Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

SmackDown vs RAW na PC !

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   35
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  iPhone

Announced today, WWE® SmackDown® vs. Raw® Online is currently in development at Vertigo Games. Planned to release on PC across Asia in late 2010, this will give players the complete immersive online experience based on the world of WWE.

Players will be able to become their favourite Superstar in a virtual world, competing for virtual wealth and fame to get the ultimate ranking in the Hall of Fame. As they earn points players will unlock special features, items and level up their rankings.

There will also be plenty of items, abilities and themes allowing players to personalize their Superstar. Players will also be able to enter the lobby to challenge opponents, shop or interact with other connected players. This is the ultimate online wrestling experience!

Keep your eye on THQ-Games for more on WWE Smackdown vs. Raw Online.

W końcu pecetowcy będą mieli okazję poszpilać :)

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• wrestlemaniac

6

• Kamil12175

6

• malypan123

6

• jeffhardywwe

5

• Reputacja:   0

dobrze zrozumiałem że dopiero w 2010 :/ ? Szkoda ale i tak już się nie mogę doczekać.

PS. Mam nadzieje że to pewne info. :)

10136801454e08b07ab2e86.jpg

Raczej pewne spójrz na zrodlo thq.com oficjalna strona producenta SD vs RAW. Wkocu bede mogl popykac troszke w ta gre bo nie mam zadnych konsol szkoda ze dopiero w 2010. Ale dobrze ze wogole pomysleli o PCtowcach

wohooooo!! Wreszcie :) na swoim kompie pewnie nie poszpilam ale mam jeszcze kilka w zanadrzu moich skarbeńków więc napewno się jakiś wybierze :twisted:

7894118684ede4cf290d46.jpg

I ta gra będzie w dodatku online!! Jupi!

kurcze jeśli to potwierdzona informacja,to sie strasznie cieszę,tylko trza będzie zmienić kompa,bo mój staruszek tego nie pociągnie ;)

I ta gra będzie w dodatku online!! Jupi!

Ta gra będzie wyłącznie Online :). Nie będzie Single Playera jak dobrze przeczytałem :)

7894118684ede4cf290d46.jpg

HardcoreKane, dobrze przeczytałeś ta gra będzie tylko online.

A z jednej strony to dobrze a z drugiej trochę gorzej, ponieważ napewno będzie można grać w to z kims z forum :D ale napewno trzeba będzie miec orginał.

19355529494bc0e6f3e8556.gif

• 2 tygodnie później...

To fajnie ze pomyśleli o SvR na peceta i ci co nie mają konsol będą mogli popykać i to nawet online jeszcze lepsza zabawa z kumplami np.Tylko szkoda ,że dopiero w 2010 ale maja 2 lata na zrobienie naprawdę świetnej gry wrestlingowej na pc nie tak jak WWE RAW bo to jest jak dla mnie zrobione na odwal.

11111340948e7383fd63bc.jpg

• 1 rok później...

Siemka chłopaki! Super że wymyślili tez wersje na pc. Ale jest trochę głupio bo wyjdzie dopiero w 2010r. To jest trochę nie fer bo Smackdown vs Raw 2010 już wyszło na konsole. Ale bardzo prosiłbym o jakieś informacje dotyczące dokładnej daty wyjścia tej gry. I jeszcze jedno pytanie. Ile ta gra będzie gdzieś kosztowała? I po ilu dniach po wyjściu tej gry będzie można to ściągnąć z internetu? :???: :???: :???: :???: :???:
Smackdown vs Raw 2010 na PC! Rewolucja w świecie WWE. Wyzwij mnie a zobaczysz do czego jestem zdolny.

2182967734b1d5d02b770d.jpg

Super że wymyślili tez wersje na pc. Ale jest trochę głupio bo wyjdzie dopiero w 2010r. To jest trochę nie fer bo Smackdown vs Raw 2010 już wyszło na konsole.

Co jest niby takiego nie fair??Przecież jest jasno napisane że będzie to SvR Online, a nie wersja SvR 2010 na PC.

Mam nadzieję, że wyjdzie jednak później jakiś większy dodatek,patch z single playerem. :P

old ECW + Hogan,SCSA forever

Music = fuel of my soul

21105114604a639bcda9849.jpg

A wiecie kiedy dokładnie wyjdzie i ogólne informacje po polsku plis :)

17604122554b61f252eba43.jpg

• Urządzenie:  Windows

Jest napisane, że gra ma wyjść pod koniec 2010, więc pewnie gdzieś na równi z SvR 2011, czyli październik, ew. listopad... Informacje po polsku? Wiesz... w ogóle wydanie tej gry w Polsce jest sporym ryzykiem, bo co innego piłka nożna online (FIFA Online), a co innego wrestling online (SvR Online)... W naszym kraju zbyt mała liczba odbiorców będzie chętna na zakupienie takiej gry (zwykłe SvR nie jest jakoś rozchwytywane, choć dużo ludzi u nas posiada konsole, to pomyśl jakie zainteresowanie miałaby gra wyłącznie online), a co za tym idzie, o będzie o niej cicho na polskich serwisach o grach (nie licząc jakiś tam nabąknięć... Bo bez wydania - nie ma gadania :P. Taka prawda.

• Urządzenie:  Android

Ja Was nie chcę martwić, ale to jest typowa edycja online'owa przeznaczona na rynek azjatycki. Powstawanie tego typu produkcji związane są z olbrzymim piractwem w tym regionie świata (pomijam Japonię i Koreę Południową), a jednocześnie gigantycznym rynkiem, na który łasych jest wielu wydawców. Wnioski:

1. Grafika będzie bardzo przeciętna,

2. Tylko tryb online, zatem o jakiejkolwiek karierze możecie zapomnieć,

3. Trudność z dostępem do gry w naszej części świata (co więcej - możliwa blokada IP z rynków innych niż ten, na który gra została przygotowana). Raczej nie spodziewałbym się sklepowych wydań, wyłącznie e-dystrybucja.

Rozwiewając wszelkie wątpliwości - to będzie zupełnie inna gra niż SD vs. RAW 2011.

Nie wiem skąd masz informację o grafice do pierwszego trailera możemy tylko przypuszczać co będzie, ale mam nadzieję, że gra zaskoczy pozytywnie.

1623504524b1fd2301336b.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 40 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 687 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 351 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 173 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 519 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 851 odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...