Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Możesz przyśpieszyć proces logowania bądź rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach. 

Wrestler Października

nasjazz

Kto powinien zostać wrestlerem miesiąca ?  

66 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto powinien zostać wrestlerem miesiąca ?

• Batista
      4
    • Chris Jericho
      41
    • Triple H
      2
    • Undertaker
      4
    • Matt Hardy
      1
    • Sting
      13
    • Booker T
      1

Rekomendowane odpowiedzi

• Dołączył/a:  08.11.2007
  • Status:  Offline

RAW:

- Chris Jericho

- Batista

SmackDown!:

- Triple H

- Undertaker

ECW:

- Matt Hardy

TNA:

- Sting

- Booker T

Ankieta trwa 5 dni

• Odpowiedzi 22
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Dołączył/a:  12.12.2006

Nie ogladam ani WWE ani TNA, ale z tego co wyczytalem to STING jest TNA Champem, wiec na niego leci moj glosik :)

• Dołączył/a:  24.03.2007

Ogólnie jakoś żadna walka w.w. nie zapadła mi w pamięć, poza LMS i ladder matchem.

Y2J za solidny ladder match na No Mercy. I odzyskanie pasa po bezsensowej zmianie. (choć to już na początku listopada)

• Dołączył/a:  18.03.2008

Nie oglądam TNA, więc mój głos leci na Chrisa Jericho, za zdecydowanie najlepsze mecze w październiku z wszystkich wymienionych wrestlerów.

• Dołączył/a:  26.03.2008

Triple H aż tak bardzo się w pażdzierniku nie wyróżnił, Taker też mi się nie widzi, Hardy jest tu po to by był ktoś z ECW, Booker wreszcie zdobył pas, ale sam go musiał zrobić, Batista też nic wielkiego oprócz zdobycia WHC na CS. Myślę: Sting, czy Y2J? Głos na Krzyśka... a choćby za ladder match i za swój reign ( a dokładniej sposób w jakim trzyma pas).

• Dołączył/a:  28.12.2007

Moim zdaniem jest to Y2J Chris Jericho :P ponieważ wokół niego dużo się dzieje ostatnio (w sumie od powrotu do WWE) może nie jest to zbyt pozytywne dla fanów (ponieważ Chris gra heela :)) ale właśnie dlatego on jest Wrestlerem miesiąca, dlatego że nikt jak on nie był w centrum naszej uwagi :P:

Triple H ostatnio nie jest aż tak często używany do angle'i czy speechów... raczej do samych walk... i to na pewno nie z main eventerami :( (Kozlov i spółka :P no może oprócz Jeffa :P)

Batista - myślę że podobnie jak HHH lecz on walczy raczej z Main Eventerami :)

Undertaker - Powiem tak: Ten cały Feud z Vicki jest już cholernie nudny :x

Matt Hardy - Coooo? Co on w ogóle robi w tej ankiecie :D (nie no spoko wiem... musi być po chociaż jednym z każdego brand'u :P) Nieee... Matt to na pewno nie kandydat do Wrestlera Miesiąca :)

Sting i Booker T - sorry nie mam w ogóle pojęcia na temat TNA... wcale tego nie oglądam i nie ogdlądałem... nawet rosteru nie znam dokładnie :D

• Dołączył/a:  14.08.2008

Głos na Chris'a Jericho. Dużo wokół niego się działo. I dzięki niemu i jeszcze paru wrestlerom warto oglądać RAW.

• Dołączył/a:  24.03.2008

Zastanawiałem się między Jericho, a Stingiem. Sting zdobył TNA WHC, a Jericho w październiku był w centrum naszej uwagi i walczył w kilku solidnych walkach (choćby Ladder Match z HBK'em). Głos jednak na Jericho,

• Dołączył/a:  05.05.2008

Mój głos leci na Jericho, nie ma tu zbyt najlepszych kandydatów, ale Jericho zdecydowanie się wyróżnił, mógłbym zagłosować na Sting'a, ale jego walki wyglądają bardzo sztywno :P

• Dołączył/a:  12.04.2008

Mój głos leci na Chrisa Jericho, ponieważ jest w centrum naszej uwagi i wygrał ladder match z HBK.

• Dołączył/a:  24.05.2008

Chris Jericho za dobry i solidny ladder match z Michaelsem. TNA nie oglądam, a Batista, HHH czy Taker raczej nic większego nie zrobili: Batista tylko kręcił się wokół WHC, HHH rozwalał wszystkich i bronił pas, a Taker wystąpił w takim sobie Last Man Standing. Edytowane przez miszcz_94

• Dołączył/a:  02.07.2008

Głos moj leci na Chrisa Jericho . Przede wszystkim świetna walka z Shawnem Michaelsem na PPV , na RAW też dobrze się prezentował.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...