Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE No Mercy 2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Niektórzy może uznają, że to za wcześnie, ale myślę, że skoro są już 2 walki, a jedna z nich jest godna ciekawych przemyśleń, to taka dyskusja jest tutaj wręcz niezbędna. Tutaj oczywiście rozmawiamy o temacie TOP na ten i następny tydzień czyli maska Kane'a.

Ok, oficjalnie potwierdzone są już 2 walki.

Pierwsza walka to mało (moim zdaniem) ciekawa walka kobiet, Beth i Candice

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/8037686

Nie oglądam walk kobiet, ale wiem jakie są wyniki. Beth dostała pas stosunkowo nie dawno, więc raczej potrzyma go dłużej. Narazie - zapchajdzura na PPV.

Druga walka to walka oczekiwana przez wielu, Triple H vs. Jeff Hardy, face vs. face.

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/8070048

Myślę, że Triple H już za długo trzyma pas. Ale skoro chcą dać poważniejszy push dla Jeff'a to chyba jasne, że Hunter zgodzi się na taki krok. Wynik walki moim zdaniem to zwycięstwo dla Jeffa po długiej walce. Po za tym, Jeff ma kilku rywali godnych tego pasa. Nawet ostatnio taki Brian Kendrick, The który nic nie znaczył na Raw, a tutaj został porządnie wypromowany. Zajdzie chłopak daleko...

World Heavyweight Championship Ladder Match:

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/8091944

Świetny krok, ale czy ten feud musi trwać tak długo? Michaels mógłby jechać ostro z np. Kanem. Jericho zachowa pas, nie ma mowy o zmianie...

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/8093156

Nie jestem pewien, ale ten który tu wygra ma szansę na pas na Cyber Sunday. Myślę, że będzie to Batista. Może w jakiejś ciekawej stypulacji? Może Street Fight? Ok... Odbiegłem od tematu, winner = Batista (Chociaż gdyby zamiast JBLa był Kane czy Punk... To wybór byłby inny)

Mark Henry vs. Matt Hardy

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/8101114

Nie ma nawet troszkie możliwości, żeby Matt oddał pas... Henry nadaje się tylko do jobu, bo on jak mówi, to już się poci, a co dopiero w walce - ledwo dyszy...

Reszta walk moim zdaniem to:

Undertaker vs. Big Show

Kane vs. Mysterio

i może Ted DiBiase & Cody Rhodes (/w Manu) vs. Randy Orton & ???

reszty raczej nie jestem taki pewny :)

Wypowiadajcie się.

Edytowane przez nekrophage
  • Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

21

• RR

21

• thejehmes

14

• miszcz_94

8

Top użytkownicy w tym temacie

Candice dopiero już powróciła i juz title show wow jakby jeszcze wygrała to powrót mega klasa. To ze Trypel tak dlugo trzyma pas to nie powinno dziwić sami zreszta wiecie dlaczego. Big Show vs Undertaker - Will The Most Largest Athlete in the world come to hell??? Całkowicie dobrym pomysłem byłby Casket Match. Kane vs Mysterio bardzo prawdopodobna walka, bylo tu wiele opinii, Mask vs Mask jednak mysle ze to bedzie zwykly One Fall i tylko Kane postraszy fanów ktorzy markowali jeszcze zza czasow attitude. Jericho vs Punk - mysle ze wlaczy sie tu jeszcze Batista, poki co bedziemy mogli obejrzec ich bezposredni pojedynek na nastepnym RAW w Steel Cage Matchu, wkonu WWE mysli... Sam nie wiem kto bedzie opponentem dla Matta kazdy (przynajmniej ja) wskazywalby Evana Bourna :P no ale WWE chyba nie da mu tak szybko pushu i w dodatku na pas ze szczebla world championship. pewnie dodadza jeszcze jedna walke iv na mysli mam divas championship ale teraz kolej na walke o womens title i chyba tak sie beda zamieniac jedno ppv women title jedno ppv divas title.

Zgadzam sie z tobą że tripel trzyma już zbyt długo wwe title.

Face vs Face hmm... Będzie ciekawie King of kings vs High Flayer, Jeff hardy powinien wygrać taki push dla niego :P

Ale nie odbędzie się bez interwencji.

Beth vs Candice tu myśle że Candice pokaże sie, ale Beth ma pas od SS więc...

...

1736281364ae4b3be08ef9.jpg

Nie zapominajmy o tym, że Jeff "wisi" Tryplowi jobbowanie na Armaggedonie. Jestem ciekaw czy gościu z takimi wtykami w bookingu jak Triple H dałby sobie zabrać pas akurat przez Hardyego :D

12135614384eeb824360301.jpg

Ale zobaczmy ile razy Jeff Jobbował Hunterowi? Jak dla mnie to Jeff zdobędzie pas ale szybko go straci. Co do walki Div to Beth zatrzyma pas.

10136801454e08b07ab2e86.jpg

• Reputacja:   248
  • Urządzenie:  Windows

Ale zobaczmy ile razy Jeff Jobbował Hunterowi? Jak dla mnie to Jeff zdobędzie pas ale szybko go straci

Ile razy???? Powiem Ci, że jak zobaczyłem, że Hunter RAZ zajobbował czysto Hardy'emu, to zważywszy że wtedy Jeff był w WWE niemal nikim w porównaniu do wypromowanej pozycji Game'a (pamiętaj - to był CZYSTY job!!!), to niemal zarysowałem szczeną o podłogę. Powiem tylko jedno - prędzej wielbłąd przejdzie przez ucho igielne niż Trypel powtórnie zajobbuje Hardy'emu na No Mercy. No Mercy to czas kiedy Jeff będzie musiał Tryplowi spłacić dług i tyle. Hunter nie zostawia niedokończonych spraw, w końcu bilans musi wyjść przynajmniej na zero :twisted:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Hunter 3 lata nie miał pasa , zdabył go nie tak wcale dawno bo na Backlash czyli 6 mc temu. Potrzyma go z pewnością do WM 25.
Ten kto nie ma nic do stracenia zawsze wygrywa

79793472149ff39c031e5d.jpg

What? do wrestlemanii 25?! no chyba bylo by mu za dobrze zeby rok trzymac pas??? Jesli ma stracic WWE Championship to przewiduje to na Armageddonie

My się zdaje że trochę wcześniej niż na Armagedonie.

Triple H vs Jeff Hardy - No nie ma wątpliwości żeby przegrał z Hardy'm.Jobnął mu na Armagedonie więc na No Mercy wyrówna rachunki.

Candice vs Beth - tu wygra Beth dopiero 4 miesiące trzyma pas.

We want Dark Sam!

17794869784a630ab0499dd.jpg

Ile razy????
No i tu wyszła moja nie wiedza, muszę się przyznać że WWE oglądam regularnie (wcześniej tylko niektóre walki z PPV na YT) od... maja.

10136801454e08b07ab2e86.jpg

a wg mnie wygra Hardy. Jeff jobbnoł kilka lat temu Trypelowi ale w walce o pas WHC więc wg. mnie hardy powinien teraz wygrać

2 rzecz że trypel ma długo pas i szczerze mówiąc przejadł mi się a hardy nie ma już długo pasa bo od lutego..........

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

Ale zobaczmy ile razy Jeff Jobbował Hunterowi? Jak dla mnie to Jeff zdobędzie pas ale szybko go straci

Ile razy???? Powiem Ci, że jak zobaczyłem, że Hunter RAZ zajobbował czysto Hardy'emu, to zważywszy że wtedy Jeff był w WWE niemal nikim w porównaniu do wypromowanej pozycji Game'a (pamiętaj - to był CZYSTY job!!!), to niemal zarysowałem szczeną o podłogę. Powiem tylko jedno - prędzej wielbłąd przejdzie przez ucho igielne niż Trypel powtórnie zajobbuje Hardy'emu na No Mercy. No Mercy to czas kiedy Jeff będzie musiał Tryplowi spłacić dług i tyle. Hunter nie zostawia niedokończonych spraw, w końcu bilans musi wyjść przynajmniej na zero :twisted:

No nie był bym tu taki pewien 8) Jak dla mnie Hunter zmienił swoje nastawienie w ostatnim czasie i myślę że gdyby miał jobbnąć to by to zrobił :) A więc typuje tutaj Jeffa i totalnie nie spodziewane zwycięstwo dla smart - marków no i kupa kasy za kupne gadżetów Hardego przez marków :) I wilk cały i owca syta :twisted:

8363302634890420816486.jpg

What? do wrestlemanii 25?! no chyba bylo by mu za dobrze zeby rok trzymac pas??? Jesli ma stracic WWE Championship to przewiduje to na Armageddonie

To niby długo? Zobacz ile pas(z krótkimi przerwami) miał cenaminator. Wcale się nie zdziwie jak Hunter odda pas dopiero na wuemce.

Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

Hmm Jeff Hardy vs Triple H , mysle ze zachowanie pasu The Game'a nie jet juz tak oczywiste jak wygrana Michaelsa z Jericho na Unforgiven , choc zgodze sie ze wygrana HHH moze byc bardziej prawdopodobna. Powinny byc jeszce walki o WWE tag team champions o raz o IC title.

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg

• Reputacja:   248
  • Urządzenie:  Windows

Jeff jobbnoł kilka lat temu Trypelowi ale w walce o pas WHC więc wg. mnie hardy powinien teraz wygrać

A HHH zajobbował Jeffowi z pasa IC jeszcze za czasów WWF, tak więc teraz wygra Trypel :twisted: Można się tak licytować dość długo :D

Jak dla mnie Hunter zmienił swoje nastawienie w ostatnim czasie i myślę że gdyby miał jobbnąć to by to zrobił

Po czym wnosisz? Bo zajobbował Cenie gdy był heelem (a później odbił to sobie w walce face vs. face)??? Bo czysto podłożył się Ortonowi w gimmick matchu (LMS) a później odbił to sobie zwyciężając Randy'ego w tradycyjnym pojedynku (większy prestiż wygranej)??? To ten sam stary Hunter, tylko jeżeli teraz musi się podłożyć to robi to i odbija to sobie w przyszłości (w oczach marków lepszy jest ten, który wygrywa w ostatnim pojedynku). Nie wiem skąd wniosek, że Trypel zmienił swoje nastawienie...Hunter potrafi się poświęcić, ale tylko wtedy jeżeli w przyszłości będzie miał z tego korzyść (czyt. Jeff będzie jobbował).

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg