Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

SummerSlam 2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Cena vs Batista na SS. Tak więc kto bedzie przeciwnikiem CM Punka o WHC?? JBL - nie, moze Kane'a podpushują i dostanie title shoota? Ze kto GM???? Chyba McMahon wkurzył sie za jego komentowanie tak wiec obsadzi go w innej roli...
  • Odpowiedzi 223
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• thejehmes

19

• RR

15

• Krzychu

11

• nekrophage

10

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

jest jeszcze jedna możliwość:Y2J.Po tym całym incydencie z maską Kane'a,ma z nim na pieńku,fajnie by było gdyby doszło do pojedynku-Punk vs. Y2J vs. Kane :D

ciekawe kto będzie teraz komentem w ECW, a co to WHC to w swoim segmęcie Jericho coś mówił że to on zostanie nowym WHC czy coś takiego

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

Jasiek vs Animal ? Czemu nie... Swoją drogą bardzo mnie ciekawi kto wygra z tych dwóch przepushowanych zawodników , cieszę się swoją drogą że Cena przynajmniej nie walczy o pas . Kane'owi z pewnością należałby się wreszcie jakiś push i mógłby zawalczyć z Punkiem O WHC , ale gala Summerslam jest chyba 17 sierpnia , jest więc trochę czasu .

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg

No Jasiu kontra Zwierzak... Cóż powiedzieć dwóch przypoushowanych zawodników, cieszę się że nie walczą o pas... Wygrana jest raczej nie do przewidzenia ale Jasiu dwa razy z rzędu na PPV mógłby przegrać ? Nierealne ;] CM Punk zawalczy z JBL-em a na Unforgiven będzie walka CM Punk JBL Kane TT Match o WHC który wygra Kane ;] Moje przypuszczenia oczywiście ;]

Nie no brawo dla Vince i jego federacji żeby pozwolić na Khaliego w walce o jakikolwiek pas ?? Toż to jest samobójstwo !! Khali i pas Jezu tu już bym się zastanawiał czy nie ciekawszy był title run Ceny (gdzie na widok jasia mam odruch wymiotny lub blisko tego) Chociaż nie tam trzeba było się męczyć przez ponad rok , a tu pewnie by stracił go dość szybko ... Tu chyba nie ma rozmowy , Triplak musi wygrać . Matt Hardy vs Henry ... Walka do przewinięcia po prostu nie ma szans na dobrą walkę , z tym że walke Tripla będę oglądał bo tam może coś Triple H pokaże ale Hardego nie zniese w walce z Henrykiem ...

Co mamy dalej. No tak Edge vs Taker . Myślę że walka może być nie zła ale bez jakiś fajerwerek ...Ja chciałbym żeby feud był kontynuowany miedzy HBK a Jericho ogólnie walki nie są złe powiem nawet że ich ostatnia walka była najlepsza na GAB .

• Reputacja:   1

No to jak na razie mamy dwie bardzo interesujące walki. Niestety, dwie pozostałe, zapowiadają się bardzo słabo. No ale przejdźmy do sedna:

Edge vs Undertaker

Typowy rewanż. Edge pobił Truposza w swojej trademarkowej stypulacji, teraz Taker przysporzy mu trochę cierpienia w swojej ulubionej klatce. Z mojego punktu widzenia taka walka to coś, na co się czeka całymi miesiącami. Obu zawodników lubię i szanuję. Spodziewam się tutaj jakiegoś solidnego bumpa, wszak obaj są profesjonalistami w każdym calu (no przynajmniej jeżeli chodzi o sprawy ringowe). To właśnie ze względu na ten pojedynek oczekuję z niecierpliwością na Summerslam. I dodam jeszcze, że wcale nie zbrzydł mi ich feud, pomimo tego, że trwa już dosyć długo.

John Cena vs Batista

Jeszcze rok temu na widok Johna Ceny dostawałem palpitacji wszystkich narządów wewnętrznych i musiałem dusić w sobie chęć rozwalenia monitora za pomocą czegoś ciężkiego. Ale teraz, gdy z terminatora zrobili z niego człowieka, mój stosunek do popularnego Jasia zmienił się diametralnie. Nie chciałbym go znowu w roli mistrza, bo już wystarczająco się tego naoglądałem. Ale John Cena taki, jakim jest teraz, budzi nawet moją sympatię. Teraz przychodzi mu zmierzyć się z drugim ex-terminatorem. Z marketingowego punktu widzenia ta walka to będzie prawdziwy hit. Cena jest solidny, choć nie rewelacyjny w ringu. Gorzej z Batistą, chociaż od niego właściwie wymaga się tylko pokazania kilku power moves'ów no i nie kaleczenia akcji przeciwnika. Akurat w swojej obecnej formie Zwierzak powinien dać radę. Miał dobre walki z Edge'm i Punkiem, teraz musi to jedynie powtórzyć z Jasiem. Napewno będzie tu dramaturgia i sporo near falli.

No to teraz walki, których właściwie nie mam ochoty oglądać, ale zawsze staram się gale PPV oglądać bez przewijania, także nieco się pomęczę ;-)

Mark Henry vs Matt Hardy

No i co tu może być ciekawego? Hardy jest w kiepskiej formie, Henry to jeden z najgorszych wrestlerów w WWE (jeśli nie najgorszy ;-) ). Walka z pewnością będzie wolna i nudna. Wg. mnie, przy obecnym rosterze ECW, mistrzem powinien być Morrison. Jego walka z Hardym mogłaby być naprawdę ciekawa.

Triple H vs Khali

Drugi mój "ulubieniec" po Marku Henrym dostał solową walkę o pas. Co się do cholery dzieje? Każdy z pięciu pozostałych uczestników battle royalu, który był wygrany przez Hindusa, byłby o wiele lepszym pretendentem. Zwłaszcza Jeff Hardy, który wspomagając się swoją kaskaderką, potrafi dać dobre show. No i jego walka z Trajplem pół roku temu była naprawdę niezła. A Khali? Przecież on w tej chwili jest bardzo słabo wypromowany, pomijając już fakt, że jego umiejętności ringowe są porównywalne z jego urodą (chociaż co do tego drugiego, może i ja się nie znam, wszak dziewczynę ma całkiem niezłą).

Teraz pozostaje mi czekać na wybór przeciwnika dla Punka. Mam cichą nadzieję, że zamiast oklepanego i przynudzającego JBLa, szansę dostanie odświeżony Y2J. Napewno też dojdzie do walki pań. Albo Mickie vs Katie Lea, albo Natalka vs Michelle. Zapewne ta pierwsza para dostanie szansę występu na PPV, jako że popularność Mickie ostatnio jest bardzo duża.

Zapraszam do mojego diary

WWF 1998: Here comes the crap!

10921402264bd2c1c1cf977.jpg

A ja tam lubiałem Johna gdy byl terminatorem :) Swietnie spisywał sie z pasem a to że ze wszytskimi wygrywał to było własnie to cos o przyciągało wielu fanów i wzbudzało wiele emocji bez znaczenia czy pozytywnych czy nie ...

A co do walki Batista vs Cena ... to ich piwerwsza walka sam na sam i sie ciesze że takowa będzie :) Co do wyniku to nie mam pojęcia ... chociarz kazdy wie że to cena jest o wiele lepszy w ringu no ale zobaczymy . CHoć ma nadzieje ze feud nie potrwa długo .

Batista to wygra :D Nie lubie jaśka :P Batista Bomb i po sprawie będzie tak jak royal rumble 05 czy jakostak szło :D I Batista wygrał i teraz znów tak zrobi :D

A ja ostatnio musze przyznac, ze Cena robi swoje calkiem dobrze. Z dwojki Cena i Batista - Cena sprawia o wiele lepsze wrazenie. Pomogla mu chyba strata pasa. Za to Batista jest zupelnie sztywny. No ale co poczac.

No na razie to mi się tylko dwie walki podobają : Edge vs Undertaker i Batista vs John Cena . Niezłe by były jaja jakby te drewno Great Khali zdobył pas . Rozumiem że Triple H się juz komuś przejadł i fajnie by było jakieś urozmaicenie , ale na pewno nie z Great Khalim . Nie no sorry , ale doszłem do wniosku żle wrestler , który potrafi tylko wykonać chokeslama nie powinien byc dopuszczony do walki o pas. Do walki Mark henry vs Matt Hardy podchodze troche sceptycznie. Bardzo lubie Matta , a do Henrego nic nie mam ale ogólnie ich walk nie lubię oglądać ze względu na ich styl jaki prezentują . Chciałbym też ,zeby Cryme Tyme dostali jakąs szanse w walce o pas np. o World Tag Team champions .

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg

Taker kontra Edge- mi się wydaje, że wynik do przewidzenia- Taker wygra po Tomstone na schodach albo krześle, a ciekawe co wykombinują z CM Punkiem: jakiego dostanie przeciwnika, albo przeciwników. Może Kane albo JBL? A co do Batisty i Dżona Siny obydwoje nie wygrali walk na GAB, powinen wygrać jednak Batista, a Cena niech się trzyma z Cryme Time.

