Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wyniki dzisiejszego RAW tj 10/11/2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Dark Match:

Rowdy Charlie Piper (Charlie Haas) b. Snitsky

William Regal b. Santino Marella i został nowym IC Champion.

Mike Knox b. D'Lo Brown in a quick match

Rey Mysterio b. Kane

Randy Orton vs. Batista - nie odbył się. Cody Rhodes walczył z Batistą.

Batsita b. Cody Rhodes

Beth Phoenix b. Mickie James i obroniła Womens Title

Chris Jericho b. Shawn Michaels in Last man standing.

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• AX

1

• Tomek

1

• the77

1

• Koper137

1

Top użytkownicy w tym temacie

Nie no Regal Champem nie wytrzymam Już Santino był lepszy :( :cry: :P :| :x
Moja Galeria wejdź i zostaw Komenta !

JESTEM HARDKOREM !

Może potrzebujesz zaproszenia na LOCKERZ.COM ? Wal do mnie !

237781014a3abb4a587b4.jpg

• Reputacja:   244
  • Urządzenie:  Android

RAW odbyło się Wielkiej Brytanii. Dlatego owa zmiana champa jest z wiadomego powodu.

Dokładnie. Nie sądzę, by Regal zbyt długo potrzymał pas.

Nie no Regal Champem nie wytrzymam Już Santino był lepszy

Santino jest prześmiesznym wrestlerem, ale IC Champem był fatalnym. Za jego panowania ten tytuł stracił sporo na znaczeniu, bo mało kto traktował Marellę poważnie (te ciągłe wygrane kantem - nawet ze słabiakami, albo przy pomocy Beth. Brak konkretnego finishera, wieczne roll'owanie... :? ). Nie przepadam za Regalem, ale jeżeli chcesz ich (Steven vs. Italiano) już porównwać ze sobą, to Santino mógłby się jeszcze wiele od Regala nauczyć (bardzo solidny worker, mniej więcej tej klasy co Finlay).

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Podobala mi sie publika w Anglii, heat dla Batisty i Ceny, pop dla Ortona i Santino xD. Co do walk, solidne mecze, znow musieli wykorzystac stypulacje by stworzyc jakies lepsze widowisko. Mimo to na uwage zasluguje tylko main event i slap Rhodesa.

Mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że był to kolejny solidny Raw.

Jedyną rzeczą, która naprawdę wyprowadziła mnie z równowagi to KOLEJNE zwycięstwo Rey'a nad Big Red Machine. Jestem w stanie zrozumieć wszystko, ale nawet najwięksi superbohaterowie dostawali wpieprz, by w następnej batalii się odradzać. W tym przypadku wychodzi na to, że 619 ma większą moc niż cała fantastyczna czwórka (no chyba, że to Kane w tym feudzie ma odgrywać Super Hero :roll: ).

Zawiodła mnie również niezwykle szybka porażka Santino, myślałem, że chociaż przez kilka minut WWE będzie zachowywać pozory, że makaroniarz po raz kolejny wygra jakimś fuksem(chyba chodziło o czas antenowy potrzebny dla speechu Regala).

Cóż Santino jeszcze mógłbym przełknąć, ale skandaliczna wręcz była walka z udziałem D'Lo, który może i nie odgrywa zbyt znaczącej roli to nie powinien przegrywać w kilka sekund.

"Walka" Batisty z Ortonem. Przyznam szczerze, że niesamowicie zaskoczyło mnie wyjście Cody'ego i jego rzucenie wyzwania. Przyznam również, że nie spodziewałem się, że aż tak długo wytrzyma w walce z Animalem. Myślę jednak, że mimo tej porażki Orton doceni starania młodziaków.

Małymi kroczkami doszedłem do ME, który podobnie jak wszystkie na ostatnich galach był przedni. Widać było, że mimo upływu czasu nienawiść zawodników do siebie niezmalała. Oczywista była interwencja JBL'a, ale mimo że właśnie po niej Y2J wygrał to była ono mocno naciągana. Podobnie naciągane było podniesienie się Shawna w ostatniej sekundzie Walls of Jericho na samochodzie. Ogólnie jednak walka dzięki kilku ciekawym akcjom podnosi poziom gali.

Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Jedyną rzeczą, która naprawdę wyprowadziła mnie z równowagi to KOLEJNE zwycięstwo Rey'a nad Big Red Machine.

Na dodatek po raz kolejny w stypulacji w której Rey mógłby nieźle poobijać Kane'a, a tak naprawdę walka rozpisana jest w taki sposób, że Mysterio z dziecinną łatwością pinuje Big Red Machine'a.

Zawiodła mnie również niezwykle szybka porażka Santino, myślałem, że chociaż przez kilka minut WWE będzie zachowywać pozory, że makaroniarz po raz kolejny wygra jakimś fuksem(chyba chodziło o czas antenowy potrzebny dla speechu Regala).

Byłem pewny, że tak się stanie, ale i ubaw miałem niezły jak Santino mówił, że za dwa lata i dwa miesiące będzie najlepszym IC Champem w historii(lepszy niż Honky Tonk Man, Mr.Perfect, Mountie razem wzięci) ;) Szybki pin i mina Santino w segmencie z Beth po walce, to normalna magia :)

Cóż Santino jeszcze mógłbym przełknąć, ale skandaliczna wręcz była walka z udziałem D'Lo, który może i nie odgrywa zbyt znaczącej roli to nie powinien przegrywać w kilka sekund.

Nie mów, że się tego nie spodziewałeś, tak to już WWE promuje nowych zawodników. Knox debiutował na RAW i teraz jeszcze kilku zapaśników pokona w ten właśnie sposób ;)

15974308365193fac7b7921.jpg

Zmiana IC Title'a niby z wiadomego powodu, ale gdyby tak było to znaczyłoby, że za każdym razem, gdy Raw lub SD! odbywa się w Anglii (Europie), tamtejszy wrestler powinien wygrywac swe walki.

Fakt, Santino jeszcze bardziej obniżał wartośc tego pasa, choc i tak prawie nic nie znaczy. Ale brak odpowiednio wypromowanych wrestlerów w midcardzie sprawia, że nawet posiadanie go przez Jericho nie zwiększyło w znaczący sposób jego prestiżu. Na poczatku lat 90. gdy dochodziło do walki posiadaczy IC i WWF Ch. obaj zawodnicy byli godnymi siebie rywalami, a walka z reguły konczyła się przez dq mistrza lub inny countout. Dzisiaj, gdy dochodzi do walki mistrza federacji z mistzrem interkontynentalnym (lub U.S.) to po prostu przykro mi się robi widząc jak nisko upadł prestiż IC Ttile.

To taka dygresja mała była. Poza tym WWE po raz kolejny postarało się organizując galę w UK, a jeśli wierzyc słowom Jima Rossa, że walka na SD!(Hardy vs Taker) będzie miała swoją historię to nic, jak tylko czekac na piątek wieczór.