Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

HVW Under Pressure V

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   24
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Kolejna gala Under Pressure już dostępna!

HVW Under Pressure V

Jak zawsze zapraszam do czytania, tudzież do obszernego komentowania.

Ekipa HVW (czyli ja i Biggmac) pragnie podziękować wszystkim osobom, które pomogły przy tworzeniu tej gali. Bez Was trwało by to zapewne o wiele dłużej. Nie będe tu wymieniał tych osób bo zrobiłem to już na stronie z UP5, więc tam można zobaczyć o kogo chodzi.

Przypominam, że zapisy do HVW są wciąż zamknięte. Nie przyjmujemy nowych zgłoszeń do odwołania, tj. dopóki roster się nie zmniejszy :twisted: Wszyscy chętni do dołączenia do zabawy, mogą ten czas wykorzystać na czytanie rpów najlepszych, tak aby ewentualny debiut w przyszłości był bardziej udany, niż ma to sytuacje teraz wśród wielu rookies.

Karta na PPV Baltic Mayhem pojawi się niebawem, więc radze śledzić HVW.

Enjoy.

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Juppozo

3

• mu

3

• Ja Myung Agissi

3

• ajfan

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Już jestem w połowie i muszę stwierdzić że naprawdę, backstage oraz walki zajebiste !! Coraz lepsze piszecie gale. Mam nadzieję że na PPV znajdzie się dla mnie miejsce :twisted:

No, panowie... Tyle osób przy bookingu zdziałało takie orzeszki, że o ja cię... Wynik Main Eventu na prawdę zaskakujący. Akcja po gali to zajebista sprawa...

Sixty Próbuje zaatakować Callawaya, ale potyka się o własne nogi i przewraca. Zdezorientowany Callaway zaczyna głupkowato podskakiwać i zwracać uwagę przechodniów.

To mnie zupełnie powaliło, wyobrażam sobie jak to by wyglądało na prawdę...

Walka Konoe - Attitude też superowa, dużo zwrotów akcji itd...

Mam zamiar poprawić te swoje RPy, i wygrać swoją walkę, bo to co się ze mną dzieje, to wiocha :)

Własnie przeczytałem całość...jednym słowem - pięknie...hmm...przede wszystki walki napisane jak zawsze na wysokim poziomie...bardzo rozbudowany backstage...

Intryguje mnie ta tajemnicza muzyczka podczas 2 walk...wiemy także co oznacza skrót NKW czyli mamy tak jakby pierwszą stajnię w HVW...

Niespodziewałem się także , że Vaclav przegra swą walke ale to był main event i mieliśmy dwóch najlepszych zawodników jakby na to nie patrzeć :)

Hmm...widze, że Heniek wraca do pełnej formy przy stole komentatorskim (tutaj ukłon w stronę Biggusia :D) "mózgojeb" - :D

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

Yeah!! Gala przerosła moje oczekiwania :D

Mohery chcą się wtrącać w sprawy HVW?! Zastanawiam się czemu Vlad nie potraktował ich jeszcze jarzeniówką :D

Walka J.J.J. ciekawa :D Szczególnie sam koniec :D

Sprawa Jazzowskiego też nieźle się prezentuje. Na PPV będzie fajny pojedynek :D . Ogólnie nie spodziewałem się , że Mamoru jest z nim jakoś powiązany :P

NKW - Nowa, heel'owa i na dodatek brutalna stajnia. To się na pewno przyda w rozwoju HVW

Main Event. Przyznam , że spodziewałem się pierwszej przegranej Vacka. Psycho w końcu pokazał na co go stać. Chociaż sama walka była emocjonująca.

Wydarzenie po gali : Co tu dużo mówić :D sprawiło , że chyba każdy (bez względu na rezultat walki swojego wrestlera) skończył czytać gale z uśmiechem na ryju :D

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

jestem świeżo po gali i jestem mile zaskoczony.

Plusy:

-Pierwsza wygrana walka :D

-dużo śmiechu (szczególnie ten "mózgojeb" i sprawa po gali)

-Bardzo dobrze napisane walki (zresztą jak zwykle)

-Fajny Backstage (-,,-)

minusów nie było :P

PS: Jak czytałem gale i nie widziałem, wrestlerów z PG dość długo wiedziałem że będziemy musieli komuś jobbnąć . :P

10136801454e08b07ab2e86.jpg

Gala trzyma poziom! Nareszcie sie doczekałem wygranej :D Dzięki Immortal :D Teraz tylko czekać na kartę PPV. Teksty Heńka wymiatają, niech mnie Vaclav kopnie :lol: Main Event wyjebisty i oczywiście jazda po gali. Najlepsza gala jak narazie! Tak trzymać!

http://www.lastfm.pl/user/milkSHAKE619

"Bez sensu i celu, podziały i nienawiść. Komercja, moda, pieniądze i zawiść"

5077314944c546db6bd6cc.jpg

Co mogę powiedzieć o gali: świetna. Michael stoczył dobry bój z Nilsenem, no cóż, Izzy dostaje push i TSB nie mógł nic zrobić :) . Już Henio nie wyrasta tak bardzo ponad innych i taki mi się podoba. Dobrze prowadzone storyline'y: NKW, Izzy, Vaclav i Jupiter. Stypulacja na PPV typowo Ravenowska - Hangman's Horror Match (z uwagi na emocje pomiędzy tymi dwoma zawodnikami zapowiada się smakowicie). Fajnie pisane walki i te wredne "mohery". Postaraliście się jak zwykle i o to chodzi.

• Reputacja:   1

Piąte UP jest jakimś tam postępem, ale jak wielkim - nie potrafię stwierdzić. Po prostu, stoicie już na dobrym poziomie, do którego przyzwyczailiście wszystkich czytających kolejne gale HVW. Walki były ciekawe (a niektóre ciekawsze - b.dobre match CMA - Konoe i ME, który dostarczył mi wielkich emocji, o wyniku wspomne później), backstage równiez (angle KRRiTV się rozwija, czyżby miała powstać jakaś frakcja czuwająca nad poprawnością produktu federacji Balickiego? Powstała też stajnia będąca bandą hultajów ringowych - Nizsza Kultura Wrestlingu. Zobaczymy jak się to rozwinie. No i tee Time - ulubiony program wszystkich lanserów 8) ). Same feudy nabrały rumieńczów, tylko czemu po zdradzeniu stypulacji do walki o World Title komentatorzy w ogole nie zareagowali? To trochę dziwne, jakby w ogóle się nie przejmowali tym, w jakich okolicznościach będzie toczyć się pierwsza obrona pasa. Komentarz Tyskiego ver. Solo był zabawny - może to nie ta sama klasa co Hogański, czy Czoło, niemnieś świetnie sprawdza sie w swojej roli. Teraz słowo o wyniku Me. E - fedy to zabawa, raz się wygrywa (a nawet kilka razy 8) ), raz przegrywa i właśnie mó zakończył mój streak. Jego rp był lepszy od mojego (choć mój taki najgorszy nie był :P ). Zdarza się, taki zmny prysznic przyda się przed Baltic Mayhem.

właśnie zobaczyłem że Sergiej występował dwa razy tak na początku było w karcie, lecz Estewu poprawił (to była pomyłka) a jednak Sergiej zawalczył w DarkMatchu 1 i 5 :D

10136801454e08b07ab2e86.jpg

właśnie zobaczyłem że Sergiej występował dwa razy tak na początku było w karcie, lecz Estewu poprawił (to była pomyłka) a jednak Sergiej zawalczył w DarkMatchu 1 i 5

To już moja pomyłka, bo nie spostrzegłem tej poprawki. Niemniej, ostatnie słowo należy do mnie, jako że ja jestem władcą PG :P

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android

właśnie zobaczyłem że Sergiej występował dwa razy

głupi błąd, bo w darkmatchu nr 5 miał być Shawn Endeverafter... tak czy inaczej już poprawiłem to niedociągnięcie;]

• Urządzenie:  Windows

Naprawdę ciekawa gala... Kilka świetnych walk - main event, Chirs i Yamato, Stabber i Venomus. Sam jestem ciekaw, co ma oznaczać ta muzyka w trakcie mojej walki, czyżby jakiś main eventer czyhał na Stabbera? Mam nadzieję, że to nie Kraven ani Rottweiler ;)

No i backstage - rozbudowane, ale tak wypada przed PPV. Podciągnęło to kilka feudów, innym dało solidne podstawy, więc PPV zapowiada się naprawdę nieźle - tyle smaczków ;]

No i wrócę po raz kolejny do ME - Psycho pokazuje, że nie jest zwykłym lodmouth'em, ale prawdziwym main eventerem. Vaclav napisał świetny rp, ale w erpie Biauego było tyle pasji i emocji, że IMO wygrał zdecydowanie... Vaclavovi będzie naprawdę ciężko bronić pasa przed atakiem Biauej Śmierci ;)

Eh, i kolejna przegrana...ale za to z kim! :D Walka bardzo fajna i dobrze przeprowadzona.

Noż kurna! Chce matchu z tym kolesiem który mi swoim theme'm odebrał zwycięstwo! Nieważne czy to Kraven, Ruthless Scyther czy kto inny! Bring him on!

Z niecierpliwościa oczekuję Cage of Terror, w końcu cage match! :twisted:

nWo 4 life!

Just 2 sweet!

861576481480fa62cbd549.jpg

Vaclavovi będzie naprawdę ciężko bronić pasa przed atakiem Biauej Śmierci

Na tym polega bycie mistrzem, że trzeba pokonywać kolejne wyzwania, a ewentualne zwycięstwo nad Biaułym byłoby wielką nobilitacją dla mnie samego, jak i dla tytułu przez mnie posiadanego. Na razie czekam na PPV, bo czeka mnie pierwsza obrona, a w swe rpowe możliwości nie wątpię.