Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

EWF Wrestlepalooza XCI

estevez

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   24
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

EWF Wrestlepalooza XCI już jest!

Są takie cudowne, wspaniałe i ekscytujące dni jak ten dzisiaj. Dni w których pojawia się upragniona przez wszystkich gala. Ten dzisiejszy dzień jest jeszcze piękniejszy niż zwykle, bowiem gala ta pojawiła się bez żadnego spóźnienia. Co więcej: ona pojawiła się nawet z wyprzedzeniem! (miejsce na oklaski i owację na stojąco) Cieszmy się więc i radujmy. Ci którzy przegrali swoje walki mają trochę gorzej, ale w tym szczególnym dniu (jakim są też imieniny Ambrożego. Wszystkim Ambrożym składamy najserdeczniejsze życzenia) powinniśmy się cieszyć i wspólnie świętować.

Chcemy więc by ten stan radości trwał wiecznie, prawda? Weźcie się więc do roboty i kurwa komentujcie galę!

Czytaj galę pod tym linkiem.

Tekst stworzyło dla Was EWF Group (Robespierre, estewu i Biggmac_DBC). Nieomylnym bookerom dzielnie pomagali: Vaclav, Przemk0 i mó.

https://forum.wrestling.pl/topic/12709-ewf-wrestlepalooza-xci/

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Najnowsze posty

• falas2005
      Zaczęła się sprzedaż biletów na przyszłoroczne All In. Jak na razie udostępnili około 16 tys biletów.   
    • IIL
      Luźny temat na bazie statusu jaki popełniłem kilka dni temu na forum.   Cytując tytuł - do jakich walk lubicie wracać?   Osobiście, średnio raz na rok, lubię odpalić sobie walkę Samoa Joe vs. Kenta Kobashi z Ring of Honor z 2005 roku. Uwielbiam tę walkę. Obejrzałem ją krótko po tym, gdy zacząłem interesować się ROH w 2007 roku. To również pierwszy raz, gdy zobaczyłem Kobashiego w akcji. Co jest wyjątkowego w tej walce to fakt, że nie ma tutaj oficjalnego komentarza, co wręcz dodaje smaczku. Najlepsze jest jednak to, że ta walka za każdym replayem się broni i wzbudza emocje...       Poza tym, kiedyś o wiele częściej niż teraz, ale na przestrzeni kilku lat lubiłem odpalić sobie walkę AJ Styles vs Abyss z TNA LockDown 2005.    Z WWE uwielbiam walkę Chris Benoit vs Kurt Angle z Royal Rumble 2003. Majstersztyk ringowy i najlepsza walka w WWE jak dla mnie.   Zapraszam do dzielenia się swoimi propozycjami. 
    • PTW
      OGŁOSZENIE KOLEJNEGO MECZU + NIESPODZIANKA NA KOŃCU POSTA! It's do or die, baby! Kolejny mecz zapowiada się nie tylko na niezwykle emocjonujące starcie, ale takie, które może mieć daleko idące konsekwencje. W myśl zasady wszystko albo nic zapraszamy na pojedynek... Career Threatening Match Alex Brave vs. Miyagi Shida To, że Miyagi Shida jest polskim Karate Kidem wiedzą już wszyscy, którzy śledzą uniwersum PTW. Ta historia może mieć swój koniec już w najbliższy weekend i na pewno nie byłby to happy end, ale po kolei... Młody adept karate wszedł w świat polskiego pro wrestlingu z buta debiutując na Ryuconie i walcząc z Dawid Puncher Seńko, któremu stawiał dzielnie opór. Później przyszły kolejne walki, gdzie karateka prezentował się świetnie, ale brakowało skuteczności, wykończenia, najpewniej po prostu doświadczenia w nieprzewidywalnym i jakże chaotycznym świecie naszej dyscypliny. Porażki zaczęły się piętrzyć i choć żółtodziób nie miał się czego wstydzić postawił przed sobą jasny i ambitny cel - albo pokona krnąbrnego Alexa Brave'a, albo zakończy karierę zanim ta zdąży rozkwitnąć. Ciężko nie być po stronie młodziana i mu nie kibicować - zachęcamy, żeby zrobić to na żywo, w towarzystwie najlepszej atmosfery! A Alex? Cóż, jak to Alex. Mówi, gada, plecie, buzia mu się nie zamyka. A jeśli skończy karierę Shidy będzie miał jeszcze więcej tematów do biadolenia... A w tak zwanym międzyczasie pomiędzy kupowaniem biletów (których zostało już niewiele, więc radzimy się spieszyć) mamy niespodziankę dla wspierających - JUŻ JUTRO NA NASZYM YOUTUBIE DLA WSPIERAJĄCYCH ZOSTANIE UDOSTĘPNIONA GALA PTW - WALCZYMY DLA FUNDACJI! Drodzy wspierający! Czekaliście bardzo długo, więc zasługujecie na więcej, toteż ZA NIEDŁUGO ZOSTANĄ UDOSTĘPNIONE KOLEJNE WYDARZENIA i jeśli nie mieliście okazji być z nami na bieżąco na miejscu - będziecie mieli okazję nadrobić zaległości! <3 Życzymy Wam cudownego tygodnia i już w sobotę widzimy się na ostatniej gali w tym roku! Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
    • PpW
      OLGIERD pojawi się na Mikołajkowym Hardcore Friday 👊🔥 Co czeka "Hooligana" w piątkowy wieczór w 2 Kołach? 🤔 Przekonacie się już za 4 dni na gali Hardcore Friday: Barszcz z Krzesłami 🎅🔥 Przeczytaj na fanpage.
    • Grins
      Ja ogólnie uważam że Bucksi to przed wszystkim mają wybujałe ego no i przez to są w chuj irytującą personą, nie jednego już wkurwili na zapleczu, na początku fajnie mi się ich oglądało ale później już zbyt mocno zaczęli ich wpychać na chama wszędzie, w ringu są zajebiście to trzeba im przyznać ale gmmickowo? Średniawa przynajmniej dla mnie... Są o wiele lepsze tag team'y od nich a takiego rozgłosu i hype'u nie dostały, kiedyś pewnie dołączą do WWE jak im Khan za skórę zajdzie to będą chcieli się odegrać dołączając do konkurencji bo tacy właśnie są Bucksi mają wybujałe ego a z takimi ludźmi ciężko się pracuje  
  • Dodaj nową pozycję...