Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE No Mercy 2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Jeff jobbnoł kilka lat temu Trypelowi ale w walce o pas WHC więc wg. mnie hardy powinien teraz wygrać

A HHH zajobbował Jeffowi z pasa IC jeszcze za czasów WWF, tak więc teraz wygra Trypel :twisted: Można się tak licytować dość długo :D

Jak dla mnie Hunter zmienił swoje nastawienie w ostatnim czasie i myślę że gdyby miał jobbnąć to by to zrobił

Po czym wnosisz? Bo zajobbował Cenie gdy był heelem (a później odbił to sobie w walce face vs. face)??? Bo czysto podłożył się Ortonowi w gimmick matchu (LMS) a później odbił to sobie zwyciężając Randy'ego w tradycyjnym pojedynku (większy prestiż wygranej)??? To ten sam stary Hunter, tylko jeżeli teraz musi się podłożyć to robi to i odbija to sobie w przyszłości (w oczach marków lepszy jest ten, który wygrywa w ostatnim pojedynku). Nie wiem skąd wniosek, że Trypel zmienił swoje nastawienie...Hunter potrafi się poświęcić, ale tylko wtedy jeżeli w przyszłości będzie miał z tego korzyść (czyt. Jeff będzie jobbował).

No to Jeff na No Mercy zgarnie pas i jobnie np. na WM tak wynika z twojego rozumowania :) No to tak jak mówiłem na PPV mamy nowego mistrza 8)

8363302634890420816486.jpg

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

21

• RR

21

• thejehmes

14

• miszcz_94

8

Top użytkownicy w tym temacie

LUDZIEEE, No mercy jest 5 października, do tego czasu każdemu wrestlerowi może się przytrafić kontuzja, prawdziwa lub nie. W dodatku Jeff może jescze z czymś wyskoczyć...(wiadomo z czym) więc co jak co, za wcześnie debatujemy nad wszelakimi możliwościami.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

• Reputacja:   288
  • Urządzenie:  Android

No to Jeff na No Mercy zgarnie pas i jobnie np. na WM tak wynika z twojego rozumowania No to tak jak mówiłem na PPV mamy nowego mistrza

Z mojego rozumowania wynika, że Hunter jobbnął raz Jeffowi z pasa IC, kiedy on był main eventerem a Hardy nawet nie był wówczas uper-midcarderem, następnie podłożył mu się w walce face vs face (main eventer vs. uper-midcarder), z czego wynika prosty wniosek - nie ma chuja we wsi, by HHH podłożył się na No Mercy Jeffowi (Jaaaasne - main event WrestleManii - Hunter vs. Hardy, normalnie walka stulecia! :D )

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

No to Jeff na No Mercy zgarnie pas i jobnie np. na WM tak wynika z twojego rozumowania No to tak jak mówiłem na PPV mamy nowego mistrza

Z mojego rozumowania wynika, że Hunter jobbnął raz Jeffowi z pasa IC, kiedy on był main eventerem a Hardy nawet nie był wówczas uper-midcarderem, następnie podłożył mu się w walce face vs face (main eventer vs. uper-midcarder), z czego wynika prosty wniosek - nie ma chuja we wsi, by HHH podłożył się na No Mercy Jeffowi (Jaaaasne - main event WrestleManii - Hunter vs. Hardy, normalnie walka stulecia! :D )

No w sumie to całkiem logiczne :) No nie takie rzeczy już WWE robiło :twisted:

No nie takie rzeczy już WWE robiło

Zgadzam się, ale nie w stosunku do gościa, który puka Stefkę :twisted:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

No nie takie rzeczy już WWE robiło

Zgadzam się, ale nie w stosunku do gościa, który puka Stefkę :twisted:

A skąd wiesz że on jeden :lol: (sorry nie mogłem się powstrzymać :) koniec offa :) )

Zgadzam się, ale nie w stosunku do gościa, który puka Stefkę

A skąd wiesz że on jeden (sorry nie mogłem się powstrzymać koniec offa )

Z tego wynika jedna rada dla Jeffa, niech obciąga Shane'owi :twisted:

Roots Rock Reggae

What? do wrestlemanii 25?! no chyba bylo by mu za dobrze zeby rok trzymac pas??? Jesli ma stracic WWE Championship to przewiduje to na Armageddonie

No chance in hell . Zapewne na WM zobaczymy walke HHH vs Undertaker . Jak każdemu wiadomo streak Takera na WM będzie trwał ( tradycja) . Ale coś za coś Undertaker zachowa streak , ale w zamian za to Hunter wytarguje u Vinca że będzie nosił pas aż do WM XXV. Nie będzie to trudne znając pozycje Huntera , oraz fakt że jobował przez 3 lata w walkach o WHC/WWe title, co kiedyś było nie do pomyślenia.

Ten kto nie ma nic do stracenia zawsze wygrywa

79793472149ff39c031e5d.jpg

Dwie walki zapowiedziane... szczerze to tylko jedna mnie interesuje, WWE Championship, według mnie wygra oczywiście Triple H i potrzyma pas tak jak mówiłem albo do Armageddon albo do... (Judgment Day)?? Powinny pojawić się jeszcze walki takie jak: WHC Jericho vs. Batista, Tag Team`y oraz ECW Champion... reszty nie obstawiam co się pojawi ;]

A HHH zajobbował Jeffowi z pasa IC jeszcze za czasów WWF, tak więc teraz wygra Trypel Można się tak licytować dość długo
Tak, ale chyba nie pamiętasz w jakich okolicznościach. Hardyz po WMce (na sekunde, ale jednak) dostali mega powera. Pokonali Big Show w walce 1x1 (tak pokonali :P ), potem wygrali w six person tagu z Tryplem, Austinem i Stefcią. W następstwie tego Jeff dostał title shota na IC i wygrał do nie czysto, przy pomocy Matta. Trzy dni później odbył sie rewanż bez udziału starszego brata i HHH zajęty innymi rzeczami (Taker ganiający Austina za stalowym łańcuchem i inne pierdoły) nie patrząc nawet na Hardy'ego bez problemu go rozwalił. Więc do tamtych czasów nie ma co wracać, bo za tamto Hunter sie bardzo szybko odegrał.

Co do ich nadchodzącej walki. Jak wiadomo w WWE (a tym bardziej na Smacku) pomimo dużego rosteru bardzo trudno obstawić main event o pas i dlatego często mamy tenelowele w stylu Morrison vs Punk, czy Orton vs Cena, czy właśnie Hunter. Czemu nie zrobić tego znowu? Zalążek na Unforgiven, zwycięstwo Jeffa na No Mercy i wielki rewanż Triple H'a na Cyber Sunday. Trypel chce się odkuć za Armagedon A.D. 2007?? No problem. Na wszystkich tygodniówkach szmaci Jeffa (ośmiesza go w speech'ach, bije (kurde jak to brzmi :lol: ) na backstage, przerywa jego walki itp.), nie daje mu nic zrobić, ogólnie pokazuje że Hardy nie ma szans. Trwa walka na PPV, pod ring przychodzi Kozlov i czeka. Wszyscy spodziewają się ataku na Jeffa (przecież juz sie do niego czepiał), a tu znienacka rusek atakuje mistrza. Bierze mikrofon i oznajmia wszystkim że to jest właśnie jego "better competition". Jeffrey dorzuca od siebie swanton bomb i zostaje nowym mistrzem. Na najblizszyb smacku Trypel rozwala Kozlova, stosunki z Jeffem są takie jak na galach przed No Mercy i na Cyber Sunday odzyskuje czysto swój pas. Czy taka historyjka byłaby ujmą na honorze Huntera? Nie sądzę. Przegrałby walke 2x1, a wygrałby sam czysto. Tym bardziej że byłby to kolejny numerek, który przybliża go do rekordu Flaira.

Wiem że to wyżej to bajka (sam w nią nie wierzę :P , tym bardziej że jeszcze wszystko może sie na tygodniówkach pozmieniać), ale jeśli jest jedna (nawet tak fantastyczna) wersja porażki HHH'a to jego obrona pasa nie jest wcale pewna.

Candise na title shota, po jednej walce po powrocie? Dajcie spokój! Jeszcze jak wygra to będzie komedia.

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

Po ostatnim RAW dodano nowe walki:

World Heavyweight Championship Ladder Match:

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/8091944

Walka zapowiada sie interesujaco ze wzgledu na stypulacje, ale dlaczego znow Shawn Michaels dlaczego dalej prowadza ten feud naprawde nie rozumiem bookerow WWE

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/8093156

Jęsli już maja WHC Title Match to po co no.1 contender WHC match?? moze title shoot posluzy komus z nich na Cyber Sunday

Hmm ten pojedynek Batista vs Jbl jest o contender do whc ale może być tak samo jak na Wrestlemanii. Pamiętacie walke 24 man battle royal kto wygra walczy w następnej walce o pas, Może wwe nas zaskoczy i zrobi tak ale zobaczymy.
...

1736281364ae4b3be08ef9.jpg

Ja czekam na ladder match, który będzie w końcu końcem feudu. Przecież obojętnie kto wygra walkę o pas wagi ciężkiej będzie musiał zmierzyc się z contenderem, czyli z JBL lub Batistą. W tym drugim meczu, obstawiam na wygraną Animala, pan makler jakoś chyba nie zasługuje na tytuł.

Pamiętacie walke 24 man battle royal kto wygra walczy w następnej walce o pas, Może wwe nas zaskoczy i zrobi tak ale zobaczymy.

Taka opcja nie wejdzie, sam Generalny Menadżer RAW powiedział, że nie chce by któryś z wrestlerów miał w jeden wieczór stoczyć 2 walki. Poza tym, ta no.1 contender WHC match to zapchajdziura, czasowa, ludzka (no bo co zrobić z JBL i Animalem??)

Roots Rock Reggae

Ladder Match będzie bardo fajny według mnie powinno być w tym meczu jak w większości, finisher z drabiny ;] Czyli HBK robi SCM i Chris spada poza ring ;]. Chętnie zobaczyłbym miesięczny title run Chris`a oraz pojedynek na Cyber Sunday HBK vs. Batista. Albo może i nie? Bo przecież to już było ;] To wszystko tylko fantazje moje, najprawdopodobniej zoabczymy wygraną Chris`a oraz Batisty i rozpocznie się nowy feud. Bo wkońcu Batista powinien się jakoś odegrać za odebranie pasu w ostatnich sekundach :)

Wiem że to wyżej to bajka (sam w nią nie wierzę , tym bardziej że jeszcze wszystko może sie na tygodniówkach pozmieniać), ale jeśli jest jedna (nawet tak fantastyczna) wersja porażki HHH'a to jego obrona pasa nie jest wcale pewna.

Jasne, że Trypel może zajobbować Jeff'owi na No Mercy (fizycznie jest to możliwe) problem tylko w tym, że... tego po prostu nie zrobi :twisted: Po prostu wg Huntera - Hardy nie ma jeszcze odpowiedniego statusu, by pozwolić mu pojechać "taką gwiazdę" jak Game z pasa. Czynnik, że HHH już raz czysto jobbnął Jeff'owi sprawia to, że Mąż Stefki na bank zabookuje sobie rekompensatę (standardowy schemat: Jeff wygrał z Tryplem i to czysto, Trypel zdobył później pas, Jeff staje się #1 contenderem i marki walą w gaciory, bo przecież ich ulubieniec już raz pojechał Game'a. Nadchodzi No Mercy i... kubeł zimnej wody na łeb marków, bo Hunter "zaskakująco" :twisted: wygrywa z Jeffem i to przez Pedigree - ot, taki mały peszek :D )