Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

WWE RAW

Koper137

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Posty w tym temacie nie są obecnie dostępne. Proszę spróbować ponownie za kilka minut.

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Najnowsze posty

• HeymanGuy
      What is Barrow Zorbin doing in the Impact Zone?!
    • MattDevitto
      Goat Corbin welcome to the impact zone!
    • Kaczy316
      Dobra to standardowo jak to napisał KyRenLo lecimy z predykcjami PLE, to już dzisiaj za około 10h, więc LET'S GOOOO   Rhodes vs Gunther - Nie ma co się rozpisywać, feud na szybko, żeby coś tam było, bez większej historii, ale tutaj to nie jest potrzebne, bo sama walka jest na zasadzie "Brand Wars" więc tutaj można wybaczyć, Gunther to powinien ugrać, nie zdziwi mnie ingerencja kogoś z zewnątrz, ale to raczej na korzyść dla Gunthera, bo bardziej obstawiam jakieś pojawienie się Bloodline lub KO i odwrócenie uwagi Cody'ego, ale zobaczymy, mój typ to Gunther. Typ: Gunther   Nia vs Liv - Kolejna walka na tej samej zasadzie, tutaj nawet sama walka raczej wyjdzie kiepsko, stawiam na Jax i OBY CASH IN TIFF! Typ: Nia Jax   Triple Threat o tytuł US - Walka ma potencjał na bycie walką gali według mnie i to spory, wystarczy dać im odpowiednio dużo czasu, feud był solidny, fajnie w to wkręcili Knighta, Andrade i Melo dalej nie mają rozstrzygnięcia powiem tak, chętnie bym przyjął Melo jako Championa, a Knight mógłby polecieć wyżej czy coś, ale raczej nie zrezygnują z Knighta i potrzyma on tytuł potencjalnie do WM, ale nie wiem z kim mógłby tam się zmierzyć, więc walka będzie świetna, a Knight to ugra. Typ: LA Knight   Fatal 4 Way o tytuły WWE Women's Tag Team - Kolejny raz? Serio? W sensie no dlaczego kurde xD, pasy męskie tagowe ŻADNE, a mamy dwa takie tytuły nie były bronione na PLE od WM, z kolei pasy tagowe kobiet są bronione już chyba 4-5 raz po WM na PLE, a nikogo one nie interesują NO CO JEST!!! feudu żadnego, liczę, na Lash i Jakarę, bo bardzo je lubię, Lash to w ogóle powinna być w miejscu Cargill, walka nie wiem czy powali, ale być może. Typ: Meta Four   Rollo vs Reed - Feudzik bardzo dobry, fajnie się ogląda to, tak samo jak w przypadku feudu ze Strowmanem tak i z Rollinsem to zadziałało, Reed pokazany jako genialny Monster, a Rollins jako świetny babyface, który chcę rozwalić przeciwnika, bardzo dobrze się to oglądało i ogólnie liczę, że sam pojedynek także odda, bo jest na to ogromny potencjał, osobiście liczę na wygraną Rollinsa i może na przeczekanie okresu do RR jakiś feud z Breakkerem o tytuł IC? Oczywiście przegrany i potem lecimy z programem z Punkiem do WM, chociaż może tytuł IC w tej rywalizacji byłby ciekawy? Kurde teraz tak wpadłem i sam nie wiem xD, ale we will see, ostateczny typ to Rollins. Typ: Seth Rollins   Ponton vs KO - Kolejna rywalizacja, która mi się bardzo podoba, KO emocjonalnie podchodzi do tego wszystkiego, już się za dużo tego nazbierało i widać, że w końcu wybuchł, najpierw pojedzie Ortona, żeby potem skroić Rhodesa z tytułu prawda? Nie no to się niestety nie stanie....a mogłoby, KO jest teraz na fali i od mega długiego czasu zasługuję na główny tytuł, tylko problem jest w tym, że zawsze "coś" wypada, szkoda, jednak wracając do walki to KO to ugra i nawet nie wiem czy nie w taki sposób, że wykluczy Pontona z akcji na dłuższy okres, żeby jeszcze bardziej siebie podbudować przed walką z Rhodesem i potem na Road To WM moglibyśmy dostać powrót Randy'ego i rewanż z KO, to mogłoby być dobre, ostatecznie lecimy z typem na KO i fajną psychologiczną walkę. Typ: Kevin Owens   Original Bloodline vs New Bloodline - Tutaj wynik imo