kabine od reszty , szyba powoli zjeżdża na dół , widzisz wariacko nastukanego tuana ) tee , jak Ty drukowałeś mi tą karte !? ( nie daje dojść do słowa ) nie popierdoliłeś czegoś ? ( nie daje dojść do słowa ) masz jakiś proch , musze wciągnąć kreske ...

tee - nie wciągasz kokainy , biały , musisz być spokojny .

great one ( uderza pięścią w stół , wściekły ) - jak mam , kurwa , być spokojny skoro nie dajecie mi wciągnąć jednej , pierrrrdolonej kreski !?

tuan - wrzuć na luz , biały . dojedziemy to opierdolisz sobie troche valium .

psycho - własnie , może to Tobie jest potrzebne troche valium , co , czarnuchu !? ( zdenerwowany ) drukowałeś mi karte i zrobiłęś jebany błąd .

tee ( zdziwiony ) - błąd ? niemożliwe .

biały - nosz kurwa , nie uwierze . ( czyta na głos ) robin hood i jego zawszony partner , biały i grubszy , rosja - hiszpania i ... kto to , kurwa , jest nicky damage !? ( nie daje dojść do słowa ) kto to , kurwa , jest husar ? ( śmiech ) chłopaku , dla Ciebie to mam tylko garść litości bo nie jesteś ani mądry , ani wygadany .. ( śmieje sie chwile ) tee , co to ma być , do chuja , robią sobie dzień otwarty w main eventach , że ot tak , każdy byle fraaajer może se tam być !? ( nie czeka na odpowiedź ) jak to ma być emocjonujące jeśli do walki dajesz mi jakichś jebanych , początkujących baranów , jak JA mam sie rozwijać kiedy co tydzień do walki ze mną staje ktoś , kto w tym biznesie jest tyle lat , co ma moja córka .

tuan - przecież Ty nie masz córki ...

psycho ( jakby tylko na to czekał ) - właaaaśnie , kurrrwa , o tym mówie , człowieku ! kto to jest husar !? ( śmiech ) wieśmaku , jestem z hiszpanii to walka nie będzie czyysta , możesz być tego pewien . ( śmiech ) będzie cała zabryzgana Twoją krwią , pojade Cie od pierwszej sekundy naszego starcia tak mocno , że poczujesz sie znowu jak w przedszkolu , kiedy pani nauczycielka napierdalała Cie dziennikiem jak nie umiałeś narysować szlaczka , jesteś przy mnie tak śmieszny , że podczas przerw , kiedy w ringu będzie dostawał wpierdol mój gruby partner , powinieneś przychodzić do mnie i czyyyyyścić mi buty ze swojej włąsnej krwi , pierdolony kmiocie . ( pociąga jointa ) jesteś nieskomplikowany jak teledyski denzela , wyglądasz jakby ktoś chciał zrobić Ci śmieszny kawał i wytatuował na klacie odwróconą do góry nogami flage indonezjii . ( śmiech ) śmieciu , masz 31 lat , a w swoim życiu nie osiągnąłeś nic ponadto , że robisz z siebie co tydzień idiote i obskakujesz wpierdol od każdego , kto Cie spotka na ringu , apropos ringu : szkoda , że zrezygnowałeś z boksu , wiochmenie , bo niechlubny rekord najszybszej porażki nie należałby do andrzeja g .. ( śmiech ) gdybym miał wybrać najbardziej żałosnego wrestlera w polsce miałbym trzy typy : jupiter .... ( śmiech , pociąga jointa ) o tym zaszczanym frajerze zawsze będe miał chujowe zdanie , drugi typ to disaster of shit , stajnia robin hooda czyli robin chódł , bo mało jadł i jego wesoła ferajna bo są mniejszością emo naszej federacjii , a do tego na czele tej śmiesznej grupy stoi nie kto inny jak leśny skrzat , aż przypomina mi się jib , od frajera do world champa , jakim pieprzonym cudem !? ( śmiech ) a jeśli już o cudach to trzeci typ : husar . gdyby ktoś mi powiedział tydzień temu , że za tydzień stocze swoją walke z kimś takim jak Ty , kmiocie , to wyśmiałbym go , a potem napluł mu w twarz bo uznałbym to za mało śmieszny , a wręcz denerwujący żart . ( akcentuje ) mierda , świat idzie do przodu ale bez jebanej przesady , chłopów na salony sie nie wpuszcza . to tak , jakbyś do wyścigu na 1/4 mili , na przeciw białego porsche 911 gt3 wystawił pieprzonego , polskiego fiata ... wynik ? ( uśmiecha sie ) oczywisty . ( przypala jointa ) z drugiej strony , masz tak żałosnego partnera , że nieszczęścia chodzą parami razy szejset : poul phoenix polskiego wrestlingu może mi conajwyżej pucować brudne felgi w aucie , może przynosić mi do domu jointy , może podawać mi bułki za 2 euro w mc dona ..

tee - masz bułke ? ( śmiech ) mam zajebiste frytki . 8) chcesz ?

biały - nie chce . ( pociąga jointa , bierze frytke ) a Ty , przygotuj sie dobrze bo już nieługo zamiast cwaniackiego uśmieszku będziesz miał na twarzy tylko wyrazy bólu , cierpienia ale i podziwu dla tego , jak konkretnie i z klasą spuścił Ci wpierdol biały skurwiel . ( bierze frytke od tuana ) spójrz prawdzie w oczy : czy Twoim zdaniem miałbyś jakiekolwiek szanse w pojedynku z najbardziej elektryzującym pojebańcem wszechczasów ? ( bierze frytke od tuana ) wpierrrrrrdole Cie jak tą frytke , bez zbędnej celebracjii i przykładania się bo jak dla mnie jesteś tylko glizdą , która przypadkowo znalazła się na ulicy i czeka ją bliskie spotkanie , nie wiem , czy nie pierdolona randka w ciemno nawet , z oponą mojego , białego lambo . i czy tego chcesz czy nie zostaniesz totalnie zgnieciony . ( bierze frytke )

tuan - chcesz frytki ?

psycho - nie jestem głodny . ( bierze frytke )

tee - to zostaw te frytki . a jak jesteś to se kup . ( śmiech )

biały - stay cool , tee . 8) ( przypala jointa ) każesz na siebie wołac nicky damage ? to przygotuj kartke , długopis i kogoś , kto wszystko zapisze bo tego wieczoru Twoja ksywa nabierze zupełnie nowego znaczenia . dopiero od walki z białym matkojebcą będziesz wiedział co to tak naprawde znaczy damage . pokaże Ci dlaczego to o białym mówią faworyt tej walki , kurwa , szczerze mówiąc to nie spodziewam sie po Waszej trójce , pieprzonych jobberów , że pokażecie cokolwiek , co pozwalałoby uwierzyć , ze w tym main evencie nie znaleźliście sie przypadkowo , husar , nicky damage , izzy nielsem : ich troje , co razem mają tyle skillsów , co bubba . ( śmiech ) a doskonale wiesz , że bubbe zeżeram dupą . ( śmiech ) biore Was trzech na jedną ręke , śmiecie , Ty , leśny skrzacie : nawet nie podchodź bo Ci łeb odgryze , wkurwiłeś mnie już wystarczająco i czekasz w kolejce na swój szczęściwy wpierdolek . bubba ? ( akcentuje ) Ty ... już lepiej nie jedz .. ( śmiech ) allright , mate , tell you what , mate . ( śmiech , przypala jointa ) przejdźmy do dania wieczoru . pierdolonej , rosyjskiej padliny , yyyy , znaczy towarzysza sergeya : ostatniej nadzieji czerwonych . ( śmiech ) musze Was zmartwić , pieprzone , syberyjskie brudasy : kazahstan nie będzie radosny tej nocy bo kraven nie pokaże nawet połowy tego , co potrafi . a wiesz dlaczego ? bo nie będzie miał , kurwa , okazjii ! od pierwszego momentu walki zostanie zdominowany przez moją drużyne , to znaczy ja będe punktował ruska , a bubba będzie zasłaniał wszystkim widok , szybki pin 1 , 2 , 3 i zwycięstwo należy do białego chuja , możedzie iźć do domu i do zajebanej śmierci oglądać powtórki na kasetach wideo bo zwycięstwo psychozilli będzie jak zwykle efektowne wchuj i jedno z najlepszych na świecie , zaraz obok wszystkich innych zwycięstwo . no bo popatrz , towarzyszu kraven , nie licząc bandy śmiesznych kmiotów , którzy pasują do tej walki jak złoty sedes do kibla na dworcu łódź fabryczna to ostatnimi czasy spuściłem dobre wpierdol zarówno vaclavovi jak i bubbowskiemu . jeśli wódka nie wymyła jeszcze resztek Twojego mózgu to pewnie wciskasz sobie ten sam kit , co zawsze : że wygrasz bo jesteś najlepszy w ewf ale , ale wzruć na luz , głupia krowo . może byłeś najlepszy , gówno mnie to obchodzi . nawet jeśli tak było to okres Twojego panowania zakończył się z dniem , kiedy psycho one skręcił pierwszego jointa w ewf . ( śmiech ) za stary już jesteś na moje popierdolone jazdy bez trzymanki , na szybkie zwroty , niekontrolowane tempo walki , jesteś już za stary nawet na to , żeby dobrze zebrać wpierdol . ( śmiech ) ale nie martw sie , wujek psycho potrafi z każdego wycisnąć max jeśli chodzi o umiejętność obrywania srogich bumpsów i z Tobą nie będzie inaczej . obskoczysz najbardziej elektryzujący wpierdol swojego życia i nikt nie przyjdzie Ci na pomoc : facundo jest już zbyt zgrzybiałym japońcem , żeby Ci pomagać walczyć , a Twój tag team partner mógłby mi pociągnąć laske . ( śmiech )

tuan - biały ( wciskając mu puszke jacka danielsa z colą ) , łyknij sobie , kupiłem na stacjii .

psycho - jack z colą , i fuuuuckein love this sheit . ( śmiech , popija , przypala jointa ) anywayz : kraven , guess what : czeka Cie najlepsza walka Twojego życia i najgorsza w jednym . pewnie myślisz sobie ' kurwa , ten biały znowu sie naćpał , co on pierdoli !? ' .. ( przypala jointa ) a owszem , naćpałem sie aż miło i zrobiłbym to 20 razy mocniej gdyby nie fakt , że musze wrzucić na luz i nie zainstalować mordy bubbiwskiego w sedesie na stałe ale do rzeczy : co ja pierdole ? ano owszem , kiedy na ringu na przeciw Ciebie stanie jakiś pieprzony husar to nie spodziewaj sie fajerwerków : ten gość pewnie nawet dobrze nie umie trzymać kutasa kiedy szcza na drzewo , mocna średniawka , tak samo jak nicky poul phoenix , swoją drogą : najchujowszy zawodnik , ogol tą gównianą fryzure , mate . :/ izzy pop też raczej nie będzie wstanie nawet koppnąć Cie w kostke więc myśle , że jeśli nie jesteś wielbicielem tylko swoich skillsów niezależnie od rywala to będą to najgorsze walki Twojego życia : te kmioty nie umieją nawet dostać dorbze w morde to będziesz sie musiał postarać .. ( śmiech ) jest jednak druga strona medalu , kiedy nie będzie na przeciw Ciebie trzech backstreetboysów , nie będzie robin hooda , który będzie siedział w narożniku i zastanawiał sie jakiego szamponu użyć do swoich mocno przetłuszczających się włosów , na marginesie : któregokolwiek , kurwa , leśny bo masz włosy jakby krowa zeżarła Ci je , przemieliła i wypluła . :/ ( śmiech ) kiedy bubba będzie zajęty opierdalaniem siódmego tego dnia obiadu , a esmeralda pójdzie z tonym tosterem na backstage napić sie whisky zostaniesz tylko Ty i ja . więc wyjdź , walcz i zgiń lub spierdol pędem bo takich .. jak Ty to ja biore ... na jedną ...

psycho nagle składa się na krześle , spada na ziemie i leży nieruchomo . staje nad nim scy .

