Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jaki manager?

Jaki Manager? 17 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki Manager?

• Champiosnhip Manager
      5%
      1
    • Football Manager
      94%
      16
    • Fifa Manager
      0%
      0

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Chciałbym zacząć grac w coś logicznego czyli managera piłkarskiego :P I właśnie tu się zaczyna mój problem...Takich gier jest od ch...i jeszcze więcej :D więc co byście mi polecili?
Gdybym miał nowotwór, nazwałbym go [you]

8251201714c0407cdb7718.jpg

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 3,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Football Manager 2008 zdecydowanie ;)
Opublikowano

Tylko i wyłącznie FM ! CM stał się strasznym gównem, odkąd trzon jego twórców odszedł i zaczął tworzyć właśnie FM'a. Ta gra jest boska, jak się wkręcisz, to znikniesz z normalnego życia ;)

[ Dodano: 2008-08-31, 23:19 ]

.Takich gier jest od ch...i jeszcze więcej

Football Manager, Championship Manager i FIFA Manager (czy jakoś inaczej, nie wiem). Więcej nie ma. Oczywiście nie biorę tu pod uwagę takiego syfu jak Liga Polska Manager ;)

Opublikowano
  • Autor

Football Manager 2008 podobno jest skitrany bo mój brat, jego kolega i parę innych osób mieli takie coś:

Pierwszy sezon wygrali na 1 miejscu z 2-3 porażkami (nie pamiętam jakimi drużynami grali) a następny sezon kończyli na końcu tabeli mimo iż mieli nowych, lepszych zawodników i troszkę zmienioną taktykę.

DarkSam napisał/a:

.Takich gier jest od ch...i jeszcze więcej

Football Manager, Championship Manager i FIFA Manager (czy jakoś inaczej, nie wiem). Więcej nie ma. Oczywiście nie biorę tu pod uwagę takiego syfu jak Liga Polska Manager ;)

Chodziło mi właśnie o takie syfy jak Liga Polska Manager ;)

Gdybym miał nowotwór, nazwałbym go [you]

8251201714c0407cdb7718.jpg

Opublikowano
Football Manager 07 była naprawdę świetnym managerem, nie mogę mu nic zarzucić... A 08? Też jest dobry, ja nie miałem takich ekscesów... w resztę nie grałem, więc nie mogę się wypowiedzieć.
Opublikowano
Dark Sam - zauwaz ze w FM08 komputerowi rpzeciwnicy małpuja Twoją taktyke, z czym nie raz sie spotkalem. Na kazdy sezon musisz cos innego miec ... :)

"Plaga dysleksji wśród mlodzieży, jest tylko, uprawomocnioną lekarskim stemplem, plagą lenistwa umysłowego"

"Kwestię wolności w internecie można włożyć Ad ACTA" - 25 January 2012

Now Heaven Has Some LATINO HEAT

1326192738437791faa06bf.gif

Opublikowano
Polecam FM bo reszta moimm zdaniem jest nai wart uwagi.

19355529494bc0e6f3e8556.gif

Opublikowano

A ja odradzałbym obecnego CM'a...Jakoś po zagraniu w "nowego" CM'a 5 zraziłem sie do tego tytułu. Za to w FM'a można śmiało pośmigać.

Ja tam w każdym sezonie gram taka samą taktyką, wprowadzając tylko pewne modyfikacje :P .

Aha DarkSam FM 2008 nie ruszaj nawet nie instalując wcześniej latki :)

1480916194a0b1a85edad5.jpg

Opublikowano
Football Manager 2008 podobno jest skitrany bo mój brat, jego kolega i parę innych osób mieli takie coś:

Pierwszy sezon wygrali na 1 miejscu z 2-3 porażkami (nie pamiętam jakimi drużynami grali) a następny sezon kończyli na końcu tabeli mimo iż mieli nowych, lepszych zawodników i troszkę zmienioną taktykę.

Nie prawda. Pokazuje to jedynie, że nie można się ciągle opierać na tym samym. Trzeba często coś zmieniać po prostu ;) Dla przykładu, moje sezony :

2007/2008 - Legia - 2 miejsce

2008/2009 - Legia - 1 miejsce

2009/2010 - Legia - 1 miejsce

2010/2011 - Levante - 10 miejsce

2011/2012 - Levante 7 miejsce

Opublikowano
Jesli koniecznie chcesz pograc w CM polecam wersje 03/04 i starsze w tym moja ulubiona 01/02. Jesli zas liczysz na aktualne sklady to FM 08 choc wg mnie lepsza bo mniej bugow byla wersja 07
http://wywiady-psw.blogspot.com/ - mój blog Wywiady PSW

366034736498156ba4f22c.jpg

Opublikowano
Polecam Football Managera, bo to zdecydowanie najlepszy menadżer piłkarski zarówno dla początkujących, jak i dla starych wyjadaczy. Aby wygrywać mecze nie musisz używać ukrytych opcji, wystarczy tylko dobra taktyka i troszeczkę trenerskiego wyczucia :) . Sam gram czwarty sezon Zenitem St. Petersburg, 3 razy wygrałem ligę, 2 razy byłem w ćwierćfinale LM, a przeprowadziłem tylko 5 transferów, więc to kwestia doświadczenia(gram w FM 4 lata).

108940769154394f4e4b6a0.jpg