zależy od tego kto zawalczy po stronie nowego Bloodline, bo z tego co zrozumiałem na SD to zawalczą GoD i Jacob i wtedy by przegrali imo z Usosami i Romanem, ale jeśli zawalczy Solo, Tama i Jacob to Nowe Bloodline powinno to wygrać zdecydowanie, bo jaki wtedy będzie sens kolejnej walki w War Games, skoro by dwukrotnie przewalili na Romana, dla widzów żaden, ale WWE może myśli inaczej, mimo wszystko story solidnie prowadzone, trochę za szybko Jey powrócił według mnie, ale podobało mi się to, że nie było to też tak bardzo szybko, że jedna tygodniówka i wszystko git, tylko rozłożyli to na około 3-4 tygodnie, więc jestem w stanie to zaakceptować, przyjemnie się to oglądało, walka wątpię, że porwie, ale tak jak mówię New Bloodline musi to ugrać, żeby dalsza rywalizacja, która jest pewna miała sens. Typ: New Bloodline
    • Kaczy316
      Tegan bardzo dobrze, reszta no szkoda, Corbin to o kilka lat za późno, w 2k19 miał jedyny dobry okres jako Constable według mnie, a potem długo długo nic i teraz jak pojawiał się na ekranach to nie miałem ochoty wyłączyć tego co oglądam, więc też było lepiej i....poleciał, ale jak w latach 2020-23 był tragiczny i oglądać się go nie dało, to jakimś cudem te fale go omijały, no szkoda, ale jest jak jest, dużej straty nie ma. Indi no tutaj szkoda zawodniczki, bo jest fajna i utalentowana, ale pomysłu brak i brak tytułu mid cardowego dla kobiet zabija kolejną zawodniczkę imo, no szkoda.
    • Kaczy316
      Kolejne SD i ostatnie w drodze do CJ, a dzisiaj już CJ, zobaczmy jak to wszystko wyjdzie, bo żadnych spoilerów nie widziałem, a wiem, że było nagrywane tydzień temu.   Meh zaczynamy od mistrzyni kobiet Jax, która jest dość nudna i mówi oczywiście o tytule Crown Jewel, który raczej powinna wygrać moim zdaniem, znowu podzielimy zwycięzców na Raw i SD i uważam, że Gunther wygra męski tytuł, a Nia Jax kobiecy.....czyli w sumie powtórka z K&QOTR, gdzie był dosłownie ten sam podział i Ci sami zwycięzcy xD. Nia mówi coś kompletnie nieinteresującego, a wychodzi teraz Liv ze swoimi sojusznikami i ona już mówi ciekawsze rzeczy, mówi o odesłaniu/wysłaniu na emeryturę Ripley i wspomina, że ostatni raz to ona wygrała z Jax, wszystko przerywa Tiffany, uuuu i się robi ciekawie, Stratton mówi, że może cash inować nawet na Jax, bo ma dość obydwu, Dom to ma jakiś magnes na laski czy co? Nawet Tiff się o niego pyta czy on też pójdzie z nią jeśli zrobi cash in na Liv xDDDDDDD, fajny segmencik, podobał mi się i podbudował ładnie wszystko.   Płynnie przechodzimy po reklamach od razu do walki Liv vs Tiffany o to może być ciekawy pojedynek. Kurde, ale pojedynek trwał 2,5 minuty no ludzie dlaczego, dla mnie to spory minus, a Liv wygrała przez Roll Up i po walce mamy brawl oczywiście, który wygrywa Nia Jax, hmm czyżby to oznaczało, że jednak Liv wygra na CJ? Może nie. 2,5 minuty walki w TV oczywiście, a to się zaczęło podczas reklamy xD, więc może było trochę dłużej.   Fajne wideo od Kevina z samochodu.   Street Profits vs Pretty Deadly, lecimy, to może być dobry pojedynek, chociaż raczej nic nie znaczący. 4 minuty walki i chyba nie było żadnej reklamy, dobrze to wyglądało i obejrzałbym dłuższy pojedynek, ale no cóż jest jak jest, nawet nie ma co się za bardzo rozpisywać, ale SP chociaż zgarnia wygraną, zawsze jakieś plusy, lecimy dalej.   Teraz mamy pojedynek, który wydaję mi się, że kompletnie nikogo nie interesuję i panie mogłyby dostać 4 minuty, Bayley i Naomi vs Candice i Indi meh, ja skipuję. Nie wiem czy była reklama, ale w TV panie dostały lekko ponad 5 minut, więc też git, nie za dużo.   Romuald wychodzi na ring! I to z Jimmym Uso! Oj tak dajcie mi ten segment, chętnie go posłucham, głównie mówi Jimmy jak na razie, który ładnie się prezentuję jako hypeman, a potem namawia Romana do pojednania z Jeyem, żeby pokonać Solo i jego Bloodline oj fajnie to wygląda, Roman chcę przejąć mikrofon, ale wychodzi MAIN EVENT JEY USO!!! Jak fani głośno śpiewają jego Theme Song, to jest niemożliwe, Jey jest tak over, ale zobaczmy co wyniknie z tego spotkania. Jey stoi po stronie Original Bloodline jedynie dlatego, że chcę rozwalić Solo za to, że przez niego stracił tytuł i nie zapomniał co Roman mu zrobił, a Uso mówi, że jest teraz równy z Romanem, Jey w końcu chcę tego na co zasługuję i dla siebie i dla brata. Roman przejmuję mikrofon i mamy to! "YEET!" Publika pomimo tego, że już przeżyła jedno 2h show to w tym drugim jest teraz niesamowicie żywa, podoba mi się to i mamy znak Bloodline! Original Bloodline IS BACK BAYBAY!!!! Świetny segment, świetny moment, podoba mi się to, fajnie stopniowo to rozwiązywali, chociaż trochę szybko, bo SvS na horyzoncie, ale jakoś to wygląda, jeszcze Sami do kompletu i może być ciekawie.   MCMG na backu z A-Town Down Under, którzy zapraszają ich do największego Talk Show w WWE! Shelley kozak "MizTV?" xDDDDDDDD Ale nie, będziemy mieli GWE potencjalnie w przyszłym tygodniu.   Czas na Fatal 4 Way Pianek vs Iyo vs Lash vs Piper, ten pojedynek chętnie obejrzę, więc lecimy! Iyo Sky ukradła wygraną Pianka i dobrze, Damage CTRL nie ugrają tego jak dla mnie na CJ, a Lash i Jakara mają większe szanse na wygraną dzięki tej porażce Lash, sam na nich stawiam, ogólnie to bardzo dobry F4W tak jak przewidywałem, przyjemne oglądanie, fajny sojusz Piper z Lash i ogólnie nawet jak był face off Lash z Jade nagle to tak patrzę i mówię kurde przecież Legend ma lepszą prezentację niż Jade, dajcie mi ją w miejsca Cargill i będzie kozak, ale wątpię, że to zrobią, jednak sama walka do obejrzenia zdecydowanie.   Promo uczestników walki o tytuł United States. Promo New Bloodline i z tego co zrozumiałem to Solo nie wystąpi w tej walce, czyli dostaniemy GoD i Jacob vs Original Bloodline? Jeśli tak to w sumie kiepsko, z góry wiadomo, że Roman i Usosi to ugrają.   Main Event Time! Gunther i Ludwig vs Rhodes i Orton, Kaiser jest tu jedyną osobą, którą można bez problemu przypiąć i nic ona nie straci, także innego wyjścia nie widzę, wiemy kto wygra, chociaż zobaczmy jak się potoczy pojedynek. Nie ma nic zapowiedziane na kolejny week? W sumie to częsty zabieg na ostatniej tygodniówce przed PLE, bo po PLE się trochę zmienia, czasem sporo, więc nic dziwnego, że nie chcą spoilerować czegokolwiek. No lekko ponad 10 minut solidnego pojedynku takiego typowo Main Eventowego, czasem trochę wolniejszy, czasem przyspieszą i tyle, Rhodes pinuję Kaisera tak jak myślałem, że to on zgarnie przypięcie, walka no można obejrzeć i się dobrze bawić, a na sam koniec mamy coś świetnego, bo KO atakuję Ortona krzesełkiem, potem wymiana spojrzeń z Rhodesem, ale tego atakuję Gunther oj będzie się działo, mega przyjemne zakończenie ostatniego SD przed CJ.   Plusy: Segment początkowy Street Profits z wygraną Segment Original Bloodline Fatal 4 Way kobiet Main Event i zakończenie show   Minusy: Czas walki Tiffany vs Liv Czas walki Street Profits i Pretty Deadly Poświęcony czas dla Bayley i Naomi vs Indi Hartwell   Podsumowanie: Ogólnie poza czasami niektórych walk, to show naprawdę dowiozło i mega mi się podobało, podbudowało feudy, podbudowało CJ, w sumie nie wiem co tu złego napisać poza tymi czasami, ogólnie naprawdę solidne show do obejrzenia, może nie jakieś pamiętne, ale tak, żeby się wychillować z piweczkiem 0% xD to bardzo fajne i czekamy na CJ!
  • Dodaj nową pozycję...