Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

SmackDown vs RAW na PC !

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Bałwan napisał(a):
Nie wiem skąd masz informację o grafice do pierwszego trailera możemy tylko przypuszczać co będzie, ale mam nadzieję, że gra zaskoczy pozytywnie.

Specyfika takich gier.

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• wrestlemaniac

6

• Kamil12175

6

• malypan123

6

• jeffhardywwe

5

Kurde to przewalone. żeby dopiero koło listopada ma wyjść 10 online? Kas jak tak to przesrane. No to będę musiał ciupać w 09 może w 10 na laptopie. :???: Normalnie kicha. :x :x :x .
Smackdown vs Raw 2010 na PC! Rewolucja w świecie WWE. Wyzwij mnie a zobaczysz do czego jestem zdolny.

2182967734b1d5d02b770d.jpg

• Urządzenie:  Windows

To nie będzie SvR10 online... ba! To nawet nie będzie Smackdown vs Raw 2011 OnLine, tylko po protu SvR online, które wyjdzie gdzieś w okolicach wyjścia konsolowego SvR 2011, czyli w listopadzie/październiku 2010 roku i to prawdopodobnie tylko w Azji, i chyba w Stanach.

@down: Wiem co insynuujesz,ale nie chcę już pisać kto po kim powtarza i zmienia formę wypowiedzi, ale niektórzy (patrz post wyżej) i tak dalej piszą, tak, jakby był to kolejny SvR, tylko w PeCetowej wersji.

Edytowane przez Simson

Simsonecztos napisał(a):
To nie będzie SvR10 online... ba! To nawet nie będzie Smackdown vs Raw 2011 OnLine, tylko po protu SvR online, które wyjdzie gdzieś w okolicach wyjścia konsolowego SvR 2011, czyli w listopadzie/październiku 2010 roku i to prawdopodobnie tylko w Azji, i chyba w Stanach.

Brawo! To już ustaliliśmy na poprzedniej stronie tego tematu ;P

• 3 miesiące temu...

Wie ktoś jak stoi sprawa z wyjściem tej gry na PC ?

Lolekek napisał(a):
Wie ktoś jak stoi sprawa z wyjściem tej gry na PC ?

Przecież pisałby ktoś o tym na razie nic nie wiadomo jeszcze. Ładnie się posty nabija.. :-)

Tu Jest Info Na Wiki

Tu jest troszkę info o tej grze ma wyjść jakoś 6 czerwca . Ale jak wiki o tym pisze to może być już pewne. Ale nie wiem czy będzie można w to grać w Polsce??? Pewnie to tylko dla USA i Azji :/

Już od 5 lat fan wrestlingu . Masz jakieś pytanie dotyczące gry [you] śmiało pytaj!

Najgorsze jest to, że jak nie będzie trybu "no online" to klapa. Gierka pewnie będzie na serwerach Azji i Stanów, bo w Polsce to nie wiem kiedy by serwy na tą grę zrobili. W zależności komu by się chciało. Może tu nawet o serwery nie chodzi, ale nawet o kupno gry. Jak kupić grę ?? Chyba tylko w Azji i Stanach bo jak ściągniesz grę i popykasz w necie to sobie zobaczą jak grasz na piracie..Jeżeli gra nie będzie dostępna do sprzedaży i na Polskich serwach to możemy pomarzyć o tym..
  • 1 miesiąc temu...

Nie wiem,czy już ktoś to dawał ,ale tu jest (chyba) pierwszy trailer tej gry

http://www.youtube.com/watch?v=yjDFdXd_9dQ

G: Mm Sebastian pyszna bazylia !

R: Naprawdę !

G: Prawda ?!

R: Podeślę Ci więcej 200TON !

G: Nigdy takiej nie jadłem.

S: Ja też.

R: Ja nigdy nie jadłem bazylii .

5478249054e0729101720a.jpg

Był już ten trailer. Niektórzy mówią, że to fake.

10771641474c446763479cb.jpg

Coś mi się wydaję, a praktycznie jestem pewien, że nie postarają się nad tą grą. Może nawet będzie jeszcze bardziej okrojona od wersji na PS2. Po trailerze widać te starocie w tatuażach i opasce Johna. Mam nadzieję, że dostaniemy jakiś samouczek czy coś w tym rodzaju, bo w np. Team Fortress wszystko można w praktyce się nauczyć ( bo to w końcu FPS), a w takiej grze to Single powinien być obowiązkowo. W ogóle nowicjusz powinien znaleźć jakiegoś Superstars'a, który mu się podoba, a z jakimś mistrzem już w tej grze by było trudno. Już nie chodzi o karierę, ale sam exibition. Oby jednak Europejczycy mieliby dostęp do tej gry.
The BEST there is... The BEST there was... The BEST there ever will be!

10665325394d4c3c61dc358.png

Wiadomo coś czy będzie można zagrać w tą grę w Polsce??? Bardzo bym chciał a tak w ogóle to wie ktoś w jaką inną grę można grać przez internet,oczywiście chodzi mi o gry o tematyce wrestlingu. Zna ktoś coś w tym stylu???

8152560374b16b0a903983.jpg

Wątpię żeby wyszła ona w Polsce ale wystarczy jak wyjdzie w USA bo wtedy i tak będziemy mogli w nią grać :)

A inna gra przez internet to smackdown 2 online. Jest liga attitude. http://www.attitudefed.cba.pl/ Tam jest opisane co ściągnąć i jak grać :)

• 2 miesiące temu...

o ile się nie mylę to ta gra wychodzi dzisiaj! Więc już za niedługo dowiemy się czy zagramy czy nie...

a to smackdown 2 online to skąd sciągnąć?? Na googlach nic nie znalazłem...

8152560374b16b0a903983.jpg

Nie wiem skąd wiesz o tym że dzisiaj wychodzi ta gra? Ja nic takiego nie słyszałem mało tego na wikipedi też nie ma napisane :) Podaj jakiś dowód :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 96 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 006 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 694 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 569 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 881 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: AEW Collision #88 Data: 12.04.2025 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Springfield, Massachusetts, USA Arena: MassMutual Center Format: Live Platforma: TNT Komentarz: Nigel McGuinness & Tony Schiavone Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Jak wiadomo, Kevin Owens tydzień temu pojawił się na SmackDown i potwierdził, że ma poważną kontuzję szyi. Ta nie tylko wyklucza go z udziału w WrestleManii 41, ale i w ogóle na dłuższy czas z akcji. "Fightful Select" poinformował ostatnio, iż sam zawodnik czeka nadal na operację. WWE na pewno nie spodziewa się Owensa w ringu w 2025 roku, a i bierze mocno pod uwagę, że nie wróci przed WrestleManią 42. Co ciekawe sam KO dość optymistycznie podchodzi do sprawy i twierdzi, iż jest szansa, że będzie gotowy za 6-8 miesięcy. Owens chciał też informację utrzymać w tajemnicy do momentu oficjalnego ogłoszenia, ale już nie było na to szans. The Rock znowu wywołał spore zamieszanie w mediach społecznościowych. Umieścił post, na którym widać, jak układa kostkę Rubika. Robi to... nosząc koszulkę z logiem New Japan Pro Wrestling. Oczywiście fani wrestlingu od razu to podchwycili i zaczęli się zastanawiać, czy jest jakaś szansa na współpracę na linii WWE - NJPW, czy też "Final Boss" chciał po prostu znowu być w centrum uwagi. Skrót ostatniego SmackDown: Link do filmu Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • Attitude
      Nazwa gali: AJPW Champion Carnival 2025 - Dzień 2 Data: 12.04.2025 Federacja: All Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Fukuoka, Japan Arena: Fukuoka Island City Forum Publiczność: 798 Format: Live Platforma: AJPW.tv Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: DDT Mentai Wars 2025 Data: 12.04.2025 Federacja: DDT Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Fukuoka, Japan Arena: Nishitetsu Hall Format: Taped Data emisji: 15.04.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • KyRenLo
      Liv Morgan & Raquel Rodriguez vs.  Bayley & Lyra Valkyria Mistrzyni Intercontinental dostała miejsce w karcie no, z tym że nie będzie bronić swojego tytułu. 13 walk na dany moment. Pozostało czekać na oficjalne potwierdzenie zawodnika, który będzie miał zaszczyt dostać RKO na Wrestlemanii.
  • Dodaj nową pozycję...