Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Możesz przyśpieszyć proces logowania bądź rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach. 

Za wszystkie upokorzenia ( Husar RP no.8)

AGNKP

Rekomendowane odpowiedzi

• Dołączył/a:  03.07.2007
  • Status:  Offline

Narada stajni n.K.w. przed galą Wrestlepalooza XCII. W średnio dużym pomieszczeniu znajdują się Nicky Damage, Husar i Johny "the Icon" Thornpike. Cała trójka siedzi przy okrągłym stole, popijając przy tym piwo.

Nicky:Cóż, sprawy nie mają się dobrze.

Husar:Delikatnie kurwa mówiąc

Icon:Dajcie spokój. Nie jest tak źle. Co nie zmienia faktu, że dostaliście po dupie na ostatniej gali.

Nicky:Odezwał się wielki zwycięzca...

Husar:Który, jak na prawdziwego przyjaciela przystało stał w naszym narożniku...

Icon:Dobra, dobra. Ja też nie miałem zbytniego wsparcia.

Husar:A kto miał? Tylko Disciples of Sorrow, nasi przeciwnicy...

Icon:Kurwa, dostaliście szansę rewanżu, a ty jeszcze narzekasz!

Nicky:Johny, ty się nie oglądaj na nas, tylko wygraj Pro Pain title.

Husar:Chciałbym być Icon, na twoim miejscu...

Icon:Myślisz, że sobie nie poradzę. Jeszcze się kurwa zdziwisz.

Husar:Człowieku! Tej walki nie możesz zjebać. Masz za przeciwnika bożyszcze nastolatków Venomusa i jakiegoś masochistę. Powinieneś ich wciągnąć nosem!

NIcky:Może cię zdziwie Thorn, ale łysy dryblas dobrze gada. Masz świetną szansę pokazać się w końcu. Nie oszczędzaj się. Wbrew temu co wcześniej usłyszałeś, damy sobię radę w ringu i bez twoich interwencji, choć nie powiem, że to by nam ułatwiło nieco sprawę.

Icon:Wyluzuj sie Nicky. Ten tytuł już właściwie jest mój! Ważne, żebyście wy nie dali dupy

Nicky:No niestety twoja walka przy naszej to kurwa pikuś, ale wierz mi, że każdy inny wynik niż nasze zwycięstwo, będzie dla mnie i dla Husara jebiście wielką ujmą na honorze.

Husar:Więc pamiętaj Johny łokcie wysoko, głowa nisko, pierwsze wejście to albo centralny kop, albo szar...

Icon:Spierdalaj!

Cała trójka się smieje.

NIcky:Dobra Husar, a teraz na poważnie. Wiadomo. Walczymy z tymi wszystkimi wariatami, tylko dlatego, że EWF chce nas udupić. Chce pokazać, jak słabi są wrestlerzy pochodzą z HVW. Musimy więc wyjść na ring gotowi na totalną rzeź, musimy być przygotowani na 100%.

Husar:NIc kurwa podobnego.Musimy wyjść przygotowani na 200%. NIe możemy podejść do tej walki, jak do każdej innej. Bo to będzie oznaczało dla naszą klęskę. Musimy wyjść do tego starcia na pełnej kurwie i tylko mi nie pierdolcie, że mówie jak przed ustawką. Dyktatorzy EWF, bo tak ich trzeba nazywać, plują nam w twarz i myślą, że powiemy, że pada deszcz. NIc kurwa podobnego. Niewiem, czy po TLC zejdziemy z ringu jako zwycięzcy, czy senitarjusze będą nas znosić. Musimy dać z siebie wszystko.

Icon:Husar kurwa, wiemy to. Ale ta walka wcale nie będzie taka łatwa. Sam nie wierze w to co mówie, ale będzie kurewsko ciężko. Zwykle jestem egoistą, ale musicie to wygrać, dla wyższego dobra jakim jest HVW!

Husar:Dlatego kurwa musimy podciągnąć rękawy i walczyć!

Icon:Tak, ale wasi przeciwnicy, to banda pojebów. Wystarczy wspomnieć, że wlaczycie z Psycho One i jego partner, bubba.

Husar:Psycho kurwa?! Temu pierdolonemu czarnuchowi nogi z dupy powyrywam!

Nicky:Dobre podejście.

Husar:Właśnie o tym mówie. Musimy wyjść na ring z podejściem, że rozpierdolimy resztę zawodników. Musimy ich zmieść. Taki psycho to tylko jedna z wielu przeszkód. Gdy ten świrus wpadnie w moje łapy, pożałuje, że się w ogóle urodził! Będę miażdzył jego głowę tak długo, aż mózg mu uszami nie wypłynie. Z grubym będzie jeszcze łatwiej. Wystarczy, że w moje ręce przypadkowo wpadnie krzesło, a pokaże całej Zielonej Górze, jak takim podręcznym przyrządem można dokonać liposukcji!

NIcky:Musimy jeszcze wymazać plamę po debiucie w HVW. Dobrze by było pokazać apostołom, która stajnia żądzi w EWF!

Husar:Dokładnie. Disciples of Sorrow, to banda niedorobionych dzieci ciemności, tylko niewiele groźniejsza od Theo i Maggota. I tak jak z tymi dwoma śmiesznymi ludzikami, powinniśmy poradzić sobie z apostołami. Tylko, że jeszcze raz podkreślam NIcky, musimy wyjść na pełnej kurwie. Musimy wyjść z założenia, że zwycięstwo możemy przypłacić zdrowiem lub życiem. Przypominają mi się czasy ustawki z ruskami. 1999 rok. Każdy z moich chłopaków, jeszcze na granicy, był tak zmotywowany, że w pojedynkę zrobiłby z ringu jedno wielkie kurwisko. I my też musimy tak myśleć. Będę to podkreślał cały czas. Vaclav. Może i kilka miesięcy temu, przed walką z tym chorym psychicznie metalem, czułbym do niego respekt. Ale dzisiaj wiem, że jedyne co mogę do niego czuć, to bezgraniczna nienawiść. Bo tylko to mogę czuć, do pionka przywódców EWF. Z kolei Izzy, nie zagraża nam zbytnio. Różni się od nas tym, że zapomniał,gdzie odniósł swój największy sukces. Zapomniał o swoich korzeniach. Tak jak Klose, czy Podolski. A dla tekich ludzi nie ma szacunku i litości. Większym problemem może być ten dzik z japoni, ex-yakuza, czy jak mu tam. Napewno nie można potraktować go tylko jako dodatku do dwóch metali.

NIcky:I załatwienie Stabbera, powierzam tobie Icon.

Icon:Zobaczymy co da się zrobić.Aha, i został jeszcze jeden problem. Ostatnia drużyna...

NIcky:Kreven the Hunter. Legenda polskiej sceny wrestlingu.Człowiek wiekiej sile, doskonałych umiejętnościach i gigantycznym doświadczeniu.

W tym momencie Husar wstaje. Wygina głowę najpierw w lewo, potem w prawo i mówi:Kreven jest mój. Czerwony skurwysyn. Kto nie wie co to sadyzm przekona sie na najbliższej gali EWF. Może i Kreven ma niesamowite umiejętności, może i jest znacznie bardziej doświadczonym zapaśnikiem niż ja, a co tam, może i ma większą siłę niż Husar. Ale nie posiada jednego. Nie posiada takiej determinacji jak ja. Nigdy nie byłem utalentowany w niczym. Wszystko co osiągnąłem zawdzięczam ciężkiej pracy i morderczym treningom. Jeśli sowiecki gigant chce zapolować na prawdziwą bestię, zapraszam do tańca. Mam szacunek do wielu rosjan. Ale nie do tych, co wielbią ZSRR, uważają Komunizm, za zbawienie i tępią polaków na każdym kroku. To my jesteśmy zakompleksieni, to my mamy kompleks mocarstwa zwanego Rosją, to my kurwa, Polacy.( Husar podchodzi do Damage'a i chwyta go za koszulę, po czym podnosi do góry ).Zabije bolszewika, rozumiesz zabije! Ten skurwiel może odrąbać mi rękę, upiredolić nogę, ale i tak go zniszczę. Za te wszystkie poniżenia jakie doświadczył nasz Naród przez te wszystkie lata. Od średniowiecza, przez XVII wiek, rozbiory, sybir,noż w plecy z dnia 17 września 1939 , Katyń, upokorzenia dywizjonu 303, "pomoc" w powstaniu Warszawskim, ściaganie żołnierzy AK po wojnie, Poznański Czerwiec 56, strzelanie do stoczniowców w Gdańsku, po stan wojenny. Zemsta będzie słodka. Zemszczę się za Polskę, bo wbrew temu co sądzi Polish Eagle Ja to Polska, a Polska to Ja! Dostarczę łowcy, tyle bólu, ile nie jest sobie w stanie wyobrazić nawet chory umysł Vaclava. Niewiem, czy Krevenowi pomoże Yamato Kaone lub inny wrestler z EWF orginals. Moim celem jest zniszczenie największego z żyjących wyznawców patologicznego ustroju komunistycznego. Rozumiesz to? Niewiem, czy przetrwam tę walkę, ale jak mam paść w ringu, to zrobię to tylko, jeśli Kreven odpokutuje winy Związku radzieckiego. Wiem, że ludzie nie mnie nie lubią, bo uważają, że hasła typu: "Polska dla Polaków" są niedorzeczne, ale na Wrestlepaloozie XCII, kibice powinni stanąć po mojej stronie. Bo to ja walczę za wspaniały naród Rzeczpospolitej Polskiej!(Husar puszcza Damage'a).

Icon:No NIck, widzę że szukuje się zajebista sieczka nie tylko w mojej walce co?

Nicky:Jak widać kurwa nie...

Husar wciąż dochodzi do siebie, ale na twarzach Thornpike'a i Damage'a pojawia się uśmiech...

------------------------------------------

RP po raz kolejny pisany na szybko. Tym razem jest chyba jednak troche lepiej ;) .Mam nadzieję, że następnym razem będę miał trochę więcej czasu na przemyślenie fabuły, bo ten RP pisany troche na szybko. ( w sobotę i niedzielę nie będę miał za wiele czasu.)

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie