Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE No Mercy 2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

liczę na powrót do aktywnego wreslingu Randy'ego, bo na chwilę obecną w RAW wszyscy heele cienko się prezentują.

Jak już zaczoł wymiatać z mikro to niedługo go zobaczymy w jakimś (oby) ciekawym meczu.

Na 100% pewny jest jego feud z Ortonem i młodymi mistrzami tagów. SS już niedaleko więc może szykuje nam się jakiś pojedynek teamów? Hmm myślę że ciężko będzie wtedy wytypować zwycięzcę. Co do karty to ujdzie. Big Show - Taker to może być całkiem niezła walka gdyż obaj zapaśnicy mają bardzo duże umiejętności ringowe jak i są dobrzy przy micku. Wszystko tutaj zależy od bookerów. Rey vs Kane no cóż może wyjść ciekawie jeśli kontynuowany będzie motyw z maską lecz znając WWE kolejny świetny booking odnośnie Kane'a pójdzie do kosza(pamięta ktoś Fake Kane? Miał potencjał) Odnośnie Huntera już się wypowiedziałem że stawiam na Jeffa. Nie widziałem ani jednej walki Y2J i HBK z tego feudu, tylko urywki i szczerze mówiąc przejadło mi się to... Batista vs JBL to mecz bez historii ot tak zapchaj dziura i wiadomo kto wygra. O ECW się nie wypowiadam bo nie ma właściwie o czym...

8363302634890420816486.jpg

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

21

• RR

21

• thejehmes

14

• miszcz_94

8

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   260
  • Urządzenie:  Android

Nie widziałem ani jednej walki Y2J i HBK z tego feudu, tylko urywki i szczerze mówiąc przejadło mi się to...

Jak mogło Ci się przejeść coś czego nie widziałeś??? To tak jakbym powiedział: "Nie oglądałem jeszcze najnowszego Batmana (rewelacyjna rola Ledgera swoją drogą. Joker lepszy od Nicholsonowego!!! :shock: ), ale film zasysa na maksa!" :twisted:

Edytowane przez -Raven-

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

pamięta ktoś Fake Kane? Miał potencjał)

Widzimy go prawie co Smackdown.

"Nie oglądałem jeszcze najnowszego Batmana (rewelacyjna rola Ladgera swoją drogą. Joker lepszy od Nicholsonowego!!!

Ojj,żeś mnie zachęcił, Nickolson był mistrzem, ale muszę sprawdzić z nowym Jokerem. (wiem, wyszedłem z głównego tematu)

Taker to może być całkiem niezła walka

Wątpie, czy tej historii (bleeee-Big Show pomaga Vikie, ojej :oops: ) walka będzie polegala na zmłóceniu Undertakera, by ten przeprosił panią menadżer, jednak Phenom ja to w swoim zwyczaju,że to on zmłóci wszystkich z ringu i wokół niego. W końcu wsadzi Vickie do trumny i będzie potrzebny nowy menadżer, którym zostanie....powracający Boogeyman. Od tej pory na każdym smackdownie kibic będzie mógł wypić dietetyczną colę, zjeść potrójnego hamburgera lub kubeczek robaczków. Po jakimś czasie Edge ze swoją żona powrócą jako anioły i będą mega face'owi (ja to bym mógł pisać scenariusze dla każdej federacji) :lol: :lol:

(Od słów ,,W końcu..." proszę nie brać tej wypowiedzi na poważnie)

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

A wiesz co RR?Wcale to głupio nie brzmi :D

(sorka,że odszedłem od tematu :))

Nie widziałem ani jednej walki Y2J i HBK z tego feudu, tylko urywki i szczerze mówiąc przejadło mi się to...

Jak mogło Ci się przejeść coś czego nie widziałeś??? To tak jakbym powiedział: "Nie oglądałem jeszcze najnowszego Batmana (rewelacyjna rola Ledgera swoją drogą. Joker lepszy od Nicholsonowego!!! :shock: ), ale film zasysa na maksa!" :twisted:

Hehe no chodzi mi o to że tego w WWE jest za dużo. Może nie widziałem tego ale patrząc na historię tego feudu który ciągnie się już dłuuuugo i wypowiedzi większości użytkowników(czytam też raporty żeby nie było) i nie zachęca mnie to zbytnio do zobaczenia ich pojedynku.

RR chodzi mi o scenariusz napisany dla niego i Kane. Dobrze wiem że Festus był fake Kanem :)

8363302634890420816486.jpg

lukibarca jednak feud Kane vs. Mysterio prowadzą dalej ;]'
A no niestety. Po poście Ravena w przeżyciach marka zaczynam żałować, że na każdej tygodniówce mamy walki które spokojnie mogłyby być na PPV (WHC Steel cage, WWE Champ vs US Champ, czy nawet Hardy vs Kendrick), a na PPV (których jest zdecydowanie za dużo) co najwyżej średnie walki z jako taka obsadą. Wkurza mnie też to że zanim jakiś feud się skończy to zawodnicy z 5 razy ze sobą walczą w tagach (w przeciwnych drużynach, albo jeszcze gorzej- w tych samych) lub w bezpośrednich pojedynkach (jak Rey i Kane). Trochę żałuje że nie ma już 5 miesięcy obijania jobberów, wtedy chciałoby się zobaczyć jakąś porządną walkę, a tak to sie oglada tylko dlatego że są.

A i mała prośba: dopóki na RAW nie wspomną o tym że jakikolwiek mecz Mysterio może miec cos wspólnego z jego maską nie piszcie nic o walkach typu mask vs mask bo to sie nudne robi. Równie dobrze mógłbym spekulować, że Christian w błyskawicznym tempie odejdzie z TNA i wygra WHC na No Mercy (bo przeciez drabina to jego żywioł).

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

pamięta ktoś Fake Kane? Miał potencjał

ale równiez chodziło mi o scenariusz, JAKI I potencjał samego wrestlera Hankinsona (no, może jakby odrobinkę schudł i nie ten gimmick)

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

HHH nie straci pasa teraz na No Mercy zapewne dopiero na WM XXV być może przeciwko Undertakerowi . No chyba że na następnej gali PPV w walce z SCSA ( marzenie )

I żeby jakas walka o WWE Tag team się odbyła bo nie wiem po co H & R pasy niech dadzą komuś innemu

Takie mamy PPV jakie potrafią nam zrobić oddaj cześć Bogowi niech żyje Vince McMahon !!!

Nic się nie podoba ? Myślisz co z tego

jeśli wszystko jest źle niech nie będzie niczego.

6859752024b60d45c3f6c9.jpg

• Reputacja:   7
  • Urządzenie:  Windows

dopiero na WM XXV

człowieku ile pas można trzymać...

w końcu to się nudne zrobi... moim zdaniem nie straci go na rzecz Hardego ale na pewno na kolejnym ppv...

"ja żyje jak chcę ja nic nie muszę dlatego mam czystą duszę..."

^.- Know Your Role ! And Shout your mouth!

MOJA GALERIA!

17392117014be7382f32046.jpg

Ile można trzymac pas? Popatrz na Cene, który trzymał pas od Unforgiven 2006 praktycznie do Unforgiven 2007. Nie mówie o latach 70 i 80., ale ten pierwszy to przykład sprzed zaledwie roku.

Widac można i to długo jak HHH straci pas to pewnie z kimś kogo mniej sie spodziewamy co ma zapewne zaskoczyc wszystkich dlaczego niby mial by oddac trofeum na No Mercy skoro na ostatnich wielu PPV tego nie zrobił to musi wydarzyć się na najwiekszej imprezie w roku , obalenie króla .

Chociaz nie mam nic przeciwko temu żeby Hardy go pokonał bo Triple mi się już dawno znudził

Takie mamy PPV jakie potrafią nam zrobić oddaj cześć Bogowi niech żyje Vince McMahon !!!

Taker vs Big Show - wygra Show przez dq. Pobija Undertakera żeby ten mógł wziąc sobie wolne i wyleczyc kolano z którym ma problem od czasu Summer Slam.

HHH vs Jeff Hardy - Wpada Kozlow i walka pozostaje no contest. Nasteępnie Hardy rozpoczyna feud z Kozlowem , a HHH z Big Show'em.

Ten kto nie ma nic do stracenia zawsze wygrywa

79793472149ff39c031e5d.jpg

Zgadzam się, że Taker dostanie baty od Big Showa, pewnie przez dq, albo przy pomocy LaFamilii, może powtórzą motyw z Chavo jako sędzią walki i wtedy wszystko jasne.

Co do HHH vs Hardy - interwencja Kozlova albo powrót Edge'a.

albo powrót Ceny

dopiero na WM XXV

człowieku ile pas można trzymać...

w końcu to się nudne zrobi... moim zdaniem nie straci go na rzecz Hardego ale na pewno na kolejnym ppv...

Oj żebyś się nie zdziwił, nie od wczoraj wiadomo że Triple H ma ogromny apetyt na to żeby przerwać streak Undertakera na WM. Pomysł głupi, ale wiadomo jaki jest Hunter. Wcale bym się nie zdziwił gdyby poszedł na następujący układ ze swoim teściem: zostawia streak Undertaker'a w spokoju a w zamian trzyma pas do WM XXV lub/oraz pobije rekord Flaira odnośnie posiadanych mistrzostw.

9591089054c460696b3c7d.jpg