Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pog Mo Hon:)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

Panowie, czy może troszeczkę nie przesadzacie? Mó daj luzu człowiekowi. Ja rozumiem że możesz być zdenerwowany, ale to nie powód do takich tekstów :)

nie nauczyli Cie w domu rodzice , że nie wpierrrrdala sie pomiędzy wóde , a ogóra ??

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mu

11

• Juppozo

9

• Vaclav

2

• Cypex

2

Top użytkownicy w tym temacie

Panowie, czy może troszeczkę nie przesadzacie? Mó daj luzu człowiekowi. Ja rozumiem że możesz być zdenerwowany, ale to nie powód do takich tekstów :)

Poczytaj historię hehe... Nie musisz się denerwować bo tak już między nami jest :twisted: On mnie po prostu uwielbia i moje RP i nie może się ich doczekać hehe :twisted:

53541565549537ccb6a05f.jpg

On mnie po prostu uwielbia

wręcz wlazłbym za Tobą w ogień . ( to , że pchałbym Cie rękami przed sobą na taczce to już inna sprawa :twisted: )

wręcz wlazłbym za Tobą w ogień . ( to , że pchałbym Cie rękami przed sobą na taczce to już inna sprawa :twisted: )

Widzicie??? My się kurwa kochamy jak bracia :twisted:

Solidny RP, chodź nie wiem czy na Vaclava wystarczy. Dobrze ukazane emocje Jupitera przed walką. Najlepszy motyw ze snem. Speach niezły. Będzie ciekawie :) Edytowane przez ajfan

10136801454e08b07ab2e86.jpg

bronicie tego poznaniaka zupełnie , jakby Wam dawał dupy na boku .

napisał "Jutro RP", ale nie napisał które jutro :)

Wysłany: 2008-08-26, 23:36 " jutro RP:) "

jutro 26 sierpnia oznacza 27 sierpnia , nieprawdaż ? na drugi raz sie zastanów zanim coś dojebiesz bezsensownego . a Ty , juppozo , daj w koncu tego pierdolonego erpoza , a nie szalejesz na forum . na irca byś wpadł , chętnie bym Ci dał bana . :twisted:

No chyba, że tak :D tylko żeby mó się teraz na mnie nie wkurzył... a tak to w sumie między wóde a ogóra można się wpierdzielić, ale tylko z inną wódą :D

12135614384eeb824360301.jpg

Wysłany: 2008-08-26, 23:36 " jutro RP:) "

jutro 26 sierpnia oznacza 27 sierpnia , nieprawdaż ? na drugi raz sie zastanów zanim coś dojebiesz bezsensownego . a Ty , juppozo , daj w koncu tego pierdolonego erpoza , a nie szalejesz na forum . na irca byś wpadł , chętnie bym Ci dał bana . :twisted:

Się czepiasz szczegółów leszczyku :twisted: Jakbyś mi kurwa nie przeszkadzał to RP by juz wisiał... a tak to jeszcze kilkanaście minut na obróbkę potrzebuję:))) :twisted:

Się czepiasz szczegółów leszczyku :twisted: Jakbyś mi kurwa nie przeszkadzał to RP by juz wisiał... a tak to jeszcze kilkanaście minut na obróbkę potrzebuję:))) :twisted:

leszczyku , hehe , znalazł sie szczupak . jak dla mnie to ten erpoz może iść sie jebać razem z całą zawartością Twojego dysku twardego , masz jeszcze jakieś zdjęcia z byłą panną ? :twisted: obróbke czego , temat komuś obrabiasz czy dupe ?

leszczyku , hehe , znalazł sie szczupak . jak dla mnie to ten erpoz może iść sie jebać razem z całą zawartością Twojego dysku twardego , masz jeszcze jakieś zdjęcia z byłą panną ? :twisted: obróbke czego , temat komuś obrabiasz czy dupe ?

Ssij... erpoza siedzi :twisted: Dlugosc taka jak zawsze :twisted:

• Reputacja:   1

Po pierwsze - cieszę się że napisałeś w końcu tego RPa. Wolę by kwestia tytułu wyjaśniona była w sytuacji gdy obie strony napisały RPy, a nie przez walkower.

Po drugie - dzieło jest bardzo dobre. Ciekawie przedstawiłeś relacje pomiędzy naszymi postaciami i obawy Jupitera związane z stypulacją. Widać determinacje do zdobycia World title oraz świadomość ceny, jaką przyjdzie zapłacić. I chyba w końcu zrealizujesz swe e - fedowe marzenie, ale...

Po trzecie - niech wygra lepszy.

Może i się nie znam (co ja pierdole pewno że się nie znam;]) ,a le jak na Jupitera to średnie promo. Nie, żebym krakał, ale jakby Gandalf miał match z kanoe albo Biauym to raczej by przegrał.

A czy wystarczy na Vacka? Czas pokaże... :twisted:

nWo 4 life!

Just 2 sweet!

861576481480fa62cbd549.jpg

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Początek RPa świetny, dzięki czemu RP dołączył do mojej kolekcji prac, przy czytaniu których przeszedł mi dreszcz po plecach. Aczkolwiek później nie spodobała mi się jedna rzecz. Opowieść o dawnym Jupku i Mr.X. Dlaczego? Bo tam mówiłeś dużo o sprawach branżowych, o których wrestlerzy nie mówią:)

Opowieść o dawnym Jupku i Mr.X. Dlaczego? Bo tam mówiłeś dużo o sprawach branżowych, o których wrestlerzy nie mówią:)

Specjalnie, aby oddać klimat tej pomocy którą otrzymałem... O sprawach branżowych niby się nie mówi ale czasem trzeba... Np. Vince McMahon i jego żenujący angle ze śmiercią, a po prawdziwej śmierci Benoita wycofanie się z tego. :D

nie przesadzaj , este . niszczysz biednemu jowiszowi chwile , kiedy ma szanse osiągnąć swój największy sukces w czterdziestoletniej karierze . :lol: spróbuj tylko go zjobbować . :twisted:

a tak serio : dobra erpozka , frajerze .