Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

No Surrender 2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

No Surrender 2008

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/6/6d/Tnanosurr2008.jpg

Oficjalna karta

MAIN EVENT FOR THE TNA WRESTLING WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP

FOUR WAYS TO GLORY MATCH

Champion Samoa Joe vs. Booker T vs. Kurt Angle vs. Christian Cage

TNA WORLD TAG TEAM CHAMPIONSHIP MATCH

Beer Money, Inc. vs. The Latin American Xchange

X DIVISION CHAMPIONSHIP MATCH

Champion "Maple Leaf Muscle" Petey Williams vs. Consequences Creed vs. Sheik Abdul Bashir

MIXED MARTIAL ARTS MATCH

"The Phenomenal" AJ Styles vs. Frank Trigg

TAG TEAM MATCH

Abyss & Matt Morgan vs. Team 3D

KNOCKOUT WOMEN'S CHAMPIONSHIP

Champion Taylor Wilde vs. Angelina Love of The Beautiful People

LADDER OF LOVE MATCH

"Black Machismo" Jay Lethal vs. "The Guru" Sonjay Dutt

CHALLENGE MATCH

The Rock N' Rave Infection (Lance Rock, Jimmy Rave and Christy Hemme) vs. The Prince Justice Brotherhood (Curry Man, Shark Boy & Super Eric)

FALLS COUNT ANYWHERE

ODB vs. Awesome Kong w/ Raisha Saeed

TNA wkracza na kanadyjski grunt! Co mogę powiedzieć o wrześniowym PPV? Zapowiada się nawet ciekawie. Najlepiej zapowiada się Main Event: Joe, Kurt, Christian i Booker - może być nieźle. Nie czułem chemii (ich walki nie powalały) pomiędzy Joe a Bookerem, dlatego cieszę się, że CC i Kurt dołączyli do nich. To co oglądałem na Final Resolution i Against All Odds było świetne - po prostu oni wiedzą jak stworzyć porządny pojedynek. Joe też to potrafi - co prawda na Lockdown walka byłą bardziej techniczna, lecz spełniła moje oczekiwania. Nie trawię trochę Bookera - co prawda siedzi w tym biznesie od kilkunastu lat, ale jego styl mi nie pasuje. Ale to są tylko moje subiektywne odczucia. Co do walki: Kurt i Booker współpracują ze sobą (wskazuje na to ostatni Impact), nie wiem co z tego wyniknie. Sytuacja Christiana w tej walce jest niejasna (chodzi mi oto, czy ktoś go zaatakuje, z kim będzie walczył dłużej) możliwe, że uwagę skupi bardziej na wyżej wymienionej dwójce. A co do Joe: tu nasuwa się pytanie: co zrobi Sting? Od razu nasuwa się drugie: co zrobi Nash? Stinger nie lubi się z Samoańczykiem i możliwe, że uniemożliwi mu obronę mistrzostwa (chociaż czy zmiana mistrza przed najważniejszą galą w roku byłaby na miejscu?). Big Kev też nie pała miłością której promień bucha niczym tysiące słońć do Joe. Zobaczymy co się stanie... A co z Double J'em? Myślę, że pojawi się na NS i zaprezentuje swój trik z gitarą (po prostu pierdolnie nią komuś w łeb). Tylko komu? Skłaniałym się ku Stingowi, coś się zapowiada na ich feud. Ta sytuacja będzie ciekawa :) A co z AJ'em? (sorry, że moje pytania są podobne do siebie, ale nie będę szukał synonimów) Może walka ze Stingiem (właśnie nie jestem jakoś pewny niczego) i run in Jeffa, a może run in w ME. Nie wiem... Co do reszty karty... walka o X Division Championship może być ciekawa (zobaczcie co sędzia wyrabiał na tym Impact przy walce Bashir vs Creed :) ) Co prawda nie sądzę, by pas zmienił właściciela, ale cóż, tego też nie jestem pewien. Myślę, że walka może wyjść fajniej niż ta na HJ (choć nie była wcale zła, wręcz przeciwnie, trzymała poziom). Mecz o pas pań, czyli Taylor vs Angelina. Po odejściu Gail, dywizja pań straciła jakieś 20%, po prostu to jest zajebista zawodniczka. Myślę, że ta walka to nawet handicap (Velvet, Angelina i Kute Kip). Pas nie powinien zmienić właściciela (Love to jeszcze nie taka klasa by dostać pas, aczkolwiek ja nie decyduje). Walka powinna stać na porządnym poziomie, jak zawsze. Jay vs Sonjay... ehh...muszę przyznać, że to co było na HJ nawet mi się podobało. Jednak sposób w jaki ten feud jest prowadzony woła o pomstę do nieba: Na pierwszym Impact po Hard Justice Jay każe podjąć decyzję, na drugim to przypadkowe uderzenie, na trzecim wywiad z Val, teraz nic i dowiadujemy się, że mamy stypulację do ich walki (nie wiem, może coś umknęło mej uwadze, jeśli tak to oświeccie mnie). Stypukacja niepotrzebna (mieliśmy już na HJ), i tym razem nie napawa mnie optymizmem ta walka, mam nadzieję, że pozytywnie się zaskoczę. No i RN'RI kontra PJB. Już dawno nie było ich na PPV, powinna powstać przyzwoita walka. Tylko co kręci ten Curry Man, widać, że lubi Christy, ale ta nie przyjmuje jego zalotów, czy jest szansa na odwrót Curry'ego? Oby nie... Obstawiam zwycięstwo PJB, w końcu ktoś musi jobbować w TNA :grin:

Co do ewentualnych walk tak jak wspominałem: AJ vs Sting, może Beer Money vs LAX, może Abyss/Morgan vs 3D? Są to moje domysły, może się nie sprawdzą, a może jednak... obecna sytuacja w TNA pozwala na wiele możliwości. Bardzo liczę na ME, oby powstała porządna walka. Został nam jeden Impact, tam dowiemy się więcej. Ja niecierpliwie czekam na tą galę :smile:

Jak to mówią w Ontario: komentujcie :smile:

Edytowane przez K-PEL-K
  • Odpowiedzi 29
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

7

• K-PEL-K

7

• luki

4

• Stylu

2

Top użytkownicy w tym temacie

to zacznijmy od początku.

FOUR WAYS TO GLORY MATCH

Champion Samoa Joe vs. Booker T vs. Kurt Angle vs. Christian Cage

Ja myślę że tu dodadzą jeszcze że będzie to Elimination match. I myślę że tu wszystko odbędzie się czysto. Sam nie wiem czemu, może dlatego że Double J jeszcze nie zawalczy.

X DIVISION CHAMPIONSHIP MATCH

Champion "Maple Leaf Muscle" Petey Williams vs. Consequences Creed vs. Sheik Abdul Bashir

Ehh ja wiem że Williams i Creed to nieźli Workerzy, ale po co ten Sheik. Nie lubię jakoś jego stylu (chociaż na ostatnim impact właściwie nic nie pokazał).

KNOCKOUT WOMEN'S CHAMPIONSHIP

Champion Taylor Wilde vs. Angelina Love of The Beautiful People

Mi tam Taylor pasuję jako Championka, obejrze sobie końcówkę- jak zwykle.

LADDER OF LOVE MATCH

"Black Machismo" Jay Lethal vs. "The Guru" Sonjay Dutt

Teraz wygra Jay. Choć sam feud nudny.

CHALLENGE MATCH

The Rock N' Rave Infection (Lance Rock, Jimmy Rave and Christy Hemme) vs. The Prince Justice Brotherhood (Curry Man, Shark Boy & Super Eric)

Po co ta walka??? Przecież wiadomo że R"NI znów przegrają. Chyba że Curry Heel Turn, co bardzo wątpliwe jest.

Teraz parę moich przemyśleń. A więc myślę że Rhino dostanie z kimś walkę. Może właśnie Abyss i Morgan (swoja drogą gdyby Morgan jeszcze trochę się polepszył ringowo,To byłby świetny tag.) vs 3D. I na pewno wręcz, po tym co się ostatnio dzieję, muszą dać walkę AJ'owi. Teraz pytanie: Z kim? Może w tagu z Rhino? Chyba nie. Najprawdopodobniej może ze Stingiem? Ale wtedy Aj nie ma bata by wygrał. Przy ostatnim Pushu (swoją drogą normalnym w TNA) dla Stinga. A nawet jakby miał wygrać musiałby użyć innego finishera niż Styles Clash, co by dawało tak Spiral Trap-Daaaawno nie skończył nim żadnej walki. Oraz Frog Splash, ale Sting pewnie by to przełamał. Chyba że Double J powróci w tej walce. i sam wymierzy sprawiedliwość. Swoją drogą, dużo najjobował się w TNA Stingowi.

10136801454e08b07ab2e86.jpg

To zancznijmy

FOUR WAYS TO GLORY MATCH:ta walka mnie nieco zaszkoczyła. Samoa powinien obronić pas.

X DIVISION CHAMPIONSHIP MATCH: Tu mi jest łatwo ocenić kto wygra, ale jak wcześniej powiedział ajstylesfan niepotrzebny ten Sheik. Petey Williams obroni pas.

KNOCKOUT WOMEN'S CHAMPIONSHIP: Tu sie nie wypowiadam bo nieznam żadnej Pani:P

LADDER OF LOVE MATCH: Feud jest niezły ale czas żeby zakończył go Jay.

CHALLENGE MATCH: Tu stawiam na The Prince Justice Brotherhood

...

1736281364ae4b3be08ef9.jpg

Teraz pomyślałem o walce o X Division Championa i myślę o tym, że skoro to drugi (a nawet trzeci) Title Shot dla Creeda to może ten pas powędrować do niego. Aczkolwiek nadal skłaniam się ku temu, że Petey obroni pas.

Nie trawię trochę Bookera - co prawda siedzi w tym biznesie od kilkunastu lat, ale jego styl mi nie pasuje.
Jak to gadanie Stinga wpływa na ludzi :D Jeżeli koleś siedzi długo we wrestlingu to nie jest powód żeby go specjalnie lubić czy podziwiać (patrz Mark Henry).
Teraz pomyślałem o walce o X Division Championa i myślę o tym, że skoro to drugi (a nawet trzeci) Title Shot dla Creeda to może ten pas powędrować do niego. Aczkolwiek nadal skłaniam się ku temu, że Petey obroni pas.
A dlaczego Sheik w ogóle dostał title shota? Przecież przegrał na Impactcie? Mniejsza o to. Tak jak piszesz tomek Creed ma juz trzeci title shot. Sytuacja podobna jak z Beer money inc. Storm i Roode wykorzystali swoją trzecia szansę, więc pewnie Creed zrobi tak samo. Ale z drugiej strony wrzucili jednak Sheila do tej walki po coś. Moim zdaniem walka skończy się w ten sposób: Creed wykonuje na Williamsie swój finisher, odlicza, ale przeszkadza Sheik i wywala go poza ring, odwracja się i dostaje Canadian Destroyer.
LADDER OF LOVE MATCH: Feud jest niezły ale czas żeby zakończył go Jay.
No to widać że od niedawna TNA oglądasz. Feudu (poza rozwaleniem ślubu) praktycznie nie ma. Niech wygra ktokolwiek byleby rewanżu nie było.

KNOCKOUT CHAMPIONSHIP- nie ma bata żeby zawodniczka która 2 razy czysto pokonała Kong tak szybko straciła pas. Chociaż po odejściu Kim trzeba coś robić z dywizja pań i wszystko jest możliwe.

Z karty najbardziej interesuje mnie Challenge Match. Pamiętacie Fish Market Street Fight? To będzie podobne. Curry Man i Christy kręcą ze sobą i może coś z tego wyjść. Poza tym walka 2 facetów i laski kontra 3 facetów, z czego jeden to superhero, drugi człowiek rekin, a trzeci człowkiek curry nie może zanudzić.

Standardowo main event mnie zbytnio nie interesuje. Ciekawi tylko co zrobi Sting i co (albo raczej czy) cos zrobi Jarrett.

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

Jak to gadanie Stinga wpływa na ludzi Jeżeli koleś siedzi długo we wrestlingu to nie jest powód żeby go specjalnie lubić czy podziwiać (patrz Mark Henry).

Po prostu uważałem pisząc to, że mogą pojawić się argumenty, że Booker ma długi staż (nie wiem dlaczego, jakoś tak wyszło) i tak napisałem. Booker nie jest jak dla mnie takim wrestlerem jak choćby Kurt czy Christian - nie pasuje mi do Main Eventów. No ale nasiedział się w midcardzie podczas feudu z Roode'm, więc teraz ma swój czas. Sting mną nie kierował w mojej wypowiedzi :)

[ Dodano: 2008-09-10, 19:48 ]

Pomyślałem również o jednym scenariuszu: Joe traci przez kogoś tytuł, pas zdobywa Christian i feuduje z Kurtem i Bookerem. Na Impact pokazali swoje stosunki i to mogła być ciekawa sytuacja.

Do kartry z pierwszego posty doszło kilka walk:

TNA World Tag Team Championship Match:

Beer Money, Inc. © Vs The Latin American Xchange

MMA Match:

A.J. Styles Vs Frank Trigg

Abyss & Matt Morgan Vs Team 3D

Falls Count Anywhere Match:

O.D.B. Vs Awesome Kong (w/ Raisha Saeed)

Nie mniej nie czyni to natchodzącego PPV bardziej interesującego. Walka OBD vs Kong nie interesuje mnie ani trochę. Tak samo taka Teamu 3d z Morganem i Abyssem. Interesujący (ale niekoniecznie ciekawy) może być (piąta juz chyba) walka LAX z Beer Money. Zapewne pasy wrócą do latynosów. Jeśli nie, to po jakiego grzyba walczą ze sobą po raz n-ty? Jak jednak bym wolał, żeby pasy nie zmieniły właścicieli.

No i MMA Match. To może być dobry pojedynek (chociaż ja zawszę tak reaguje jak widze AJa w karcie :P ). Ciekawy jestem jak Styles poradzi sobie w tej formule.

Joe traci przez kogoś tytuł, pas zdobywa Christian i feuduje z Kurtem i Bookerem. Na Impact pokazali swoje stosunki i to mogła być ciekawa sytuacja.
Jakoś mi sie to nie widzi (powód pogrubiłem). Chociaż w drugiej strony feud Kurt (z Bookerem) vs Christian nie jest głupim pomysłem. Tym bardziej że kompan Cage'a kręci sie teraz raczej przy Knockout Chmpionship 8) a Kurtowi może jeszcze pomóc Tomko, który wrócił na ostatnim Impactcie (aż podskoczyłem z radości jak wyszedł).

I chciałbym poruszyć jeszcze jedna kwesję: skoro bardzo dużo osób typuje wyniki w typerze (na teraz 30), to dlaczego o PPV dyskutuje tylko czterech?

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

No właśnie niestety Tna nie cieszy się taką popularnością na forum :/ albo się nikomu nie chcę pisać. . Co do walk które doszły:

Kong vs ODB- Zobaczę końcówke, ale Odb wygra.

Abyss/Morgan vs 3D: Abyss z Morganem to ciekawy tag, ostatnio 3D dużo jobbują na PPV. I myślę że znów się podłożą.

Tag Team: Chciałbym aby Beer Money zostali z pasami.

Oraz Aj Styles vs Trigg: To będzie ciekawa walka, Aj przez Trigga dużo już przegrał (ileż to razy interweniował.) więc myślę że tym razem wygram. Skoro to MMA Match bardzo ciekawie by było gdyby dali tu shoot fight (marzenia). Tak czy siak walka na pewno będzie dobra.

10136801454e08b07ab2e86.jpg

• Urządzenie:  Windows

Praktycznie każda walka z udziałem AJ'a jest dobrą.

Ale teraz o całym PPV.

Jest ono sotatnie przed BfG więc wiele nie powinno się zmienić. Champowie nie powinni stracic pasów, no może ewentualnie Williams na rzecz Creed'a.

Cieszy mnie nawet, zę połączyli Abyss'a (na którego nie mieli pomysłu, nie wiem poco returnował) z Morganem. Może to być jeden z lepszych tagów w tej chwili w TNA, a coza tym idzie to 3D mogą im jobnąć, ale jeśli to jednorazowy występ to sytuacja może się odwrócic.

Co do ME, cieszy mnie, ze doszły jeszcze 2 osoby (tzn. walki Joe vs Booker były strasznie nudne) Walka może przypominac walkę teamową, bo przewiduje, że CC i Joe będa współpraować, ale niezapomnijmy o tym, że Sting i JJ zamieszają coś.

Nie wiem co \myśleć o walce Lethala z Dutt'em. oboje są świetnia ale nie we wspólnym feudzie, który i tak jest kiepsko prowadzony. Mam nadzieje, że chociaż ta walka wyjdzie znośnie. (oby koniec feudu)

Chciałbym w większej grupie podyskutować o NS, ale kilka osób też może być. Co do mej opinii: rzeczywiście utrata tytułu przed BFG jest mało prawdopodobna, ale jest możliwa. Pomyślmy - CC wygrywa, bo Sting zaatakował Joe, Samoańczyk ma więc feud do którego dołączy się JJ, a Christian feuduje z Kurtem i Bookerem. Jak mówiłem - wszystko się może zdarzyć. Co do nowo zapowiedzianych walk:

FCA między Kong a ODB. Uwielbiam tą stypulację, ale skład mi nie pasi. Naturalnie są to ostre dziewczyny, ale czy podołają wyzwaniu? Zobaczymy. Myślę, że jak zwykle będzie walka bez fajerwerków, ale solidna. Co do walki Abyss / Morgan & 3D - zabieg jak z Beer Money - dwóch singli połączonych w team. Pasują do siebie stylem, mi pasi. Dudleysi umieją walczyć ze wszystkimi i sądzę, że tym razem nie powinno być źle. Walka o pasy TT: feud prowadzyny w miarę poprawnie, aczkolwiek w tym miesiącu oprócz walk Hernandeza z Roodem i Stormem oraz powrotem Homiego nie było tego dużo. Ten miesiąc feudu zaniedbany :sad: Jednak z racji umiejętności uważam, że ta walka tak jak inne będą stał na poziomie. Obstawiam zwycięstwo BM, są dobrymi mistrzami, taki ultraheelowy team. MMA Match: AJ potrafi przystosować się do każdego stylu, co prawda techniczny styl nie podchodzi mi zbytnio, o tyle nie miałem z nim niemiłych wspomnień. Ba, zazwyczaj wychodziły z tego porządne widowiska. AJ ma na pieńku z Frankiem i teraz powinien zrewanżować się. Ogólnie gala zapowiada się fajnie, szczególnie liczę na ME. Boję się jednak, że może być jak z HJ: niby każda walka OK, ale brakuje tego czegoś, tego co sprawi, że to będzie bardzo dobra gala.

Falls Count Anywhere Match: O.D.B. Vs Awesome Kong (w/ Raisha Saeed)

Nie spodziewam się fajerwerków ale walka powinna być solidna.

Challenge Match: The Rock'N'Rave Infection Vs The Prince Justice Brotherhood

Najwięksi jobberzy TNA kontra zamaskowani superbohaterowie. Walka zbędna na PPV i sądzę, że nie będzie zbyt długa. Zwycięstwo jobberów (a już napewno) czyste będzie dużą niespodzianką.

Ladder Of Love Match: Jay Lethal Vs Sonjay Dutt

Ile jeszcze będzie trwał ten feud? Jeżeli walka będzie na poziomie poprzednich walk tych wrestlerów to raczej strata czasu. W momencie gdy Dywizja X jest tak słaba tych dwóch wrestlerów powinno powalczyć o pas, a nie marnować się w takich pojedynkach.

Abyss & Matt Morgan Vs Team 3D

Jeżeli to jest początek dłuższego feudu to raczej wygrają Dudley'si, w innym wypadku raczej T3D jobną i wypromują trochę Abyssa i Morgana jako tag team. Narazie pomysł z połączeniem tych dwóch wrestlerów się mi podoba. Zobaczymy co z tego wyjdzie w przyszłości.

MMA Match: A.J. Styles Vs Frank Trigg

Wielka niewiadoma. Shoota się nie spodziewam.

X Division Championship Match: Petey Williams © Vs Consequences Creed Vs Sheik Abdul Bashir

Nie wydaje mi się aby Petey stracił pas. Co prawda Creed jest ostatnio ostro pushowany ale to jeszcze chyba nie jego czas. Bashir nie grzeszy umiejętnościami na ringu (jak narazie), a po dostaniu łomotu od sędziego 2 tygodnie temu to raczej na mistrza Dywizji X się nie nadaje. Walka może być ciekawa choć wolał bym, aby nie było w niej Bashira.

TNA Knockout Women's Championshion Match:

Taylor Wilde © Vs Angelina Love

Strata tytułu przez Taylor raczej nie wchodzi w grę. Zbyt dużo się po paniach nie spodziewam i myślę, że będzie to słabsza z dwóch walk pań tej gali.

