Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Października

Kto powinien zostać wrestlerem miesiąca ?  

66 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto powinien zostać wrestlerem miesiąca ?

• Batista
      4
    • Chris Jericho
      41
    • Triple H
      2
    • Undertaker
      4
    • Matt Hardy
      1
    • Sting
      13
    • Booker T
      1

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

RAW:

- Chris Jericho

- Batista

SmackDown!:

- Triple H

- Undertaker

ECW:

- Matt Hardy

TNA:

- Sting

- Booker T

Ankieta trwa 5 dni

Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

• Odpowiedzi 22
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ufilov

1

• Nikuś

1

• K-PEL-K

1

• zduna2610

1

Top użytkownicy w tym temacie

Nie ogladam ani WWE ani TNA, ale z tego co wyczytalem to STING jest TNA Champem, wiec na niego leci moj glosik :)

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

Ogólnie jakoś żadna walka w.w. nie zapadła mi w pamięć, poza LMS i ladder matchem.

Y2J za solidny ladder match na No Mercy. I odzyskanie pasa po bezsensowej zmianie. (choć to już na początku listopada)

Nie oglądam TNA, więc mój głos leci na Chrisa Jericho, za zdecydowanie najlepsze mecze w październiku z wszystkich wymienionych wrestlerów.

Triple H aż tak bardzo się w pażdzierniku nie wyróżnił, Taker też mi się nie widzi, Hardy jest tu po to by był ktoś z ECW, Booker wreszcie zdobył pas, ale sam go musiał zrobić, Batista też nic wielkiego oprócz zdobycia WHC na CS. Myślę: Sting, czy Y2J? Głos na Krzyśka... a choćby za ladder match i za swój reign ( a dokładniej sposób w jakim trzyma pas).

Matt Hardy-za obronę pasa

14862459324ab3fd58511a3.jpg

Moim zdaniem jest to Y2J Chris Jericho :P ponieważ wokół niego dużo się dzieje ostatnio (w sumie od powrotu do WWE) może nie jest to zbyt pozytywne dla fanów (ponieważ Chris gra heela :)) ale właśnie dlatego on jest Wrestlerem miesiąca, dlatego że nikt jak on nie był w centrum naszej uwagi :P:

Triple H ostatnio nie jest aż tak często używany do angle'i czy speechów... raczej do samych walk... i to na pewno nie z main eventerami :( (Kozlov i spółka :P no może oprócz Jeffa :P)

Batista - myślę że podobnie jak HHH lecz on walczy raczej z Main Eventerami :)

Undertaker - Powiem tak: Ten cały Feud z Vicki jest już cholernie nudny :x

Matt Hardy - Coooo? Co on w ogóle robi w tej ankiecie :D (nie no spoko wiem... musi być po chociaż jednym z każdego brand'u :P) Nieee... Matt to na pewno nie kandydat do Wrestlera Miesiąca :)

Sting i Booker T - sorry nie mam w ogóle pojęcia na temat TNA... wcale tego nie oglądam i nie ogdlądałem... nawet rosteru nie znam dokładnie :D

One Love [you]

869141827488f7434d2d32.jpg

Głos na Chris'a Jericho. Dużo wokół niego się działo. I dzięki niemu i jeszcze paru wrestlerom warto oglądać RAW.
We want Dark Sam!

17794869784a630ab0499dd.jpg

Zastanawiałem się między Jericho, a Stingiem. Sting zdobył TNA WHC, a Jericho w październiku był w centrum naszej uwagi i walczył w kilku solidnych walkach (choćby Ladder Match z HBK'em). Głos jednak na Jericho,

5546442554918299d934f8.jpg

Mój głos leci na Jericho, nie ma tu zbyt najlepszych kandydatów, ale Jericho zdecydowanie się wyróżnił, mógłbym zagłosować na Sting'a, ale jego walki wyglądają bardzo sztywno :P
"Ten, który kocha staje się zaślepiony wobec przedmiotu swojej miłości"

17493022184a8bc5252ce62.jpg

Mój głos leci na Chrisa Jericho, ponieważ jest w centrum naszej uwagi i wygrał ladder match z HBK.
[you] wejdź i oceń moją galerię http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=15169&start=15

72980324749511c3a2737d.gif

• Reputacja:   1

Chris Jericho za dobry i solidny ladder match z Michaelsem. TNA nie oglądam, a Batista, HHH czy Taker raczej nic większego nie zrobili: Batista tylko kręcił się wokół WHC, HHH rozwalał wszystkich i bronił pas, a Taker wystąpił w takim sobie Last Man Standing. Edytowane przez miszcz_94

Głos moj leci na Chrisa Jericho . Przede wszystkim świetna walka z Shawnem Michaelsem na PPV , na RAW też dobrze się prezentował.

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg

Głos na Jericho.Dobra walka z HBK na No Mercy.
"Łatwiej jest się staczać, niż staczać walkę codzień.."

5870264874924971869009.jpg

Chris bo w tym miesiącu jego walki były najlepsze
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Nigdy nie mów nigdy w wrestlingu...
    • IIL
      AJ'a czeka co najwyżej transfer do TNA. Byłby to generalnie genialny pomysł - przegrana z Guntherem na Rumble i "odejście" od WWE, ale za to definitywne zakończenie kariery w ich rozwojówce. Styles mógłby zdobyć tam w poetycki sposób jeszcze raz główny pas, itd i pojawić się kilka razy w tym roku, co bardzo wywindowałoby ten brand do góry.  Na AEW i walkę z Omegą oraz reunion z Bucksami nie ma szans.  
    • Jeffrey Nero
      Tak tylko to wrzucę   
    • GGGGG9707
      Mi się właśnie wydaje że to doprowadzi do odejścia Balora. Od kontuzji Doma było mówione że do RR zdąży wrócić więc jego wejście w walce jest niemal pewne (co nie będzie jakąś dużą niespodzianką bo wszystkie informacje podawały że na Rumble wróci). Balor nie przypadkowo dowiedział się na RAW że nie ma dla niego miejsca w RR Matchu a do tego te promo Liv do Balora. Typuję że albo Dom będzie w RR Matchu i go koncertowo przegra co zdenerwuje Finna że znowu Dom dostaje szansę mimo że ma już pas albo
    • Bastian
      Czyżby to było ostatnie RAW w karierze AJ Stylesa? Nadrabiamy!  Było kilkanaście miesięcy na to, aby ogarnąć pierwszą w historii WWE walkę CM Punk - AJ Styles. Jedyne, na co było stać federację to walka na RAW niemal na koniec kariery AJ'a, którą przerwał w dodatku Finn Balor  Irlandczyk będzie chyba takim przyjemnym przystankiem dla Punka aż do WM42. Na Royal Rumble walki Phil nie dostał, Elimination Chamber w Chicago, więc trzeba coś ogarnąć.   Swoją drogą, szkoda, że po tym, jak odebrano
  • Dodaj nową pozycję...