Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. LionTamer
    Widać WWE już całkiem odpaliło tryb ULTRA FAMILY FRIENDLY CONTENT
  2. -Raven-
    -Raven- odpowiedział(a) na Bonkol temat w Ogólna Dyskusja
    Supermanem, bo gra w serialu Superman i Lois?
  3. MattDevitto
    MattDevitto odpowiedział(a) na MattDevitto temat w Sondy
    Serio nikt nie czeka na Summerslam?
  4. MattDevitto
    MattDevitto odpowiedział(a) na IIL temat w Dyskusje
    Zgoda, ale też z drugiej strony kiedyś mam wrażenie bardziej czekało się na gale, bo najzwyczajniej w sieci było tego wszystkiego mniej. Dzisiaj gale z Japonii są na żywo do obejrzenia, a pamiętam jak jeszcze te naście lat temu z wypiekami na twarzy czekało się na choć fragmenty gali nawet parę tygodni. Poza tym jak dajmy na to w takim 2007 ściągałem całą noc impakt do obejrzenia to później nawet nie miałem odwagi by coś przewijać... Napisałbym tu ogólnie o social mediach, które mocno popsuły zabawę. Co do reszty - niestety, ale dziś same federacje łamią kayfabe na prawo i lewo zamieszczając materiały zza kulis. Jest to oczywiście interesujące, ale jak to ktoś powiedział ten biznes stracił swoją magię... Od siebie jako główną zaletę dałbym mimo wszystko poziom przygotowania poszczególnych gwiazd do wrs, które czerpią oczywiście z przeszłości. I tak jak wszystko poszło do przodu tak i dzisiaj zawodnicy mają po prostu więcej narzędzi do tego by być lepszym wrestlerem. Wiek cały czas się wydłuża i dzisiaj taki 45-50 latek spokojnie ciągle może radzić sobie w ringu. Główna wada to moim zdaniem brak klimatu, że tak to ujmę. Wystarczy włączyć sobie gale z lat 90. by wiedzieć o czym mówię. Dzisiaj każda gala wygląda jak kopia poprzedniej, dawniej mam tak wrażenie, że federacje starały się dbać o każdy szczegół. Od takich totalnych pierdółek jeszcze na backstage'u do tych poważniejszych motywów w ringu. Ale tu znowu dochodzimy do tego, że jest tego wszystkie tyle, że nie da się już zadbać o każdy szczegół.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Którego byłego zawodnika WWF/E, WCW brakuje Ci najbardziej?

Którego byłego zawodnika WWF/E, WCW brakuje Ci najbardziej? 328 użytkowników zagłosowało

1. 1. Którego byłego zawodnika WWF/E, WCW brakuje Ci najbardziej?

• Stone Cold Steve Austin
      28%
      92
    • The Rock
      27%
      90
    • Hulk Hogan
      12%
      41
    • Lex Luger
      0%
      1
    • Bill goldberg
      16%
      55
    • Bret Hart
      10%
      36
    • Diamond Dallas Page
      3%
      10
    • Sid Vicious
      0%
      3

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
The Rock i Hogan! 8)
  • 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 71
  • Wyświetleń 49,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
ediego guerrero :grin:
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Zdecydowanie Goldberga, był poważny i fajnie się oglądało jego mecze.

The rock, eddie guerrero i hulk hogan to według mnie nic nie umiejące gwiazdy

uwielbiane przez amerykan.

Może jeszcze Stone Colda, ale nie aż tak bardzo.

Straight edge or die

11083300744b4fee95b23d1.jpg

Opublikowano
Up# Jak dla Ciebie Rock i Eddie to beztalencia to nie wiem kogo za talent uznajesz. Co do Hogana to się akurat zgodzę. A mnie brakuje Breta Harta w formie walczącej, a nie tej znanej nam z ostatniego Rawa. Nie pogardziłbym również Stone Coldem.
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
MI najbardziej brakuje Jeffa Hardyego był świetny mam nadzieje że niedługo wróci do RAW czy SMACKDOWN na razie ma duże problemy a przed nim jeszcze sprawa w sądzie za branie narkotyków
Opublikowano
MI najbardziej brakuje Jeffa Hardyego był świetny mam nadzieje że niedługo wróci do RAW czy SMACKDOWN na razie ma duże problemy a przed nim jeszcze sprawa w sądzie za branie narkotyków

Jeff obecnie występuję w TNA,więc jak ci go może być brak!?,skoro występuję.

15215924054bc5b9bcc5078.jpg

Opublikowano
Mi brakuje najbardziej Halka Hogana 8) :cry:
Opublikowano
Po co odkopujecie tematy?

Wygaśnie.

Tyle, że ten temat jest "odkopywalny" i dyskusja w nim może się toczyć przez długi czas i może zamierać na długi czas (powtórzenie celowe więc się nie czepiać), lecz za odkopanie go nie powinny grozić żadne kary, gdyż w każdej chwili ktoś może zakończyć karierę, a od jego ostatniego występu minie już taki okres, że niektórzy zdążą się za nim stęsknić, czy jakiś wrestler się komuś przypomni... takich powodów jest sporo (w odróżnieniu od tematów, które są aktualne tylko przez pewien okres jak na przykład tematy o Drafcie, czy chwilowym pushu dla zawodnika).

Mi brakuje najbardziej Halka Hogana 8) :cry:

Podobnie jak Jeff Hardy, Hogan pracuje dla TNA jako tak zwany Authority Figure, czyli ktoś w stylu General Managera.

Opublikowano

Dla mnie dwóch zawodników brakuje na liście.Chris Benoit i Eddie Guerrero.A z listy brakuje mi Stone Colda,Rocka i Goldiego.

Stone Cold,Rock-kontakt z widownią

Goldberg-brakuje zawodników przed którymi czułoby się Respekt przez duże R(no,może oprócz Takera)

PS To tylko moja opinia

Do adminów: już dawno jestem poza branżą, lecz proszę, byście nie usuwali konta. Czasem będę - jeżeli coś odpowiedniego się stanie - komentował pewne wydarzenia.

6043907034bbf6a575e208.gif

Opublikowano
Ja dostosuje się do kolegi powyżej...Jednak oni nigdy nie powrócą :cry: a oprócz nich to jeszcze Goldberga i The Rocka... Myśląc realnie, kto jeszcze może wrócić... :)
I'm Jericholic

19119692514c8a8a83a4b8c.png

Opublikowano
DDP

Punx Not Dead

ANTIFA is HERE

18643344134c3ac127e2e96.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Mi brakuje bardzo The Rocka. Ale czytalem gdzies ze ma wrocic jakos w wakacje. Nie wiem ile w tym jest prawdy...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.