Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Dziwne sny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
no dziwne troche :) za to mój kolega również lunatykował :P mieszka on piętro niżej , otóż wstał z łóżka otworzył drzwi i wyszedł na klatkę przeszedł z gory na dół 4 piętra i wyszedł spowrotem na trzecie piętro i otworzył okno od klatki i sie wspina ... dobrze że go zauważyli bo raczej nieciekawie by sie to skonczyło ... Swoja drogą zawsze mnie interesowało co wtedy człowiekiem kieruje ? :P
  • Odpowiedzi 68
  • Wyświetleń 16,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To mój brat potrafi w nocy wstać i uderzać głową w szafę, albo położyć się do mnie do łóżka (śpimy w jednym pokoju), raz jak wstał, zaczął chodzić po pomieszczeniach i kogoś wołać, nie wiedziałem czy se jaja robi to chciałem mu przypierd*lić ale poszedł jednak z powrotem do łóżka.

Więc zapraszam do rozmowy Marci95, on ma takie głupie sny że żal np. bije nauczycieli w szkole itp.

205015456448c1a2ba177d0.jpg

Opublikowano
To ja sobie jeszcze cos panowie przypomniałem . Było to chyba rok temu ostatni dzień szkoły. Śpię sobie normalnie i tu nagle budze sie , stoję przy oknie, doniczki z kwiatkami potłuczone przylatuje mama i awantura gotowa. Wyszło na to że chciałem po prostu wyjść sobie przez okno , na szczęście te doniczki sprawiły że sie obudzilem i tego nie zrobiłem :D .Teraz się z tego śmieje ale mogło byc naprawdę nieciekawie . Kolejne zdarzenie które sobie przypomniałem ale ktorego wytłumaczyć nie potrafie . Gdy śpie zawsze drzwi mam otwarte . Budze się w pewnym momence jakoś dokładnie o godzinie 3:00, może parę minut po , patrze na drzwi a one sa zamknięte. Chyba nie musze wam mówić jakiego miałem stracha. Pytam sie rano rodziny , nikt drzwi nie zamykał przeciągu nie było . Ale juz od jakiegos roku zadnych podobnych przygóg nie miałem :D .

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg

Opublikowano
Ja kiedyś wstałem gdzieś tak o 2.50 o ile pamiętam. Chciałem otworzyć drzwi na klatkę, ale były zamknięte więc zacząłem sikać pod drzwiami dziwne nie?
[you] wejdź i oceń moją galerię http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=15169&start=15

72980324749511c3a2737d.gif

Opublikowano
Mam dobry sposób na sny. Niech ktoś ci kilka godzin przed spaniem opowie o jakimś filmie (którego nie oglądałeś). U mnie to zadziałało ;) Brat mówił, że spać nie mógł jak oglądał nocą "Pociąg z mięsem". Opowiadał jak psychol z filmu ludzi zabijał tłuczkiem do mięsa. I mi się to co on powiedział słowo w słowo śniło. Ofiarą tego człowieka byłem ja :( Obudziłem się cały spocony. Polecam! ten sposób, u mnie działa.

It's Easy Bein' Sleazy

Opublikowano
znalazłem dosyć ciekawą strone gdzie jest napisane jak uczyć się zapamiętywać i kontrolować sny http://www.drugadroga.com/blog/audio-wideo/swiadomy-sen/ aby oglądać filmiki i trzeba mieć hasło które możesz otrzymać wypełniając okienko po prawej o nazwie "Prywatna Sekcja" trzeba tam wypełnić jedynie imię i e-mail pare żeczy które są tam powiedziane naprawde mnie zdziwiły sami zobaczcie polecam.
Opublikowano
O kurde fajne. Ciekawe czy dzisiaj zapamiętam. Nawet założyłem zeszyt:D
[you] wejdź i oceń moją galerię http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=15169&start=15

Opublikowano
Ja tak samo założyłem zeszyt ale po pierwszej nocy zapamiętałem tylko jeden sen. Jestem ciekaw co będzie za parę tygodni chodzi mi o "Zdobywanie Świadomości" jeżeli uda mi się tego nauczyć to co ja będę tam robił :D
Opublikowano
Tak samo jak ja:D Tylko, że jeszcze ani jednej nocy nie przespałem:D od czasu założenia. Będę takie rzeczy robił, że nie mogę się doczekać:D Po dzisiejszej nocy zapamiętałem dwa sny.