scyther - ja pierdole , tee , miałeś nie dawać mu już więcej tego środka nasennego jak wypije . wiesz , że to niezdrowe . ( śmiech )

tee - już go nie mogłem słuchać , człowieku .

kilka godzin poźniej . widzisz wnętrze auta , dziwki śpią , między nimi biały w masce , zrujnowany ... :D za oknami widzisz wąskie uliczki amsterdamu , chociaż furka jest wielka tuan radzi sobie doskonale . do ' łóżka ' , na którym śpi biały podbija scyther , chwuta go za ręke i próbuje obudzić . bez skutku , wyciąga więc z kieszeni pilot i odpala muzyke , konkretniejrage against the mashine - guerilla radio ( pamiętasz to ? :D ) , robi głośniej , głośniej .... widzisz scotty'ego , który patrząc na scythera puka się ww głowe i zakrywa uszy , biały jednak śpi jak zabity .. dziwki zaczynają sie ogarniać ale psycho nic , zero kumacji . :D scyther jest jak pomysłowy dobromir , piłeczka trzy razy odbija się od jego łysej głowy i pęka ... rampage uśmiecha się , wyciąga zza ucha jointa po czym odpala go i dmucha białemu w twarz ...

psycho ( zaspany ) - jesteśmy ?

kilkanaście minut później . furka zatrzymuje się , silnik gaśnie ... drzwi otwierają się , wysiada biały i prawie od razu wpada na niego jakiś rastaman z jointem w ustach ... biały jednak , wbrew wszystkiemu co myślisz uśmiecha się tylko ...

great one - home sweet home . ( śmiech )

transmisja idzie zajarać jointa , hehe . :D

ewf corpz , 2oo9 .

brązowe kości i białe kreski zastrzeżone .

smoke , coke or die .

wyłamie sie i nie napisze , że erpoza chujowa bo nie miałem czasu wręcz przeciwnie : erpoza zajebista bo miałem na nią cały tydzień i licze , że wszyscy ją tak ocenią . :twisted:

[ Dodano: 2008-12-15, 22:23 ]

4 głosy w ankiecie , a gdzie są pierdolone uzasadnienia ?? przyznać sie , buce . :twisted:

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

1

• mu

1

• Scythe

1

• thejehmes

1

Top użytkownicy w tym temacie

W końcu mogę napisać... ;] zagłosowałem na opcję: rozpierdoli wszystko . ( jebany mistrz ) ponieważ RP bardzo mi sie podoba, a przede wszystkim humor mi się podoba :twisted: Myślę że na nadchodzącej gali rozpierdolisz wszystko :D

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

rozpierdoli wszystko . ( jebany mistrz )

Moc. W szczególności odniesienia do przeciwników są zwalające z nóg i niesamowicie trafione 8) Mistrzostwo po prostu. IMO cały czas najlepsze RP w tym e-fedzie.

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   1

Dla mnie 'jebany mistrz' :twisted:

Co tu dużo pieprzyć. Twoje erpozy nigdy mnie nie nudzą i tyle :D

tee - masz bułke ? ( śmiech ) mam zajebiste frytki . chcesz ?

biały - nie chce . ( pociąga jointa , bierze frytke )

i czy tego chcesz czy nie zostaniesz totalnie zgnieciony . ( bierze frytke )

tuan - chcesz frytki ?

psycho - nie jestem głodny . ( bierze frytke )

rozjebałeś :D

Motyw z kreską tez kozacki :twisted:

Ogólnie, wiesz jak jest 8)

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

Psycho tak pojechał moją postać że zaczynam zastanawiać się czy to mobbing 8) Oczywiście w ankiecie ostatnia opcja :???:

8363302634890420816486.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

wygra ( bubba kogoś spinuje , dobre )

Głos oddany z wierności zasadzie - zawsze może być lepiej. Jednak wcale nie umniejsza współczynnika jakości rpozy. Wyczeszane (tak to się teraz pisze?) speache, trzaskające lansem jak mróż na dworze opisy... No i to tyle... No może jeszcze mój ulubiony fragment opisu:

na szyi jak zwykle gruby łańcuch , który jest bardziej złoty niż 200 złotych ..

Wyczeszane

chyba wyczesane . ;]

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg