Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

Attitude TV

KIL

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Attitude TV oficjalnie rozpoczyna swoje nadawanie w przedziale tygodniowym!

http://tv.attitude.pl/index.htm

Strona na której możecie znaleźć:

- plan transmisji na najbliższy tydzień,

- informacje odnośnie odbierania kanału na swoim komputerze,

- obejrzeć transmisje korzystając z przeglądarki, wystarczy, że wy...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-attitude-tv.html

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Brawo KIL,pięknie wygląda wasza stronka :D.Mam nadzieje,że chętnych do pomocy nie zabraknie :D.Ogólnie to wygląd jest super. :)

Bardzo dobry pomysł, temu nie można zaprzeczyć... Jednak jakość gal daje wiele do życzenia. Ostatnio wczoraj jak chciałem obejrzyć galę 'WWF', jdnak nie było to możliwe, że względu na słabą jakość i co chwile "buforowało". Niestety miałem pokaz slajdów... Mam nadzieję, że w krtótce to sie poprawi (może wyższy upload by pomógł?)

Pozdrawiam i powodzenia

Człowieku,pokaz slajdów to jest TYLKO po części wina uploadera.Większość tego typu błędów generuje twój komputer.Dokładnie chodzi o to,że podczas transmisji,której chcesz obejżeć,powinieneś na maxa odciążyć komputer.Wtedy wszystko będzie cacy :]

Ja również oglądałem poniedziałkową transmisje i muszę przyznać że wypadła ona całkiem sprawnie .A co do jakości to mam nadzieje ze poprawi się to znacznie od listopada .

Teraz tv rusza pełną parą , wyeliminowaliśmy problem znalezienia kanału ponieważ jest on teraz dostępny w zakładce oglądaj na naszej stronie. :D Dziękuje KIL, za wykonanie pięknej strony i zapraszam wszystkich do oglądania kolejnych transmisji . :D

Strona bardzo ładna. Co do jakości gal to niestety do SopCasta wejdzie tylko format .wmv i .asf, a gale w tych formatach są o bardzo niskiej jakości :) Buforowanie... Aby zapobiec ciągłemu buforowaniu, osoba streamująca powinna mieć lepsze łącze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Najnowsze posty

• GGGGG9707
      Szczerze to też nie bardzo wierzyłem. Widziałem to gdzieś na belgijskich czy francuskich mediach społecznościowych o wrestlingu ale tak nie do końca wydawało mi się to realne. Bardziej to traktowałem jak temat Wrestlemanii w UK z której znowu nic nie wyjdzie bo Londyn walczy o Super Bowl   No ceny będą tylko rosły, wystarczy zobaczyć ile parę lat temu kosztowały miejsca na Live Eventy w Europie a jakie ostatnio były ceny... Mam nadzieję że z samymi tygodniówkami w Europie nie przesadzą zbytnio cenowo
    • Tomos
      Temat trochę umar, ale może z racji parcia na serduszka i chęci pochwalenia się niedawnym nabytkiem uda się go wznowić. Otóż sprawiłem sobie ostatnio za darmo (pozdrawiam pana z olx) mały telewizor kineskopowy i w końcu mam na czym ogrywać klasyki z PS1 Jak widać, u mnie ostatnio na tapecie Final Fantasy VII. Poza tym Yakuza 3, lecę całą serię od rimejku jedynki. Bardzo, bardzo polecam, w Kiwami, 0 i Kiwami 2 mam w sumie ze 190 godzin, żadnej nie żałuję
    • Tomos
      No dobra, zabiłem quiz, to defibryluję: jak się nazywa substancja, która jest źródłem energii dla Midgaru i którą wydobywa/rozkrada korporacja Shinra w (między innymi) Final Fantasy VII?
    • IIL
      Podchodziłem do tego sceptycznie, gdy pierwszy wspomniałeś na ten temat, ale teraz widać, że zderzyć się może wszystko. Inna sprawa, że WWE praktycznie na każdej gali chwali się rekordowymi zyskami, a to oznacza jedno - ceny będą zaporowe żeby jak najbardziej wydoić fanbase poza granicami USA...
    • IIL
      Aktualna karta:   Mox/Cassidy, Lashley/Strickland i Hangmam/Page zapowiada się srogo. Mox i Orange mieli świetną walkę na All Out, ale teraz stoi za tym konkretny storyline. Moxley oczywiście wygrywa i kontynuuje historię resetu w AEW. Lashley vs Strickland dosyć intryguje swoją świeżością. Jestem za Stricklandem, ale z drugiej strony mogliby zrobić z Lashleya swojego Lesnara i dać mu przyterminatorzyć... Hangman robi ostatnio same klasyki na PPV i tutaj nie może być inaczej. Obaj potrzebują tego zwycięstwa, ale jestem za Whitem. Gościu ma zbyt duży potencjał, aby jobbować co chwilę. Mam nadzieję, że dojdzie też do walki Cole vs MJF w jakimś gimmick matchu.
  • Dodaj nową pozycję...