TNA World Tag Team Championship Match:

Beer Money, Inc. © Vs The Latin American Xchange

Za długo BM walczyli o pasy aby stracić je tak szybko. Walk między tymi teamami było ostatnimi czasy dużo więc nie spodziewam się zobaczyć niczego nowego. Walka pewnie jak zawsze solidna ale bez błysku.

Four Ways To Glory TNA World Heavyweight Championship Match:

Samoa Joe © Vs Booker T Vs Kurt Angle Vs Christian Cage

To, że wokół tego pojedynku kręcą się Sting i JJ dodaje sporo smaku. Wydaje mi się, że jeżeli Joe straci pas to raczej na rzecz CC. Gala odbywa się na jego podwórku i to może być jego atutem. W zdobycie pasa przez Bookera nie wierzę. Z całej czwórki prezentuje się najgorzej w ringu i nie zasługuje poprostu na pas. Na powrót pasa do Kurta jest chyba za wcześnie choć wydaje mi się, że Jarrett i Sting mocno namieszają w tej walce.

Moim zdaniem PPV nie zapowiada się jakoś szczególnie, choć z TNA to nigdy nie wiadomo. W karcie jest dużo walk więc sądzę, że niektóre będą krótkie i co tu mówić zbędne na tym PPV. Ciekawe co wniesie powrót JJ na ring. Main Event zapowiada się interesująco i mam nadzieję, że bookerzy zafundują nam dobrą walkę.

8340093214bd433ee67ca9.jpg

• Reputacja:   248

MMA Match: A.J. Styles Vs Frank Trigg

Wielka niewiadoma. Shoota się nie spodziewam.

No co wy, chłopaki. Jeżeli ta walka to miałby być shoot to Trigg (który jest przecież fighterem MMA) po prostu zabiłby AJ'a. Pojedynek na bank będzie ustawiany, ale kto wygra jest tu zagadką, bo z jednej strony AJ jest ostatnio mocno push'owany, z drugiej jednak strony pojedynek jest w stypulacji typowej pod Trigg'a (marki kupiłyby i rozgrzeszyły porażkę Styles'a w pojedynku MMA z prawdziwym zawodnikiem MMA) a i bardzo prawdopodobne jest, że zainterweniuje tu Kurt Angle.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

To, zę Kurt zainterweniuje jest niemalże pewne, zastanawia mnie jeszcze sprawa zwycięstwa w tym pojedynku. No bo przeciez Aj pokonał juz Kurta w zapasach (który był prawdzimym zapasnikiem) i zabrał mu medal. To dlaczego taka sytuacja nie mogłaby się powtórzyć na PPV. Wszystko będzie zależeć od tego jak Kurt zaintrweniuje i wtedy może okazać się kto z tej dwójki (mam na myśli AJ'a i Kurta) wygra podczas BfG.

• Urządzenie:  Android

spojrzcie na obrazek ze strony TNA:

http://http.cdnlayer.com/tnawrestling/images/stories/headers/nosurrender5.gif

Czyzby Foley rowniez przybyl dzis(jutro) czy TNA znowu sobie z nami pogrywa?

11210267854ec833ae4df82.jpg

• Reputacja:   248

Myślę, że Foley może odegrać (wraz z JJ i Stingiem) jakąś rolę w main evencie.

Obawiam się by walka Styles'a i Trigg'a nie przypominała tego pamiętnego (ostatniego) pojedynku jaki zmontowali nam Samoa Joe z Kurtem Angle'em, bo będzie po prostu wiało nudą...

Co do main eventu, to raczej nie sądzę by Joe stracił tytuł, chyba że będą chcieli zmontować mu feud ze Stingiem i Samoa przegra przez interwencję Bordena.

Czy tylko ja, kiedy słyszę pieprzenie Stinga w speechach o tym, że należy nauczyć młodziaków szacunku dla takich starych wyjadaczy jak Booker czy Kurt Angle - mam wrażenie, że cofnął się czas i mamy angle "Klub milionerów vs. New Blood"? Sęk w tym, że był to gwóźdź do trumny WCW i mam nadzieję, że TNA nie zamierza przeprowadzać takiego feudu.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg