Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

SmackDown vs RAW na PC !

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Nie wiem skąd masz informację o grafice do pierwszego trailera możemy tylko przypuszczać co będzie, ale mam nadzieję, że gra zaskoczy pozytywnie.

Specyfika takich gier.

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• wrestlemaniac

6

• Kamil12175

6

• malypan123

6

• jeffhardywwe

5

Kurde to przewalone. żeby dopiero koło listopada ma wyjść 10 online? Kas jak tak to przesrane. No to będę musiał ciupać w 09 może w 10 na laptopie. :???: Normalnie kicha. :x :x :x .
Smackdown vs Raw 2010 na PC! Rewolucja w świecie WWE. Wyzwij mnie a zobaczysz do czego jestem zdolny.

2182967734b1d5d02b770d.jpg

• Urządzenie:  Windows

To nie będzie SvR10 online... ba! To nawet nie będzie Smackdown vs Raw 2011 OnLine, tylko po protu SvR online, które wyjdzie gdzieś w okolicach wyjścia konsolowego SvR 2011, czyli w listopadzie/październiku 2010 roku i to prawdopodobnie tylko w Azji, i chyba w Stanach.

@down: Wiem co insynuujesz,ale nie chcę już pisać kto po kim powtarza i zmienia formę wypowiedzi, ale niektórzy (patrz post wyżej) i tak dalej piszą, tak, jakby był to kolejny SvR, tylko w PeCetowej wersji.

Edytowane przez Simson

To nie będzie SvR10 online... ba! To nawet nie będzie Smackdown vs Raw 2011 OnLine, tylko po protu SvR online, które wyjdzie gdzieś w okolicach wyjścia konsolowego SvR 2011, czyli w listopadzie/październiku 2010 roku i to prawdopodobnie tylko w Azji, i chyba w Stanach.

Brawo! To już ustaliliśmy na poprzedniej stronie tego tematu ;P

• 3 miesiące temu...

Wie ktoś jak stoi sprawa z wyjściem tej gry na PC ?

Wie ktoś jak stoi sprawa z wyjściem tej gry na PC ?

Przecież pisałby ktoś o tym na razie nic nie wiadomo jeszcze. Ładnie się posty nabija.. :-)

Tu Jest Info Na Wiki

Tu jest troszkę info o tej grze ma wyjść jakoś 6 czerwca . Ale jak wiki o tym pisze to może być już pewne. Ale nie wiem czy będzie można w to grać w Polsce??? Pewnie to tylko dla USA i Azji :/

Już od 5 lat fan wrestlingu . Masz jakieś pytanie dotyczące gry [you] śmiało pytaj!

Najgorsze jest to, że jak nie będzie trybu "no online" to klapa. Gierka pewnie będzie na serwerach Azji i Stanów, bo w Polsce to nie wiem kiedy by serwy na tą grę zrobili. W zależności komu by się chciało. Może tu nawet o serwery nie chodzi, ale nawet o kupno gry. Jak kupić grę ?? Chyba tylko w Azji i Stanach bo jak ściągniesz grę i popykasz w necie to sobie zobaczą jak grasz na piracie..Jeżeli gra nie będzie dostępna do sprzedaży i na Polskich serwach to możemy pomarzyć o tym..
  • 1 miesiąc temu...

Nie wiem,czy już ktoś to dawał ,ale tu jest (chyba) pierwszy trailer tej gry

http://www.youtube.com/watch?v=yjDFdXd_9dQ

G: Mm Sebastian pyszna bazylia !

R: Naprawdę !

G: Prawda ?!

R: Podeślę Ci więcej 200TON !

G: Nigdy takiej nie jadłem.

S: Ja też.

R: Ja nigdy nie jadłem bazylii .

5478249054e0729101720a.jpg

Był już ten trailer. Niektórzy mówią, że to fake.

10771641474c446763479cb.jpg

Coś mi się wydaję, a praktycznie jestem pewien, że nie postarają się nad tą grą. Może nawet będzie jeszcze bardziej okrojona od wersji na PS2. Po trailerze widać te starocie w tatuażach i opasce Johna. Mam nadzieję, że dostaniemy jakiś samouczek czy coś w tym rodzaju, bo w np. Team Fortress wszystko można w praktyce się nauczyć ( bo to w końcu FPS), a w takiej grze to Single powinien być obowiązkowo. W ogóle nowicjusz powinien znaleźć jakiegoś Superstars'a, który mu się podoba, a z jakimś mistrzem już w tej grze by było trudno. Już nie chodzi o karierę, ale sam exibition. Oby jednak Europejczycy mieliby dostęp do tej gry.
The BEST there is... The BEST there was... The BEST there ever will be!

10665325394d4c3c61dc358.png

Wiadomo coś czy będzie można zagrać w tą grę w Polsce??? Bardzo bym chciał a tak w ogóle to wie ktoś w jaką inną grę można grać przez internet,oczywiście chodzi mi o gry o tematyce wrestlingu. Zna ktoś coś w tym stylu???

8152560374b16b0a903983.jpg

Wątpię żeby wyszła ona w Polsce ale wystarczy jak wyjdzie w USA bo wtedy i tak będziemy mogli w nią grać :)

A inna gra przez internet to smackdown 2 online. Jest liga attitude. http://www.attitudefed.cba.pl/ Tam jest opisane co ściągnąć i jak grać :)

• 2 miesiące temu...

o ile się nie mylę to ta gra wychodzi dzisiaj! Więc już za niedługo dowiemy się czy zagramy czy nie...

a to smackdown 2 online to skąd sciągnąć?? Na googlach nic nie znalazłem...

8152560374b16b0a903983.jpg

Nie wiem skąd wiesz o tym że dzisiaj wychodzi ta gra? Ja nic takiego nie słyszałem mało tego na wikipedi też nie ma napisane :) Podaj jakiś dowód :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Bastian
      Tak jest
    • KyRenLo
      John Cena ma rywala. Tak jak spodziewała się zdecydowana większość z nas już przed samym turniejem jest to oczywiście Gunther: Wiemy również coś więcej o kolejnych dwóch pojedynkach. Bayley zmierzy się z Sol Rucą: Natomiast Cody Rhodes podejmie mistrza NXT (Kogoś z dwójki Ricky/Oba):      
    • KyRenLo
      Widzę coś o Flo, więc muszę odpowiadać. Zapewne chodzi o zawodniczkę obecnie TNA zwaną Tessa Blanchard.
    • Grins
      Tak jak myślałem Gunta idzie na Cena, ale to co się działo po walce ewidentnie wskazuje że nie tego fani oczekiwali, coś czuje że zbierze przepotężne buczenie za tydzień, po co wgl był ten turniej? Nie można było zorganizować to tak że Gunther atakuje Cena na Survivor Series dusi go, brutalnie go niszczy i rzuca mu wyzwanie że to on będzie jego ostatnim przeciwnikiem? Przecież to byłoby o wiele lepsze rozwiązanie niż bezsensowny turniej z którego i tak nic nie wyszło, moim zdaniem taka decyzja z
    • MattDevitto
      Od jutra turniej wkracza praktycznie w decydującą fazę, więc dla zainteresowanych dodaję bloki:
  • Dodaj nową pozycję...