Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jest Gotowy - Johnny Thornpike RP

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Po Baltic Mayhem

Johnny Thornpike schodził z ringu zakrwawiony jak cała reszta uczestników tej krwawej walki. Nie udało mu się wygrać , nie udało mu się zdobyć pierwszego złota o jakie byłu mu dane walczyć. Johnny choć zmęczony to jednak w szale szedł przez korytarz do swojej szatni. Ludzie widząc jego wściekły wyraz twarzy schodzili z ringu wiedząc że Thorn Mouth nie jest osobą której można wejść w drogę kiedy jest zdenerwowana. Lekarze co chwile podchodzili do Johnny'ego by zatamować obfite krwawienie , jednak byli co chwile odsyłani tekstami typu "Spierdalaj" czy zwykłym wzrokiem który mroził krew w żyłach. Johnny nie był na prawdę w humorze. "Jak mogłem przegrać , jak mogłem przegrać w walce którą powinienem bez trudu wygrać." Johnny siedział już w swojej szatni chwytając się za głowę. "Nie , ja nie przegrałem , nie kurwa to jakiś C Webb czy inny Oleśnicki został spinowany , nie ja. Kurwa ja nie przegrałem , dajcie mi walkę jeden na jeden z mistrzem a pokażę na co mnie tak na prawdę stać". Myśli w głowie Thorn Mouth'a szalały a on sam zaczął co raz bardziej się denerwować. W końcu widać tylko jak Johnny podnosi się i jednym zwinnym ruchem rzuca krzesło prosto w szafke z ubraniami , aż ta się wgniotła pod siłą ciosu. Gdy wrestler w końcu ochłonął poszedł wziąść prysznic , po którym już przebrany siedział przed telewizorem i oglądał zakończenie gali. W końcu do szatni weszli jego kamraci z n.K.w. nowi HVW mistrzowie Tag Team Husar i Damage.

Johnny : Ile kurwa na was można czekać? (Johnny wyglądał na wściekłego)

Husar : Spokojnie ziomek , słuchaj rozjebaliśmy niemców , ustawka była nasza i patrz jaki łup.

Damage : Czyli po naszemu , Husar cieszy się z wygranej tych pasów.

Johnny : I co? I co z tego? Co kurwa znaczy to wasze złoto jeśli HVW już nie istnieje? Widzieliście to czy byliście za bardzo zajęci zalewaniem waszego zwycięstwa z dwoma emerytowanymi wrestlerami? Jakiś Armando Alejandro Felipe Scolari de Silva czy jak mu tam przejął HVW i wraca upadłe wieki temu EWF. Znowu coś na wzór tego ECW? Ja już nic nie wiem , ale wiem na pewno że te wasze pasy możecie sobie wsadzić....

Husar : Uważaj na słowa bo zaraz Tobie...(Damage uspakaja Husar'a i pozwala wyjść Thornpike'owi z szatni , Damage tylko się uśmiechnął diabolicznie.)

Damage : Dobrze...

Widzimy jak Johnny Thornpike zmierza na parking gdzie stoi stuningowany Ford Mustang , Johnny wrzuca torbę do środka i zasiada za kierownicą. Wściekły jak nigdy dotąd wciska gaz do dechy i ruszając zmierza...tylko dokąd? Nie ważne. Thornpike musi sam sobie wszystko wyjaśnić , jak mógł przegrać? Jak mógł przegrać wygraną walkę? "Przecież to moje zasady , dawali mi broń , przedmioty które mogę użyć i nie wygrałem?" Thornpike nie mógł nadal w to uwierzyć. Jechał już ponad 150 kilometrów na godzinę , co po polskich drogach nie jest zbyt rozsądne. Nie dbał o to , jechał przed siebie łamiąc zasady , jechał przed siebie nie dbając o to ze mógłby kogoś potrącić. Nagle światła niebieskie i niebieski wóz ukazał się za sportowym mustangiem Johnny'ego. Policja jednak nie śpi , nawet na polskich drogach. Johnny zdenerwowany , jednak nie na tyle głupi by ścigać się na dziurach zjechał na pobocze. Dwójka policjantów wyszło do Thornpike'a. Jeden widać że fan pączków drugi mógłby występować w skoku o tyczce, jako tyczka.

Gruby Policjant : Wie Pan może z jaką prędkością pan jechał?

Johnny : Hmm...nie wiem chyba ze 150.

Tyczka : Jak nie więcej , po prostu te kaczkowe radary coś nie działają i psują się co chwi....(Uderzony przez grubasa)

Gruby : Cii...nie trzeba tego mówić....Tak więc dowód rejestracyjny i prawo jazdy.

Johnny : (Przekazał dokumenty policjantowi , ten dopiero przyjrzał się kierowcy Mustanga)

Gruby : O kurwa....Ty Żebro spójrz to ten jak mu tam wrestler Thornpike. Oglądałem dzisiaj na internecie Baltic Mayhem , ominąłem zabezpieczenia tych pierdolonych moherów .

Tyczka : A no faktycznie , Johnny Thornpike , jeden z najmniej docenianych wrestlerów według HVW Awards. To Ty przegrałeś walkę o Pro Pain title na ppv. Byłem tam na żywo oglądałem.

Johnny : Tak to ja , słuchajcie ludzie nie mam czasu na gadanie o niczym. Wlepiajcie mi ten mandat , zróbcie dobrze państwu i zmykajcie. Jak wiecie przegrałem i nie jestem kurwa w nastroju!!

Gruby : Spokojnie kolego , proszę pana dokumenty. Nie dostanie pan mandatu ale musi pan na coś spojrzeć. Wraz z kolega zamierzamy zgłosić się do tego no Fidela Castro do tego EWF. I jako że pan jest profesjonalistą to pan spojrzy czy nadajemy się.

Johnny : (Znudzony głos , lecz z myślą że oszczędzi na kasie) Ta...dawajcie.

Widzimy jak panowie policjanci z wielkimi bananami na ustach stają na przeciw siebie. Widać że umawiali się chyba na to nie raz. Gruby zaatakował i markował ciosy , pięść mijała twarz Tyczki o dobre 10 centymetrów. A Tyczka wił się w lewo i prawo jakby tracił rodzinę. Gruby po tym założył headlock i po jakiś pięciu minutach wykonał Snapmare który wyglądał jakby gruby rzucił się na pączki.

Johnny : Dobra panowie , dość napatrzyłem się już i patrząc na was odechciewa mi się wszystkiego , chyba zaczne zbierać znaczki i kolekcjonować kapsle po piwie. Widząc wasze nieudolne sztuczki przypomina mi się film o Vietnamie gdzie torturowali samymi widokami. To były tortury kurwa , tortury jakby kazali mi patrzeć na dwóch obrzydliwych kolesi w Męskim Gay Party. Dobra spierdalam zostawiam was samych , nacieszcie się swoim towarzystwem bo chyba wam się to podoba.

Johnny odpalił silnik i ruszył z kapcia jadąc w swoją stronę.....

HVW VS EWF - Konferencja

Specjalna sala w Katowicach, wiele na prawdę wielu wrestlerów, ludzie z EWF , ludzie z HVW czy w ogóle nie znani wrestlerzy. Wielki stół w wielkiej sali gdzie wszyscy wrestlerzy mogli się zmieścić. Na samym środku siedział prezes EWF i prezes byłego HVW. Dziennikarze pytali się co chwila innych wrestlerów na temat ich planów na przyszłość , czy zostają w EWF czy może będą walczyć o HVW czy może jeszcze zamierzają skończyć definitywnie z wrestlingiem. Spóźniony i nie bardzo zadowolony z tego że musiał się tutaj zjawić Johnny Thornpike odziany w czarną koszulkę z napisem "I'm The Icon and You have nothing to do with it" otworzył szeroko drzwi i wszystkie oczy zostały skierowane w jego stronę.

Johnny : Sorry kurwa....eee pokojówka mnie nie obudziła....

Wywołało to smiech dziennikarzy i niektórych wrestlerów, jednak prezesi i działacze nie byli zbyt zadowoleni z tego. Johnny Thornpike to ostatnio same kłopoty, jego zachowanie na ringu jak i na backstage'u są bardzo do siebie zbliżone. Johnny zasiadł przy wolnym stoliku , los chciał eby usiadł obok jakiegoś nowego starającego się o posadę wrestlera. Chłopak był tak zaangażowany że przyszedł już w stroju zapaśniczym. Johnny usiadł obok i pokiwał tylko głową. Założył okulary na nos i błagał los by nikt mu przypadkiem nie zadał pytania. Pytanie jednak zostało zadane chłopakowi obok.

Dziennikarz : Jasiu Si. możesz stanąć przed niesamowitym debiutem w EWF. Masz siłę , wygląd , potrafisz rapować. Co możesz nam powiedzieć jeszcze o sobie?

Jasiu Si : Yo chill man , check this out. I'm muthafucker gangsta shit , hell yeah boy. Jestem Jasiu Si , życie słów i nie widzicie mnie. Spójrzcie na te muskuły , ten wygląd , terminator by pozazdrościł. EWF to miejsce dla mnie , EWF to...(Johnny usiadł tak że nogą strącił mikrofon młodziana , ten zdenerwowany zepchnął jego nogi ze stołu. Po sali słychać było pomruk , bo wiadomo jak reaguje na takie zachowanie Thorn Mouth. Ten wstał , schował okulary i stanął na przeciw młodziana. Na drugim końcu sali widać było poruszenie Husara i uśmiechniętego Damage'a.)

Jasiu Si : Kim ty do cholery jesteś by tak postępować nigga?

Johnny : Kurwa posłuchaj siebie , jestem muthafucka gangsta shit i sralalala. Ratowałem tą i tak huja wartą konferencję przed ostatecznym upadkiem. Twoje gadanie? To już wolałbym słuchać Pana Tadeusza czytanego przez Yamato Konoe. Już wolałbym oglądał film dokumentalny o Kędzierskim czy Rozmówki z Husarem. A i wiesz co , wkurwiasz mnie. (Bitch Slap na młodzianie , ten cały czerwony prawie nie eksploduje.) Chcesz zadebiutować na EWF? Śmiało proszę, ja też idę w tamtą stronę , skoro EWF pochłonęło HVW to mój kontrakt teraz należy do Fidela Castrola i walczę w tamtym ozywionym fedzie. Widzę że się to niepodoba , wiesz co? Gówno mnie obchodzi Twoje zdanie jak i całej reszty. Wszyscy mnie pytają jak to jest że przegrałem walkę o Pro Pain w walce w której raczej powinienem dominować , w walce w której powinienem roznieść przeciwników. KURWA NIE JA PRZEGRAŁEM!! Ja zostałem odliczony? Nie kurwa , nie ja więc nie przegrałem. Teraz nie wiem czy ten pas będzie nadal w użyciu , jednak obojętnie czym będzie zastąpiony , "Beat the black ass championship" , "Find New girlfriend for Tyski Championship" czy "Be a German for Husar championship" , gówno mnie obchodzi jak będzie się nazywał pas mistrzowski , mówię teraz do Castro czy Balickiego czy kurwa Krystyny z Gazowni , o - bo - ję - tnie kto z was tam rządzi , niech wie że ten pas powinien być mój i będzie mój. A Ty co Jasiu Si? Nadal tu stoisz i dybasz na mnie? (Kolejny bitch slap , Jasiu Si chce już zaatakować gdy jakieś wielkie ręce go powstrzymały , to Husar złapał go w pół i przytrzymał przy Thornpike'u , który założył kastet i uderzył go w twarz powodując krwawienie i nieprzytomność Jasia Si. Husar włożył go w worek z napisem N.K.W. który trzymał Damage i wyszedł z tym drugim z sali. A Johnny kontynuował) Tak więc obojętnie kto będzie mistrzem i jakim mistrzem , pamiętajcie że nie zostawie tego tak bez niczego...

Johnny wyszedł z sali pozostawiając wszystkich samych sobie.

Jakiś czas później

Thornpike siedział w swoim apartamencie gdy zadzwoniła jego komórka. Odebrał i usłyszał głos Husara.

Husar : Ustawka , dwudziesta godzina , łokcie wysoko i napierdalamy niemców...

Johnny : Spierdalaj...

(Drugi głos w słuchawce śmiejąc się) : Jest gotowy....(Rozłączenie rozmowy...)

----------------

Brak weny cóż...jednak nie poddaje się :)

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• estevez

1

• The Icon

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   24
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Dobry RP, ciekawy patent z policjantami, jednak nie sądze, że po tak krytycznym podejściu Thornpike'a do ich skillsów, pozwolili by mu tak łatwo odjechać i to bez mandatu.

Co mi się nie podobało to część konferencji prasowej i potraktowanie Jasia Si (swoją drogą niepotrzebnie zrobiłeś kalke Ceny ale trudno), gdyż nie wydaje mi się, że taka akcja na konferencji prasowej przeszłaby bez interwencji policji :)

W ogólnym rozrachunku jednak udana praca.