Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Którego byłego zawodnika WWF/E, WCW brakuje Ci najbardziej?

Którego byłego zawodnika WWF/E, WCW brakuje Ci najbardziej?  

328 użytkowników zagłosowało

1. 1. Którego byłego zawodnika WWF/E, WCW brakuje Ci najbardziej?

• Stone Cold Steve Austin
      92
    • The Rock
      90
    • Hulk Hogan
      41
    • Lex Luger
      1
    • Bill goldberg
      55
    • Bret Hart
      36
    • Diamond Dallas Page
      10
    • Sid Vicious
      3

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

3

• nasjazz

3

• Simson

2

• MDMA

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

• 2 miesiące temu...

Zdecydowanie Goldberga, był poważny i fajnie się oglądało jego mecze.

The rock, eddie guerrero i hulk hogan to według mnie nic nie umiejące gwiazdy

uwielbiane przez amerykan.

Może jeszcze Stone Colda, ale nie aż tak bardzo.

Straight edge or die

11083300744b4fee95b23d1.jpg

Up# Jak dla Ciebie Rock i Eddie to beztalencia to nie wiem kogo za talent uznajesz. Co do Hogana to się akurat zgodzę. A mnie brakuje Breta Harta w formie walczącej, a nie tej znanej nam z ostatniego Rawa. Nie pogardziłbym również Stone Coldem.
  • 2 miesiące temu...

MI najbardziej brakuje Jeffa Hardyego był świetny mam nadzieje że niedługo wróci do RAW czy SMACKDOWN na razie ma duże problemy a przed nim jeszcze sprawa w sądzie za branie narkotyków

Jeff obecnie występuję w TNA,więc jak ci go może być brak!?,skoro występuję.

15215924054bc5b9bcc5078.jpg

Mi brakuje najbardziej Halka Hogana 8) :cry:

• Urządzenie:  Windows

Po co odkopujecie tematy?

Wygaśnie.

Tyle, że ten temat jest "odkopywalny" i dyskusja w nim może się toczyć przez długi czas i może zamierać na długi czas (powtórzenie celowe więc się nie czepiać), lecz za odkopanie go nie powinny grozić żadne kary, gdyż w każdej chwili ktoś może zakończyć karierę, a od jego ostatniego występu minie już taki okres, że niektórzy zdążą się za nim stęsknić, czy jakiś wrestler się komuś przypomni... takich powodów jest sporo (w odróżnieniu od tematów, które są aktualne tylko przez pewien okres jak na przykład tematy o Drafcie, czy chwilowym pushu dla zawodnika).

Mi brakuje najbardziej Halka Hogana 8) :cry:

Podobnie jak Jeff Hardy, Hogan pracuje dla TNA jako tak zwany Authority Figure, czyli ktoś w stylu General Managera.

Dla mnie dwóch zawodników brakuje na liście.Chris Benoit i Eddie Guerrero.A z listy brakuje mi Stone Colda,Rocka i Goldiego.

Stone Cold,Rock-kontakt z widownią

Goldberg-brakuje zawodników przed którymi czułoby się Respekt przez duże R(no,może oprócz Takera)

PS To tylko moja opinia

Do adminów: już dawno jestem poza branżą, lecz proszę, byście nie usuwali konta. Czasem będę - jeżeli coś odpowiedniego się stanie - komentował pewne wydarzenia.

6043907034bbf6a575e208.gif

Ja dostosuje się do kolegi powyżej...Jednak oni nigdy nie powrócą :cry: a oprócz nich to jeszcze Goldberga i The Rocka... Myśląc realnie, kto jeszcze może wrócić... :)
I'm Jericholic

19119692514c8a8a83a4b8c.png

DDP

Punx Not Dead

ANTIFA is HERE

18643344134c3ac127e2e96.jpg

• 2 tygodnie później...

Mi brakuje bardzo The Rocka. Ale czytalem gdzies ze ma wrocic jakos w wakacje. Nie wiem ile w tym jest prawdy...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: Stardom Goddesses Of Stardom Tag League 2025 - Dzień 9 Data: 24.11.2025 Federacja: World Wonder Ring Stardom Typ: Event Lokalizacja: Iwaki, Fukushima, Japan Arena: Iwaki City Gymnasium Publiczność: 437 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • Attitude
      Nazwa gali: Marigold True Victory - Dzień 3 Data: 24.11.2025 Federacja: Dream Star Fighting Marigold Typ: Online Stream Lokalizacja: Kazuno, Akita, Japan Arena: Memorial Sports Center Format: Taped Data emisji: 27.11.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • Giero
      Za nami kolejny, ostatni przed Survivor Series 2025 odcinek WWE Monday Night Raw. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych wydarzeń z tego show. Zgodnie z zapowiedziami, Raw otworzył Roman Reigns. Dość szybko przerwał mu… WWE Champion Cody Rhodes. Cody przypomniał, że Roman poprzednim razem wywiązał mu się z danego słowa. Chciał wiedzieć, by ponownie tak będzie. I jaki cel ma Roman w związku z nadchodzącym WarGames. Reigns odpowiedział, iż on i Cody nie lubią się. Nawet zbytnio się nie znają
    • IIL
      Kusi, aby finałem była walka Okada vs Takeshita. Kazu jest mocarnie bookowany i byłby to bardzo emocjonujący finał ze względu na to, że Takeshita jest mistrzem IWGP i wygrał tegoroczny G1 Climax. Jon Moxley ostatnio poddaje grubsze walki przez submission i jemu taka wygrana by się teoretycznie przydała, ale jego wizerunek jest już oczywiście zabudowany na maxa i może to też uwalić. Hajp na Darby Allina po powrocie nieco przygasł, także jemu wygrana w turnieju i zdobycie mistrzostwa Con
    • Grins
      Coś czuje że Kyle O'reilly miał być zwycięzcą tego turnieju, na chwilę obecną to największe szansę mają PAC, Darby, Moxley, Fletcher ale po ostatnim zwycięstwie bym widział właśnie PAC'a we finale no i Darby'ego któryś z nich mógłby zdobyc mistrzostwo. 
  • Dodaj nową pozycję...