Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Którego byłego zawodnika WWF/E, WCW brakuje Ci najbardziej?

Którego byłego zawodnika WWF/E, WCW brakuje Ci najbardziej?  

328 użytkowników zagłosowało

1. 1. Którego byłego zawodnika WWF/E, WCW brakuje Ci najbardziej?

• Stone Cold Steve Austin
      92
    • The Rock
      90
    • Hulk Hogan
      41
    • Lex Luger
      1
    • Bill goldberg
      55
    • Bret Hart
      36
    • Diamond Dallas Page
      10
    • Sid Vicious
      3

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Mój głos na The Rocka brakuje mi jego segmentów śmiesznych jego gadek tych fajnych walk ogólnie tego klimatu

1172056896486a34933c6a9.jpg

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

3

• nasjazz

3

• RazorR

2

• sinmaker87

2

Top użytkownicy w tym temacie

Jasne, że "Hitman" Jego technika to naprawdę coś pięknego. Chociaż rzeczywiście wybór nie jest łatwy. Kilka nazwisk naprawde jest tu ważnych w historii wrestlingu. Myślałem jeszcze o SCSA ale nie ma szans z Bret'em. :-)

http://www.lastfm.pl/user/milkSHAKE619

"Bez sensu i celu, podziały i nienawiść. Komercja, moda, pieniądze i zawiść"

5077314944c546db6bd6cc.jpg

The Great One ! Te jego segmenty,spechee a jescze slowa :One on One with the great one" przy których publika powtarzal bo rocku.

[ Dodano: 2008-09-27, 14:21 ]

The Great One ! Te jego segmenty,spechee a jescze slowa :One on One with the great one" przy których publika powtarzal po rocku.

15733752564c2c578fdaea8.jpg

• Urządzenie:  Android

Moj glos idzie na SCSA - za cala haryzme jaka mial/ma i to ze w sumie dzieki niemu wkrecilem sie w wrestling :D

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

• Urządzenie:  Windows

głos poszedl do Hitmana. z SCSA i The Rocka w swoim czasie, w momencie ich karier wycisnięto maksimum tego co mogli dac. Hitman mniej wiecej od 1996-97 przestawal sie liczyc a jego kariera mogla trwac jeszcze w WCW, lecz tam nie mieli na niego pomyslu, no i był Hogan.

Z racji braku poczucia sytosci karierą Hitmana - glos na Niego.

Co do Sida VIciousa - nie zapominajmy ze jego kariera zaczela sie w erze wielkich gimmicków. W sensie gimmicków takij jak Hero Hogana, Old school Heel macho Mana, Warriora, itp ... wowczas do nich pasowal bardzo bo byl wyrazistą postacią a umiejętnosci wrestlerskie byly nieco mniej istotne... zresztą pamietam ze robil niezle wrazenie wyglądem, kiedy wracal po raz drugi ( jako ochroniarz HBK podczas jego feudu z Dieslem). DOpiero potem jakby zaczał sie tracic w gąszczu nowej generacji zawodników.

Dziwią mnie natomiast opinie o dynamicznosci Lugera ... z mojej perspektywy to byl duzo dynamiczniejszy od dzisiejszego Batisty ze o innych monstrach w WWE nie wspomne.

"Plaga dysleksji wśród mlodzieży, jest tylko, uprawomocnioną lekarskim stemplem, plagą lenistwa umysłowego"

"Kwestię wolności w internecie można włożyć Ad ACTA" - 25 January 2012

Now Heaven Has Some LATINO HEAT

1326192738437791faa06bf.gif

What? (to jedno słowo wyraża wszystko)

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Myślałem nad Rockiem lub Hoganem, ale głos idzie na The Rocka. Brakuje mi WWF.
[you] wejdź i oceń moją galerię http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=15169&start=15

72980324749511c3a2737d.gif

Głos leci na SCSA brak mi jego samego jak i stunera.

A do tego wszystkiego jego jedngo słowa WHAT!?

19355529494bc0e6f3e8556.gif

Głosuje na SCSA.Dzięki niemu zainteresowałem się na nowo wrestlingiem.Give me a HELL YEAH;p
"Łatwiej jest się staczać, niż staczać walkę codzień.."

5870264874924971869009.jpg

Ok skończcie offtop...Kolejne posty nie na temat zostaną skasowane. A użytkownicy mogą ponieść konsekwencje.

A żeby nie było to powiem, że ja głosowałem na The Rocka. Fajnie jak by było można go zobaczyć znowu w ringu i co jeszcze lepsze przy micu (ahh te segmenty) :) .

1480916194a0b1a85edad5.jpg

mi brakuje lugera on nie ma dynamiki?? to nie widziałeś chyba żadnej jego walki.. polecam ci obejrzeć takie z giantem stingiem reyem vs NWO i najpiękniejsza chyba o mistrzostwo z Hulkiem hoganem Także najbardziej brakuje mi Lugera I rocka :)
Lubię Rocka za jego speeche i osobowość,Austina za temperament ostrzejszy nawet od Pipera ale jednak Harta najbardziej mi brakuje.Wychowałem się na jego szczeblach kariery przez Hart Foundation(najlepszy dla mnie tag team lat 80-tych)potem dwa zwycięstwa IC title(matche z Mr Perfectem i Piperem to klasyki)no i dalsza droga do WWF Champion(feudy z Michaelsem w 1992 oraz Flairem w MSG,jak i triumf nad Yokozuną rok później)BRET-THE BEST THERE IS,THE BEST THERE WAS AND THE BEST THERE EVER WILL BE!!!!

Najbardziej brakuje mi Stone Colda i The Rocka ( pozwole sobie dwóch wymienic ) tesknie za stunnerami :P i poczuciem humoru The rocka i tych legendarnych feudów miedzy nimi :grin: ale oczywiście głos na Stone Colda

wszyscy byli kultowi!..pamietam jeszcze jako dzieciak lexa lugera w WCW razem ze Stingiem to bylo cos! Stone Cold i Rock ehhhh...az sie łezka kręci w oku
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 92 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 006 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 694 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 567 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 881 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: NJPW Windy City Riot 2025 Data: 11.04.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Pay Per View Lokalizacja: Chicago, Illinois, USA Arena: Wintrust Arena Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Komentarz: Walker Stewart & Veda Scott Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Windy City Riot 2025 - The Buy In Data: 11.04.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Chicago, Illinois, USA Arena: Wintrust Arena Format: Live Platforma: YouTube.com Komentarz: Walker Stewart & Veda Scott Official video: Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • KyRenLo
      Walka War Raiders vs. The New Day już oficjalnie w karcie:
    • Grins
      No ja mam też dziwne wrażenie że on wypali RKO na samym końcu gali gdy Cena będzie świętował albo sprzeda punt kicka The Rockowi czy coś w tym stylu, chociaż ja też jestem zwolennikiem aby to właśnie Randall był ostatnim przeciwnikiem Ceny innej opcji nie widzę, mam nadzieje że na dzisiejszym SmackDown ruszą konkretnie z tymi programami bo został tydzień a póki co program Rollka/Punka/Romana jak na razie jest najlepszym programem całej tej RTWM. 
    • KPWrestling
      Za nami niezwykle emocjonująca gala KPW Arena 28: Zły Omen. Wyniki walk: 1. GREG pokonał Eryk Lesak 2. Zefir pokonał Leona Lato i Tomczaka 3. Chemik pokonał Filipa Fuxa 4. David Oliwa pokonał Toby St John Ceremonia zaprzysiężenia nowego prezesa została przerwana powrotem Krystiana Malinowskiego 5. Hans Schulte pokonał Michał Fux Dziękujemy za gorący doping! Do zobaczenia na Pyrkonie 14 czerwca i Arenie 29 - 20 czerwca! Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
  • Dodaj nową pozycję...