Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Widzimy video z ostatniego EBW is War jak Big Show wygrywa ze Sting'iem walke o pas EBW Championship... Następnie przenosimy się na ring, a tam widzimy jak nowy EBW Champion stoi na ringu z mikrofonem.

BS - Witam jak widzicie po ostatniej Gali Extreme zostałem EBW Champion'em, nie miałem większych problemów z pokonaniem Sting'a co widać, było gołym okiem po ostatniej walce To JA dominowałem w Ringu, tak czy inaczej NIKT mi nie odbierze tego pasa... A niech ktoś by nawet spróbował...

(Wypowiedz Big Show'a przerywa Theme Randy'ego Orton'a)

Randy wychodzi i staje mierząc wzrokiem Big Show'a.

RO - Hey hey.. Show czy ty, aby nie zapędziłeś się za daleko mówiąc, iż nikt Ci nie odbierze pasa? Będziesz miał szanse bronienia go na gali Pay Per View 'Last Stand', a moze juz dzisiaj. I zauważysz, iż to JA wyjdę po walce z Pas'em Extreme.

(No i tutaj rozbrzmiewa Theme Kurt'a Angle'a)

KA - Hola hola... Chłopaki nie zapominajcie o mnie... Ja również mam chrapkę na ten Pas i myślę, że nie będe miał problemów z odebraniem Ci go SHOW!! Jesteś dla mnie małym ludzikiem jak każdy tutaj w federacji... Nie sądze aby po tej walce na Pay Per View pas Extreme Blood Wrestling został na twoim ramieniu, lecz wręcz przeciwnie zostanie on umieszczony na Moim, a ty ledwo co będziesz podnosił swój tłusty tyłek z tego Ringu...

BS - To może teraz się sprawdzimy co? Zapraszam Cię na ring...

Kurt kieruje się na ring.. Lecz wchodzi General Manager...

SM - Chłopaki stójcie!! Mam inne plany na dzisejszy wieczór... Będzie to walka o Pas EBW... Bedzie ona w Klatce, Big Show a ty swojego przeciwnika poznasz podczas walki. Teraz proszę o zejście wszystkich do swoich locker room'ów bo szykuje się dzisiejsza pierwsza walka...

BS(z uśmiechem na ustach odchodzi)

RK - Dzisiejsza pierwsza walka jest to niespodzianka ponieważ jest to Last Man Standing Match!!(Kibice wrzeszczą)

(Rozbrzmiewa Theme Shawn'a Micheal'sa)

- Jako pierwszy na ring wejdzie Shawn Micheals!

(Rozbrzmiewa Theme Christian'a)

- Jako drugi na ring kieruje się Christian!

Last Man Standing Match

Shawn Micheals vs Christian

Pierwsze starcie, Christian zadaje kilka punchy dla Michealsa, lecz ten kontruje i zadaje leg kicki, łapie Christian'a za głowę i zaczyna go dusić... Christian się uwalnia i robi na Shawn'ie Back Breaker.. Micheals leży a sędzia odlicza 1...2...3...4... Shawn wstaje, Christian podbiega do Micheals'a i Strong Clothesline, Shawn znów leży, lecz Christian nie czeka, aż sędzia go odliczy, więc podnosi Shawn'a i wbija go w narożnik, podchodzi do niego i wsadza go na narożnik, wykonuje Hurracanrana, teraz czeka, aż sędzia odliczy Micheals'a. 1...2...3...4...5...6 Shawn Wstaje... Podbiega do Christiana i zadaje mu kilka Leg Kicków i Punchów, lecz Christian kontruje, odbija Shawn'a od lin i wykonuje Missle Dropkick, Shawn zwija się z bólu a sędzia odlicza. 1..2.. Christian przerywa liczenie i podnosi Micheals'a, podnosi go i wykonuje The Unprettier, lecz co się dzieje przybiega Triple H!! Najpierw wyrzuca sędziego za ring. Christian próbuje punchować Triple'a, lecz on kontruje i wykonuje na nim odbicie od lin i SPINEBUSTER!, następnie tauntuje i podnosi Christian'a, Triple szykuje się do Pedigree i udaje mu się to! Triple pobiegł po Sędziego i wsadza go na ring, w tym czasie Shawn wstaje i podnosi sędziego, sędzia odlicza 1...2...3...4...5...6...7...8...9 Lecz co się dzieje!? Christian Wstaje! I łapie Shawna, wykonuje na nim The Unprettier. Teraz to sędzia Micheals'a odlicza 1...2...3...4...5...6...7...8... 9.. 10...! Christian Wygrywa!!(dostaje duży cheer od publiczności)

- Zwycięzcął tego meczu zostaje Christiaaan!!

Backstage:

Widzimy jak Kane z CM Punk'iem o czymś rozmawiają lecz nie słyszymy tego... Kamera schodzi z Backstage...

Przenosimy się na ring...

(Rozbrzmiewa Theme Chris'a Jericho)

CJ - Witam mam dzisiaj mecz Handicap... moimi przeciwnikami będą CM(duuży cheer bo publiczność wie o kogo chodzi po tych dwóch literach)Punk i Kane... Po tym meczu zauważycie kto tu jest NAJLEPSZY mam tu na myśli, siebie... Speech przerywa mu theme Hell Devil's.

RK - Przeciwnikami Chris'a Jericho będą Kane i Punk...

Handicap Match

Kane and CM Punk vs Chris Jericho

Jako pierwszy zaczyna CM Punk... Chris zadaje kilka punchy w stronę Punk'a, CM pada Jericho podnosi go i robi Irish Whip o liny, wykonuje na nim Missile Dropkick. Po czym próbuje pinować 1...(Punk podnosi bark i przerywa liczenie). CM kontruje i zadaje kilka low kicków w stronę, Chris pada punk wchodzi na Top Rope! i wykonuje Leg Drop... próba pinu 1..2..3.. Lecz nie! Sędzia pokazuje, że walka trwa dalej ponieważ Punk źle się złożył do pinu..! Punk zaczyna okładać Chris'a, następnie podnosi go i próbuje wykonać Go To Sleep!. Lecz nie udaje mu się to ponieważ Chris zadaje kilka ciosów z łokcia dla CM'a. obaj leżą, Punk szybko biegnie i robi zmiane wchodzi Kane! Kilka punchy w strone Chris'a a następnie Irish Whip o liny i Sidewalk Slam! Próba pinu 1...2... Jericho się wybija! Chris niewiarygodnie szybko wstaje i wykonuje na Kane'ie Codebreaker! Próba pinu 1...2...Kane się wybija! Jericho podnosi Kane'a, Monster kontruje i zadaje kilka punchy w stronę Chris'a. Następnie próba wykonania Tombstone! udaje się mu to! Próba pinu 1..2..3! Kane i Punk wygrywa po czym jeszcze punk wchodzi na ring podnosi Chris'a i wykonuje na nim Go To Sleep, możemy się domyślać, iż to za to, że się za bardzo chwalił tym, że pokona ich dwu!

- Zwycięzcął tego meczu zostają Hell Devil's!

Przenosimy się na backstage. Widzimy jak Tazz szykuje się do swojej walki.

RK wchodzi na ring

Rk - Jako pierwszy na ring wejdzie Tazz!

(Rozbrzmiewa theme Tazz'a)

RK - Jego przeciwnikiem będzie Abyss!

(Rozbrzmiewa theme Abyss'a

One Fall Match

Tazz vs Abyss

Rozpoczynają walke Abyss i Tazz patrzą na siebie z wściekłością. Abyss zadaje kilka punchy w strone Tazz'a, odbija od lin i wykonue Black Hole Slam!! Próba pinu 1..2...Tazz się wybija i nie jest to zaskoczeniem, ponieważ to początek walki a Black Hole Slam na początku nie był za dobrym pomysłem. Tazz szybko wstaje i wykonuje na Abyss'ie Tazz Superplex! Po czym Tazz wchodzi na Top Rope i wykonuje Leg Drop! Abyss kontruje i odsuwa się! The Monster wstaje i podnosi Tazz'a po czym odbija go, od lin i wykonuje Dropkick! Abyss zaczyna okładać Tazz'a, punchami na ziemi, kilka kicków i próba pinu. 1...2... Tazz się wybija! Abyss z wściekłością podnosi Tazz'a i zadaje kilka kicków w jego strone odbija od lin i wykonuje Running Butt Splash! Wchodzi na Top Rope i wykonuje Elbow Drop! Próba pinu 1...2...Tazz się wybija i kontruje, Tazz okłada punchami Abyss'a na ziemi, następnie podnosi go i wykonuje na nim Tazzmision. Próba pinu! 1...2...3 Zwycięża Tazz!

-Zwycięzcął walki zostaje Taaaaazzz!

Przenosimy się na backstage, widzimy Tomka Stachol'a ktory prowadzi wywiad z Big Show'em.

TS - Witam.

BS - Mów czego chcesz.

TS - Czy może się domyślasz, kto może być twoim przeciwnikiem w dzisiejszej walce?

BS - Nie obchodzi mnie to ineresuje mnie tylko mój pas, a to, że nie znam swojego przeciwnika wogóle mnie nie obchodzi. Zniszcze każdego kto stanie na mojej drodze zrozumiano.(Big Show odchodzi)

TS - Jak usłyszeliśmy Big Show, również nie wie kto będzie jego przeciwnikiem, tak więc przenosimy się na ring.

Robert Kaczo wychodzi na ring.

Dzisiejsza walka będzie to Battle Royal o Pas Hardcore. Będzie to Battle Royal bez określonej liczby wrestlerów, wchodzą nie pokolei, lecz po pokonaniu jednego z wrestlerów Pinem lub Submissionem znajdujących się na ringu. Nie będzie disqualification, można używać wszystkich rzeczy, które są w zasięgu oka.

(Rozbrzmiewa Theme Vladimir'a Kozlov'a)

- Jako pierwszy na ring wchodzi Vladimir Kozlovvv!

(Rozbrzmiewa Theme Delirious'a)

- Jako drugi na ring wejdzie Deeeeliriouss!

X Battle Royal

First Wrestlers Vladimir Kozlov vs Delirious

Vladimir Kozlov się przygotowuje, ale cóż to Delirious podbiega i wykonuje Chemical Imbalance #2!!!. Próba Pinu! 1...2...3...! Sensacja! Vladimir Kozlov zostaje spinowany z czym Delirious zostaje chwilowym lub być moze Hardcore Champion'em!

(Rozbrzmiewa Theme Randy'ego Orton'a)

Randy szybko wbiega na ring po czym zadaje kilka punchy w stronę Delirious'a, Orton wykonuje Irish Whip od lin i próba wykonania RkO, lecz mu się to nie udaje, Delirious odpycha Orton'a, Delirious wpycha Ortona w narozik, podnosi go i wsadza go na naroznik, Delirious wykonuje Huricanrane! Próba pinu 1...2... Orton sie wybija! Delirious podnosi Randy'ego, lecz on kontruje i zadaje kilka kickow w strone Delirious'a po czym on pada, Orton zadaje kilka stomp'ow na konczyny Delirious'a, po czym podnosi go i próbuje wykonać... Lecz nie! Delirious kontruje, i wykonuje Chemical Imbalance #2!!!. Próba pinu 1..2..3 Delirious pokonuje następnego zawodnika!

(Rozbrzmiewa Theme Mankind'a)

Mankind zbliza się do ringu, i mierzy wzrokiem Delirious'a po czym szybko wchodzi i wykonuje na Delirious'ie Double Arm DDT. Próba pinu 1...2...3 Mankind zostaje na ringu, Delirious odpada z czym Mankind zostaje nowym Hardcore Champ'em! Nie ma tutaj zaskoczenia, poniewaz Delirious był bardzo zmęczony po spinowaniu, az 2 wrestlerów, więc wejście Mankind'a i spinowanie Delirious'a nie było zaskoczeniem...

(Rozbrzmiewa Theme The Undertaker'a, kazdy sie zastanawia czy to bedzie, koniec ich tag teamu!)

The Undertaker wchodzi na ring i przyglada się na Mankind'a, poczym Mankind szybko podbiega do Undertaker'a i zadaje kilka Punchy w strone Taker'a po czym on pada. Mankind wchodzi na Top Rope! I wykonuje Leg Drop! Próba pinu 1...2... Undertaker się wybija! Mankind podnosi Taker'a i wpycha go do naroznika i wykonuje Running knee to corner. Próba pinu 1...2... Taker się wybija! Ile jeszcze wytrzyma! Musi skontrować inaczej moze zostac łatwo spinowany! Mankind wchodzi na Top Rope! Taker sie podnosi, a Mankind skacze i wykonuje Clothesline over top rope! Mankind podnosi Undertaker'a i chce zadać kilka punchy, lecz cóz to! Taker blokuje wszystkie punch'e w jego strone, łapie Mankind'a za szyje i wykonuje Chokeslam! Lecz cóz to nie próbuje on pinować, a podnosi Mankind'a i co! Wykonuje Tombstone Piledriver!. Próba pinu 1...2...3... Undertaker wygrywa! Mozemy się domyślać, iz to jest koniec ich Tag Team'u!

(Rozbrzmiewa Theme Umagi)

Umaga jak zwyle powolnie ze złością zbliza sie na ring! Undertaker wybiega poza ring aby Mu "pomóc" wejść. Taker zadaje kilka punchy w strone Umagi, po czym wrzuca go na ring... Phenom podnosi Umage po czym wykonuje ChokeSlam! Próba pinu 1...2... Umaga wybija sie! Taker podnosi Umagę zadaje kilka punchy następnie Irish Whip o liny, i Big Boot w stronę Umagi! Undertaker wchodzi na Top Rope, i Taker wykonuje LegDrop! Po czym Phenom podnosi Umage wbija go w naroznik, po czym wsadza Umagę na niego i wykonuje Super Chokeslam!. Próba pinu 1...2...3 Undertaker znów wygrywa! I zostaje Hardcore Champ'em!

Przenosimy się na BackStage, widzimy jak Kane bije się z CM Punk'iem, Punk wbija Kane'a w stalową rure, po czym Kane odpowiada CM'owi, wykonując na nim ChokeSlam, a następnie podnosząc, go i wykonująć Tombstone Piledriver na kosz na smieci! Kamera znika z Backstage i przenosimy się na ring

(Rozbrzmiewa Theme General Manager'a)

RK - Proszę powitać General Manager'a Extreme Blood Wrestling.

SM(ShaneMcMahon) - Witam, jak zauwazyliście przed chwilą, mieliśmy niemiły incydent na BackStag'u z Kane'em i CM Punk'iem. Spróbujemy rozwiązać ten problem na następnym EBW is War! Lecz nie po to tu przyszłem, chciałbym poinformować, iz na następnym Ebw is War zostaną zwolnieni niektórzy Wrestlerzy, jak i równiez poznacie nowych i świezych Wrestlerów, dzisiaj juz jednego poznacie. Chciałbym, zebyście powitali ich na następnym Ebw is War bardzo gorąco. Dziękuje za uwagę i zapraszam na Main Event EBW is War!

Robert Kaczo wchodzi na ring.

RK - Dzisiejsza walka będzie to Hell in a Cell o pas EBW! Jako pierwszy na ring wejdzie Big Shooow!

Main Event!

Hell in a Cell - EBW Championship

Big Show vs ?

Big Show się szykuje na wejście przeciwnika, i się uśmiecha.

(Rozbrzmiewa Theme!)

Hmm kto to moze byc! Jest to Yokozuna! Nie mozliwe!

RK - Jako drugi na ring wejdzie Yokooozuna!

Yokozuna staje naprzeciwko Big Show'a i spoglada na niego po czym zadaje kilka punchy, w stronę Big Show'a, Show pada! Yokozuna o boze wchodzi na Top Rope!!!!! I Wykonuje Splash!!!!! Yokozuna schodzi z ring'u wyjmuje spod ringu krzesełko, wchodzi z nim na ring i częstuje nim Big Show'a. Big Show pada a Yokozuna, nadal wali w Show'a krzesełkiem! Yokozuna odrzuca krzesełko. Próba pinu 1...2... Big Show się wybija! Show zzsuwa się z ringu. Szuka czegoś pod ringiem, i udaje, ze nie ma sil wstac. Yokozuna schdodzi z ringu staje za Big Show'em, a Show czestuje Yokozune świetlówką w głowę. Yokozuna krwawi! Big Show podnosi Yokozune kładzie go na stole komentatorskim, a następnie wchodzi na ring, po czym na Top Rope i wykonuje Splash! Yokozuna wstaje szybciej, po czym bierze gaśnice i zaczyna bić nią Big Show'a. Show pada, a Yokozuna wyjmuje spod ringu ławke i ustawia ją koło ringu, następnie podnosi Big Show'a wrzuca go na ring wsadza na naroznik i wykonuje Belly to Belly Suplex! na ławkę! Big Show zwija się z bólu, widzimy, ze ma zakrwawione plecy, a z Yokozuny głowy leci krew! Yokozuna podnosi Big Show'a, lecz Big Show kontruje i zadaje kilka punchy w strone Yokozuny po czym, wykonuje na nim Alley-Oop! Show podnosi Yokozune po czym wrzuca go na ring, a następnie bierze jeszcze ze sobą świetlówkę i kamere, wchodzi na ring, po czym obija Yokozune kamerą. Yokozuna po woli wstaje. Show bierze świetlówkę, lecz Yokozuna zadaje kilka punchy w stronę Big Show'a, a następnie przejmuje świetlówkę, i rozbija, ją na Big Show'ie. Yokozuna podnosi Show'a i wykonuje na nim Bonzai Drop! Próba pinu 1...2...3... Yokozuna wygrywa i zostaje EBW Champion'em! Cóz za widowisko!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mam nadzieje, ze się podobało to juz druga gala EBW. Proszę o oceny i komentarze!

7894118684ede4cf290d46.jpg

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vaclav

1

• Samowski

1

• HcK

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

No gala bardzo mi się podoba ;) Fajnie się czyta i można dostać weny :D Najbardziej mnie zaskoczyła postać Yokozuny w Main Evencie i to jest duży plus ;)
Gdybym miał nowotwór, nazwałbym go [you]

8251201714c0407cdb7718.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Widać postęp, to dobrze. Pozostają pewne błędy... np ten X battle royale to mi bardziej pod gauntlet match podchodzi. Inną sprawa to walka Abyss vs Taz (chrzanić pisownię WWE) - o ile pamiętam, to superplex wykonuje się z narożnika a i sam fakt wykonania suplexu na Abyss'ie przez Taza wydaje się wręcz nierealny. Na przyszłość weź pod uwagę wzrost i wagę obu zawodników biorących udizał w walce.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 19 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Tomos
      Dorzucą stypulację "if Roman wins, Rollins przeprasza za rozpad Shield" i ludzie będą klaskać uszami. Plus, to w końcu main event dla Punka
    • IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
  • Dodaj nową pozycję...