• Urządzenie:  Android

Jak juz ktoś napisał Cena trzymający się z dala od pasa i nawet czasem (może za mocne słowo, ale) przegrywający walki jest nawet nienajgorszy. Nawet lepiej- pomijając jego kwadratowy ryj jego facowe segmenty są bardzo fajne. Tak bardzo fajne. W końcu mamy segmenty w stylu "jestem dobry, poublizam złemu, poobijam go, albo jego samochód i wyzwę do walki", a nie jak ostatnio "wyjdę na scenę, postoję, pochwale się pasem i pozdrowię publiczność". +jako tako, bo tylko trzyosobowa, ale zawsze jakaś stajnia CTC, bo team bo już nie jest bo mają wyraźnego lidera.

Z drugiej strony mamy Animala. Człowiek który przeją pałeczkę od Ceny i nie przegrywa. Jeżeli już nie może wygrać to potrzebna jest do tego cała La Familia z GMem włącznie, albo jakaś dq. Na moje oko Batiście tak bardzo spodobało się wygrywanie, że myślę że wygra na SS.

Co prawda nie chce mi się wierzyć w trzecią z rzędu porażkę Ceny na ppv, ale mam takie przeczucie.

Do czego to doszło? Najpierw walka Ceny była była jedną z najlepszych, jeżeli nie najlepszą na GAB, to teraz jest najciekawszą po HITC na SS.

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

Jak juz ktoś napisał Cena trzymający się z dala od pasa i nawet czasem (może za mocne słowo, ale) przegrywający walki jest nawet nienajgorszy. Nawet lepiej- pomijając jego kwadratowy ryj jego facowe segmenty są bardzo fajne. Tak bardzo fajne. W końcu mamy segmenty w stylu "jestem dobry, poublizam złemu, poobijam go, albo jego samochód i wyzwę do walki", a nie jak ostatnio "wyjdę na scenę, postoję, pochwale się pasem i pozdrowię publiczność". +jako tako, bo tylko trzyosobowa, ale zawsze jakaś stajnia CTC, bo team bo już nie jest bo mają wyraźnego lidera.

To mnie ostatnio bardzo cieszy w WWE. Chyba stary Cena wraca chociaż może nie w tak dużym stopniu ale zawsze.

A ja tam lubiałem Johna gdy byl terminatorem :) Swietnie spisywał sie z pasem a to że ze wszytskimi wygrywał to było własnie to cos o przyciągało wielu fanów i wzbudzało wiele emocji bez znaczenia czy pozytywnych czy nie ...

A co do walki Batista vs Cena ... to ich piwerwsza walka sam na sam i sie ciesze że takowa będzie :) Co do wyniku to nie mam pojęcia ... chociarz kazdy wie że to cena jest o wiele lepszy w ringu no ale zobaczymy . CHoć ma nadzieje ze feud nie potrwa długo .

Przyznam, że to cieszyło tylko wszystkich dzieciaków. Bynajmniej mnie i innych to nie bawiło.

Mark Henry vs Matt Hardy

No i co tu może być ciekawego? Hardy jest w kiepskiej formie, Henry to jeden z najgorszych wrestlerów w WWE (jeśli nie najgorszy ;-) )

The Great Khali chyba gorszy ;) No i jeszcze może BDV im towarzystwa dotrzymuję.

Edge vs Undertaker

Dlaczego La Famillia się rozpadła !? Przecież tak pięknie to wyglądało :smile:

Walka wzbudza może trochę we mnie podejrzeń. Coś mi się zdaję, że w pewny stopniu może być to związane z Kane'm i tym jego workiem. Chociaż troszkę w to wątpię. I ciekaw jestem czy WWE posunie się do jakiegoś małego hardcoru Jakaś walka u góry klatki czy coś w tym stylu.

It's Easy Bein' Sleazy

właśnie na wwe.com było pokazane prawdopodobieństwo z kim może być związany ten worek i przodował Undertaker 1:5 i Paul Bearn (nie wiem jak się to pisze) 1:3 tak więc może kane zrobi małe zamieszanie na SS podczas walki HITC np. założył maske i zaatakował Takera a u jego boku byłby PB

co do walki Cena vs Batista chodzą słuchy że ta walka się nie odbędzie wg. mnie to dobrze bo wszystko się ładnie układało na Raw Cena przeprosił Batiste itd. aż tu nagle mają ze sobą walczyć bez sensu lepiej żeby razem byli w teamie i walczyli z Tedem DiBiase i Codym Rhodsem o WTT skoro chcecie żeby obydwaj trzymali się z dala od pasa WHC

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg